Pisma – od zmage do zmage: Diagnoza Tit Turnšek in njegovi

Vinko Vasle (Foto: osebni arhiv)

Doktor zgodovinskih znanosti Jože Možina in dr. Jože Dežman sta pred dnevi opravila še eno pomembno dejanje za spoznavanje resnice o revoluciji, partiji, Udbi, Hudi jami, morilcih in pomorjenih. Nisem bil presenečen, ko se je s pamfletom nezgodovinskosti in neresnic oglasil Tit Turnšek, človek, ki je partizanskemu gibanju naredil toliko moralne škode, da bi ga morali odnesti s sedeža zveze borcev. Niti me ni presenetilo, da se v bran svojega novinarja in urednika Možine ni postavil generalni direktor RTV Slovenija Igor Kadunc. Ko si marioneta politikantskih in ideoloških silnic, pač počenjaš tisto, kar je zapovedano. Je pa takole malo za bruhanje Kadunčevo pisanje Turnšku, ki dokazuje, da generalni direktor javne hiše o zgodovini ne ve nič. O resnicah pa še manj. Ampak, to je pač kadrovski kriterij. Podobno velja za odgovorno urednico Manico Janežič, ki molči, namesto da bi pred pogromom ubranila svojega sodelavca in kolega. Ampak – če bi bila takšna, ne bi bila odgovorna urednica.

Verjamem, da udbolevičarje celo na fizični ravni boli, ko morajo poslušati, kaj so počenjali njihovi očetje in dedki. Zato se je v imenu centralnega komiteja komunistične partije pod vodstvom Dejana Židana oglasil nek Marko Koprivec, ki joče, da nič ni res, kar je govoril Dežman, ne pove pa, kaj je res. Ker ne more. Koprivec se je oglasil kot novoizvoljeni poslanec državnega zbora, kar je prvovrsten politični pritisk na neodvisno novinarstvo. Koprivec je tip, ki je zaljubljen v Edvarda Kardelja, ki je po njegovem mnenju celo post mortem zaslužen za slovensko osamosvojitev.

Milan Kučan se bo  moral z njim o tem zelo resno po udbovsko pogovoriti, ker dva pač ne moreta biti zaslužna za to – in eden celo mrtev. Kučan se je namreč sam razglasil za očeta osamosvojitve brez intimne opcije, da je to tisto, kar hoče. Koprivec s svoje osebnosti prežene vso meglo, ko človek izve, da je diplomiral na avtomatizirani ideološki partijski pralnici možganov FDV. To, kar je pisal v protest proti Dežmanu in Možini, pa je za 21. stoletje burka in patologija.

Bi za 11 pregrad zazidali krive ljudi?
V slogu popolnega besnila pa se je oglasil tudi Tit Turnšek, ki prav tako ne ve povedati, kaj se je Dežman zlagal; Turnšek namreč ni človek, ki bi nasprotnika potolkel z argumenti in dokazi, ampak z znano udbopartijsko metodo: resnica je naš monopol, četudi je laž. Po njegovem so povojni poboji čisti, čeprav je bilo sodno-pravno dokazano nasprotno. Turnšek je znan po tem, da sprijeno revolucionarno morilsko nasilje razglaša za sodno-pravno pravico. Trdi na primer, da so vse pomorjene obravnavale posebne komisije – sodišča -, jih obsodile na smrt in likvidirale. Če bi to bilo res, potem pri nas ne bi imeli doslej odkritih 600 prikritih morišč. In zločinci iz borčevskih in komunističnih vrst ne bi v Hudo jamo za 11 (z besedo: enajst!) pregrad zazidali živih, nikoli sojenih ljudi, ki so po vseh pravnih uzancah nedolžni.

