fbpx

Nova generacija, ki ne pristaja več na socialistične resnice

Urednik televizijskega programa Nova24TV Aleksander Rant.

V Sloveniji imamo razdvojeno družbo, kar je povsem normalno. Imamo potomce oropanih in pobitih, potomce privilegiranih in tiste vmes. Potomci pobitih in oropanih so zapustili državo ali pa se sprijaznili s kruto usodo revolucije. Večina jih je že davno odpustila, čeprav grozot, ki so jih doživeli, ne morejo pozabiti. Na drugi strani imamo privilegirano kasto revolucionarjev, morilcev in samooklicanih osvoboditeljev, ki še danes, v drugi državi, uživajo privilegije svoje krvave preteklosti.

Ti imajo v svojih rokah tudi vso neformalno oblast. Večino visokih državnih funkcij, sodišča, medije, šole. Zato je normalno, da smo v letih po osamosvojitvi v šolah začeli “proizvajati” marksistične idiote, ki so še bolj ekstremni od svojih predhodnikov. Rojeni v demokracijo in tržno gospodarstvo so s svojih pametnih telefonov in Applovih računalnikov razširjali vest o katastrofi kapitalizma in o tem, kako je bilo v svinčenih časih vse boljše. Dobili smo kar veliko populacijo mladih, ki se ni bila pripravljena odreči udobju kapitalizma, a je hkrati vse druge silila nazaj v sistem, v katerem niso imeli ničesar.

Marksistični teror
Podivjani aktivisti so začeli z vse bolj agresivnimi metodami ljudi prepričevati v svoj prav. Razvajeni najstniki so v imenu upora proti kapitalizmu začeli požigati avtomobile in razbijati izložbe trgovin. Nekaj podobnega smo med “ljudskimi” vstajami doživeli tudi v Sloveniji. Tisti, ki so drugim očitali nestrpnost, so pretepali starejše ljudi, invalide, zažigali avtomobile, razbijali izložbe in temu rekli boj proti represiji. Proti represiji, ki je zahtevala, da se njihove 30-letne riti dokončno zvalijo z maminega kavča in si najdejo zaposlitev. Grozno, za moderne levičarje. Da bi bili prisiljeni delati. Grozljivka.

Foto: iStock

Temu gibanju so se nato pridružili še različni spolni čudaki in seveda okoljevarstveniki, ki so po mojem mnenju najbolj genocidno naravnana skupnost na zemlji. Če naj bi rešili “planet”, bi bilo treba pobiti nekaj milijard ljudi, pravijo tisti, ki se menda borijo za klimatsko pravičnost, karkoli naj bi že to bilo. A vse te skupine je zaznamovala ena ideologija, to pa je marksizem. Ključna prvina marksizma in njegovih derivatov pa je sprememba človeka skozi nebrzdano nasilje, ustrahovanje, teror. In to tovrstne organizacije počnejo – skozi teror (zakonski ali ilegalni) ustrahujejo tiste, ki želimo samo živeti v miru. A že Newton, angleški znanstvenik, je lepo dejal, da vsaki akciji sledi enaka in nasprotna reakcija. In tudi tu se je zgodila. Na srečo pri mladih.

Po letu 2015, ko so se začele množične migracije, s tem pa tudi terorizem, posilstva, ropi in splošno nasilje, se je tudi v mladi generaciji prebudila reakcija. Nasprotovanje politiki levih politikov in njihovih terorističnih organizacij (Antifa). Mladi so spregledali, v kar precejšnji večini, da sveta, ki so ga komaj začeli uživati, v kratkem ne bo več, ker ga bodo levičarji namerno uničili. Nove generacije si želijo Slovenije in Evrope, v kateri bodo lahko odrasli v miru, se izobrazili, imeli družino in umrli med svojimi vnuki in pravnuki.

Glas na volitvah je upor
Mladi, ki so sicer po srcu vedno uporni, si ne želijo več kaosa, ki ga prinaša levičarstvo z vsemi svojimi derivati. Leta in leta smo levičarskim ekscesom rekli svoboda, danes pa se marsikomu ob početju levičarskih izprijencev obrača želodec. Šli so predaleč in naravna reakcija je odpor proti popolnemu izničenju vrednot zahodne družbe. Glede na to, da levičarji spodbujajo splav in ženske nagovarjajo k življenju brez otrok, bo zanje poskrbela tudi naravna selekcija. Ker se bojijo vse manjšega elektorata, so se odločili uvoziti volivce, ki jih bo mogoče spet naplahtati, le za nekaj drobtinic iz denarja tistih, ki njihovim politikam nasprotujemo.

Foto: Twittter

Tej sprevrženosti, da ljudje, ki nočemo migracij, kriminala, splava, terorizma, s svojim denarjem plačujemo prav te stvari, so se mladi odločili narediti konec. Nekateri so se združili v organizirane skupine (Generacija identitete), drugi samostojno delujejo proti uničujočim politikam bodisi v medijih, na družbenih omrežjih bodisi v politiki. Po 70 letih se spet prebuja zdravo jedro slovenskega naroda, ki tokrat obljublja, da se ne bo pustilo tako zlahka odpraviti, kot se je to zgodilo našim prednikom, ki so jih zmetali v brezna. Boj za prihodnost bo težak, a normalnost ima vsak dan več zaveznikov. Število mladih, ki ne prenašajo razvajenih kaviar socialistov, iz dneva v dan narašča. A za zmago ni potrebno nasilje, potreben je le glas. Glasno je treba sporočiti levici, da ne bomo šli še enkrat na limanice, najglasneje pa to lahko storimo na volitvah. Če jih Marjan Šarec ne bo prej odpravil. Čas se izteka.

Aleksander Rant