Plodite in množite se!

Ivan Šokić

V Veliki Britaniji je bilo ime Mohamed z vsemi svojimi različicami skupaj že tretje leto zapored najpogostejše ime med novorojenčki. Med prvih sto je pri fantkih moč najti tudi kup Yusufov, Ahmadov in Alijev. Pri deklicah je razmerje moči še vedno nekoliko bolj naklonjeno domačinkam, a vseeno je med stotimi najpopularnejšimi imeni mogoče najti vrsto Zar, Layl, Ayl in Nur.

Nekako v istem času, kot je bil znan seznam najpopularnejših imen novorojenčkov, je v Veliki Britaniji odjeknila novica, da zmanjkuje kontracepcijskih sredstev. “Pomanjkanje kontracepcije je povzročilo popoln kaos,” so pisali na spletni strani javne britanske televizije BBC. V članku ni bilo zaznati, da manko dostopnih kontracepcijskih sredstev v državi na kakršenkoli način vpliva na matere vseh Mohamedov, Zar, Yusufov, Layl, Ahmadov, Nur, Alijev in Ayl.

Vodilni strokovnjaki za spolno zdravje so pisali ministrom in jih svarili, da pomanjkanje [kontracepcijskih sredstev] že vodi v resne probleme po celem Združenem kraljestvu,” so poudarili na BBC. Ženske so se pritoževale, da so morale po svojo injekcijo, ki bi jim zagotavljala še nadaljnjo neplodnost, celo v neko bolj oddaljeno mesto ob uri, ko bi njihov en otrok že moral spati. Kako strašno! Samo cinik bi na tej točki vprašal, zakaj pa ni na otroka pazil njegov oče.

Obsojeni na izumrtje
Ko prebiram take stvari, me popade gnus. Zahod propada, celotna družba pa se je s svojim vasezagledanim delovanjem in patološko nagnjenostjo k hedonizmu, katerega cilj je zgolj zadovoljiti svoje najbolj preproste plazilske potrebe, obsodila na izumrtje. Bolezen, s katero se trenutno soočajo Anglosasi, razsaja tudi pri nas, zahodneje od nas se simptomi zgolj hitreje manifestirajo. Jalovost je “in”, materinstvo je “out”. Ženskam vtepejo v glavo, da je zakon zgolj spona, in mož samo ovira v njihovih naporih, da bi si ustvarile kariero. Če parafraziram C. S. Lewisa, ženske so prepričali, da so svobodne v službi svojega delodajalca in sužnje v hiši svojega moža. Številne ženske svoja najboljša leta zapravijo prvo na univerzah v pridobivanju lista papirja, ki je resnici na ljubo v veliki večini primerov sam sebi namen in “spoznavanju samih sebe”. Nato sledi obdobje besnega garanja v službi za mizerno plačo, pogosto tudi po končanem študiju preko študentskega dela. Nakar pridemo do točke, kjer ženska stara že preko 30 let ugotovi, da bi mogoče bil čas za družino. Pogosto lovijo zadnji vlak, mnogim uide. Ženske tako na koncu vedno povlečejo najkrajši konec.

Foto: iStock

A tudi moški niso nič boljši. Strahopetci in mevže, imajo hrbtenico meduze. Namesto, da bi si našli spodobno žensko in si z njo ustvarili družino, odlašajo. Nikoli niso pripravljeni, vedno nekaj manjka, vedno je nečesa premalo. Še bi lahko našteval. Na koncu je rezultat isti, taka dva spola si ne zaslužita nič boljšega kot eden drugega. Prvi drugega zaničuje, drugi prvega ne ceni. Rezultat? Smrt. Vedno znova slišim, ni še pravi čas, nimava še pogojev, ni tega, ni onega. Nazadnje si raje kot družino omislijo hišnega ljubljenca. Pes te ima vedno rad, ti razlagajo, otroci so v njihovih očeh zgolj breme. Taka je splošna slika otrok v današnji družbi. So na stopnji parazitov, nepotrebni, višek, nekaj, za kar se odločijo tisti redki fanatiki, ki ne vedo, kaj bi sicer s svojim časom. Oni, ostali, ti tako razsvetljeni, da jim že škodi, pa nameravajo “uživati” svoja najlepša leta, razvleči mladost vse tja do poznih tridesetih.

Kalifat Evropa
Nihče ne želi pomisliti, kako bo na stara leta. Ko bodo stari in osamljeni. Ko ne bo žive duše, ki bi se jih spomnila, ko ne bodo imeli nikogar, ki bi jih lahko obiskal, jih imel rad, skrbel zanje. V najboljšem primeru bodo sami hirali v domovih za ostarele, a kdo pravi, da ne bodo takih v prihodnosti takoj ob upokojitvi napotili v krematorij? Navsezadnje, tudi sami bodo potem zgolj še paraziti družbe. Ti očeta do praga, sin tebe čez prag …

Otroci niso breme, so življenjska naložba. Namesto, da bi jih imeli čim več, pa so mnogi dandanes pripravljeni postaviti svoje lastne kratkoročne dobičke pred dobrobit nas vseh. Njim na dušo. A dejstva ostajajo nespremenljiva, in v kolikor se stvari ne spremenijo, bo Evropa postala kalifat. Ne zaradi invazije migrantov, temveč zaradi izumrtja domorodcev.