Naj mašinca zagode
Pomorjeno družino Hudnik je razglasil za vaške razbojnike, tatove, roparje in fašistične sodelavce, pa čeprav so bili v obnovljenem sodnem postopku razglašeni za nedolžne. Turnšek tako postane nadpravno bitje, ali če se izrazim v njegovem neandertalskem vokabularju: Turnšek je lažnivi kurec. In mirno dodaja – še premalo smo jih pobili. Celo dva njegova predhodnika na položaju predsednika ZZB – Janez Stanovnik in general Ivan Dolničar – sta obsodila povojne pomore in jih obžalovala. S tega vidika opazovanja lastnosti Tita Turnška je težko govoriti, da gre za človeka! Turnšek je v prvi vrsti diagnoza. Kot je na primer antropološka diagnoza Svetlana Slapšak, pri kateri se je po mojem mnenju zgodilo nedokončano učlovečenje po Darwinu. Diagnoza je tudi Svetlana Makarovič, ki je potomcem pomorjenih, ki nimajo kje prižgati sveč, svetovala, da naj si jih vtaknejo v rit. Turnšek, 80-letni zlobni starček, zdaj zahteva ukinitev Jožeta Možine in tretjega parlamentarnega programa. Drugače – naj mašinca zagode …

Foto: STA

Možina in Dežman sta postavljena v drugorazredno sfero zgodovinopisja. Pravi so le titofilski zgodovinarji tipa Božo Repe, ki je pisec avtobiografije o Kučanu, in Jože Pirjevec, ki je na primer z lastnim telesom in pljunki na cesti proti Rovtam napadal udeležence slovesne spominske maše.

Diagnoza na diagnozo.

Vinko Vasle

 • Roman

  Super!

 • Aton

  11 pregrad – Hudo so se bali vračanja… In še vedno jih je strah…

 • Djuro Sumar

  Vinko Vasle je še večji kreten od Dežmana in Možine.

  • Fosa Stefan

   kjer vladajo komunisti in sumarji, tam še trava prav ne raste. tudi BOG je baje obupal in se sprašuje: le kje sem pogrešil, da sem ustvaril, kučane, kardelje, klemenčiče, masleše, pahorje, turke, golubiče, židane,..hostarje ali šumarje,….
   BOG čaka in trpi, da bi se “””ljudje””” spametovali in žačeli izpoljnjevati edino njegovo zapoved: ljubi svojega bližnjega, kakor samega sebe…..
   ker se to ne dogaja, ker BOGA ni ali pa je neumen, borci norci pa so močni in vsemogočni, in se tudi v sanjah niso zavedali, da bodo njihova””” dobra dela””” obelodanjena in ožigosana, kot sramotna, pokvarjena izvržena, ne vredna človeka…. se sigurno ne bi upali narediti toliko slabih stvari. sedaj jih resnica boli in jim neki dežmani in neki novinarja delajo krivico, kateri govorijo resnico in samo resnico

   • Djuro Sumar

    Bog je pač največja baraba med barabami. Seveda pa tudi tisti, ki verjamete vanj.

    • Pesjan

     Vecje od tvojih ta starih ni

     • Djuro Sumar

      Ali si poznal moje ljube starše?

  • Mojca pokraculja

   Zakaj? S cim se ne strinjaš?Kaj ni res in dokazano?

   • Djuro Sumar

    Nič ni res in nič dokazano. Če so partizani ubili enega samega Nemca so jih ubili 100% več kot domobranci, ki so izdali lasten narod. Torej so tudi oni okupatoeji, katere je bili treba pobiti. Takšna je pač vojna.

    • šrauf

     Pa ti res verjameš ,da upora proti okupatorju ne bi bilo brez partije oz. partizanov?

     • Djuro Sumar

      Tega pa res ne vem in tudi nisem nikdar trdil. Trdim pa, da je tisti, ki priseže zvestobo okupatorju, prav tako okupator, ker se z okupatorjem skupaj bori proti lastnemu narodu. Partizani so bili Slovenci, ki so se borili proti tujim okupatorjem in domačim izdajalcem.

