Medijski napad na slovenskega župnika, ki je povedal resnico o levici – da je ta preveč nesposobna, da bi rešila zdravstveno krizo!

Datum:

“Ni časa za počitnice. Predvolilna kampanja v polnem zamahu, nekateri očitno vedo več. In kaj nam tokrat sporoča župnik Milan iz župnije Dobrna,” je spletni pljuvalnik Necenzurirano na križ pribil duhovnika, ker je razgalil kruto resnico o levici – da je ta preveč nesposobna, da bi obvladovala epidemiološko situacijo v Sloveniji. Hkrati je tudi vernike pozval k cepljenju, namesto aktivistov pa naj raje poslušajo zdravnike.

                   

Tranzicijska levica znova dokazuje, da “volk dlako menja, narave pa nikoli”. In če so likvidatorski predhodniki in predniki ponosnih dedičev revolucije pred desetletji ovajali ter fizično likvidirali dušne pastirje, se to na drugačen način dogaja še dandanes. Na predpražniku “jedrne” Evrope leta 2021, si dlani pač ni spodobno mazati s krvjo, zato pa obstajajo druge priročne oblike (verbalnega) obračunavanja z razrednim sovražnikom, kot so to denimo storili pri Necenzurirano. V zadnjih oznanilih je namreč župnik Milan Strmšek župljane uvodoma povabil k udeležbi pri oznanjenih svetih mašah.

V nadaljevanju pa je navedel, da se v župniji pričenja že drugi mesec počitnic in dopustov ter vernike pozval, naj si za jesen naberejo novih telesnih in duhovnih moči. Poleg tega jih je povabil k brezplačnemu cepljenju proti covidu-19, da se ne bi ponovil lanskoletni oktober. Ljudem je zagotovil, da so vsi cepljeni doslej preživeli, poleg tega pa je med cepivi mogoče celo izbirati. Župljane pa je v nadaljevanju še opozoril, naj ne nasedajo političnim aktivistom, marveč rajši prisluhnejo zdravnikom. Prvi namreč skušajo zgolj zrušiti aktualno vlado. “Šele na prihodnjih volitvah bodo lahko izrazili svojo voljo in ne na ulici,” je bil še oster.

Pri Necenzurirano so linčali župnika iz Dobrne, ker je zapisal resnico. (Foto: Twitter)

“Ne nasedajmo jim. Ne znam si zamišljati katera leva vlada bi tako uspešno prebrodila to situacijo, kakor jo je ta aktualna in še nam državljanom je pomagala.” Ob tem je poudaril, da se moramo zavedati tega dejstva ter pristavil, da levi ne znajo drugega kot zgolj nagajati ter opozoril, da če bodo z volitvami prišli na oblast, nas bodo pahnili v resnično revščino in “komunizem”. Za konec so več kot na mestu besede nadškofa Stanislava Hočevarja, ki jih je nedavno izrekel: “Zanikajo Kristusa, se smejejo veri, a vendar želijo imeti vernike na svoji strani, v svoji stranki in pri svojih enosmernih programih.”

Ljubljana. Petkovi protesti v Ljubljani in njihov kolovodja Jaša Jenull (foto: STA)

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Fenomen Prebilič: Ali stari botri že tlakujejo pot “novemu obrazu”?

Ali se je na letošnjih evropskih volitvah že začel...

Evropsko sodišče: Evtanazija ni človekova pravica!

"Evropsko sodišče za človekove pravice: Medicinska zastrupitev bolnih in...

Ministrica do roka razdelila “hudičevo” malo računalnikov – Zgolj 666 od 10 tisoč

Ministrici za digitalizacijo zadeve uhajajo iz rok. Poziv za...

GZS opozarja vlado: zaradi stavke upravnih enot trpi gospodarstvo

Stavkovni val, ki se je razpasel po državi (vpričo...