NE, HVALA! Društvo slovenskih pisateljev vam ponuja možnost: “Spoznajte muslimana!”

Datum:

Društvo slovenskih pisateljev (DSP) bo očitno razširilo svoje področje dejavnosti, saj v sredini aprila skupaj z Muslimansko skupnostjo Ahmadija pripravlja petdnevno kampanjo z naslovom Spoznajte muslimana, in sicer z namenom povezovanja Slovencev z muslimanskimi soprebivalci”. DSP naj se raje drži svoje prvotne dejavnosti, ne pa da Slovencem, ki smo po izvoru krščanski narod, vsiljuje nezakonite migrante in njihovo krvavo vero.

Vsiljevanje migrantov in spornega islama doživljamo že na vsakem koraku. Sedaj se je temu vsiljevanju podvrglo še Društvo slovenskih pisateljev in se pridružilo kampanji, “ki vam bo omogočila sodelovanje v odprtem dialogu in postavljanje iskrenih vprašanj, ki bodo prejela enako iskrene odgovore, o islamu in vsakdanjem življenju muslimanov v Sloveniji. Ustvarjanje tako odprtih vabil za pogovore lahko odpravi stereotipe, gradi medsebojne odnose in krepi zaupanje,” so zapisali na Facebook strani, kjer je razkrito, da je gostitelj Muslimanska skupnost Ahmadija.

Muslimani so že pokazali svoj pravi obraz
Kakšni so muslimani v resnici, dovolj nazorno pričajo številni teroristični napadi po celi Evropi, množična posilstva in povečana stopnja drugih sort kriminala, ki jih prej tako rekoč ni bilo, dokler leta 2015 v Evropo ni prihrumela horda nezakonitih migrantov islamske vere. Zato je takšno vsiljevanje “spoznavanja migrantov” popolnoma nepotrebno, saj nam je že jasno, da z njimi ni prišlo nič drugega kot številne bolezni tretjega sveta, nevarnost terorističnih napadov in spolnih napadov na ženske, ki se pogosto končajo z umorom. Samo spomnimo se nemške študentke Marie Ladenburger, ki je umrla v strašnem trpljenju, ki ji ga je zadal muslimanski migrant iz Afganistana. Kljub temu pa Muslimanska skupnost Ahmadija pravi: “Skrajne skupine, ki želijo s propagando v družbi ustvariti strah in razkol, so v imenu islama v zadnjih letih izvedle več strašnih terorističnih napadov. Upamo, da bomo s to kampanjo prispevali k izničenju njihovih prizadevanj. Slovenske soprebivalce vabimo, da se sami prepričajo, katere so naše vrednote.” V to je očitno prepričano tudi DPS, zakaj bi se sicer pridružilo kampanji, ki apelira, naj spoznamo muslimane? “Vabimo vas, da se nam pridružite in muslimane spoznate v atriju Pošte Slovenije, Čopova ulica 11, 1000 Ljubljana, kjer bo Društvo za informiranje o islamu na Slovenskih dneh knjige od 18. do 22. aprila sodelovalo na knjižnem sejmu,” še razkriva Facebook stran Ahmadije, ki ima za naslovno fotografijo bel minaret na črni podlagi.

Pritlehno delovanje Društva slovenskih pisateljev
Obrnili smo se na Pošto Slovenije, saj nas je predvsem zanimalo, zakaj so se odločili, da se pridružijo tej kampanji “Spoznajte muslimana” na način, da jim odstopijo svoje prostore v poštni poslovalnici, ki je ena najbolj obiskanih. Izkazalo pa se je, da Pošta Slovenije s tem nima nič in da sploh ni vedela, kakšno zavajajočo kampanjo v njenih prostorih pripravlja Društvo slovenskih pisateljev, ki je njihov atrij najelo. Odgovor Pošte Slovenije objavljamo v celoti: “Pošta Slovenije se ni pridružila kampanji  ‘Spoznajte muslimana’ ali jo kakorkoli podprla, niti ni bila obveščena o kampanji. Pošta Slovenije za raznovrstne dogodke v najem oddaja prostore atrija na Čopovi ulici v Ljubljani, ki niso v poslovalnici, pač pa v dvoriščnem delu objekta. Tako je Pošta Slovenije atrij v najem oddala tudi Društvu slovenskih pisateljev, ki bo v njem v dneh od 18. do 22. aprila letos organiziralo festival ‘Slovenski dnevi knjige 2018’.” Očitno je, da je DSP, ki ga trenutno vodi Ivo Svetina, pod pretvezo “dni knjig” najelo prostore pošte, v njih pa bo izpeljalo promocijo za muslimansko skupnost.

V Sloveniji živeči muslimani bodo branili njeno čast?!
“Muslimani želimo s to kampanjo Slovencem pokazati, da muslimanska vera ne nasprotuje njihovim vrednotam in da bodo v Sloveniji živeči muslimani vedno branili njeno čast,” še dodaja Ahmadija. Vendar, to je le še eno v nizu zavajanj. Sploh v sedanjem času, ko se soočamo z migrantsko krizo, je prav, da se spomnimo, kako se je zgodba o krščansko-muslimanskem konfliktu pravzaprav začela. Leta 624 je Mohamed vodil napad za plen in denar na karavano iz Meke, v katerem je bilo ubitih 70 prebivalcev Meke. Med letoma 630 in 632 (čas Mohamedove smrti) so muslimani skozi 12 krvavih invazij zavojevali večino arabskega polotoka in južnega Izraela. Teh dvanajst invazij so bile v večini “svete vojne”. Po Mohamedovi smrti leta 632 je novi muslimanski kalif Abu Bakr izstrelil islam v skoraj 1.500 let trajajočo imperialistično, kolonialistično in krvavo nadvlado nad drugimi narodi skozi invazijo in vojno. In še nekaj dejstev:

  • kristjani in judje niso smeli nositi orožja – muslimani so ga lahko;
  • kristjani in judje niso smeli jahati konjev – muslimani so jih lahko;
  • kristjani in judje so morali dobiti dovoljenje za gradnjo – muslimanom tega ni bilo treba;
  • kristjani in judje so morali plačevati nekatere davke, ki jih muslimanom ni bilo treba;
  • kristjani in judje so se morali prikloniti svojim muslimanskim vladarjem, ko so plačevali davke;
  • kristjani in judje so morali živeti po šeriatskem pravu in ne po svojem verskem ali sekularnem pravu.

Več o tem preberite TUKAJ

Obenem Ahmadija zatrjuje, da bodo muslimani “k slovenski družbi še naprej pozitivno prispevali. Kakor učijo osnovni islamski nauki, so muslimani v svoji lojalnosti Sloveniji neomajni. Upamo, da bomo s to kampanjo odpravili vrzeli in napačne predstave o islamu ter muslimanih”. O tem je sicer že dovolj zgovorna njihova fotografija, ki vabi na dogodek, saj so v ruto zavili celo majhno punčko. Si res želimo takšno Slovenijo? Ne, hvala!

M. S.

Sorodno

Zadnji prispevki

Še naslednjih pet let

"Njene napovedi so dovolj splošne in všečne vsem stranem,...

Zakaj ni slovenske zastave, kjer nastopa državna predstavnica?

Slovenska državna zastava simbolizira zgodovinski pogum skozi stoletja, ki...

Ruska mornarica je izgubila pomorsko bitko na Črnem morju

Ruska črnomorska flota je pred vojno z Ukrajino vzbujala...

Neverjetno veliko Američanov podpira politično nasilje

Ameriška politična resničnost je vedno bolj podobna slovenski. "Pajdaška"...