Slepa ulica v Depali vasi

Odgovorni urednik Jože Biščak.

Decembra 1993 je v Slovenijo prišel upokojeni general izraelske obveščevalne službe. Bil je predstavnik podjetja Kalderan, podružnice izraelske korporacije Tadiran, zadolžene za območje Evrope in Severne Amerike. S kom se je srečal, ni točno znano, a odgovor se najbrž skriva v obisku takratnega predsednika Milana Kučana, Dušana Šešoka in Jelka Kacina v Izraelu v prvi polovici marca 1994. Šešok, nekdanji minister v Demosovi vladi, je bil takrat že na čelu Iskre, Kacina je Kučan Izraelcem predstavil kot novega ministra za obrambo. Mesece kasneje sta sopotnika predsednika izpeljala z Izraelom več orožarskih poslov.

To je le ena od vzporednih zgodb afere Depala vas (o njej podrobno pišemo v tej številki Demokracije), ki je bila klasična komunistična zarota, kar nedvomno potrjujejo dokumenti, ki so bili po naključju odkriti mnogo let pozneje. Organizacija, katere mastermind je bil (in je še) nekdanji šef komunistične partije Milan Kučan in ki je pripravljala mini državni udar, da bi odstranila še zadnjega “neposlušnega” osamosvojitelja Janeza Janšo, takratnega ministra za obrambo v vladi Janeza Drnovška, je najela celo obveščevalca nekdanje agresorke JLA Radenka Radojčića, da je izdelal načrt, ki se je dosledno izvajal.

Epilog je bil, da bil v torek, 29. marca 1994, v zgodnjih jutranjih urah zaradi obtožb o domnevni prekoračitvi pooblastil pri aretaciji “civilista” razrešen Janša, Jelko Kacin pa izvoljen za novega obrambnega ministra. Pozneje nobena od komisij ni ugotovila prekoračitve pooblastil ali katere druge nepravilnosti pripadnikov Voma, ki so izvedli aretacijo Milana Smolnikarja, a osnovni cilj Organizacije, ki je ob pomoči pravosodja podobne metode zoper Janšo uporabila tudi v aferi Patria, je bil dosežen.

Razkrival je udbovsko vzporedno ekonomijo in prekupčevanje z orožjem
Udbomafija, kot je Organizacijo označil arhitekt Edo Ravnikar, bi Janši marsikaj “odpustila”, če bi bil le dovzeten za njen načrt za Slovenijo, kot so bili to nekateri drugi osamosvojitelji. A dregal je tja, kamor ne bi smel, tja, kjer je Organizacijo najbolj bolelo – v njeno vzporedno ekonomijo, katere temelji so bili vzpostavljeni takoj po komunističnem prevzemu oblasti po 2. svetovni vojni in katere namen je bil skrbeti za blaginjo svojih dedičev. In Janša je leta 1993 kar trikrat (ne)posredno opozoril, da obstaja vzporedni sistem tranzicijske levice, ki skuša obdržati privilegije, ki jih je imela v nekdanjem sistemu. Najprej je aprila namignil, da se da v Sloveniji z denarjem iz vzporedne ekonomije kupiti volitve in oblast, julija je bilo na mariborskem letališču odkrito orožje, sledi katerega so vodile v predsedniško palačo, konec novembra se je na ministrstvo za obrambo zatekel direktor Adita (firma, ki jo je ustanovila Udba) in med drugim razkril načrte za privatizacijo dobršnega dela slovenskega gospodarstva pa tudi to, kako denar odteka na račune v tujino.

