[Ekskluzivno] Razkrivamo povezavo skrajnežev podzemlja s poslanci Levice! Poglejte tudi, kako anarhosocialisti stopnjujejo svoje uničevanje javne in zasebne lastnine!

Datum:

Skrajna aktivistka Nika Huliganjetta, o kateri smo že poročali, se je na Facebooku norčevala iz našega članka, zdaj pa smo odkrili tudi njeno pravo identiteto. Kot kaže, je pri svojem ekstremizmu povezana s poslancem skrajne Levice Primožem Siterjem, prav tako pa na Facebooku prijateljuje z Domnom Savičem, ki si v totalitarnem duhu prizadeva za uničenje našega medija že več let. Kot smo odkrili, je pravo ime Nike Huliganjette Nicoleta Nour. Gre za 22-letno študentko moldavskega porekla. V Ljubljani študira mikrobiologijo, a več časa kot študiju nameni aktivizmu pri Mladih za podnebno pravičnost, ki jim ne zmanjka zamisli, kako zavirati razvoj in pahniti človeštvo v revščino. V nadaljevanju razkrivamo še, kako ljudje vladi nasprotujejo celo z ekshibicionizmom pa tudi o stopnjevanju vandalizma, ki smo mu priča s strani anarhosocialistov.

Po našem prvem poročanju o spletnem podzemlju skrajnih levičarjev se je na družbenem omrežju za naše poročanje zahvalila Nika Huliganjetta. Ta se je najprej norčevala iz našega članka, kmalu zatem pa se je izkazalo, da je v resnici povezana s skrajno Levico.

Oglasil se je namreč poslanec Primož Siter, skupaj s Huliganjetto pa sta se norčevala iz delavnih ljudi. Kot je dobro znano, Siter pri svojih 40 letih do sedaj nima prav veliko delovnih izkušenj, funkcija poslanca skrajne Levice pa je pravzaprav njegova prva resna “služba”. Kot vse kaže, namerava po takšni poti tudi Huliganjetta, ki je jasno zapisala, da upa, da nikoli ne bo imela niti dneva delovne dobe!

Foto: posnetek zaslona

Nika Huliganjetta pa je bila očitno pred tem deležna že reklame na račun plačnikov prisilnega RTV prispevka in sicer na VAL 202, kjer ji je prostor dala družbeno politična delavka Uršula Zaletelj.

Kot se je izkazalo, je resnično ime ekstremistke Nicoleta Nour. Gre za 22-letno študentko moldavskega porekla, ki v Ljubljani študira mikrobiologijo. Več časa kot študiju namenja aktivizmu pri Mladih za podnebno pravičnost, ki jim ne zmanjka zamisli, kako zavirati razvoj in pahniti človeštvo v revščino. Pred kratkim je na natečaju napisala esej o domnevni podnebni krizi, vlogi delavcev in družbe.

Poudarimo naj še, da je med njenimi prijatelji tudi skrajnež Domen Savič, ki si, kot obseden, v totalitarnem duhu prizadeva uničiti naš medij že več let!

Foto: posnetek zaslona

Ljudje vladi nasprotujejo celo z ekshibicionizmom
Stopnjuje pa se tudi bizarnost načinov, s katerimi brezdelneži izražajo svoje nasprotovanje vladi. Med drugim so se očitno pričeli slačiti in se razkazovati s svojih oken!

Foto: posnetek zaslona

Anarhosocialistični skrajneži uničujejo javno in zasebno lastnino, kjerkoli se jim ponudi priložnost
Že v sredo smo poročali o zločinih anarhosocialistične organizacije Komunal 2.0, ki so med drugim porisali portal podhoda pod ljubljansko železniško postajo.

Foto: posnetek zaslona

Kot kaže, so aktivni ves čas epidemije posebej aktivni in javno ter zasebno lastnino uničujejo, kjer se jim ponudi priložnost. Med drugim se spravljajo na muzeje in zaničujejo naše policiste, ki tvegajo življenja, da zagotavljajo varnost za državljane.

Foto: posnetek zaslona

Tako se predstavljajo na spletni strani komunal.org: “Smo spletna stran, ki proizvaja medijske vsebine znotraj družbenih bojev v Sloveniji ter ponuja medijski prostor tudi drugim, ki razvijajo alternativne oziroma v gibanjih utemeljene medije tako v Sloveniji kot drugod.”

Foto: posnetek zaslona

Rok Krajnc

Sorodno

Zadnji prispevki

Ste videli njihove naslove? V Levici skoraj sami buržuji

Stranka Levica se svojim volivcem predstavlja kot "ekosocialistična" stranka....

Pasti evtanazije: Ubil se bo lahko vsak, ne samo na smrt bolni!

Je izčrpanje možnosti zdravljenja pogoj za evtanazijo? Ne. Po...

Drsimo: Slovenijo v 20 letih prehitele številne nekoč zaostale države

Od desetih držav, ki so leta 2004 vstopile v...

Zaton naše civilizacije je tik pred vrati

Vsaka civilizacija v zgodovini je doživela svoj vzpon, svoje...