Pisma – od zmage do zmage: Serpentinškova münchenska pivnica

Vinko Vasle (Foto: osebni arhiv)

Zgodovina se ponavlja. Iz nje se nismo ničesar naučili. Recimo vsaj tega, da ponarejena demokracija pet plus ena je šest ni nič drugega kot državni udar. Zato je v petek državni zbor spominjal na Dolfijevo münchensko pivnico, kjer so se vse zmenili, posebej, kako bodo ukradli volitve in kaj bodo naredili za dokončno rešitev. Kajti, koalicija sovraštva proti SDS in Janezu Janši je šele začetek in če bi verjeli zgodovinarju ZZB in levice Titu Turnšku, so jih še premalo pobili. Maščevati se je treba tudi nezvestim volivcem. Ljudstvo je lahko samo eno – njihovo. Boste vi dobili svoje davke in pokojnine!

Ideološka podstat nove koalicije za končno rešitev je seveda mešanica komunizma, boljševizma in Adolfovega učenja. Edino, kar ni povsem jasno, je, kdo bo večji Dolfe: Serpentinšek, Dejan Židan ali Luka Mesec. Serpentinšek je lahko s svojim besednim zakladom in povednostjo največ Eva Braun te tragične in smešne koalicije hkrati. Židan je bolj korpulentno nastopaški Benito, Mesec pa je v tej zgodbi tisti pravi firer, ki z deškim obrazom, verbalno naivnostjo in militantnim ozadjem za podporo “smrt fašizmu, svoboda narodu” uresničuje “Mojo vojno” levičarskih gnusnosti. V zgodbi imamo tudi tragikomično osebnost iz Nove Slovenije, to je Ljudmilo Novak, ki je svoj gnev in sovraštvo do Mateja Tonina in Janeza Janše pokazala tako, da je kolaborirala s Serpentinškom. Petinpetdesti glas izdaje kot repriza Dolomitske izdaje. Novakova je tako glavna kelnarica v levičarski pivnici Milana Kučana, kar je po slovarju nižje pogovorno od natakarica in izraz je zanjo zelo ustrezen. Ja, Milan Kučan! On je v tej pivnici Nietsche, filozofski oče nacijev. Tudi Kučanov pogled na svet je podoben: da je Bog mrtev, da je moč bistvo sveta in življenja, da je sovraštvo gibalo duha in podobno. V glavnem, gibalo levičarske koalicije je mali zlobni starček.

Mali fascio četvorček v tej vladi pa bodo Serpentinšek, Dejan Židan, Karel Erjavec in Miro Cerar kot zunanji minister (adijo, Piranski zaliv do portoroške plaže). Ker v tej zgodbi ni morale, bo kot kaže minister za okolje in prostor podpredsednik Alenke Bratušek, beton Bandelli – gradbeni materiali d.o.o., ki desnici ne privošči niti inteligence psov in ki podpira morilsko slo kakšnega ponorelega levičarja.

Na čem torej temelji koalicija pet plus ena je šest! Ata in mama sta itak že likvidirana, starš ena in starš dva pa bosta natančneje definirana, ker imamo menda že preko dvesto spolov. Razen na FDV in Filozofski fakulteti, kjer so uradno uzakonili transvestite in tam moških ni več. Saj jih tudi prej ni bilo, ker trditi, da so Lukšič, Brglez, Trček, Miheljak in prihodnji šolski minister Jernej Pikalo moški, je subverzivno. Pravi moški tam so Ljubica Jelušič, Anja Kopač Mrak, Barbara Rajgelj in Simona Kustec Lipicer. Dajmo fantje!

Poleg spolnih kvot feminizma – razen v težki industriji in rudarstvu – smo tako dobili tudi medijski fašizem ala Matej Šurc, Radio Slovenija, medijsko cenzuro kontra MožinaDežman in Huda jama združenja norosti Bandellija, Violete Tomić, Ilinke Todorovski and comp. in zgodovino Tita Turnška, Pierazzija in Repeta. Izjemnega pomena za uničevanje države je tudi talibanska ekonomska politika, ki jo v pet plus ena je šest prinaša Levica Luke Mesca z grožnjo dviga prispevka za delodajalce (gremo mi na lepše – na tuje) in ki v ekonomsko politiko države prinaša tudi socialo tipa Robin Hood. Kar pomeni, da bodo ustvarjalnim, dobrim pokradli, da bodo dali neustvarjalnim, lenuhom in svojim. Otroška srčna kirurgija je ideološko še vedno naravna selekcija, zdravstvo pa je po borbi za to, kdo tega položaja ne bo vzel, sprejel Serpentinšek, kar bo nadaljevanje njegovih gasilskih veselic.