Ivan Šokić

 • if

  Naslovno načelo, božje načelo preživetja!
  Sodobni človek zahoda tega načela ne upošteva, zato propada zahodna družba.
  Upri se Bogu, obsodi se na propad! Amen!

 • terminalar

  Moj bog, kako grozljivo in resnično, kar strese me ob branju tega teksta.
  Ni otrok – ni nacije.

  • KAPIBARA

   Še hujši je intervji s Srbom, ki je služil v Tujski, in je sedaj varnostnik, pa ne nejdem linka !Nekako rakole: Vidiš jo(srbkinjo) v štiklah, komaj hodi, dolgi nohti, čičvava na vrvici, nohti taki, da se vpraša kako taka rito briše.. na drugi starni ulica, pa , zakrita poriva poln otroški voziček, okoli nje skačeta dva mulca, ta četrtega pa nosi v trebuhu..

   • terminalar

    No, zdaj se pa vprašajmo, katera je produktivnejša za državo.

    • KAPIBARA

     Noseča- za mašino v fabrki..

 • Karlo Štajner

  Odličen članek, ki se ga večino medijev ne bi upala objaviti. Upam, da bo naslednjič g. Ivan argumentirano objavil vzroke propada avtohtonih družin in naroda.

 • ljubinica

  Unicevanje evropskih narodov je nacrtno.
  Mascevanje.
  Nov holivudski film ima naslov The Hunt.
  Lov na nacije, t. j. desnicarje, volilce Trumpa, deplorable, “antisemite” , rasiste …. Lov na evropskega belega cloveka.
  Ker vsi belci smo “antisemiti” . To je v evropski DNA, zato je Evropejce in evropsko civilizacijo treba uniciti.
  Merkla je samo dekla in prav tako britanski politiki…..
  Glej Youtube:
  Hunting [email protected] PROPAGANDA
  Know More News (Adam Green)

  • RATATA

   Kako nagružno poročajo aus dojčland o tem zadnjem poboju parih oddoll!! Vsi obsojajo in pogrevajo še vse stare stvari, medtem ko se v primerih, ki so jih muslimajzerji zagrešili sploh ne poroča, razen, če uide v javnost!

   • Freiherr

    Temu se rece nova normalnost. Demokracija je najvecje zlo, ki bo udarilo po onih 20% iz Paretovega principa. V demokraciji je nesposobna vecina vedno zmagovalka, produktivna manjsina vedno porazenka.

    Resitev?
    Eden od kriterijev bi bil volilni glas vezan na visino IQ-ja
    IQ 90, 0,9 volilnega glasu,IQ 100, en volilni glas, IQ 110, 1,1 volilnega glasu…

    • RATATA

     Res je, kar praviš in to lahko doživiš tudi večkrat dnevno, ko komu skušaš kaj dopovedat, pa ne dojame kljub nizanju dokazov.
     Vsekakor, kot sem že večkrat povedal tudi tu, bi bila logika ukiniti volilno pravico neaktivnim / tudi upokojenim in študenteraju,
     kar se pa IQ-ja tiče, pa tudi politikom, ki jih imamo najbolj pašejo tisti z nižjim, ki se jih da lepo usmerjat s kratkimi parolami.
     Opazovanje zgodovinskih prekretnic ob aktiviranju velikih množic lahko vedno izpostavi aktivacija tistih manj dojemljivih in nerazsodnih, kar se izkazuje v neuspešnosti in neučakani želji po hitrih drastičnih spremembah – prekucijah (mislim na sindikalista Duceja in nacionalsocialista AH…, pa tudi komsomolce ala tito,

 • Vespasian Augustus

  Nas domacine ucijo naj samo trosimo, zenske naj gradijo kariero. Otroci so breme, raje se zabavaj. Posledica je manj otrok.
  Po drugi strani pa rabijo za gospodarsko rast in kot psledico rast prebivalstva. Zato migracije.
  Zakaj nocejo da imas otroke:

  https://www.bitchute.com/video/uKmGa0LQP74/
  https://www.bitchute.com/video/8Xq2DTEWzoc/

  Se en za inspiracijo. Se je upanje:
  https://www.bitchute.com/video/70z_gvayVQE/

  • Steiermark

   Če bi oni res potrebovali migrante zaradi gospodarske rasti, potem bi se morali zavedati, da tile multikultiji niso sposobni in nočejo delat, oni rabijo za svoje preživetje, nas, bele sužnje, ki bi delali za njih in njihovo razkošje, ki jim ga talajo tile rdeči in nwo iztrebki!

 • yasuo

  to pomeni da je Tesla imel prav kdo bo uničil zahodno civilizacijo
  Rešitev: prepoved gradnje domov za starejše občane
  kdor ne bo poskrbel za svojo starost naj na stara leta trpi

 • RATATA

  Ozemlje je od tistih, ki na njem prebivajo.

