Namenoma trčil v policijsko vozilo in odpeljal!

Datum:

Včeraj zvečer je neznanec storil kaznivo dejanje preprečitve uradnega dejanja. Policiji je ustavil, nato pa vanje trčil in odpeljal. Vozilo je najdeno, storilec še ne.

Včeraj okoli 18.30 so policisti prejeli obvestilo občana o vozniku vozila, ki je vzbujal sum, da izvaja  kaznivo dejanje in se vozi v okolici Litije.

Policisti  so vozilo znamke Renault megane karavan kremnate barve, v katerem je  bilo  več oseb, kmalu  izsledili in ga skušali ustaviti na cesti proti Golišču. Voznik  se  je  med sledenjem ustavil, nato pa vzvratno zapeljal proti službenemu vozilu policije, ki je ustavilo za njim, in trčil vanj. Pri tem  sta  se  oba  policista  v  vozilu lažje telesno poškodovala, službeno vozilo  pa  je  bilo  zaradi poškodb nevozno. Po dogodku je voznik odpeljal naprej v smeri  Golišča. V iskanje se je vključil tudi helikopter, iskano vozilo pa je bilo nato zapuščeno najdeno v gozdu v okolici Kresniškega vrha.

Osumljenec  kaznivega  dejanja  preprečitve  uradnega  dejanja  še ni znan
Policisti  nadaljujejo  z  zbiranjem  obvestil,  o  vseh  ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.  Vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku, naprošamo,  da to sporočijo na št. 113 ali na Policijsko postajo Litija na št. (01) 890 02 80.

Moja Dolenjska

Sorodno

Zadnji prispevki

Levičarski “skriti” aktivisti klonili pod težo Grimsovih argumentov o migracijah

Direktor PU Ljubljana je za medije dejal, da skupine...

Nika Kovač se je povezala z eno glavnih Putinovih operativk v EU parlamentu

Inštitut 8. marec se je v sklopu nadaljevanja aktivističnih...

Ne zamudite pogovornega omizja na temo “Štajerska si zasluži več!”

Danes ob 19.15 bo na 2. Programu NOVA24TV prenos...