Nova generacija, ki ne pristaja več na socialistične resnice

Urednik informativnega programa Nova24TV Aleksander Rant.

V Sloveniji imamo razdvojeno družbo, kar je povsem normalno. Imamo potomce oropanih in pobitih, potomce privilegiranih in tiste vmes. Potomci pobitih in oropanih so zapustili državo ali pa se sprijaznili s kruto usodo revolucije. Večina jih je že davno odpustila, čeprav grozot, ki so jih doživeli, ne morejo pozabiti. Na drugi strani imamo privilegirano kasto revolucionarjev, morilcev in samooklicanih osvoboditeljev, ki še danes, v drugi državi, uživajo privilegije svoje krvave preteklosti.

Ti imajo v svojih rokah tudi vso neformalno oblast. Večino visokih državnih funkcij, sodišča, medije, šole. Zato je normalno, da smo v letih po osamosvojitvi v šolah začeli “proizvajati” marksistične idiote, ki so še bolj ekstremni od svojih predhodnikov. Rojeni v demokracijo in tržno gospodarstvo so s svojih pametnih telefonov in Applovih računalnikov razširjali vest o katastrofi kapitalizma in o tem, kako je bilo v svinčenih časih vse boljše. Dobili smo kar veliko populacijo mladih, ki se ni bila pripravljena odreči udobju kapitalizma, a je hkrati vse druge silila nazaj v sistem, v katerem niso imeli ničesar.

Marksistični teror
Podivjani aktivisti so začeli z vse bolj agresivnimi metodami ljudi prepričevati v svoj prav. Razvajeni najstniki so v imenu upora proti kapitalizmu začeli požigati avtomobile in razbijati izložbe trgovin. Nekaj podobnega smo med “ljudskimi” vstajami doživeli tudi v Sloveniji. Tisti, ki so drugim očitali nestrpnost, so pretepali starejše ljudi, invalide, zažigali avtomobile, razbijali izložbe in temu rekli boj proti represiji. Proti represiji, ki je zahtevala, da se njihove 30-letne riti dokončno zvalijo z maminega kavča in si najdejo zaposlitev. Grozno, za moderne levičarje. Da bi bili prisiljeni delati. Grozljivka.

Foto: iStock

Temu gibanju so se nato pridružili še različni spolni čudaki in seveda okoljevarstveniki, ki so po mojem mnenju najbolj genocidno naravnana skupnost na zemlji. Če naj bi rešili “planet”, bi bilo treba pobiti nekaj milijard ljudi, pravijo tisti, ki se menda borijo za klimatsko pravičnost, karkoli naj bi že to bilo. A vse te skupine je zaznamovala ena ideologija, to pa je marksizem. Ključna prvina marksizma in njegovih derivatov pa je sprememba človeka skozi nebrzdano nasilje, ustrahovanje, teror. In to tovrstne organizacije počnejo – skozi teror (zakonski ali ilegalni) ustrahujejo tiste, ki želimo samo živeti v miru. A že Newton, angleški znanstvenik, je lepo dejal, da vsaki akciji sledi enaka in nasprotna reakcija. In tudi tu se je zgodila. Na srečo pri mladih.

Po letu 2015, ko so se začele množične migracije, s tem pa tudi terorizem, posilstva, ropi in splošno nasilje, se je tudi v mladi generaciji prebudila reakcija. Nasprotovanje politiki levih politikov in njihovih terorističnih organizacij (Antifa). Mladi so spregledali, v kar precejšnji večini, da sveta, ki so ga komaj začeli uživati, v kratkem ne bo več, ker ga bodo levičarji namerno uničili. Nove generacije si želijo Slovenije in Evrope, v kateri bodo lahko odrasli v miru, se izobrazili, imeli družino in umrli med svojimi vnuki in pravnuki.

Glas na volitvah je upor
Mladi, ki so sicer po srcu vedno uporni, si ne želijo več kaosa, ki ga prinaša levičarstvo z vsemi svojimi derivati. Leta in leta smo levičarskim ekscesom rekli svoboda, danes pa se marsikomu ob početju levičarskih izprijencev obrača želodec. Šli so predaleč in naravna reakcija je odpor proti popolnemu izničenju vrednot zahodne družbe. Glede na to, da levičarji spodbujajo splav in ženske nagovarjajo k življenju brez otrok, bo zanje poskrbela tudi naravna selekcija. Ker se bojijo vse manjšega elektorata, so se odločili uvoziti volivce, ki jih bo mogoče spet naplahtati, le za nekaj drobtinic iz denarja tistih, ki njihovim politikam nasprotujemo.

