Pisma – od zmage do zmage: O pravih osmrtnicah, Kučanu in oglasih

Vinko Vasle (Foto: osebni arhiv)

Takole med brati in sestrami – najboljši oglasi so osmrtnice. Še posebej prave osmrtnice. Takšne oglase običajno časopisi objavljajo na prvih straneh. “Umrl je tovariš Tito,” je zagotovo oglas stoletja, ki je mnoge osrečil in so še danes veseli. Mogoče malo manj, ker po Titu je Tit Turnšek, a je na srečo v Brozovih letih in mu ne bo uspelo uresničiti grožnje “še premalo smo jih pobili”. In veliko jih je, ki čakajo na še en takšen pomembnejši oglas na prvih straneh, čeprav nekomu želeti smrt ni najlepše, je pa odrešujoče.

V glavnem pa takšni itak umrejo prepozno. Recimo Ivan Maček Matija, Edvard Kardelj, Stane Dolanc, Tomaž Ertl in drugi krvavi pod kožo in širše, nekateri pa tezo o prepoznosti samo še potrjujejo. Kot na primer Milan Kučan ali pa Janez Zemljarič. A proti naravi se ne da nič storiti, čeprav za Kučana v podzemlju pravijo, da se ohranja s transfuzijami krvi slovenskih devic. A tega se ne splača posebej poantirati, ker devic kronično primanjkuje zaradi sex predatorjev tipa Zoran Janković.

Svetlane Makarovič se tudi ne splača posebej poantirati, bi se jo pa dalo oglasno dobro uporabiti. Recimo Robert Golob iz GEN-ija in še kdo bi lahko – namesto da Demokraciji odrekajo oglase – bili širokega duhovitega duha in bi na tisti prazni strani z veliki črkami objavili verz “J.BO VAM PAS MATER” in bi s tem izpolnili vse ustrezne vsebinske, oglaševalske in družbenopolitične kriterije. Svetlanino geslo bi povedalo, kaj si GEN-I in še kdo misli o uredniški politiki Jožeta Biščaka in Demokracije, ustrezno bi se odzvali na tako imenovani sovražni govor in ne tako hlapčevsko kot zdaj, ko je nekaterim ušlo v hlače, ko so slišali, kaj jim zapoveduje Serpentinšek. Takšni niso ravno dober znak, če bi se nam zgodila kakšna vojna. Problem tudi ni v tujejezičnosti oglaševalskega gesla, ker pri nas je slovenščina itak drugi jezik. Če ne bi bila, potem bi nacionalna javna hiša Svetlano Slapšak – Srbkinjo, ki v neki različici podšumadijskega zbornega jezika v Sloveniji preganja slovenske fašiste in naciste –, potem bi to žensko podnaslavljala. Kot bi to morala storiti, ko je bila v parlamentu Jasna Murgel. Navsezadnje pa je treba priznati, da imamo tudi politike in poslance, ki v dokaj zmerno lepem slovenskem jeziku onesnažujejo to državo, posebej našo nam domovino. Recimo že omenjeni stari zlobnež iz Murgel, Jani Möderndorfer, Dejan Židan, Karel Erjavec, Serpentinšek se pa itak zajebava. Ker ne more biti res, da tip resnično misli, da je predsednik vlade. Z Jankovićevo zborno govorico pa se ni treba ukvarjati, ker ima človek šprehfeler in ga po moje zaradi tega še niso obsodili, ker ga sodni senat preprosto ne razume. Kajti drugega razloga za župana deset procentov ne more biti, da je še na svobodi. Če odštejemo njegovo prijateljico Karmen Erčulj.

Kar zadeva medije in oglase, je od nekdaj znano, da oglasi urejajo in prirejajo našo medijsko krajino. Če lahko z žilnimi opornicami s tajnimi oglasi financiramo Mladino Grega Repovža, ne vidim razloga, čemu ne bi smeli z 220V finančno pomagati Demokraciji. Delo – proletarci vseh dežel, jebite se – pa je itak od prve do zadnje strani en sam oglas za Stojana Petrića, za katerega so tožilci zahtevali neke preiskave, pa očitno obupali. Potem se pa jezijo, ko se naokrog govori, da so podkupljeni. In tisti, ki so omenjali, da je bil TV-oglas za vrhovnega državnega tožilca Andreja Ferlinca v vsebinski zadevi “mediji, oglaševanje in sovražni govor” v Odmevih nepotreben in napaka – ti nimajo prav. Ferlinc je namreč zastopal eno najbolj lažnivih, ponarejenih in prirejenih obtožnic proti Janezu Janši v zadevi Patria, in to je generalno gledano bil en sam sovražni govor proti resnici in pravici. Zato je prav, da smo enega od akterjev sovražnega govora na najvišji ravni na TVS videli, povedal itak ni nič.

