fbpx

Zakaj se levica navdušuje nad volitvami v ZDA?

Odgovorni urednik televizijskega programa Nova24TV Aleksander Rant.

Slovenska in globalna levica se navdušuje nad volitvami v ZDA. Oboževalci komunističnih diktatorjev Kitajske in Rusije kar tekmujejo, kdo bo bolj hvalil “demokratične” volitve v ZDA in kako bodo te prinesle velik preobrat v globalni politiki. Zakaj? ZDA so dokončno padle v roke skrajnih levičarjev. ZDA bodo postale nosilna sila državne represije nad običajnimi državljani in bodo s svojo močjo prisilile tudi druge države, da počnejo enako.

Ne verjamete? Poglejte, kaj se dogaja le tedne pred inavguracijo senilnega in zmedenega novega predsednika ZDA Joeja Bidna. Tehnološki velikani so začeli sistematično brisati vse opozicijske glasove. Na deset tisoče ljudi je bilo izbrisanih s Twitterja, blokiranih na Facebooku. Apple je iz trgovine Play umaknil socialno omrežje Parler, ki je veljalo za glavni vir necenzurirane, kritične, konservativne misli. Že tedne se vrstijo pozivi, naj ljudi, ki so delovali v Trumpovi administraciji, ne zaposlujejo nikjer več. Delajo se seznami Trumpovih sodelavcev, ki bodo odrinjeni iz javnega življenja in delovanja.

ZDA so ob prvem signalu, da bo Biden zagotovo zmagal, šle v peto prestavo cenzure. Marksistična indoktrinacija, ki se v ZDA dogaja že vse od obdobja hipijev, je končno obrodila sadove. Ameriški levičarji so uspešno vzgojili generacijo, ki meni, da jim pripada, da živijo od dela drugih, in misli, da je treba za ohranitev demokracije poseči tudi po nedemokratičnih metodah. Recimo ukrasti volitve. Bodimo pošteni, volitve v ZDA so bile ukradene. Kdor trdi drugače, je neverjeten vernik levice ali pa točno ve, za kaj gre. Kajti nič demokratičnega ni, da pri štetju glasov z volišča izženeš opazovalce nasprotne strani, še več, pokriješ okna in vrata, da se ne vidi, kaj počneš. Nočne aktivnosti, ko so tovornjaki vozili škatle z glasovnicami za Bidna z registrskimi oznakami drugih okrožij, so prav tako povedne.

Soros: Trumpa se moramo znebiti na vsak način
A vrnimo se k naslovu kolumne. Ne samo zakaj so volitve v ZDA pomembne, pač pa, zakaj se nad rezultatom navdušuje globalna levica? Preprosto. Gre za državo z daleč najmočnejšo vojsko na svetu. Gre tudi za najbogatejšo državo na svetu. Še več, gre za državo z najbolj razvejeno vohunsko mrežo na svetu. Gre torej za supersilo, ki je do sedaj veljala za branik demokracije in antikomunizma. Ta država ima torej moč vojevati vojne, odstavljati predsednike vlad, bíti informacijsko vojno, finančno opustošiti države, ki niso “pridne”, in tako naprej. V preteklosti ZDA niso odigrale pozitivne vloge. Pod demokratskimi in republikanskimi predsedniki so začenjale konflikte, povzročale krize, uničevale mesta, proizvajale brezdomce in begunce. Opravljale so vlogo globalističnega kaznovalca za denar svojih državljanov. A to se je spremenilo z Donaldom Trumpom. ZDA so se umaknile iz globalnih konfliktov in se usmerile nase. Ekonomija je začela cveteti, ljudje so dobili službe, srednji sloj je prosperiral. In to je zmotilo globalne mešetarje in komuniste. Kajti finančno in ekonomsko močne ZDA, ki ne pomagajo uresničevati globalne agende najvplivnejših posameznikov, tej kabali ne koristijo. Zato je že leta 2018 George Soros izjavil, da se morajo leta 2020 Trumpa na vsak način, pozor, na vsak način znebiti. To se je tudi zgodilo.

George Soros (Foto: epa)

Na oblast je prišel senilni starec Biden, podpredsednica pa je postala radikalna marksistka Kamala Harris. Kar pa naše socialiste najbolj veseli, je, da se je demokratska stranka v zadnjem desetletju močno radikalizirala v levo. Prijemi tehnoloških velikanov, ki jih gledamo danes, bodo postali stalnica. Kdor se ne bo strinjal z režimom bo kaznovan ali pa mu bo prišla lokalna tolpa Antifa razbit trgovino in požgat hišo.

In tega se veselijo globalni levičarji. Da bodo ZDA postale glavni nosilec komunistične represije. Ker če lahko to storijo v ZDA, lahko to storijo kjerkoli. Zato naši Socialni demokrati, samooklicani branitelji demokracije, orgazmirajo nad cenzuro, nad napovedanimi dvigi davkov, nad Ameriko, ki bo spet povzročala vojne. Ker bo Amerika glavna gonilna sila globalne komunistične revolucije. Zato so volitve v ZDA pomembne, saj ima socialist na čelu ZDA moč, da tovrstni sistem in tovrstno represijo vpelje tudi drugje po svetu. Bomo Evropejci postali le lutke globalistične levice? Bomo pristali v romanu 1984? Ali bomo dvignili glave in pokazali vsemu svetu, da se je tu rodila demokracija, da je bil tu napisan prvi civilni zakonik, da je ta kontinent postal nosilec filozofske in krščanske misli, zaradi katere prosperira ves zahodni svet, in da se temu ne bomo odrekli? Na nas je, na ljudeh, da se odločimo. Bomo živeli v svetu nesramno bogatih oligarhov, ki bodo vpeljali socialistično utopijo, ali bomo živeli v svobodnem svetu, kjer bodo naše pravice, ki jih ta čas uživamo, zajamčene še naprej.

Aleksander Rant