Foto: Twittter

Tej sprevrženosti, da ljudje, ki nočemo migracij, kriminala, splava, terorizma, s svojim denarjem plačujemo prav te stvari, so se mladi odločili narediti konec. Nekateri so se združili v organizirane skupine (Generacija identitete), drugi samostojno delujejo proti uničujočim politikam bodisi v medijih, na družbenih omrežjih bodisi v politiki. Po 70 letih se spet prebuja zdravo jedro slovenskega naroda, ki tokrat obljublja, da se ne bo pustilo tako zlahka odpraviti, kot se je to zgodilo našim prednikom, ki so jih zmetali v brezna. Boj za prihodnost bo težak, a normalnost ima vsak dan več zaveznikov. Število mladih, ki ne prenašajo razvajenih kaviar socialistov, iz dneva v dan narašča. A za zmago ni potrebno nasilje, potreben je le glas. Glasno je treba sporočiti levici, da ne bomo šli še enkrat na limanice, najglasneje pa to lahko storimo na volitvah. Če jih Marjan Šarec ne bo prej odpravil. Čas se izteka.

Aleksander Rant

 • Luka Mesec

  Evropa stoji na razpotju: ali bo socialna ali pa je ne bo. Kapitalu in evropskim tehnokratom, ki krčijo prostor demokratičnega odločanja in vsiljujejo neoliberalne politike, kot zrcalna podoba ustreza vzpenjajoča se skrajna desnica, ki se napaja na besu in brezupu tistih, ki jih neoliberalna globalizacija pušča ob strani.

  • neuralinkn1

   Evropa je torej zveza nacionalnih skupnosti, ki nam vsem zagotavlja visoko socialno varnost, red in disciplino.
   Imam idejo. Kaj, ko bi naredili Evropo nacional socialistično, s človeškim obrazom, a bi bilo to v redu?
   Jaz sem zato, da enkrat rečemo bobu bob, potem bo pa spet svoboda.

  • kalavnik

   Besni in strahopetni ste samo vi, levicarji in ti si samo predhodnica unicenja slovenstva v imenu srpa in kladiva. Komunist usran pokvarjen

 • Dada

  Bogi kalimero Janša. Vsak mlad začetnik politik je lahko del koalicije, npr,. Luka trese vlado, samo Janša je tam v ozadju in vse kar zmore twita proti Šarcu. A prav njega je
  Janša osebno podpiral na volitvah v tekmi za predsednika države. Očitno mu sedaj Šarec tudi preseda, saj ga prekaša z levo roko, namreč Šarec nova zvezda, komaj se je prikazal v politiki in zmaga, Janša pa tako izkušen, dolgoletni politik, pa že leta sedi v opoziciji……

  • neuralinkn1

   Janša je dobil kar tri velike priložnosti, dvakrat je bil predsednik vlade in predsednik Evrope. Pa ni bilo nič, ni razgnal nobenega komunista, zato so se volilci tokrat odločili, da bodo dali priložnost Šarcu.
   Še bolj zanimivo je, da je očitno vseeno kdo nam vlada, vsakogar lahko nastavijo ali izginejo, dobesedno vsakega, nekdanji politični direktorji plačujejo vse stranke, politike in tudi državljane, visoki udbaši nadzirajo cele skupnosti in slehernega izmed nas, oni so država. Kdor je z njimi, pa itak sam ve kdo je in kaj je, če ne ve kdo ga plačuje in del česa je, kaj se grejo, je pa še idiot povrhu.

   • Novakec1

    Vladajo uni iz ozadja, volitve in ostale zadeve so farsa.

