Noro, Mirovni inštitut nas bo na univerzi Princeton v ZDA “zastopal” s predavanjem, na katerega vabi z rdečo zvezdo!

Datum:

Zbrani v Mirovnem inštitutu, ki predstavlja veliko breme za slovenske davkoplačevalce, so, kot kaže, popolnoma izgubili razum. Na družbenem omrežju Facebook promovirajo predavanje svoje ustanoviteljice in raziskovalke kar s totalitarnim simbolom rdeče zvezde, da pa je sramota še večja, bo predavanje potekalo kar na elitni univerzi Princeton v ZDA!

Na spletni strani so pri Mirovnem inštitutu zapisali, da bo Vlasta Jalušič imela v torek, 28. februarja 2017, javno predavanje na univerzi Princeton. Njeno predavanje ima naslov “Spol in politika pred in po razpadu Jugoslavije”. V njem bo orisala tri zaporedne stopnje politik spola v regiji nekdanje Jugoslavije ter se posebej osredotočila na tiste dimenzije spola in politike ter problemov (ne)enakosti v različnih delih nekdanje Jugoslavije, ki so prispevali k materializaciji nasilja in nasilnemu razpadu Jugoslavije ter postali del novega postsocialističnega režima (ne)enakosti spolov. Da pa je zadeva naravnost bizarna, na predavanje vabijo kar s simbolom totalitarne rdeče zvezde, s katerim nas bodo, kot kaže, sramotili na naš račun tudi izven meja Slovenije.

Tudi Jalušičeva si svobodo predstavlja kot totalitarizem
Že podoba privlačnega mladega dekleta, ki drži knjigo z naslovom “Žene Bosne i Hercegovine u narodno oslobodilačkoj borbi”, da jasno vedeti, da bo predavanje naklonjeno totalitarni komunistični ureditvi v nekdanji Socialistični federativni republiki Jugoslaviji, ki je bila utemeljena na prisilnih krajah premoženja, tisočih mrtvih in številnih političnih zapornikih. A to niso le domneve, pred leti je Jalušičeva v pogovoru za Mladino med drugim jasno povedala, kako si predstavlja “svobodo”: “Težko vprašanje, odgovor je odvisen od tega, kako svobodo razumete. Rečeno z Roso Luxemburg, svoboda je zmeraj svoboda tistih, ki mislijo drugače.” Luxemburgova je bila seveda radikalna marksistka, tako da dodatna pojasnila niso potrebna, Jalušičeva pa je v nadaljevanju objokovala razpad Jugoslavije, za kar naj bi bili v veliki meri krivi kar moški, dežurni krivci za vse težave, ki pestijo levičarje v današnjem času: “V nekdanji Jugoslaviji so v osemdesetih nastale seksualizirane moške identitete, ki so učinkovale na vojno. Imeli ste balkanskega, domnevno po definiciji nasilnega moškega v razmerju do poženščenih, homoseksualiziranih drugih na eni strani. In civiliziranih moških na zahodu države, ki menda rešujejo probleme po evropsko.”

Mirovni inštitut (Foto: Twitter)

Mirovni inštitut je veliko breme za slovenske davkoplačevalce
Kot je že dalj časa znano, pa je Mirovni inštitut veliko breme za slovenske davkoplačevalce, ki smo prisiljeni financirati delovanje te organizacije, v okviru katere so se zbrali najrazličnejši profili ljudi. Ti promovirajo kulturno-marksistične ideje, uveljavljanje afirmativnih akcij (kar je Mirovni inštitut glede na opisano sam po sebi), masovne nelegalne migracije in izrojeno LGBT-ideologijo, s katero se v današnjem času pere možgane že najmlajšim otrokom. Tako je Mirovni inštitut do 21. februarja od države prejel že 4.099.084,53 evra davkoplačevalskega denarja. A pozor, nakazila se v zadnjem času povečujejo s skokovitim pospeškom, samo od začetka letošnjega leta so prejeli 157.835,60 evra davkoplačevalskega denarja. Namesto da bi sami ustvarili dodano vrednost ali pa bi se financirali na podlagi prostovoljnih prispevkov svojih bolje situiranih podpornikov, tako slonijo na finančni podpori številnih državnih agencij. Med največjimi zapravljivci našega denarja na račun Mirovnega inštituta so tako Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije, Služba vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, ministrstvo za šolstvo in šport, ministrstvo za delo, družino in enake možnosti, ministrstvo za zunanje zadeve, Znanstveno-raziskovalno središče Koper in Mestna občina Ljubljana, kjer že četrti mandat šerifuje Zoran Janković, ki je znan po kupovanju podpore marginalcev z davkoplačevalskim denarjem, ob tem pa se spopada s stalnimi obtožbami o korupciji!

Vir: Erar

Javnost zgrožena
Javnost je zgrožena, številni uporabniki družbenega omrežja Twitter so bili zgroženi nad ponovnim obujanjem totalitarnega sistema s strani Mirovnega inštituta, ena izmed uporabnic se je pri tem čudila, da profila te organizacije družbeno omrežje Facebook še kar ne blokira. A jasno je, zakaj. Svetovalec Facebooka pri cenzuri drugače mislečih je kar režimska Fakulteta za družbene vede Univerze v Ljubljani, kjer v prostem času mladino poneumljajo številni “raziskovalci” Mirovnega inštituta!

https://twitter.com/osolnik70/status/1098201628707049472

J. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Levičarski “skriti” aktivisti klonili pod težo Grimsovih argumentov o migracijah

Direktor PU Ljubljana je za medije dejal, da skupine...

Nika Kovač se je povezala z eno glavnih Putinovih operativk v EU parlamentu

Inštitut 8. marec se je v sklopu nadaljevanja aktivističnih...

Ne zamudite pogovornega omizja na temo “Štajerska si zasluži več!”

Danes ob 19.15 bo na 2. Programu NOVA24TV prenos...