Vse sledi so vodile do Kučana. (Foto: Demokracija)

Državni udar starih sil proti mladi državi, ki je bila na poti v zdravo demokracijo
A to še ni bilo vse. Janša in njegova SDS (takrat še SDSS) sta glede javnega dolga, ki je krepko presegal (preračunano v evre) tri milijarde in pripeljal do prve sanacije slovenskih bank, zahtevala, ne samo da se javnosti povedo številke o dolgu, ampak da se tudi razkrije, kdo je kriv za ta dolg. Tudi zato ga je vneto napadal trdi komunist in takratni nadomestni poslanec Janez Kocijančič, ki je med letoma 1982 in 1992 vedril v Adrii Airways in po podatkih tajnega parlamentarnega gradiva povzročil za več sto milijonov evrov dolga. In na koncu je bila še regulacija, povezana z obrambo. Janša je želel sodobno vojsko in čimprejšnjo vključitev v zvezo Nato, do česar bi tudi hitro prišlo, če ne bi Milan Kučan v začetku leta 1994 bojkotiral neuradnega srečanja predsednikov držav Višegrajske skupine s predsednikom ZDA Billom Clintonom, ki je te države (in bi tudi Slovenijo) povabil v Nato. In od takrat naprej ZDA Slovenije ne povezujejo več s Srednjo Evropo, ampak z Balkanom. Tudi zato ima afera Depala vas širše razsežnosti: bila je državni udar starih sil proti mladi državi, ki je bila na poti v zdravo demokracijo.

Kar je sledilo, je znano. Uničena je bila Služba družbenega knjigovodstva, ki je odkrivala kraje rdečih direktorjev in preprečevala divje privatizacije, Drnovškova vlada pa je namesto temeljitih reform Slovenijo peljala po poti gradualizma. Posledice tega neočiščenja čutimo še danes. In če so po nekem “naključju” demokratične sile vendarle začasno prevzele vodenje vlade, je sledil znani scenarij, kar smo lahko spremljali pri aferi Patria. Depala vas je tako postala simbol za kraj, kjer je bila ugrabljena mlada država, ki se je sicer osamosvojila, a nikoli zares osvobodila starih (udbovskih) sil.

Jože Biščak

 • VERRZIFIKATOR

  REKEL MI JE

  Rekel mi je, dobro ga poznate,
  dvajset let nekako bo že tega,
  me presunilo tedaj je vsega,
  kot da ni izhoda iz zagate.

  Rekel mi je, kratko in pa jasno,
  da še dvajset let bomo čakali,
  z njim živeli, ki nestvor je mali,
  rekel med pogovorom mi glasno.

  Rekel mi je, treba bo živeti,
  ga prenašati še dve dekadi,
  smo bili tedaj še dokaj mladi,
  živce treba trdne bo imeti.

  Rekel mi je in zadel v celoti,
  le da tega se je vse bolj bati,
  da podaljšal se je čas, rogati
  je še vedno tu in se bohoti.

  Rekel mi je moj prijatelj stari,
  spomnim se besed njegovih često,
  da ko se sprosti njegovo mesto,
  ne ostane nič, in to poudari.

  Rekel mi je, dvakrat desetletje
  z njim bo treba najbrž še živeti,
  no, potem, še malce potrpeti
  splača se, se bliža vnebovzetje.

 • Franjo Trojner

  V civilizirani, demokratični in pravni EU so poslanci EU parlamenta sprejeli resolucijo, ki obsoja in izenačuje vse tri totalitarizme: fašizem, komunizem in nacizem.

  V civilizirani, demokratični in pravni EU so v Haagu zaradi vojnih zločinov obsodili Karadžića na dosmrtno kazen.

  V necivilizirani, nedemokratični in nepravni Sloveniji pa zadnji šef komunistične partije Kučan in z njim vse leve stranke ( LMŠ, SMC, SD, ZL, DESUS IN ZAB) kakor tudi njihovi strankarski šefi ( Šarec, Cerar, Židan, Mesec, Rjavec, Bratuškova) v našem parlamentu nasprotujejo sprejetju resulucije komisije sveta EU, ki izenačuje in obsoja vse tri totalutarizme: fašizem, komunizem in nacizem.