 • neuralinkn1

  Prvič, Hitler ni bil kapitalist ampak nacional socialist, nacisti do nacionalizirali celo Nemčijo, isto kot komunisti. Pardon, to ni čisto res, ker so sovjeti nacionalizirali vse kar je nekoč pripadalo ruskemu cesarju, največjemu imperiju na planetu, ki se je edino lahko kosalo s Svetim rimskim cesarstvom germanskih narodov, ki je nastalo kmalu po zatonu starega Rima in, ko so slovani začeli dreti čez Karpate. Evropa je zgorela, krščanstvo je branil samo še Bizanc, ki se je počasi umikal perzijski ekspanziji, zato se je pravoslavna cerkev umaknila proti Kievu oziroma današnji Moskvi, s čemer se je ohranila zahodna krščanska teologija in tradicija. Predvsem pa kapital, zakladi rimskih cesarjev in frankovskih kraljev so najdražje relikvije, ki so vredne več kot vsak denar. Kar sta ustvarili pravoslavna in katolibanska đamaherija v zadnjem tisočletju, je pa itak temelj globalne ekonomije, Angleška banka je lastnik več kot 90% denarja na celem planetu. Poleg zlata in naravnih rud, so največ vredne prav relikvije in umetnine, ki niso samo neprecenljiv kapital temveč so stvaren, materialni dokaz, da se je zgodovina res zgodila. Kapital nas torej tudi vse povezuje, če verjamemo v resnico, potem razumemo in spoštujemo tudi njeno vrednost in vrednote.

  Zakaj je potem Hitler vse to uničil? Ker je bil idiot, isto kot Musolini v Rimu, je hotel na nek način samo videti kako mogočni Berlin gori, kar je bil zanj končni dokaz, da nič več ne bo tako kot je bilo prej tisočletja. Ampak Rim pa ni zgorel, italijanska buržuazija je izkoristila voliv globalne cerkve in sklenila pakt z zavezniki, vedeli so, da bo zato gorelo pol Italije, ampak Rim in ogromne kmetije so ostale nedotaknjene, z njimi se je ohranil tudi stari družbeni red, pomešan z vplivi socialistične revolucije.

  Zadnji pravi kapitalist pri nas je bil prestolonaslednik, princ Aleksander. Komunistična Jugoslavija ni bila podobna Sovjetski zvezi ampak nacional socialistični Nemčiji.

 • neuralinkn1

  Drugič, zadnjo priliko za demontažo policijske države smo imeli pred 30 leti, ko nas je ta ista ljudska milica osvobodila totalitarne SFRJ. Nič posebnega se ni spremenilo, jugoslovane so na nekoliko spremenjenih položajih zamenjali novi slovenci, komunistični politični direktorji so postali kapitalisti, ko so šli na SDK po kredite za odkup skupnih, javnih podjetij ter ostalega družbenega premoženja. Ampak samo oni, partijski fašisti so šli celo tako daleč, da so zamenjali celo uprave podeželskih klubov, isto kot nacisti, so izvedli popis prebivalstva, izbrisali so državljane, ki se niso rodili pravim staršem ter jih obtožili terorističnih namenov, parazitstva, širjenja debilizma in pa kar najbolj boli, da niso dovolj ljubili novo, čisto slovensko državo. Drugače povedano, kot je rekel že Goebels, nacional socialisti so tudi pri nas odločili kdo bo slovenec, kot so nekoč nacisti izbirali pripadnike mitološke arijske rase, ki kot taka itak nikoli ni obstajala in je bilo vseeno kakšne čudežne kriterije so si izmišljevali.
  Samo politični direktorji ter njihov Kripo in Gestapo so si lahko prilastili skupno dobro, vsi manjši in odrezani direktorji so morali proč, saj so z njihovimi odstavitvami dokazovali, da je komunizmu pri nas dolončno odklenkalo. Nič zakon, nobenih upravnih postopkov, človekovih pravic in sodišč ni bilo, občane se je poklicalo na občino ali sejne sobe podjetij, kjer so jim vrgli kuverto s par tisoč markami na mizo in ponudili kakšno zanimivo kariero. Kdor ni vzel, so ga obtožili kot sovražnika slovencev in zaviralca napredka ali kaj podobnega, čez noč so prekinili pogodbe, vdrli v javne prostore, jih spraznili ter jim spremenili namen, ki je služil njihovim družinam ali tajkunom. Neprilagojenim direktorjem in upravnikom so prepovedali tudi delo, če še vedno niso bili tiho, pa še kaj hujšega. V demokraciji, pod Demosom, Kučanim in Drnovškom, da ne bo kdo mislil o kakšnih čudnih časih nabijam brez veze.
  Druga zgodba je kako so prišli do osnovnega kapitala ostali slovenci, ki niso bili ovaduhi in sodelavci vojaške policije, načelno ločimo dve sorti, enim so preprosto prepisali hiše in kmetije v katerih so živeli, ker največ slovencev živi v hišah, meščanom in delavcem v fabrikah, pa so še dodatno zaračunali odkup lastnih stanovanj, čeprav so s samoprispevki financirali tudi subvencije za stroške gradnje hiš. Stanovanja so posebna zgodba, šalabajzerski Jazbinškov zakon je enim omogočil, da so si jih nakupili cel ducat, drugim do danes niso rešili lastništva in se gonijo po evropskih sodiščih, največje stanovanjsko podjetje v državi pa je Ministrstvo za obrambo, če komu ni jasno kje živimo. Potem so nekaj čarali še z nekimi patetičnimi certifikati, s katerimi so se šli državno tombolo, velika večina ni dobila nič, eni so si lahko s svojim deležem državnega premoženja plačali položnico za elektriko, le redki pa so dejansko ogromno zaslužili, saj so deleže preprosto pokradli in prepisali svojim udbaškim gospodarjem. Politika ni rekla popolnoma nič, niti besedice, priviligiranim članom družbe so certifikate zamenjali za delnice državnih podjetij, za katere so vnaprej vedeli, da jih bodo ohranili. Našli so kakšne šefe in barabe, ki so jim odprli fiktivna podjetja, na.katera so nakazovali kapitalske deleže, ki bi sicer kotirali na mrtvem, monopoliziranem trgu, kdo obvladuje slovensko borzo, se pa tudi ve, sami hrvati, s katero sta sosednji republiki že prej največ trgovali. Tako se je rodil sodobni slovenski kapitalizem. Sami fašisti in cigani, vse pokradeno in prigrabljeno na silo, s prevaro, na krvi izdanih, uničenih ljudi, zato je vse butasto, pokvarjeno, zlagano in družba ne deluje več.