Oglasi so v preteklosti odredili usodo marsikaterega medija. Recimo Mag je imel v vsaki številki povprečno od nič do ene osminke oglasa. Oglaševalci so rekli, da si ne upajo proti Kučanu. Nesrečni in ponesrečeni Jutranjik ni dobil niti enega oglasa, iz usmiljenja pa je nek zasebnik plačal v eni številki osmrtnico za svojim prijateljem čez celo stran. Potem je Jutranjik propadel. Jaz pa sem kasneje s Siolovega portala skupaj z Biščakom odletel, ker so iz velike oglaševalske firme Francija Zavrla sporočili, da če ostaneva, ne bo oglasov. Mi je povedal general Rudolf Skobe.

Vinko Vasle

 • Aton

  Serpentinškovi fašisti sebi in vsem pišejo osmrtnico. Da pa jo napišejo v pravi slovenštini pa bo trajalo še precej časa.

 • Hunyađi

  #Demokraciji odrekajo oglase#
  Kaksna demokracija bo ko bo tvoj gospodar Jajo vladal. Ti direktor “privat” val 202. Mozina direktor “privat” Hanzi TV.
  Kje bo potem kot pes cuvaj BMZ svcitil pravice drugac mislece raje.

  Jansisti ste podjetniki, ki lajate o nujni privatizaciji drzavnih firm. Prihvatizirat pa niste uspel nit ene.

  • dob

   Bedak. Ropanje ni poslovanje.

   • Hunyađi

    Bedak. Preber si kvalifikacijo kaznivega dejanja ropa v KZ.

    • dob

     Revolucija in Pravni red se izključujeta, ker totalitarizem in demorkacija nista združljiva! In tudsi nikoli ne bosta združljiva, ne glede na to, da kučan trdi, da imamo demokracijo. NIMAMO JE!

     In ti, teslop komunističlno, bi nam rad dal verjeti, da je vse ok in da diktature ni več.
     Goni se u tri pizde materine, govedo komunistično! Ti z demokracijo in razumevanjem demokracije nimaš nič skupnega, zato ne mi pridigat o bavconskem revolucionarnem zakoniku o čemerkoli in za za karkoli. Bqavcon je usrane, revolucionar, in s Pravom nima nič skupnega, tako kot ti ne!

     • Hunyađi

      Dj ne bluzi. Bavcon se je specializiral na elitni tradicionalni francoski univerzi.
      BMZ si je zmislil izraz bavconovo pravo. Zdj pa to mantro ponavlate kot ovce zmesane.
      Mene pa obtozujes komunizma.
      Spravlate se na penzionista, ki smrdi po cipresah. Se ti ne zdi to skrajno usekano.
      @Dob teb nism se jebal mater iz dolocenega spostovanja. Hvala ti za to!

     • dob

      “@Dob teb nism se jebal mater iz dolocenega spostovanja.”

      sam nehi s komunističnim bontonom.

      Predstavljam si ga takole, da so pospremili žrtve pred Hudo jamo s tem, da so jim pomagali sestopati dol s kamiona z besedami: izvol’te, kar tule naprej, tam vas bodo sprejeli in vas pospremili naprej… hvala, prosim, ni zakaj
      – pol pa kramp v tilnik.

     • Hunyađi

      Delaj kar hoces, jebi si mater, izkopaj jo in mrtvo truplo jebi.
      Ti jebem mater tisto ki te je povrgla..

     • dob

      Samo da smo si na jasnem!

     • Hunyađi

      Brez zahrbtnosti!
      Poves v obraz kaj si mislis, kajneda.
      To pocnemo samo bedaki.

     • dob

      Tule preskočim v uporabnost tega kar tukaj pišemo:
      ko nekaj rečeš… narediš prostor v sebi za razmislek.
      Ko pa ubijaš, tam razmisleka ni več.

      Zato sem proti tej izmišljotini o sovražnem govoru!
      Govor je nekaj več, kot le “namen”.

      Govor je odpiranje vrat čustvom. Čustva so pomembna za evolucijo človeka, kajti vsa evolucija je izključno evolucija naših emocij! Po tem smo ljudje boljši, ne slabši.

