Mohammad in njegova tolpa posilila dve nemški najstnici – priprli niso nobenega

Datum:

Šest muslimanov je v Berlinu posililo dve nemški deklici, stari 14 in 16 let. Očitno so se ob tem posiljevalci zelo zabavali, saj so posneli 22 fotografij in videoposnetkov.

Dve mladi Nemki sta bili žrtvi neusmiljenih migrantov, ki so ju posilili v migrantskih predmestjih Neukölln in Wedding. 17-letni Mohammad S. je razkril, da je mlajšo od deklet spoznal leta 2015 preko Facebooka. Medtem ko sta imela spolne odnose, v katere je 14-letnica privolila, jo je on posnel, nato pa ji grozil, da bo posnetke objavil. Na ta način jo je prisilil, da je imela spolni odnos še s petimi njegovimi migrantskimi kolegi. Dekle je iz strahu pristalo na to, da sodeluje pri tem, 22. septembra 2015 pa je prijavilo posilstvo.

Rešili so jo šele policisti
Tragično zgodbo pa je doživela tudi 16-letna Nemka, ki je bila 20. septembra 2016 spolno zlorabljena v nekem stanovanju v berlinskem predmestju Neukölln – na delu je bila spet ista migrantska tolpa. Najstnica je bila v “igri” pitja vodke tako opita, da se ni mogla braniti pred posilstvom, je pojasnil tožilec. Voice of Europe piše, da je bila tudi večkrat pretepena, po treh dneh pa so jo rešili šele policisti.

Nobeden ob obtožencev sicer ni končal niti v priporu – tudi zato, ker je bil le eden od posiljevalcev, Wael I., opredeljen kot odrasli. Imel naj bi 26 let. O posiljeni 14-letnici pa je rekel: “Spolni odnos je bil dogovorjen, o pritisku in prisili ne vem ničesar. Nisem vedel, da so to osebo izsiljevali, da je imela z mano spolni odnos.” Govoriti je želel le o 16-letnici, vendar šele, ko bi javnost zapustila sodno dvorano. Karkoli drugega bi prizadelo njegovo “spolno sfero”, je pojasnil njegov odvetnik.

Vseh šest posiljevalcev je sicer v postopku pred sodiščem v Berlinu, očitajo jim hudo prisilo, posilstvo, produkcijo in distribucijo pornografskih posnetkov z mladoletnimi osebami, slike iz ujetništva in odvzem svobode. Postopek se bo nadaljeval 22. marca, odločitev sodišča pa pričakujejo 29. maja.

J. G.

Sorodno

Zadnji prispevki

Še naslednjih pet let

"Njene napovedi so dovolj splošne in všečne vsem stranem,...

Zakaj ni slovenske zastave, kjer nastopa državna predstavnica?

Slovenska državna zastava simbolizira zgodovinski pogum skozi stoletja, ki...

Ruska mornarica je izgubila pomorsko bitko na Črnem morju

Ruska črnomorska flota je pred vojno z Ukrajino vzbujala...

Neverjetno veliko Američanov podpira politično nasilje

Ameriška politična resničnost je vedno bolj podobna slovenski. "Pajdaška"...