     • tohuvabohu

      Partizani so bili Slovenci, ki so se požvižgali na svoje slovenstvo in so se borili za boljševike in za revolucijo.

     • Djuro Sumar

      Kakorkoli obrneš, borili so se proti okupatorju, katerega so podpirali zapriseženi izdajalci.

     • tohuvabohu

      Figo so se borili. Samo izzivali so, potem pa jo pobrisali nazaj v hosto. Posledica so bile pa požgane vasi, postreljeni talci in deportacije v lagerje. Še svinje niso tako umazane.

    • tohuvabohu

     Torej so domobranci ubili pol Nemca? Hahahaha, kakšen bebo.

     • Djuro Sumar

      Niti pol Nemca. NIč, ker so bili zavezniki.

     • tohuvabohu

      Koliko je 100% od nič, revček zaostali?

    • Mojca pokraculja

     Itak vse je treba pobiti, veliki ateist že ve kako in kaj. Nisem pa vedela, da so v hudi jami partizani in da dežman naklada, kako so tam nedolžne žrtve.

     • Djuro Sumar

      Vojna je pač vojna in sovražnike pobiješ.

     • Mojca pokraculja

      Tako je drugovi, a može i posle rata. Pakav bi to bio rat, da ne počistiš na čisto sa neprijateljem i sa izdajicama. Brzo i bez suda, nisu valjda zaslužili još i sud.

     • Djuro Sumar

      Zakaj pisariš nekaj na pamet, ker me ne poznaš. Vidim pa, da kar dobro obvladaš južni jezik, ne vem pa ali je to srbščina ali hrvaščina.
      Ne odobravam nobenega nasilja ne v vojni, ne po vojni, ampak kar je bilo je pač bilo. Mislim pa si, da so bili to zelo, zelo težki časi, nabiti s sovraštvom, katerega se nekateri še danes ne morete in ne znate rešiti.

     • Mojca pokraculja

      Dej zgin pokvarjenec pokvarjeni, pravzaprav si okvarjen. Zdaj se vlečeš ven, da ne odobravaš nobenega nasilja, ko si končno dojel kaj si napisal. Zdaj bi bil rad ovčka ljubeča, nedolžna. Drugi so nabiti s sovraštvom , itak. Pa ni problem v napisanem, problem je v tvoji psihi. Psihopat ateistično komunajzarsi.

     • Djuro Sumar

      Točno vem kaj sem napisal, da v vojni sovražnike pobiješ. Mar ni tako?

 • VERRZIFIKATOR

  Tita Murnšek

  NAJ MAŠINCA ZAGODE

  Titov duh se zadnji čas obuja,
  s Titom toliko se jih ukvarja,
  Tita s tem v ospredje se postavlja,
  zgodovina kakor da zamuja.

  Naj mašinca gode, zdaj se sliši,
  stari partijski komunikeji
  spet so v modi, strežejo v livreji
  Titu hlapci tudi v javni hiši.

  Da mašinca zopet naj zagode,
  se vrti namesto glasbe resne,
  in nevarnost da preti nam z desne,
  niso takšni šlagerji iz mode.

  Zgodovina skratka se ponavlja,
  s Titom tv-dnevnik se začenja,
  in manija zlepa ne pojenja,
  v prvi plan spet redno se postavlja.

  Kakšen je scenarij, je na dlani,
  najprej amputacija bolnika
  in potem v predsmrtnem boju klika
  pred mašinco lastno se ne ubrani.

  V boju se dogajajo nezgode,
  cev kdor proti drugim rad uperi,
  slednjič v glavo sebi sam nameri,
  lastna mu mašinca jo zagode.