      Ubijanje ni zanimivo. Ubijanje je konec sebe.
      Preklinjanje je ok. Pove kaj misliš, potem pa sploh lahko misliš, razmišljaš, čutiš…
      Če te pa ustavijo, zato ker pravijo da je nekaj grdo…. (pri nas se reče “nesprejemljivo”), potem je to konec misli, in ne njen začetek! Potem je konec tudi evolucije emocij in s konec družbe, človeka, človeštva in civilizacije. Zaradi tega, ker se končajo odnosi!

     • Hunyađi

      Custvene- dobrosrcne ljudi ubijas tudi z negativno vibracijo- grdim besedam.
      Bedak kako tega se nisi dojel.

     • dob

      Tipičen izgovor človeka s slabimi nameni – ki jih pa ne pove! Ima jih spravljene v ideologiji in tam čakajo na povelje komandanta kučana!
      Tako njemu ni treba biti Odgovoren. Vse se zgodi kar samo od sebe, kenede? On Tudi v prihodnje se bo vse zgodilo kar samo. Nihče ni odgovoren, če nekaj povzroči, potem pa interpretira dogodke, da “so se zgodili”.

      Koliko komunističnih zločincev je bilo procesiranih za povojne poboje, ki so potekali brez sojenja?
      NITI EDEN!
      Umori so bili, morilcev ni. Nihče ni odgovoren. Za to poskrbi bavconski pravni red!

     • Hunyađi

      Vsak naj zase odgovarja za lastno odgovornost.
      Ce bi bili vsi taki kot ti, prava dobesedno ne bi potreboval in to je edina prava demokracija v cloveku kot poseduje-Boga-Moralo ali pretkano pamet za lastn interes- Hudica.
      Jaz ne bom obsojal ne Kucana, nit Janse.
      Pa ce sm 1000krat cinik zate.
      V tem izhidiscu se neb strinjal s tabo.

     • Hunyađi

      Clovekov napisan zakon- clovek pretenta, pravnik, ki je vesc tega.
      Zakaj si tok trmast in naivno upas, da bo pravo delovalo, ce sam razlagas, da je vsa poanta v clovekovi integriteti. Pravo bo delovalo edino takrat, ko ga dobesedno ne bomo vec potrebovali. Vmes se bo moralo zgodit clovestvu veliko hudega.
      Ko bo edino vprasanje biti ali ne biti. Ko bo clovestvo na tocki ali bo sploh obstalo. To je proces, ki je teb jasen pa ga prehitevas, hoces ga sebicno dozivet v lastnem kratkem zivlenju, preventivno brez trplenja.

     • dob

      Družba je ali pravna, ali pa je v vojni.
      Naša ni pravna, mi smo v vojni.
      Mir je pa zato, ker nastavljamo rit morilcem kučanovim bnanditom, da je lahko vse po njihovo.

     • Hunyađi

      Danes obtozujete vse naivne mlade fante, ki so se z jasnim NAMENOM prdruzl OF. Vsi so gosarji in morilci, ker so jih pretkani smrduhi izkoristl za lastno bogatenje.
      Je v ZDA kaj drugace, bedak, ko so v vojni od kar obstaja ZDA. Povzrocajo vojne po Svetu. Kriv je pa vsega levak Soros. Bedasta ovca si.
      Tam jih pumpajo z ideologijo patriotizma, bedaki umirajo za imaginarne simbole.
      Bedak umira, ker brani materialno bogatstvo. Bedak gara, da pokaze novo bajto, prvi dan penzije ga pa cap zatolce.

      Kastriral so vaso generacijo komunisti, da se ne upate upret.
      Mladi so pa danes kastrirani z lepotnimi ideali, ki jim jih prodaja izprijena civilizacija ZDA.
      Jansa se lahko bori ker so ga dvakrat zaprl, enkrat je dejansko okusil malo robije.
      Ni zveri, ki mu iskra svobode ne ugasne v oceh, ko robijas od 10let dalje. Jansa pristnega komunizma nit okusil ni na lastni kozi danes ga pa malikujete v Svetnika, legendo se ziveco. Bedaki.