  V necivilizirani, nedemokratični in nepravni Sloveniji pa v enaindvajstem stoletju poslanci leve stranke SD, kateri se rep vleče globoko v totalitarne čase v hramu “demokracije” zagovarjajo, opravičujejo in celo poveličujejo totalitarni kumunističen režim bivše Jugoslavije.

  V necivilizirani, nedemokratični in nepravni Sloveniji ni bil sprocesioniran niti en samcat vojni zločinec, ki je naročil, izvajal ali načrtno zamolčal povojne, izvensodne poboje aprila in maja leta 1945 in politične umore vse do leta 1990.

  V naši SLOVENSKI USTAVI, prve samostojne, baje demokratične in baje pravne države vsega SLOVENSKEGA roda imamo zapisano: “Oblastno poveličevanje komunističnega režima je protiustavno”.
  Če sledimo naši USTAVI bi stranke in poslance, ki poveličujejo bivši totalitarni komunističen režim in njihove vidne prestavnike morali IZKLJUČITI iz parlamenta in jih, kot nedemokratične prepovedati, njihovim voditeljem in poslancem pa SODITI! Točno to bi se zgodilo častilcem totalitarne komunistične oblasti v pravni in demokratični Evropi! Pri nas v Sloveniji se seveda v kratkem še ne bo, ker zaradi umankanja lustracije preoblečeni komunisti v “demokratične” socialiste vso oblast še vedno trdno držijo v svojih krempljih, kar onemogoča, da bi naša država zares lahko postala demokratična in pravna !
  Dokler bodo Sloveniji vladali “demokratični” socialisteki Slovenija nikoli ne more postati druga Švica! Žal postajamo na las podobni gnili, totalitarni komunistični ex Jugoslaviji, mar ne? Naj vam zdaj Kučan pove zakaj vam on in njegove stranke na politični levici, ki skoraj ves čas naše samostojne države na oblasti niso zagotovile človeka vredno živlenje, demokratično in pravno državo???

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena
  lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se
  kakor
  združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz
  par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUza kogaS bodo začeli v MURGL
  JUGOKOMUNISTIČNEM
  agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika
  DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
  ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka
  demokratične
  prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega
  rojaka
  (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji
  nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS, SMC, ŠARAC …) je formalnopravna
   naslednica
   SKOJ-a – Savez komunističke omladine
   Jugoslavije).
   SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ
   (Ujedinjeni
   savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni
   se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar
   jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar
   se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še
   traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza
   socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3
   demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom
   ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine
   Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska
   stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a,
   imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo
   v
   t. i. “Združeno levico” itd.
   lahko še vedno opazujete:
   LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
   Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
   vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
   MURGLSKA KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

   • Get Smart

    T. i. “Levica” = uradno = IDS + TRS + radnici violete tomić.
    IDS je “nov obraz”, ki ga je v hotelu UNION ustanovil MILAN KUćAN,
    TRS = “nov-obraz” KUćANOVEGA zeta in kaviarŽIDO pussića Kermaunerja, bolj znanega kot
    Hanžeka nje, violeta pa je odcepek od DeSUS-a, DeSUS pa je “nov–obraz” oz. odcepek od SD =
    Socialni demokrati, ti pa so “star–obraz” oz.
    le preimenovanje
    KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.

    –––––––
    IDS = INICIATIVA za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = ZDRUŽENA LEVICA =
    = LEVICA =
    =
    ta “nov obraz” je ustanovila KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
    = FORUM 21 = na zasedanju FORUMA 21 v hotelu UNION leta 2013 =
    IDS oz. danes imenovano “Levico” ustanovi sam tovariš MILAN KUćAN;
    prvo nastopljeni predsednik = Luka Mesec

    • Get Smart

     Uradni začetek Lučkine zvezde oziroma pol-meseca je oznanil sam tovariš
     MILAN KUćAN,
     predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
     in sicer leta 2013 v hotelu Union:

     “Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
     tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
     uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
     komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
     formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
     in sicer tovariš KUćAN, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
     predsedniki SD-ja = KPJ,* kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
     INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = IDS.”

