fbpx

Pisma – od zmage do zmage: Serpentinškova münchenska pivnica

Vinko Vasle (Foto: osebni arhiv)

Zgodovina se ponavlja. Iz nje se nismo ničesar naučili. Recimo vsaj tega, da ponarejena demokracija pet plus ena je šest ni nič drugega kot državni udar. Zato je v petek državni zbor spominjal na Dolfijevo münchensko pivnico, kjer so se vse zmenili, posebej, kako bodo ukradli volitve in kaj bodo naredili za dokončno rešitev. Kajti, koalicija sovraštva proti SDS in Janezu Janši je šele začetek in če bi verjeli zgodovinarju ZZB in levice Titu Turnšku, so jih še premalo pobili. Maščevati se je treba tudi nezvestim volivcem. Ljudstvo je lahko samo eno – njihovo. Boste vi dobili svoje davke in pokojnine!

Ideološka podstat nove koalicije za končno rešitev je seveda mešanica komunizma, boljševizma in Adolfovega učenja. Edino, kar ni povsem jasno, je, kdo bo večji Dolfe: Serpentinšek, Dejan Židan ali Luka Mesec. Serpentinšek je lahko s svojim besednim zakladom in povednostjo največ Eva Braun te tragične in smešne koalicije hkrati. Židan je bolj korpulentno nastopaški Benito, Mesec pa je v tej zgodbi tisti pravi firer, ki z deškim obrazom, verbalno naivnostjo in militantnim ozadjem za podporo “smrt fašizmu, svoboda narodu” uresničuje “Mojo vojno” levičarskih gnusnosti. V zgodbi imamo tudi tragikomično osebnost iz Nove Slovenije, to je Ljudmilo Novak, ki je svoj gnev in sovraštvo do Mateja Tonina in Janeza Janše pokazala tako, da je kolaborirala s Serpentinškom. Petinpetdesti glas izdaje kot repriza Dolomitske izdaje. Novakova je tako glavna kelnarica v levičarski pivnici Milana Kučana, kar je po slovarju nižje pogovorno od natakarica in izraz je zanjo zelo ustrezen. Ja, Milan Kučan! On je v tej pivnici Nietsche, filozofski oče nacijev. Tudi Kučanov pogled na svet je podoben: da je Bog mrtev, da je moč bistvo sveta in življenja, da je sovraštvo gibalo duha in podobno. V glavnem, gibalo levičarske koalicije je mali zlobni starček.

Mali fascio četvorček v tej vladi pa bodo Serpentinšek, Dejan Židan, Karel Erjavec in Miro Cerar kot zunanji minister (adijo, Piranski zaliv do portoroške plaže). Ker v tej zgodbi ni morale, bo kot kaže minister za okolje in prostor podpredsednik Alenke Bratušek, beton Bandelli – gradbeni materiali d.o.o., ki desnici ne privošči niti inteligence psov in ki podpira morilsko slo kakšnega ponorelega levičarja.

Na čem torej temelji koalicija pet plus ena je šest! Ata in mama sta itak že likvidirana, starš ena in starš dva pa bosta natančneje definirana, ker imamo menda že preko dvesto spolov. Razen na FDV in Filozofski fakulteti, kjer so uradno uzakonili transvestite in tam moških ni več. Saj jih tudi prej ni bilo, ker trditi, da so Lukšič, Brglez, Trček, Miheljak in prihodnji šolski minister Jernej Pikalo moški, je subverzivno. Pravi moški tam so Ljubica Jelušič, Anja Kopač Mrak, Barbara Rajgelj in Simona Kustec Lipicer. Dajmo fantje!

Poleg spolnih kvot feminizma – razen v težki industriji in rudarstvu – smo tako dobili tudi medijski fašizem ala Matej Šurc, Radio Slovenija, medijsko cenzuro kontra MožinaDežman in Huda jama združenja norosti Bandellija, Violete Tomić, Ilinke Todorovski and comp. in zgodovino Tita Turnška, Pierazzija in Repeta. Izjemnega pomena za uničevanje države je tudi talibanska ekonomska politika, ki jo v pet plus ena je šest prinaša Levica Luke Mesca z grožnjo dviga prispevka za delodajalce (gremo mi na lepše – na tuje) in ki v ekonomsko politiko države prinaša tudi socialo tipa Robin Hood. Kar pomeni, da bodo ustvarjalnim, dobrim pokradli, da bodo dali neustvarjalnim, lenuhom in svojim. Otroška srčna kirurgija je ideološko še vedno naravna selekcija, zdravstvo pa je po borbi za to, kdo tega položaja ne bo vzel, sprejel Serpentinšek, kar bo nadaljevanje njegovih gasilskih veselic.

Družbena slojevitost oziroma razredna struktura se bo poenostavila na levičarje in klerofašiste, državnih meja ne bo več, migranti so islamistična obogatitev naroda, Nato gre na odpad, Evropska unija pa v zamrzovalnik. Stalež divjadi bodo nadzorovali z montažo prezervativov na samce, zlasti pa so po Židanu prav te živali najbolj ogrožene od prenosa migrantskih bolezni nanje. Ne bom zapisal grde besede – ljudje naj se pa jebejo, čeprav je to uradna beseda v SSKJ.

Amen.

Vinko Vasle