      Zakaj se nisi upiral pred JJ v komunisticnem rezimu, takrat je bilo veliko jebeno huje kot v casu JJ upiranja. Bi kot Nelson Mandela robijal vec kot 25let ali neprezivel na golem otoku.
      Povej mi zakaj nisi bil takrat glasen

      Zakaj ni BMZ obsojal na ves glas v ZDA svojega liderja morilca Kucana?
      Zakaj obsoja danes na ves glas starcka Bavcona, Kucana in mlado babo sodnico. Zakaj si upa ravno te tri obaojat. Vlrasam te zakaj?
      Ker mi smrdi BMZ k drek EGOisticn, preoblecen in pretkan. Se danes hvali Tita graja pa Kucana, enako kot Jelincic. Razlozi mi ta non sens.
      Bedak.

     • dob

      Govoriš na pamet.
      Moj oče in stric sta bila v partizanih. Stric je padel pod nemškimi streli. Družina je bila izgnana v Nemčijo.

      Tole: zakaj se nisi boril proti komunizmu…

      Jaz do 20-tega leta nisem niti slišal za politiko, kaj šele, d abi se zanimal zanjo ali se boril proti politiki! Sem imel Hitlerja doma, v liku svojega očeta. Če greš na blog sem tam opisal svojo edipalizacijo.

      Revolucija je prazno posnemanje procesa edipalizacije. Revolucija je sim olični akt, ki posnema elemente grupne edipalizacije (ki sploh ni mogoča!), in je zato vnaprej pogubljen poskus, ki ostane pri simbolih, kot so grožnje, parole, zvezde… kao i druge pičke materine, socialističke i tako dalje…. vendar so simbolično prirejene izogibanju konfliktrom z vladajočo avtoriteto in previdno usmerjane proti “sovražniku” – in temu naj se jaz uprem?!?

      Pa ti si nor! Najbrž bi me rad videl na Golem otoku. Sicer sem premlad, da bi tam končal, ker me nihče tedaj ne bi vzel resno, če bi pisal anti-komunistične pamflete v 60-tih.

      Takrat so ne zanimali Stonesi. Jebeš Kavčiča in Mačka, in Doilanca in Tita… in vse ljubljanske debile s filo faksa, ki so se kao upirali sistemu (nikoli slišal zanje,, do študija v Ljubljani!). Boli me kurac za te debile, vključno z disidenti, za katere zdaj vidimo kaj so: kurci palci!
      Ki ne znajo ustanoviti države!!! Reve, ki jih kučan kupi z eno malo boljšo penzijo in zdaj vsak drugi stavek začnejo: “ja, veste, prej smo imeli drug sistem, zdaj pa smo samostojni in imamo demokracijo…..”

      Imamo kurac! Oni imajo penzije, to imamo!

      Ko se študentarija simbolično upira avtoriteti, to imenujejo Revolucija! V resbnici se izogibajo konfliktu (edipalizaciji) doma! Userjejo se pred lastnimi očeti. S tabo vred.

     • dob
     • Hunyađi

      Sprasujem se zakaj ste taki bebci. Do kdaj se boste pustil jebat, na suh?

     • Hunyađi

      Sam izgovori. Cas je da se lotis sam svoje mizerije. Ne cakaj na pomoc drugih.

     • dob

      A lohk jutr? Dons morm sosedu pomagat zlagat drva!

     • Hunyađi

      Mene loh prosis za pomoc.
      Dnar posodim do 100€, ce mi ne vrnes se nit ne sekiram.
      Dojel sm da je najbolsa resitev koflikta, ignoranca.

     • Hunyađi

      ZKP in KZ je spisan kot se spodob.
      Kako pa sodniki tretirajo dolocene ljudi na sodiscih, tozilstvu, policij…je pa zgodba za kritiko vredna.
      Ne pa spisane bukle prava.

     • dob

      Če komunist izgovori besedo demokracija, to ni več smešno.

     • Hunyađi

      Bivsi komunist je zadnji, ki lahko zmerja komuniste.
      Bolje, da se ugrizne v jezik, taki so najvecji smrduharji.
      Mam rajs zvestega komunista do konca zivlenja,, kot desetkrat preoblecenega glumca.

     • Hunyađi

      Mojega prepricanja mi ne mores vzet. Pa ce sm 1000krat zate najgrsi komunist.

   • Hunyađi

    Nit ne razumes kaj sm napisal v komentarju.

 • Roman Benedik

  Vasle in Biščak sta iz SIOLa odletela,ker sta iz njega naredila neberljivo SDS greznico

  • SjtVpbslS

   A, res ? Daj, malo več povej !