 • večni srb

  Nimajo kje prižgati sveč, zato naj si jih vtaknejo v rit, haha…

  • Fosa Stefan

   ja tudi svetlana si nekaj vtika v rit, vendar ne tisto, kar bijo naredilo žensko, samo tisto, kar jo dela žločinko
   lažnivi kurec ali lažnivi kurci pa niso kos svojemu poslanstvu in svetlana tako ne ve kaj je sploh KURAC

   • Pesjan

    O ja ve dobro ve ne .Ve sicer kaj je kurac ampak seznanjena je z penisom,kateri pa je samo manj kot polovica ta pravega kurca vprasajte Jankovica on ve

 • večni srb

  Ne vem, no, po 70 letih molka o stvareh, za katere smo vedeli vsi odrasli krajani, bi težko govorili o kakšnih čudežnih razkritjih. Umorjeni so verjetno uganili kaj se jim bo zgodilo, sploh ko so jih začeli voziti v rudniške jaške, mogoče si niso ravno predstavljali le, da jih bodo nesli ven zložene v rabljenih gajbicah za zelenjavo in sadje, ki jih je nekdo vztrajno zbiral na kup. Pokopali sojih pa popolnoma nekje drugje kot kjer so bili doma ali tam, kjer so umrli, in verjetno to še ni njihova zadnja postaja.
  Zgodovinarjem ni treba ugotavljati ničesar, ker se vse že zdavnaj več, smešno je nabijati o nekih alternativnih dimenzijah in nezemljanih iz pradavnine, ki ne spadajo v noben znanstveni okvir.
  Zato je naravnost neverjetno in absolutno škandalozno, da borce branijo ljudje, ki ne poznajo splošnih zgodovinskih dejstev. Vprašajmo se kaj nas čaka,ko bodo pomrli še zadnji borci, ko ne bo več živih ljudi iz tistega časa,očitno lahko vsak šalabajzer potuje po času in spreminja tok realnosti kot se mu zdi. Nikogar ne bo, ki bi mu lahko oporekal, ker je doživel in videl tiste stvari na lastne oči.
  Tako nam ostane filozofiranje o etiki, ki tudi ne more spremeniti odnos javnosti do domačih izdajalcev, okupatorjev in razčlovečenih incestoidnih kanibalov, ki so se oklicali za višjo vrsto človeka in nas prišli vse pobit kot divje živali. Iz tega stališča, so dobili kar so si zaslužili in iskreno dvomim, da se bo resnica kdaj obrnila njim v prid,ker poleg takih ne bi hotel nihče živeti.
  Borci molčijo kot grobovi, čeprav so še živi, nakladajo prazne parole iz časov nacionalsocialističnega realizma in krojijo življenja krajanov, vsiljujejo svojo dvomljivo moralo in s sploh obnašajo kot, da so se borili v neki drugi vojni, za neke druge ljudi. Izborili so si kraljestvo, ki ga zapuščajo kot ničvredni hlapci in banditi ali kot bi rekli srbi, za kmeta ni žvečilni.

 • večni srb

  Kar se naših medijev in gore človeških kosti tiče, oni nam verjetno hočejo povedati samo, naj se razidemo, ker ni kaj videti.

 • sloustava

  Dokler bomo kot volivci dovoljevali sprijenost kardeljanstva, ki se je potegnilo v kucanizem, dokler bodo nasi otroci, osnovnosolci, poslusali in brali v ucbenikih o turnskovih kurcih in njegovih lazeh, dokler se bodo dogajali “Kopri “, toliko casa ne bomo imeli demokracije, ne bomo svobodni. Dokler bodo naso domovino obvladovale slapsakove, todoroske, spomenke, fajonke, presstituti in presstitutke, ne bo napredka! Dokler bo Palcek ziv,.., je rekla gospa v Pricevalcih. Pri dr. Mozini….! Pozar pravi, da resnica boli, komentarji se bolj…a to velja samo za normalne ljudi, ljudi z vestjo. Za Palcka to ne velja, kajti samostojna Slovenija nikoli ni bila intimna opcija tega ”poznavalca” zgodovine!

