fbpx

Arsenovičevi redarji kasirajo, prebivalci ulice Goceta Delčeve pa obupani!

Foto: E-Maribor

Kdor se sprehaja po Ulici Goceta Delčeve na Pobrežju v Mariboru lahko vidi, da je ta preplavljena z avtomobili. Iz tega razloga niti tam živeči prebivalci ne morejo pustiti avtomobilov pred svojimi domovi. Ne naredi se nič, mariborski župan Saša Arsenovič pa kasira zaradi parkiranja na ulici.

Saj ni res, pa je. Bralec lokalnega portala E-maribor.si je posredoval fotografije, posnete na Ulici Goceta Delčeve na Pobrežju, iz katerih je mogoče nazorno videti, da so bili redarji Saše Arsenoviča danes zjutraj na delu in polepili avtomobile, ki so parkirali ob cesti.

Za izročitev glob so se odločili, čeprav se tam že od nekdaj parkira. Potrebno je seveda zavedanje, da tamkajšnji prebivalci sploh nimajo možnosti, da bi parkirali drugje. “Je pa zanimivo, znak za prepoved parkiranja so delavci cestnega podjetja dali na konec ulice, pa še ta je obrnjen v napačno stran,” ob tem dodaja razjarjen pošiljatelj fotografij.

Foto: posnetek zaslona E-Maribor

Takšno ravnanje le dokazuje, da obstoječi župan očitno ni namenjen delati za dobrobit malega človeka. Na mestu bi bilo namreč, da se uredi parkiranje, ne pa da se miži pred problematiko. Vendarle smo v 21. stoletju, ko ima družina načeloma po en avto, nekje sta tudi dva. Namesto da se ljudem nastavi pasti in “kasira”, naj se raje odgovorno ukrepa. Ni prav, da se v tako težkih časih tako klesti družinske proračune.

E-Maribor/Sara Kovač