  • tomnidari

   Biščak zdaj ureja neberljivo NOVATV, Vinko v njej piše neumnosti, ti pa tukaj smetiš!

   • janez

    Neberljivo je samo za rdečuharje,vsi pismeni pa to z veseljem prenašamo.Resnica je rdečuharjeva smrt,kol v srce.

  • rabbit

   Zakaj ga pa potem ti bereš a iz službeno vohljaških razlogov,

 • VERZIFIKATOR

  Nepotrebna reklama za frizerski salon ANDREJČA VERLINCA, Buzijevo nabrežje n. h., Malibor

  Frle Andrejčič

  LASNI SALON VRLINEC

  Salonska ta bo pesem kar v celoti,
  drugačna biti namreč res ne more,
  pove nam, kaj salon frizerski zmore,
  v razprave se ne spušča o lepoti.

  V laseh ko se pojavi kak vrtinec,
  ki trajno mogel bi ugonobiti,
  pričesko damsko vso grdo skaziti,
  lahko pomaga le salon Vrlinec.

  Salon se imenuje po vrlinah,
  ki zgolj frizerstvo takšno jim je kos,
  občutek ki ima in dober nos,
  ko šari in pa grebe po ščetinah.

  Da tu bi ne bilo najmanjše zmote,
  povejmo, da lasje več ne frlijo,
  ko se frleči škarjam prepustijo,
  deležni so Vrlinčeve dobrote.

  Vrlinčevo frizerstvo dobro znano,
  še takšno plešo spretno natopira,
  kjer ni lasišča, bujno vse sfrizira,
  mu delo je zato pomembno dano.

  Zaupajo mu le najboljše stranke,
  ki vejo, kaj friziranje pomeni,
  ki komaj za realnost kdaj se zmeni,
  to tega so frizerstva stare znanke.

  Le malce ko pomignil bo mezinec,
  kaj treba nujno mu je postoriti,
  pripravljen bo za stranko narediti
  umetniški losion-salon Vrlinec.

  Frizira, ko frizirati ni česa,
  ker takšno naročilo je dobilo,
  frizerstvo renomé bo prislužilo,
  resnično nepozabnega slovesa.

  Ko trajna pri Vrlincu se naroča,
  se ve, da bo najboljše kvalitete,
  ne bo umanjkalo ji etikete,
  frizura to bo prima, vodna, vroča.

  Vrlinčev če salon dobi nalogo,
  naj plešastemu najde vsaj en las,
  iskalo strastno zadnji bo dokaz,
  da ta imel kocino je ubogo.

  Še več, iz te ustvari lepo trajno,
  čeravno plešasti ni bil blondinec,
  postal bo svetlolas kot kakšen Finec,
  salon na tem bo delal neomajno.

  Če zdaj nikjer ni videti lasišča,
  v preteklosti je zanj dovolj indicev
  na željo starih strank, salonskih stricev,
  frizer posluša njihova stališča.

  S škarjami in fenom gor in dol,
  to človeka čisto predrugači,
  tudi če po moško se oblači,
  mu težko je določíti spol.

  Realnost pri Vrlincu se sfrizira,
  da mogoče ni je prepoznati,
  treba mu je res priznanje dati,
  v umetnosti vrhunce vse podira.

  Plešec bo nazadnje kakor Finec,
  frizura vsa košato afrikanska,
  razčesana, prav napolitanska,
  remek delo bo: gospa Vrlinec.

 • resnicaboli

  Tako je to z oglaševanjem državnih firm pranje denarja in če nisi njihov ne dobiš nič vem iz prakse.

 • sloustava

  Ce k tej popolni unicevalni pohodniski hordi dodamo se clanek iz Pozareporta glede novega dir. NPUja, je lahko vsem jasno, da Slovenijo obvladujejo tujci po srcu, pameti in ljubezni do Slovenije. Bravo, idioti, slovenceljski! Da nam neki upokojenec, skupaj s faliranim studentom in “popravnim izpitarjem “ krojijo bodocnost, to je triler slovenstva.

  • Slovenec 33

   Ja takole je stanje v okupirani državi Sloveniji, v kateri vladajo okupatorji in veleizdajalci slovenskega naroda, ki so nasledniki rdečih veskih blaznežev .
   Rdeči verski blazneži so izvajali genocid nad slovenskimi rodoljubi, ki še vedno ležijo po več kot 600 moriščih po slovenski zemlji in so na koncu vojne izvedli največjo veleizdajo slovenskega naroda, ker so omogočili nadaljevanje okupacije slovenskih dežel, ki po zaslugah naslednikov še traja.