  Podobnost s povojno Jugoslavijo je zgolj naključna, tudi takrat so zavladale največje barabe in morilci, vendar moramo gledati tudi za nazaj, za take so jih naredili šele slovenski izrodi, ki so domovino predali v last okupatorskim sosedom. Saj to gre še nazaj, stoletja smo bili pod avstroogarji in Italijo, kjer si slovenski hlapec ni smel lastiti ničesar, saj si orodje ne more lastiti drugo orodje. Zato smo po 2.s.vojni doživeli nesluten razcvet, ko je domovina rabila delavske heroje in intelektualce, ki so lahko konkurirali zahodnim, teh stvari razvajena budala pač ne zna. Z osamosvojitvijo pa smo doživeli zaton, ki nas je vrnil v čase nacistične okupacije in državnega fašizma. To je resnica o današnji Sloveniji, zato tudi ne bi več dolgo, žal.

 • Novakec1

  Tako kot se socializem nekaterim zatika v grlu se vse večim toliko opevana demokracija tudi, še na kuzlanje mi gre zraven. So pokvarjeni pohlepni politkarji eno in drugo iznakazil do neprepoznavnosti.

  • AlojzZ

   Demokracija??? Pa poglejmo, kako sloviti Sokrat gleda nanjo:

   »Demokracija bo plačala, ker bo hotela ustreči vsem. Reveži bodo želeli premoženje bogatih in demokracija jim ga bo dala. Mladi bodo želeli biti spoštovani kot starejši, ženske bodo hotele biti kot moški, tujci bodo hoteli staroselske pravice in demokracija jim bo to dala. Tatovi, goljufi in moči željni kriminalci bodo želeli pomembne državne funkcije, kar jim bo demokracija omogočila, in ko bodo ti demokratsko prevzeli oblast, se bo rodila hujša tiranija, kot je vladala za časa katere koli monarhije ali oligarhije.«
   Tako Sokrat v petem stoletju pred Kristusovim rojstvom.

   Sokrat je zahteval intelektualno demokracijo – glasujejo lahko samo tisti, ki zadeve družbe dobro poznajo in ki so o posameznih problemih temeljito premislili. Bi mar ladjo družbe na viharnem morju prepustili neuki množici? Ne. Za to sta potrebna znanje in spretnost.

