fbpx

[Ekskluzivno] Na glavni avtobusni postaji v Ljubljani prijeli ilegalne migrante

Policija prijela migrante na glavni avtobusni postaji v Ljubljani. (Foto: Nova24TV)

Na glavni avtobusni postaji v Ljubljani so policisti v torek zjutraj prijeli več migrantov – državljanov Maroka, ki so nezakonito vstopili v državo.

V zgodnjih jutranjih urah je policija na glavni avtobusni postaji v Ljubljani prejela nekaj migrantov. Iz posnetkov prič je razvidno, kako jih policija popisuje, pod streho postajališča.

S policije so sporočili, da so zjutraj okrog 7.30 ure policisti Policijske uprave Ljubljana med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju centra Ljubljane pri avtobusni postaji izsledili in prijeli 5 tujcev (državljanov Maroka), za katere je bilo v postopku ugotovljeno, da so nezakonito prestopili državno mejo. Postopki policistov s tujci še niso zaključeni.

Policija prijela migrante na glavni avtobusni postaji v Ljubljani. (Foto: Nova24TV)

Sicer pa so policisti Policijske uprave Ljubljana med 7. in 8. septembrom (od 6. do 6. ure) med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Kočevja izsledili in prijeli 12 tujcev (drž.  Bangladeša), ki so nezakonito prestopili državno mejo. Postopki policistov s tujci še niso zaključeni.

Foto: Nova24TV

Aleš Ernecl