   • Grog

    To tko je k ste kolega z nacisti bili ;p

    • pajot

     Misliš pakt Ribbentrop- Molotov,ali bolje rečeno Hitler-Stalin?

     • Grog

      Ne , mislim podpora domobrancev plana ” General plan OST ” ;)

     • pajot

      jaz sem pa mislil podpora jugokomunistov, skupaj s Stalinom, Hitlerju. Pri napadu na Poljsko. Kasneje tudi na jugoslavijo.

    • sloustava

     Zanimivo, zanimivo. Samo en miceni mozaiček o zgodovinskem vedenju ti poda @pajot, pa zmrzneš! Nimaš protiargumenta, uporabljaš argument debilnih turnškov.

 • Lea Pralines

  IIMAM OBČUTEK DA BOMO KMALU BRALI KAKŠNO DOBRO NOVICO O TEBI….PISUNČEK

  • janez

   Kaj pa tebi berejo. Mogoče rdeče pisunske novičke ,od toplovodarja iz New Yorka,Pekinga….Nič se ne boj,ti ne boš imel osmrtnice čez celo stran.

   • Lea Pralines

    kako si pameten,to kar si napisal si9 sestavljal tri ure…ha ha ha ha butl

 • SIMON ROZIC

  Odlično, Vinko, enako kot vedno- najboljše!
  Tudi resnicam se lahko od srca nasmejiš in dobro denejo. Z lahkoto si predstavljam
  zadrgnjene rdečuhe, ko pljuvajo žeblje od jeze in jih levica pobira za njimi kot višek,
  profit gospodarstva, ki da je šel v nič.
  Imamo večnike ki ga nikoli ne bojo nehali “srat”, ker so za to dejanje odlično plačani
  in priviligirani, za to bomo morali počakat na kakšno osmrtnico v Delu (za naš denar) in
  dolge žalostinke na SL1 (na naš račun) ….O.K.!, samo, da bo enkrat konec in bomo vsaj
  malo zadihali v svobodnem vetrcu….

  • Lea Pralines

   kdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade….ha ha ha ha

 • Grog

  Vinko mal jamra , zaradi izgub na volitvah ;) Nic novega na Novi24tv ;p

 • ANA JOB
 • ANA JOB

  ➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕
  RAVNOKAR SO MORILCI SLOVENSKEGA RODA PODPISALI RODOMORNO DEKLARACIJO!!! VSI PRED DRŽAVNI ZBOR TOČNO OB 12H UPRIMO SE IZDAJALCEM DOMOVINE!!!!!!!

  • Lea Pralines

   a ja…kdo pa si ti???zakajena ana..?kr mal počez tolčeš revica….juti ti bo bolje v kombinciji s tabletko!! sej bo bo …

   • ANA JOB

    Jaz sem saj človek za razliko od tebe.

    • Lea Pralines

     po čem to sklepaš?

 • jjajo največji ljuzer

  komunajzarski konvertit in zdaj kleropedrajsek Vasle Pujs je na svojem zidu zasramovanja za drobne novce spisal spisek običajnih osumljencev, ki jih vsakodnevno blati tretjerazredni orbanovski pisuni pod vodstvom Pujsoglava, domobrnaskega narodnega heroja, ki je prvi vrgel svinjsko glavo in lastni obraz na gradbišče džamije
  s takšnimi sodelavci lahko janšari zmaga samo v noriškem kraljestvu, povsod drugod puši in popuši, vedno znova, brez prestanka

  • MižekFiga

   Jekleni Janez in SDS bosta zmagala na naslednjih volitvah. Ti si smeš vnaporej izbrati arest, ali pa se smeš prostovoljno izgnati nekam na Balkan. Srečno!

 • janez55

  Vasle, s temle si napisal osmrtnico svoji novinarski profesionalnosti in duhovnemu dometu.

 • Jožef

  Že nekajkrat sem napisal, da slovenska politika ni nogomet in politiki niso nogometaši, zato sporočam vročekrvnim navijače, naj opustijo navijanje za poltike ali njih blatenje, ker politike še niso spodobni dojeti.
  Tudi za razumevanje g. Vasleta je potrebno imeti nekaj manj slame v glavi in več možganov.
  Osebno pa pregrete navijače (provokatorje in aktiviste) blokiram, da mi ob naslednjem branju ne bodo smetili po moji tablici.