Leva opozicija neuspešna: Počivalšek suvereno prestal interpelacijo

Datum:

Hvala vsem, ki so danes glasovali proti moji interpelaciji. Verjamem, da so jih v to prepričala dejstva, ki sem jih predstavil. Zdaj sem miren in pripravljen na nove izzive, ki jih na gospodarskem področju ne manjka,” se je po glasovanju o interpelaciji odzval minister Zdravko Počivalšek.

Minister za gospodarstvo Zdravko Počivalšek tudi po četrtkovi razpravi o interpelaciji ostaja na položaju. Interpelacijo, ki so jo predlagali v opozicijskih LMŠ, SD, Levici in SAB, je podprlo le 37 poslank in poslancev, proti jih je glasovalo 51.

Počivalšek je po interpelaciji povedal naslednje: “Hvala vsem, ki so danes glasovali proti moji interpelaciji. Verjamem, da so jih v to prepričala dejstva, ki sem jih predstavil. Zdaj sem miren in pripravljen na nove izzive, ki jih na gospodarskem področju ne manjka. Letos leto bo za vse nas velik izziv, kako Sloveniji pripeljati iz težkih gospodarskih razmer in kako v naša jadra spet obrniti ugoden veter. Potrebovali bomo voljo, znanje in veliko dela in če bodo lahko kako roko zraven dala tudi koalicija, nam bo vsem lažje.

V nadaljevanju objavljamo odzive s Twitterja:

Rok Krajnc

Sorodno

Zadnji prispevki

Ste videli njihove naslove? V Levici skoraj sami buržuji

Stranka Levica se svojim volivcem predstavlja kot "ekosocialistična" stranka....

Pasti evtanazije: Ubil se bo lahko vsak, ne samo na smrt bolni!

Je izčrpanje možnosti zdravljenja pogoj za evtanazijo? Ne. Po...

Drsimo: Slovenijo v 20 letih prehitele številne nekoč zaostale države

Od desetih držav, ki so leta 2004 vstopile v...

Zaton naše civilizacije je tik pred vrati

Vsaka civilizacija v zgodovini je doživela svoj vzpon, svoje...