Sejalci strahu vložili eno krivo ter eno lažno ovadbo: Zoper poslanca Černača in “neznanca”, ki je pozival k uboju Janše – čeprav gre za znanega titoista!

Datum:

Lažnivi organizatorji petkovega shoda Brez strahu proti koaliciji sovraštva so kazensko ovadili neznanca, ki je na shodu pozival k uboju kandidata za predsednika vlade Janeza Janše. Toda v resnici ne gre za neznanca, temveč znanega titoista Ludvika Tomšiča. Le hiter pregled njegovega Facebook profila razjasni številne dileme o njegovi identiteti in politični usmerjenosti. Povrhu vsega so skrajneži kazensko ovadili tudi poslanca SDS Zvonka Černača, ki je že napovedal ovadbo zaradi krive ovadbe.

                   

Kako pritlehno je javno delovanje organizatorjev shoda “Brez strahu proti koaliciji sovraštva”, za katere smo že dokazali, da diskvalificirajo več kot polovico Slovencev, ki so svojo voljo izrazili na volitvah, da v našo družbo vnašajo dodatne razdore in prepire, pa je obelodanil že nekdanji ustavni sodnik in svetovalec predsednika republike dr. Ernest Petrič.

Organizatorji “shoda proti sovraštvu” gredo v svoji retoriki absolutno predaleč, je dejal Petrič, tokrat pa so šli še korak dlje s kazenskimi ovadbami. Eno, lažno, so vložili zoper neznano osebo, ki je pozivala k uboju Janeza Janše, drugo, krivo, pa proti poslancu SDS Zvonku Černaču.

Černač napovedal ovadbo zaradi krive ovadbe
Černač je v zvezi z omenjeno poobjavo v petek zapisal: “Za levičarske razpihovalce sovraštva ni problem čivk, ki vnaprej kliče ulico k nasilnemu rušenju bodoče demokratično izvoljene vlade, pač pa retvit odziva na ta poziv. Poglejte se v ogledalo razpihovalci sovraštva.” Danes pa je za STA ocenil, da gre pri ovadbi za preusmerjanje pozornosti in krivo ovadbo. Opozoril je tudi, da je sporni tvit poobjavilo 19 ljudi. Zatrdil pa je še, da ni kandidat za ministra za notranje zadeve.

Prav tako je na Twitterju poudaril, da so za preusmerjanje pozornosti od groženj Janezu Janši s smrtjo dovoljena vsa sredstva. Kot je zapisal, se poobjava ni nanašala na petkov shod, temveč pa odziv na napoved nasilnih demonstracij za rušenje demokratične oblasti. “Ovadba zaradi krive ovadbe bo vložena jutri. Danes je gospodov dan,” je še dodal.

Nasilnež je Ludvik Tomšič
Da gre pri ovadbi organizatorjev “zoper neznano osebo”, ki je grozila Janezu Janši z ubojem za velik blef, pove podatek, da smo z malo truda ugotovili, kdo je nasilnež na posnetku. Gre za levičarskega skrajneža Ludvika Tomšiča, saj že kratek sprehod po njegovem Facebook profilu pove, da gre za ljubitelja nekdanjega režima, diktatorja Josipa Broza Tita in s tem očitno tudi njegovih metod, med katere so spadale likvidacije političnih nasprotnikov. “Janšo je treba samo ubit, pa nič drugega. Dela zgago 30 let, porkamadona,” je Tomšič izjavil v kamero.

Ludvik Tomšič na shodu “proti sovraštvu”.

Ovadba organizatorjev shoda zoper neznano osebo in poslanca Černača je tako le še en izmed razkrinkanih manevrov, ki so se izjalovili, enako kot napovedan protest. Sedaj, ko so podrobnosti znane, je na potezi policija, da zoper pravega storilca spelje ustrezne postopke.

Tomšičeva objava na Facebooku.

Hana Murn

Sorodno

Zadnji prispevki

Stoječe ovacije za Trumpa, znan je tudi njegov izbranec za podpredsednika ZDA

V Milwaukeeju, tj. v ameriški zvezni državi Wisconsin, so...

Vlada podražila goriva

Regulirana cena 95-oktanskega bencina na bencinskih servisih zunaj avtocestnega...

Celjski policisti oglobili objestnega voznika znamke Ferrari

Policisti s Postaje prometne policije Celje so med včerajšnjim...

Karavana “Odprte kuhne” bo obiskala Ptuj

Na Mestni trg v Ptuju bo 20. julija in...