 • xtc

  Kriza ,ki prihaja bo marsikaj spremenila kot tudi zakone in pristope………………
  Dotlej pa………..

 • šmentanamuha

  Bravo, za ta zapis, Ivan Šokić. Kaj lahko odgovoriš, ko ti 23 letna študentka psihologije izjavi, da ona pač ne misli skrbeti za nataliteto Slovencev?

 • šmentanamuha

  Vseeno sem prepričana, da zdravo jedro lahko preživi in poskrbi za ponoven razplod. Tudi Noe je bil edini preživeli po potopu s svojo ženo in tremi sinovi, ki so imeli vsak svojo družico. Pa poglejte, koliko nas je danes. To, če se muslimani plodijo brez pameti, še ne pomeni, da bodo preživeli na dolgi rok. Kakšen Bog bi podpiral osebke, ki menijo, da je ženska vredna manj kot pes, kjer teiste ženske rojevajo otroke zato, da se bodo razstreljevali in umirali za neko krvoločno božanstvo. Opravka imamo z degenerirano umsko prizadeto skupino osebkov, ki pomenijo samo degradacijo človeške vrste. Noben zakon narave ali Kreator ali evolucija tega ne podpira. Razen če je prihodnost tega planeta, da postane planet plazilcev.

  • Ja po eni strani ne garantira preživetja. Navsezadnje cena čas produkcije metka je precej manjša kot od človeka. Vem da zvenim zelo zlobno, samo tako (tudi na glas) razmišljajo Izraelci. Vemo pa da se Izraelcev ne dira.

  • Freiherr

   Prihodnost tega planeta je Islamski kalifat. Vse gre v to smer. Me zanima, katera evropska drzava bo z muslimansko vecino prva (zaenkrat mali muslimani se nimajo volilne pravice – mnogo od njih se ni rojenih) v ustavi seriatsko pravo zamenjala s civilno pravom. Po mojem bo to ali Belgija, ali Nizozemska. Mogoce tudi Svedska. Slovenski musimani Purica ze sprasujejo kdaj bo v SLO uveden seriat.

 • Lustrator

  Dobro napisano, zadetek v sredino tarče!

 • Resnica

  Vsak se lahko samodlocaa se bo porocil ali ne in alibo imel otroke ali ne…sploh pa vse statistike kazejo da je padec rodnosti odvisen od visine zivljenskega standarda ne pa od razlicnih kontracepcijskih sredstev in podobnega…edini nacin zadvig rodnosti je znizanje zivljenskega standarda saj je razmnozevanje edina zabava revezev…pohlejte si bogate arabske drzave kot sta bahrain in katar ki imata nizjo rodnost od slovenije…nacisti so imeli ene najdrazjih in najboljintenzivnih programovza zvisanje rodnosti pa ce pogledate statistike niso uspeli obcutno dvigniti rodnosti…res edini nacin za to je ljudi pahniti v revscino…pa kako zakljuciclovek clanek…da ljudje dajejo svoje kratkotrajne koristi pred korist druzbe…in kaj proba s tempovedati…da bo v prihodnosti drzava sililaljudi da se razmnozujejo…v nasi ljubi drzavi ima pa totalitarizen res hude posledice…mojega denarja drzava ze nebo jemala da ga bo delila med lenuhe kiposvetijo zivljenje ranozevanju namesto izboljsavanju svojega zivljenja…mislijo da je razmnozevanje nek dosezek…se virus se razmnozuje

  • Ivan Ivanovič

   Dobro so ti oprali možgane s kulturmarksistično gnojnico.

   • Resnica

    A bos malo bolj podrobno razlozil svoje mnenje…jaz ki zagovarjam da je izbira vsakega posameznika a se poroci in ima otroke sem kulturni marksist…kaj po tem zagovarjas ti…da drzava nadzoruje druzinsko zivljenje.ljudi in ljudi sili v razmnozevanje ceprav sloh ne vem.kako bi to.izvedel razen z mnozicnimi posilstvi zensk….ce nekdo.noce imeti otroka je to.njegova pravica…da zahtevate njegov denar za svoje otroke pa.je socialisticna ideja
    Glede rodnosti si pa.lahko sam.pogledas statistike in bos videl da rodnosti se ne da obcutno dvigniti razen ce ljudi pahnes v revscino po tem.oa je rasr rodnosti neverjetna

 • Ivan Ivanovič

  Ženske so ugotovile, da jih moški partner in družina omejujejo v njihovih kariernih ambicijah. Ženske bi rade stopile ob bok moškim in bi rade začele graditi avtoceste, predore, viadukte, železnice, ladje, letala, računalnike, lokomotive, atomske centrale, avtomobile, tanke, žerjave, atomske bombe, rakete … Otroke bodo posvojile, saj jih mrgoli v deželah tretjega sveta. Lahko pa si omislijo tudi psa, ali mačko ali kanarčka. Tudi kače pridejo v poštev…