  • Mojca pokraculja

   Samo na verbalni ravni ne more prnesti svobode. Zanjo se je treba boriti. Ko bo na shod kot je bil v Kopru, na katerem je bila izobesena jugoslovanska zastava, prisla policija, zastavo odstranila, tista dva ki sta jo drzala razpeto pa odpeljala, kaznovala, bo komaj mogoče pomisliti na svobodo. Da bi kdo to naredil iz “domovinskega” prepricanja, pa ni racunati.
   Ne upamo biti svobodni!!!

   • SIMON ROZIC

    Odlično povedano: “Ne upamo biti svobodni !!!”, je boleča resnica in
    podgane iz komunističnega legla to dobro vedo!

  • Djuro Sumar

   Kako naivni ste desničarji. Mislite, da potem ko Milana Kučana ne bo, bo na volitvah zmagala desnica z RKC na čelu. Preprosto ne razumete, zakaj ne morete zmagati. Ne zaradi Milana Kučana, Jankovića, Turnška, Slapšakove, Golobiča in ne vem koga vse naštevate. Vzroki so povsem drugje.

 • Franc Šink

  Židan naj nabavi uspavalno injekcijo in naj jo zabode Turnšku v rit. Steklina je nevarna.

  • SIMON ROZIC

   Tudi to bi šlo, samo cepiva za vse ta rdeče bi zmanjkalo ! Še
   nisem slišal, da tudi podgane cepijo !?

   • Jajo absolutni luzer

    za črne nadrajsane komipederčke in za psihotične prince iz noriškega kraljestva je zmanjkalo že vseh cepiv, tudi nevroleptiki in antipsihotiki močno popuščajo, vsaj med vodstvom SDS

    • Viktor

     Mater se pa res spoznaš na droge in psihotike? Da ti ni slučajno narkotik rdečih tabletk vplival na tvoj IQ, zdaj pa te pa preganjajo tvoji paraziti … ja bo treba tudi kaj zdravit, kajne?

    • SIMON ROZIC

     A niso nadrajsani pedri na LJ magistratu pod
     pokroviteljstvom velikega “fukača” tovariša
     opankarja iz “Seroncev” (ali kako se že reče…)
     Daj, priznaj, da je tvoj sedež tudi tam!
     LGBT !

  • Karl

   ODLIČNO ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Olga2345

  Bravo Vinko!

 • Rotar Jakob

  takšna je pač kurćanova intimna opcija kz slovenistana!

 • Delta

  Odličen povzetek edinega dogajanja v prejšnjem tednu, ki se je odvijalo na liniji Možina & Dežman proti zvezi rdečezvezdnih borcev s podporo MSM in rdeče politike. Smiselno bi bilo dodati še to, da je to kokodajsanje proti Dežmanu tako glasno predvsem zato, da se prikrije popolna impotentnost 12,60 % Šarca za tvorjenje “svodomiselne, napredne projektne” vlade – karkoli že to pomeni.
  Sicer pa bi osebno dodal še pripombo o tem, kdo so zdaj po novem uradni mnenjski voditelji “intelektualne smetane” v Sloveniji:
  Svetlana 1 (Makarovič): obožuje mačke in piše zgodbice za otroke, ki – odkrito povedano – ne zahtevajo ravno pretiranega literarnega garanja. Poleg navdušenja nad rdečo zvezdo kot modnim dodatkom in popolne nesposobnosti za civiliziran dialog s komerkoli, ki ni 100 % enakih misli, so to vse njene intelektualne reference.
  Svetlana 2 (Slapšak): docentka filofaksa za srbsko in črnogorsko književnost, ki v Sloveniji živi manj kot 30 let, piše neke nostalgične pamflete za Večer in se razglaša za nominiranko za Nobelovo nagrado v letu 2005, čeprav je bila nominirana celotna hipsterska organizacija 1000 žensk za mir, ki jo financirajo proračuni, cerkev in razni manipulatorji tipa Soroš. Kaj je torej ta “intelektualni presežek” na podlagi katerega naj bi bila Svetlana Slapšak s podobo zapečkarske babice nenadoma svetla zvezda vodnica slovenskega naroda?
  Roni Kordiš: je človek, ki se je moral leta in leta skrivati za računalniki in skozi Had blog prodajati svoje oziroma naročnikovo politično prepričanje, človek ki ni nikoli stopil pred množico in nekaj povedal iz glave in ki zgolj re-post-a sporočila drugih, zavita v vato ameriških internetnih receptov, je zdaj neka avtoriteta v Sloveniji? Vidni novinar? Lepo vas prosim. Še malo, pa bo moralna in intelektualna avtoriteta v Sloveniji kar Golubič sam?

