Ne bojte se slabih besed slabih ljudi

Datum:

Alem Maksuti je nekakšen slovenski Raj Patel. Ali obratno. Niti ni pomembno. Slovencem rad pridiga, kako naj živimo v svoji državi, kaj lahko počnemo in česa ne smemo. Pljuva po vsem, kar samo diši po narodno zavednem, avtohtoni kulturi in tradiciji. “Najboljše, kar človek lahko naredi za domovino, je, da se je odreče,” je zapisal na družbenem omrežju Twitter. Tudi izbor njegovih besed je temu primeren. “P**da” ali “j**em ti mater” sta njegovi stalnici, le da on ne uporablja zvezdic, kot to počno spodobni ljudje. To je razumljivo. DNK južno od Kolpe pač naredi svoje. In najbrž si tudi sam ne more pomagati.

Nerazumljivo je, da Maksutija nacionalna televizija predstavlja kot verodostojnega analitika in mu za sejanje sovraštva do slovenstva namenja zavidanja vredno minutažo. “Slovenec” je nedavno osamosvojitveno vojno označil za teroristično dejanje, osamosvojitelje za teroriste. Zanj so goveja juha, štruklji in tradicionalna narodna glasba fašistični in imbecilni domoljubni simboli. Pri uglednih televizijskih mrežah taka oseba ne bi prišla niti do vratarja. Ampak TV Slovenija ni ugledna, zato je na njenih programih videti vse mogoče. Poleg številnih apologetov kulture preklica, sodobnega modnega trenda levičarstva, tudi Maksutija.

Preberite še: Spiš mirno, levica?

Očitno ni več daleč čas, ko bo tudi potica, tradicionalna praznična slovenska sladica, označena za ksenofobno, malodane rasistično. Glede na to, da poročila o potici (povitici) segajo v srednji vek, je to za progresivne še en dokaz več o njeni temačni preteklosti, s katero je treba dokončno obračunati. Kot na začetku omenjeni Raj Patel, ki po rodu ni iz ZDA, države, ki ga je gostoljubno sprejela medse, in bi Američanom pridigal o jabolčni piti, tej ikonični jedi onkraj luže. Kot pravi progresivni demagog, ki ga morajo imenovati »učenjak«, se je znotraj gnilih možganov socialne pravičnosti spravil odpravljati hudičevske krivice in pito označil za ostanek kolonializma, za zatiralsko orodje zahodne civilizacije. Ne samo to. Pita je rasistična, pripoveduje zgodbo o zatiralski naravi bele rase. Za Raja, ki je indijskega rodu, predstavlja vzorčen primer »nepravičnosti v hrani«. In jablana, ki rodi jabolko? Ah, ta je šele vir zla. Drevo je znak okupacije, ne pa zdrave hrane, je prepričan. »Plemenitim divjakom« je bilo vsiljeno, idilična plemena so z jablanami zasužnjili. Blodnje zagorelega Raja v levičarskem Guardianu so smrtne resne. Ko gre za svet boj proti takemu »zatiralskemu orodju krščanske civilizacije«, kot sta jablana in jabolčna pita, smeh izgine z obraza. Ne, krivice je treba odpraviti, tiranijo belega človeka zatreti, četudi bo treba posekati vse jablane, mar ne?

Dr. Alem Maskuti. (Foto: Posnetek zaslona-RTV Slovenija)

Pravzaprav je že težko slediti vsemu, kar si izmislijo. V svoji progresivni dogmi so tako hitri, da dobesedno vsak dan najdejo novega sovražnika, ki mu na podlagi abstraktnih pojmov naprtijo krivdo za vse, kar jim v danem trenutku pade na pamet. Tudi pri svojih podpornikih niso izbirčni. Na zadnjem petkovem »protestu« so lahko dobronamerni ljudje z grozo opazovali, da so se klasičnim kriminalcem v »boju proti vladi« pridružili še potencialni teroristi. Človek ne more verjeti, koliko Palestincev je nenadoma v Sloveniji.

Bilo je skoraj tako kot sredi Hamasove zalege v Gazi. Jasno se je pokazalo, da Hamas ni nikakršno uporniško palestinsko gibanje, ampak morilski stroj, ki želi popolno nadvlado islama, ki se pospešeno izvaža tudi v Evropo.

Pripadniki palestinske teroristične organizacije Hamas. (Foto: epa)

Ne vem, kako je z vami in kaj si mislite, ampak mene zelo skrbi, da ni daleč čas, ko bodo ti ljudje po diktatu vrhov terorističnih organizacij potegnili kalašnikovke in začeli streljati tudi po naši domovini. In osebki tipa Jaša, Tea, Branimir ali Zlatko bodo to imeli za iztrebljanje fašizma, ki se jim prikazuje v vse krajših časovnih intervalih. Za vsak odklon od njihovih namer vas skupaj z medijskim mainstreamom javno obtožijo in ožigosajo. Vendar se ne bojte slabih besed slabih ljudi. Bodite pogumni v pričanju tega, kar vam je drago.

Jože Biščak

Sorodno

Zadnji prispevki

Politični analitik: Mene bi bilo sram!

Predsednik vlade je zakuhal nov PR škandal, ko se...

Za oblečene kopalke islamske veroizpovedi kopalni red ne velja?

V kranjskem javnem kopališču so obiskovalci priča vse večjemu...

[Video] Meteorski vzpon zlagane Kamale Harris – od posteljnih aktivnosti do nameščenih afer

Podpredsednica ZDA Kamala Harris je v svoji domovini znana...

Ruska znanstvenica “padla skozi okno”

Umrla je ena izmed vodilnih ruskih ekonomistk Valentina Bondarenko....