     —–
     * – INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM so najprej združili s

     TRS-om KUćANOVEGA zeta kao sindikalista SVIZ in KSJS in delavsko stranko štabnih
     babilonskih delavk Violete TOMIć,
     nakar so zadevo najprej PREIMENOVALI v “ZDRUŽENO LEVICO”,
     nato pa v “LEVICO”.

 • Get Smart

  Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
  = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

  in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM =
  SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem
  = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

  kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

  = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

  (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
  pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
  gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
  i tako dalje do tokija …)

  vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
  =
  “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

  1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
  2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
  psi čuvaji tekovina revolucije
  3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
  oz.
  z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

  Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
  seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
  .
  Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
  so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU
  ljudi.
  .
  .
  Jezus Kristus:
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas
  boosvobodila.«
  .
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • Get Smart

   Marjanka ŠARAC ni slovenski premier,
   ampak je
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kao premier v Sloveniji =
   vse kreature in njihovi SERBUSI=hlapci
   so lahko in so:

   –MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –MURGLSRBO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –MURGLRVACKO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI stvor v Sloveniji*
   –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji

   i tako dalje do tokija.

   * = babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … =
   = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

   Pamet v glavo.

   • Get Smart

    Samo v primeru v STOŽIC nje je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku
    IZROPALA
    220 MILIJONOV € za projekt,
    ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
    40 milijonov €

    in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov =
    = najboljš JUGOKOMUNISTIČKO KAPITALISTIČKI “socialno čuteči”* đupljan nje NI PLAČAL
    ampak jih
    je nagnal domov BREZ PLAČILA.
    ———
    * MILAN KUćAN: »Jankovića vidim kot takšnega KAPITALISTA,
    ki je pokazal socialno ozaveščenost«
    ———
    Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
    Kaj odmeva v Stoščah?

    – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
    – ZA koga? Za PARTIJU?
    – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
    – “Evviva communismo!”
    – “Bandiera rossa la triumfera!”

    Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo
    osvobodila.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje
   kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
   =
   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
   hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in
   do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske in otroke

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM =KOMUNIZEM =
    =KAPITALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

    =SUŽNJELASTNIŠTVO =
    =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik je pa MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    • Get Smart

     In izbijte si iz glavičev FLOSKULE tipa “leva politična opcija” in “desna politična opcija”,

     saj česa takega na tem svetu ni. Na svetu ni DRŽAVE, ki bi se imenovala ali bila leva/desna.

     Na svetu sta 2 RAZLIČICI pri DRŽAVOTVORNOSTI in pri DRŽAVNOSTI (POLITIKA=državnost, državotvornost, skrb za politejo…):

     ––kaviaržido KOMINTERNISTIČNA država = KOMUNIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = NACIONAL SOCIALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = kozojebizem = vukojebizem = transićizem = satanistično SUŽNJELASTNIŠTVO =

     red razredov = “nov svetovni red”= staro SUŽNJELASTNIŠTVO:

     1. prvorazredne gazde = krvosesi
     2. drugorazredni psi čuvaji = WATCHDOGOVI
     3. brezpravni sužnji = LJUDJE
     = skratka “”””KULTURA SMRTI””””

     in
     pa
     –– DRŽAVA / POLIS / POLITEJA LJUDI,
     kjer vlada RESNICA, PRAVICA, PRAVO, DOBRI ČLOVEŠKI ODNOSI, DOMOLJUBJE, RODOLJUBJE … skratka
     “”””KULTURA ŽIVLJENJA”””,
     ki smo jo
     Slovenci podarili ljudem tega sveta.

     Pamet v glavo.

 • Šobar Davorin

  Poštenjak. Komisar čete Ivo Lola Ribar. Pobiralec priveznine……