Družbena slojevitost oziroma razredna struktura se bo poenostavila na levičarje in klerofašiste, državnih meja ne bo več, migranti so islamistična obogatitev naroda, Nato gre na odpad, Evropska unija pa v zamrzovalnik. Stalež divjadi bodo nadzorovali z montažo prezervativov na samce, zlasti pa so po Židanu prav te živali najbolj ogrožene od prenosa migrantskih bolezni nanje. Ne bom zapisal grde besede – ljudje naj se pa jebejo, čeprav je to uradna beseda v SSKJ.

Amen.

Vinko Vasle

 • Joe

  Fag-bashin’ fag strikes again.

  • samotoje

   Tough thinking. Take some rest.

 • karpelec

  Butale v Sloveniji – svetovni unikum.

  • Prle

   Torej si ti butalka, ane.

 • VERRZIFIKATOR

  MÜNCHENSKA PIVNICA

  Bi bila drugačna zgodovina,
  če pred osemdesetimi leti
  v isti pivnici na moč zakleti,
  pravi čas bi v zrak letela mina.

  Adolf celo kožo je odnesel,
  vsega kriv njegov odhod je zgodnji,
  čas pokazal je nato prihodnji,
  da ni Nemcem z vojno prizanesel.

  Zgodovina se je poigrala,
  kot se danes z nami poigrava,
  ko odnaša svojo kožo zdrava
  žalibog podgana siva mala.

  Bi bila drugačna zgodovina,
  če pred trideset približno leti,
  znali bi golazen to zatreti,
  ki ves čas tempirana je mina.

 • sloustava

  Tako tocno si zadel zebljico na glavico, spostovani Vinko, da pece glava! Zal samo nas, ki smo Slovenci po dusi in pece drzavljane, ki so vzljubili Slovenijo! Ne pece pa vse zgoraj nastete, ne pece cistokvrnega mesanca in ne pece oceta vseh afer, Kucana! In ne pece volivca, ki je ostal doma! Za lazjo predstavo Kucanovih norcev pa si pred oci priklicem Kursadzije in Tomicko v vlogi ciganke! Tako si predstavljam to Kucan-presstitucija-Golobic ubijanje Slovenije!

 • Prle

  Samo vprašam a je V.V zaprt v kakšni ustanovi npr. Polju ali Begunjah? Ker ta faca na sliki mi tako deluje, bolj bebavo se smeje samo še Ivan Janez.

  • Pesjan

   Verjetno je videl tvojo ta staro v evinem kostumu pa tega ni prenedel najbolje….

 • Hun1978

  aj Vinko ful pobozn pesjan postal

  • Prle

   To se zdaj splača, jebi ga.

   • david23

    A ti to zdaj misliš provokativno?

    • Steiermark

     on sploh ne misli, ker je zagovedni levaški čefurćić, s čipom v glavi…..

 • samotoje

  Vasle je besen. Mi tudi. Koliko časa damo zalegi? Tri mesece? Pol leta?

  • Prle

   Štiri leta.

   • david23

    A to misliš humoristično (saj veš …, ne?) ali hipotetično?

 • karlina

  AMEN !!!!!!

 • France Smolej

  Gospod Vinko. Klobuk dol! S prebiranjem vaših aktualnih, humornih in iz zdrave pameti napisanih domislic mi vedno polepšate dan, kot sveže, umito jutro. Še dolgo vztrajajte!

 • Olga2345

  Bravo Vinko Vasle!

 • WatsonForus

  BRAVO !

 • dob

  “ponarejena demokracija pet plus ena je šest ni nič drugega kot državni udar”

  Bravo, Vinko!

 • traktor

  tole bi bila res luštna satira, če ne bi bilo tole kar je napisal resnično. In v Butalah je še kako resnično. Žalostno. Ne piše se nam dobro s temi visokošolanimi bedaki, ki ne premorejo trohice logike.

  • stajerc5

   Vse te visokosolske diplome lahko se danes kupis za par sto Evrov na zeljeznicki stanici Beoooograd!!!

 • RATATA

  Oktobrfest avgusta, pol pa krompirjeve poćitnice do Božiča.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!