  • Jernej Ferenc

   Podpis

  • samotoje

   Odličen komentar!

  • Delta

   Hvala ;-)

 • Ryuk

  Septembra 2007 je 571 “novinarjev” podpisalo peticijo zoper cenzuro in politične pritiske v Sloveniji. Niti eden od teh podpisanih se te dni ne oglaša, ko neka politična opcija pritiska na novinarja Jožeta Možino ter ga hoče utišati.
  Taki hinavci so to. Tista peticija pa navadna farsa.

  • samotoje

   Peticijo so podpisali “novinarji”, Jože Možina pa je gospod novinar.

 • tohuvabohu

  Poslanec Koprivc je sin zloglasnega novinarja in urednika Dela in partijskega buldoga Jaka Koprivca.

  • samotoje

   Ne more biti drugače. Absolutno je nemogoče, da bi bil njegov oče prijazen, benevolenten Franci, na primer.

 • Jajo absolutni luzer

  diagnoza Vasle komipederček je pomenljiva sama po sebi : najprej je bil kot partijec strah in trepet, zdaj na nizke honorarje iz penzije opravlja slabo plačana dela na orbanovskem portalu z noriškimi standardi za resnico. je lizal ritotitu jo liže zdaj janšariju psihošipcu. to pa je kariera radijskega urednika, on je bil vse najslabše, kar pišete za Hanzi tv, on sam je Hanzi

  • Antonija

   Izgleda da so še večji levičarski prasci in njihovi smrdeči komentarji kot je Tit Turnšek.
   Ti si lahko le levičarski izrodek in tvoj gnili komentar je verna slika levičarskega debila ala Svetlana Makarović.
   Tvoj gnili komentar govori o večnem levičarskem sovraštvu, prisotnosti večnega strahu, večnem levičarskem luzerstvu in nesposobnostih, večni debilnosti in shizofreniji, večnem levičarskem laganju in ropanju, večnemu priseganju sadizmu in uničevanju, večni levičarski norosti in polpismenosti kot je ves tvoj komentar.
   Taki idioti TEME kot si ti in tvoji levičarski idioti so VEČNI LUZERJI, le žalostno je da se tega ne zavedaš in ne zavedajo. Imajo se za človeka in človekoljuba, v bistvu pa so večni idiotski kreteni. Vse tako kot smo pri vseh levičarsko mislečih že davno navajeni. Taki so bili levičarski zločinci z Titom, Kardeljem, Kidričem in komunisti na čelu. Jih še kako poznamo po vseh njihovih levičarskih razmišljanjih in delih v praksi, ki smo jih še kako bili vsakdanje deležni!!!!!

