Neprijetna resnica o karavani ilegalnih migrantov, ki se premika proti ZDA

Datum:

Proti južni meji ZDA se premika karavana migrantov, ki jih je ameriški predsednik označil za invazijo. Med tisoči migrantov je tudi več sto nekdanjih kaznjencev in znanih pripadnikov tolp. Karavana na poti do ZDA, krade, ropa, vse bolj pogoste pa se tudi obtožbe o posilstvih. Ameriški demokrati vse to namenoma ignorirajo. Poglejte, kaj vse je ugotovil novinar, ki se je pridružil migrantski karavani in dlje časa preživel v njihovi družbi.

“Vsakdo, ki mu je mar za varnost na meji ali ohranjanje nedotakljivost legalnega priseljevanja je upravičeno zgrožen nad karavano,” so zapisali pri spletnem portalu Conservative Tribune in izpostavili, kako liberalni mediji namenoma ne objavljajo zgodb o migrantski karavani, ki potuje preko Srednje Amerike, da bi prispela v ZDA.

Tako je novinar radia Conciencia Alex Backman objavil posnetek v katerem dokumentira vse kar se dogaja z invazijsko migrantsko karavano. “Migranti v karavani ropajo in kradejo. Mečejo ljudi iz avtomobilov in si jih prisvajajo. Najhujše od vsega, pojavljajo se tudi obtožbe posilstva.”

Migrante podpira Mehika
Z ministrstva za notranje zadeve v ZDA so sporočili, da je več kot 270 migrantov v karavani obsojencev ali znanih tolpašev. Poleg tega je pred časom projekt Veritas objavil posnetke na katerih so podrejeni demokratskega kandidata za senatorja v Teksasu Beta O’Rourkea priznali, da financirajo migrantsko karavano z denarjem iz senatorske kampanje. Levičarski mediji o tem vseeno niso želeli poročati. Ravno tako naj bi jih z vsem potrebnim na poti proti južni meji ZDA oskrbovala Mehika.

Migrantska invazija na poti proti ZDA skozi Mehiko (vir: twitter)

Pri tem so opozorili, da je velika razlika med legalnim priseljevanjem in nelegalno masovno migracijo. Prva je vsekakor zaželjena v ZDA, za drugo pa ni tolerance, saj gre proti vsemu  kar predstavlja ustaljeni pravni red in škoduje samim temeljem pravne države.

Revščina in želja po delu, kar si želi večina Hondurcev na poti v ZDA na podlagi mednarodnega zakona nista zadosten pogoj za azil. Da bi zaprosili za azil v ZDA, mora oseba dokazati, da obstaja legitimna grožnja pred katero bežijo ter da je preganjana zaradi svoje rase, religije, nacionalnosti ali političnih prepričanj. Kar ne spada v to kategorijo, lahko tako prav zares imenujemo “invazija.”

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Ali vlado vodi kar generalna sekretarka Svobode?!

V javnosti že dlje časa krožijo ugibanja o dejanski...

Tajkuni Alenke Bratušek lupijo Slovence – do kdaj še?

"Ona igra ključno vlogo. Če bi ona dala usmeritev,...

Bo nova tehnologija ustavila Sorosovo vplivanje na predsedniške volitve v ZDA?

AllSides Technologies, Inc., podjetje za tehnološke rešitve, ponuja rešitev...

V čem je razlika?

Že zelo zgodaj v mojem ne ravno kratkem življenju,...