V sobo v domu za ostarele sta postavili skrito kamero, sledila je groza

Datum:

Danielle in Rebecca Hinsley sta postali sumničavi, potem ko se je vedenje njune dementne babice Beryl Wall spremenilo in je začela dobivati ​​modrice po obrazu in zapestjih. V njeni sobi v domu za ostarele v angleškem Wolverhamptonu so ji zato postavili okvir za fotografije s skrito kamero. Kar je kamera posnela, je bilo grozljivo.

                   

Sestri Danielle in Rebecca Hinsley sta nenačrtovano videli posnetek, ki jima je “zlomil srce”. Skrbelo ju je nenavadno vedenje njune 89-letne babice, ki je imela na telesu tudi vedno nove modrice. Sestri sta se pritožili osebju v domu za ostarele, a sta bili z odzivom nezadovoljni, zato sta stvari vzeli v svoje roke.

Ker sta želeli odkriti, kaj se z njuno babico dogaja v domu za ostarele, sta preko Amazona naročili okvir za fotografije, v katerem je bila skrita kamera. Po tem, kar sta na posnetkih videli, sta ostali brez besed.

Kamera je na štirih videoposnetkih ujela popolnoma neempatične in brezsrčne črnske negovalce, ki se norčujejo iz upokojenke, jo potiskajo naokoli, njene noge agresivno držijo v zraku in jo ščipajo. Na drugem posnetku je mogoče videti enega od njih, kako na silo zgrabi gospo Wall in se ji posmehuje, preden jo z blazino udari po glavi. Poleg fizičnega nasilja so jo zlorabljali tudi verbalno in ji govorili, da je “nagnusna”

Foto: (zajem zaslona X)

Po šokantnem razkritju sta sestri posnetke odnesli upraviteljem domov za oskrbo, komisiji za kakovost oskrbe in policiji. Negovalci Ame Tunkara, Morounranti Adefila, Danny Ohen in Bridget Aideyan, stari od 33 do 49 let, so bili na podlagi omenjenih posnetkov pozneje obtoženi malomarnosti, konec lanskega leta pa jih je sodišče v Wolverhamptonu spoznalo za krive in jih obsodilo na skupno 18 mesecev zapora.

Foto: zajem zaslona X

Beryl Wall je od leta 2015 trpela za demenco in je bila v času zlorabe stara 89 let. Tragično je, da je ljubljena babica šestih otrok, prababica 12 otrok in praprababica enega otroka umrla, ko je bila stara 92 let, kmalu za tem, ko so bile osebe, ki so jo zlorabljale, spoznane za krive.

T. B.

Sorodno

Zadnji prispevki

Afganistanec na nemški nogometni zabavi zabadal ljudi

Včeraj so nemški nogometni navdušenci slavili. A slavje ni...

[Video] Golob živi otroške sanje: Rajši na tekmi v ZDA kot na mirovni konferenci v Švici

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je ob začetku mirovne konference...

Ukrajina in ZDA podpisali desetletni bilateralni varnostni sporazum

Včeraj sta ameriški predsednik Biden in ukrajinski predsednik Zelenski...

Zver: Arbitražno športno sodišče je zavarovalo ženski šport in ženske

Nekdanji minister za šolstvo in šport ter evropski poslanec...