   • Jajo absolutni luzer

    ti si izrojena janšistično brščičevska prasica in tvoj gnili komentar je verna slika noriškega pljuvaškega orbanovskega medijskega sveta. jajo je absolutni luzer, nikoli, nikoli več ne bo sestavljal vlade, desničarska idiotka fridmanovska naciprasica. in še : janšari kriminalni psihošiptar je bil komunajzar, on se je klanjal Titu, Kardelju in Kidriču in ga jemal v usta ostalim komunjaram. jaz ne, ti pa mogoče : SDS je stranka psihokonvertitov, ki jim je črtomirovsko konvertitstvo v krvi, zato tudi takšna imena njihovih otrok, pujsa janšistična

    • Antonija

     Ti bom vsekakor napisala kar ti gre in se ne bom več ukvarjala z tako levičarsko izrojeno prasico, ki ni sposobna nobenega poštenega argumenta, ampak psovanje, prikrojevanje in prikrivanje zgodovine z lažmi in sadističnim nasiljem ki smo jim priča za časa levičarskega fašizma.
     Še en dokaz tvoje levičarske debilnosti in blaznosti, ki ni samo debilnost in blaznost ampak so zraven prisotne še psihopatske motnje. Kaj hočemo levičarji glede na vsa vaša umazana dejanja, tako in tako ni nič drugega niste sposobni.
     JJ je lahko tebi le za vzor pravega domoljuba, kar vi LUZERSKI kreteni tako nikoli ne boste zmogli dojeti in sprejeti.
     Ti gnoj z psovkami napumpan, le svoje levičarske parazitske prasice si poglej ki so v jugi državo vodile do bankrota in kaosa. Ti in ljudje z takšnim razmišljanjem pa ste se pasli in se debelili kot prasice na računu smrdljive levičarske ideologije. Še danes je jasno kakšni paraziti naroda ste. Da o vseh levičarskih zločinih niti ne govorimo.
     Prav nihče se v jugi ni klanjal rdečim zločincem in tudi JJ ne. Vsi pa smo bili vpeti v levičarski zločinski ideološki sistem in diktaturo, ki je baziral na lažeh, vseh ropanj od 2.svet.vojne naprej pa do danes in pobijanju rdečih klavcev v imenu komunistične ideologije po vzoru straho-diktature Stalina in njegovega ubijalskega aparata.
     Mnogi ki so vas levičarsko gnilobo spregledali, pa ste diskvalificirali, pokradli in likvidirali. Skozi vso gnilo levičarsko propagando pa ste narode učili o izdajstvu, čeprav večjih izdajalcev, parazitov in uničevalcev narodov kot so ljudje s takšnim pogledom in razmišljanjem kot si ti in tebi podobnim PAČ NI. Pri tebi pa je še dodatno zelo vidno razkrajanje pri živem telesu, kar je vidno ob tvojih komentarjih in so podani vsi bolezenski znake gnilega propadanja.
     In tudi ti nimaš in tudi nikoli ne boš imel nikakršnih argumentov da bi ti pošteni ljudje nasedali. Tvoja propaganda je najmanj na nivoju idiotskega psihopata in izmečka človeške družbe.
     Ti še danes poješ slavo tem komunističnim zločincem, mnogi pa smo vas že zdavnaj spregledali. Še najbolj JJ, Bršič in še mnoge druge poštene eminentne osebnosti.
     Tako vam luzerjem in izdajalcem slovenskega naroda ne ostane nič drugega kot laganje, večno pljuvanje in psovanje, notorično izmišljevanje montiranih procesov in vsa gnila propaganda kot je tvoj komentar.
     Ampak mi smo vsaj toliko dostojanstveni da vaše gnile gene in potomce ne žalimo z psihopatskimi umotvori. Kar pa v tvojem primeru niti slučajno ne drži in v vseh svojih komentarjih ki jih navajaš vedno znova potrjuješ da si SPECIALNI IDIOT, ki vsekakor rabi ustrezno terapijo zdravljenja!!!!!!

    • Antonija

     Moj dolgi odgovor na tvoje levičarsko kozlanje so brisali, lahko le napišem da si SPECIALNI BOLEZENSKI IDIOTSKI IZRODEK, ki ne priznava resnice in so mu svete le levičarske laži, spletke, blatenje, podtikanje … nizkotno in sramotno!!!

   • samotoje

    Škoda vsake sekunde za tak vakuum, kot je ta zgoraj.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!