fbpx

[Pisma – od zmage do zmage] O kovidu za telebane

Kolumnist Vinko Vasle

O virusu in drugih lažeh je potrebno javno spregovoriti. Pri pridobivanju ustreznih informacij so sodelovali – prof.dr. Marko Potrč, primarij dr. Tanja Ribič, docent dr. Zlatan Čordić, dr. dr. Jani Moderndorfer, udarni ešalon Levice pod vodstvom Mihe Kordiša, predsednica CK ZKS Tanja Fajon in skupina za posebne naloge RTV SLO pod vodstvom Manice J. Ambrožič.

Čeprav osebno v parlamentu zelo pogrešam Mariborčanko Potrato časa, ki je bila v parlamentu zgled komunistične inteligence, pa se zadovoljujem tudi z Lidijo Divjak Mirnik, poslanko Marjana Šarca, ki je zelo vsestranska, ima trgovsko žilico, saj preko fejsbuka prodaja svoje spodnje perilo in se je specializirala za aplikacijo kovid, ki je čisti kakec. Kot ugotavlja, aplikacija na primer ne opozori na stik z okuženim, ki aplikacije nima. Gre seveda za njenega okuženega župana Sašo Arsenovića. Zadeva z aplikacijo je še hujša – stresni test v laboratoriju Levice je pokazal, da aplikacija oddaja posebne vibracije, ki mentalno v korteksu spreminjajo dosedanje politično vedenje in opredelitve posameznikov v korist desnice. Katastrofa pa je, da se to dogaja tudi, če aplikacije nimate, če apostrofiram našo Lidijo.

Oglejte si še: Portret tedna: Jožafakis

K razkrinkavanju diktature vlade Janeza Janše je zadnje čase veliko pripomogel tudi Marko Bandelli, ki tu pa tam napiše kakšen tvit, da ljudje mislijo, da se mu je zmešalo, v resnici pa se mu ni – on to misli resno. Pred časom je tako razkrinkal virusno falango te koalicije z ugotovitvijo, da vlada prikriva podatke o številu okuženih med tistimi, ki  niso bili testirani.

Transparentna diktatura
Počasi diktatura postaja transparentna. Pravijo, da je ena večjih državnih skrivnosti ta, da lažno pozitivne levičarje in komuniste ponoči s kombiji vozijo v kovid taborišče, za katerega je prostore oz. lokacijo ponudila blejska župnija – to je blejski otok. Zaradi izrazite gneče pa jih je nekaj tudi v kleti na Trstenjakovi. Gre za umetno ustvarjanje števila okuženih, za ustrezno denarno nadomestilo pa lahko dobite lažni pozitivni izvid in tako greste v statistiko manipulacij. Ta služi samo podrejanju naroda, omejevanju njihovih človekovih pravic, kot je na primer obvezno nošenje mask, kar je dokazano neučinkovito, če mask ne nosite.

Naš nadlaški agent Peter Hrastelj poroča še o dveh zločina vrednih primerih. Eden se nanaša na žensko, ki je dobila pozitiven test, pa sploh ni bila testirana, nekega moškega pa so nasilno z rešilcem odpeljali na testiranje. Terensko preverjanje ni dalo rezultatov, vendar pa bi bilo neodgovorno v informacije dvomiti. Znanka v trgovini mi sporoča, da se da v nekaterih primerih tudi zelo dobro zaslužiti.  Njena znanka je od sestre zvedela, da je soseda slišala na tržnici, da lahko dobiš lep honorar okoli 200 evrov, če se prostovoljno prijaviš, da si umrl od virusa. Pogoltnost ljudi pa nima meje, saj so reverzibilno na to pristali tudi že nekateri pokojniki, ki niso umrli od virusa.

Covid in Janševa klinika
Tako se diktatorsko v državi umetno ustvarja vzdušje epidemije, da lahko potem diktator zapira fitnese, gostilne, razmišlja pa tudi o tem, da bi v šestem koronskem zakonu zapirali tudi javne hiše oz. kupleraje, kar je napad na neodvisno RTV. Generalno je vsakodnevnega kršenja človekovih pravic enormno. Znanih je celo nekaj primerov, ko so posamezniki kihnili na cesti in so jih odpeljali naravnost na Dob, če niso volivci SDS.

Resnica o virusu je dvojna – da covida ni oziroma, da je, bil pa je izdelan v Janševi avstralski podzemni kliniki. Erika Žnidaršič že nekaj mesecev pripravlja udarno Tarčo na to temo, problem pa je, ker klinike ne najdejo, Janša pa naslova noče posredovati, zato to zahtevajo preko informacijske pooblaščenje Mojce Prelesnik. Nekateri laboratorijski eksperimenti v stranki Marjana Šarca so na primer dokazali, da se lahko virusa, ki je, ali pa ga ni, obranite s česnom in ustrezno količino šmarnice, vendar pa je ugotovitev še v testiranju na posameznih prostovoljcih. Testiranje so začasno prekinili, ker je eden od poskusnih zajčkov umrl od zastrupitve z alkoholom.

Vinko Vasle