   “Če tisti trije“, ob čemer je pokazal na pastirje na bližnjem hribu, “lahko preglasujejo Platona in mene, potem se ti poščijem na demokracijo“, je strokovno, filozofsko in modro pojasnil Sokrat. In tisoče let kasneje dejstva to dokazujejo…..

   No, od Sokrata do danes je preteklo že precej vode pa lahko dodamo še pojem vladavina prava. Gre za sklop človekovih pravic in temeljnih svoboščin, ki jih nihče v družbi ne sme spreminjati. Ja, nekaj podobnega, kot so Stvarnikova pravila za srečo in blagostanje v družbi. Za konec pa naj še dodam staro ljudsko misel: “Če je Bog na prvem mestu, je vse ostalo na pravem mestu.”

   • Ivo Coz

    Sokrata poznam le bežno, iz gimnazije, nikoli ga nisem bral. Citati, ki jih navajaš, so pa preveč “sodobni”, da bi verjel. Če boš slučajno prebral moj post, pojasni prosim. Hvala.

 • Silka

  Onesposobiti pijavke tipa Jankovići, pa če tudi brez volitev.

 • Novakec1

  Da se vam lubi nakladat o demokraciji-svinjariji.

 • Nata

  + + +

  Hja? Čas se izteka predvsem nam !! Če bo šlo takole naprej,nas bodo povozili ! Premalo nas je in vsak se bori za svoje preživetje.
  Zlepa ( razen, da ponovim svojo mantro – če se desnica ne glede na svoje izgube , skupaj spravi ) bo težko kaj narediti .

  Vendar pa jaz nekaj vem. . . . .. ne bodo stopili skupaj !! Zakaj ?
  Delo , ki jih čaka je neverjetno težko izvedljivo ! Vse so že zamudili.

 • E moj Šarko

  Rnt buzarnt.

 • xtc

  Rant je zelo naiven človek.
  Da mlajša generacijaga neprestano izigravajo.noče več socializma in anarhizna-to je globalno.
  Ampak težava je ,ker Sovjetsko zahodno evropski socializem in anarhizem nista bila enako zatolčna kot nacional socializem,se vse to sedaj maščuj,rant govori o volitvah,NE žal smo priča v vsej EU potem,ko na volitvah pogorijo sklepanju nekih novih vrst manjšinsko anarholliberalno socialističnih vlad,ki nato terorizirajo in posiljujejo ljudi z imigranti,socializmom multikultijem(internacionalizmom) in socialističnimi zablodami,ker ti dve veji niso bili tako brutalno zatolčeni kot Nacional socializem sedaj delata ogromno škodo in mlade čaka obračun z njimi,dejstvo pa je,da se jih z volitvami pač ne bodo znebili,potreebna bodo druga precej manj demokratična sredstva,saj ti ljudje počno vse samo da bi obviseli na oblasti-poglejta Švedsko,belgijo,Nemčijo,trenutno italijo,Španijo,ti ljudje preprosto nočejo iti demokratično,neprestano si izmišljajo neke nove trike,manjšinske vlade,pol vlade,tehnične vlade,vlade narodne enotnosti nasilne koalicije itd vse da se jih ne odžene od oblasti te parazite odpraviš težko z demokratičnim procedsom,ker r

 • Ivan Ivanovič

  Gornji članek žal zveni bolj kot priprošnja Bogu kot pa realnost. Mladi so povsod po zahodnem svetu zavedeni s strani mainstream medijev in verjamejo floskulam o nujnosti solidarnosti v zvezi z migranti, o nujnosti “boja” proti klimatskim spremembam, o nepotrebnosti družine, o multispolnosti, o preživetem kapitalizmu, o zlobnih kapitalistih, o izkoriščanih delvcih… Nič pa ne vedo o globoki državi, ki je nič drugega kot mafijska kriminalna združba, ki je ugrabila državo in sesa milijarde iz državnega in lokalnih proračunov, državnih bank, državnih in občinskih podjetij in brez števila javnih institucij. To je tudi tista baza, ki plenilski levici zagotavlja skoraj gotovo zmago na volitvah.

 • RATATA

  Generacijo Maj 1968 je nujno sterat s prizorišča! Že lani so imeli 50 letnico pohabljanja in mrcvarjenja vseh drugih.