Legebitra, ki jo je vodil Maljevac, izdala učbenik za učiteljice za poučevanje otrok – vsebuje celo LGBT pobarvanke

Datum:

Skorajda vse slovenske občine so napovedale dvig cen programov vrtcev, a namesto da bi se vlada ukvarjala s tem, se očitno raje loteva “obogatitve” programa indoktrinacije naših najmlajših. “Moj vnuk je bil star štiri leta, ko je prišel iz vrtca in je rekel, da noče več biti fantek,” je zapisala ogorčena babica, ki je nato izvedela, da so imeli v vrtcu predavanje LGBT. Morda je to zaenkrat bolj kot ne pri nas še izjema, vendar se je upravičeno bati, da bo sčasoma takih primerov vse več.

                   

“Vsekakor pa imajo največji vpliv na dvig cen programov vrtcev stroški dviga plač pomočnic vzgojiteljic in dvig minimalne plače – tega se je vlada lotila nesistemsko in popolnoma “amatersko” in sedaj se soočamo s posledicami,” je po poročanju Družine na današnji novinarski konferenci opozorila poslanka NSi Iva Dimic, ki je prepričana, da je bila vse skupaj cenena PR akcija vlade in utišanje zares prezrtih pomočnic vzgojiteljic.

A prezrte niso zgolj pomočnice vzgojiteljic in starši, ki bodo – kljub predvolilnim obljubam Levice, da bi morali biti vrtci brezplačni – za vrtce plačevali še več. Še toliko bolj prezrte so pravice otrok do normalnega odraščanja. Videti je namreč, da bodo – če bo šlo po načrtih novega ministra za solidarno prihodnost Simona Maljevca – otroci v najbolj občutljivih letih tarča seksualizacije in indoktrinacije s pomočjo zmedenih idej glede izmišljene ideologije spolov, ki otroke samo zmede. Prišli bomo do točke, ko bodo starši, ki si bodo to seveda lahko privoščili, raje plačali še malo več – za privatni vrtec, ki ne bo agresivno vsiljeval idej LGBT. Kaj pa tisti, ki si tega “luksuza” ne bodo mogli privoščiti?

“Brez vednosti staršev perejo možgane našim otrokom in nič ne zaleže, če kaj rečeš,” je še ogorčeno zapisala babica dečka, ki se je na igrišču pogovarjala z mamico punčke, ki ravno tako ni več prepričana v svoj spol. Društvo Informacijski center Legebitra je s finančno podporo programa Erasmus+, fundacije za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij FIHO ter ŠOU v Ljubljani že pred nekaj leti izdala učbenik Mavrica v žepu, ki je namenjen poučevanju otrok o tematiki LGBT – ta bo sedaj očitno ponovno postal še bolj aktualen. So se pa že pred časom tudi nekateri vrtci že klasificirali kot prijazni LGBT – oddelek za zdravje in socialno varstvo Mestne občine Ljubljana je določenim vrtcem podelil certifikat “LGBT prijazno“. “V vrtcih, ki imajo “LGBT prijazno” otroke silijo v izmenjavo vlog, torej da fantki postanejo punčke in punčke fantki, v igranje, da so pedri in lezbijke in še druge neprimerne stvari. Vse to se dogaja pod vodstvom transvestita v odsotnosti vzgojiteljice,” lahko o tem, kaj se v teh vrtcih dogaja, preberemo na spletnih forumih.

Indoktrinacija je torej presegla vse meje zdravega razuma in prvotno nedolžno ozaveščanje spreobrnilo v izprijeno igro vsiljevanja. Če vlada Roberta Goloba trdi, da je seksualizacija otrok “normalna”, in to že od mladih nog, potem nismo daleč od tega, kar se v tem trenutku dogaja v ZDA in nekaterih drugih zahodnih državah. Že mladoletni otroci se namreč odločajo o fizični spremembi spola in hormonskih terapijah, država pa ne le, da jim to dovoli, ampak lahko to storijo celo brez soglasja staršev. Na spletu je na to temo že pred leti zaživel “Upor Slovencev“, vendar pa je vse bolj očitno, da se bo ob aktualni vladi tudi temu uporu treba posvetiti z večjo mero resnosti in zagnanosti.

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Černač: Slovenija je izgubila vso verodostojnost

Po medijskem razkritju zaušnice, ki jo je Evropska komisija...

[Video] Divji zahod: Kompilacija posnetkov, kako se je Vučić lotil volitev

Prejšnjo nedeljo so v Srbiji potekale lokalne volitve, na...

To je ženska, ki je spala s 300 osebami na leto, petimi na dan, mama jo podpira!

Annie Knight je obogatela z ustvarjanjem vsebin za odrasle....

Zmaga? Ne. Moralni poraz brez primere v zgodovini!

Evropske volitve so sicer pokazale prevlado Janševe stranke, ki...