Na Hrvaškem štirje mladoletniki fizično in psihično trpinčili deklico

Datum:

Na družbenih omrežjih se je pojavil videoposnetek, ki je bil objavljen 30. marca in na katerem se skupina treh mladoletnikov in ene mladoletnice psihično in fizično izživlja nad še eno mladoletnico. Policija je osumljene že pridržala. 

Z videoposnetka, ki je bil objavljen na družbenih omrežjih, je bilo mogoče razbrati, da se trije mladoletniki in ena mladoletnica psihično in fizično izživljajo nad deklico, ki kleči na granitnih kockah. Po zaključku kriminalistične preiskave so bilo osumljeni predani pripornemu nadzorniku, poroča INDEX HR.

Zatem so jih izpustili na prostost. Dalmatinska policija je ugotovila, da so štirje mladoletniki zoper mladoletnico zagrešili številna kazniva dejanja, med drugim nasilništvo, grožnje, izsiljevanje, poskus povzročitve hude telesne poškodbe, kršitve otrokove zasebnosti in kršenje otrokovih pravic itd.

S posnetka je razvidno, da mladoletnica kleči, mladoletniki pa se nad njo fizično izživljajo. Med drugim jo je dekle silovito brcnilo v hrbet in jo z veliko silo vrglo na tla. Mladoletne osebe so bile zaradi dejanj že ovadene.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Pričetek dobrodelne akcije “Pomagajmo preživeti in živeti”

Slovenska karitas je na petkovi novinarski konferenci predstavila začetek...

Telekom ob 47 milijonih dobička ne bo izplačeval dividend?

Vseslovensko združenje malih delničarjev (VZMD) nasprotuje predlogu Uprave in...

Ddr. Jaklič poudarja, da je opravljal le dejavnosti, ki mu jih dovoljuje zakon

Potem ko se je Mladina razpisala o obstoju popoldanskega...

Bo policija ustavila nasilneža na Možino, preden bo prepozno?

"A kdo pozna tega tipa? Prejle se je drl...