Noro: Radikalna aktivistka, ki je ugrabila letalo, da bi preprečila deportacijo migranta, dobila le globo v višini 300 evrov!

Datum:

Švedska radikalna aktivistka, ki je lani preprečila vzlet letala, da bi preprečila deportacijo nelegalnega migranta, je bila za svoje dejanje kaznovana le z globo v višini 300 evrov. Javnost je zgrožena!

22-letna radikalna proimigrantska aktivistka Elin Ersson je lansko leto preprečila vzlet letala na letališču Landvetter pri Göteborgu, tako je namreč skušala preprečiti deportacijo nelegalnega migranta iz Afganistana. Ves dogodek je v živo prenašala prek družbenega omrežja Facebook. Zdaj je bila kaznovana na podlagi zakona o letalstvu, in sicer s simbolično globo v višini 300 evrov. Za dejanje, ki ga mnogi smatrajo kot ugrabitev potniškega letala, je tožilec sicer zahteval zaporno kazen v trajanju 14 dni.

Feministka pa takšna, migrant je bil izgnan zaradi pretepanja žene in otrok!
A skrajno levičarske feministke, kot vse kaže, v zadnjem času migrante postavljajo višje na prednostni vrstni red kot pravice žensk. 52-letni migrant je bil sicer izgnan, ker je pretepal svojo ženo in otroke. A kljub temu pobuda Erssonove ni uspela, prekinjena deportacija je bila izvedena kasneje, strošek cirkusa pa je znašal četrt milijona švedskih kron oziroma 25 tisoč evrov. Stroškov seveda ne bo poravnala Erssonova, pač pa bodo breme švedskih davkoplačevalcev, poroča Voice of Europe.

Radikalna Elin Ersson (Foto: Facebook)

Javnost zgrožena, zaskrbljeni Švedi med drugim predlagajo psihiatrični pregled Erssonove
Švedska javnost je bila nad odzivom oblasti popolnoma zgrožena, na družbenem omrežju Facebook je svobodni novinar Joakim Lamotte med drugim zapisal: “Morda bi bila Elin Ersson lahko izpuščena, če bi prestala psihiatrični pregled? Ne glede na vse, moje mnenje je, da ženska, ki strastno zagovarja nasilneže nad ženskami in otroki, ne more biti popolnoma zdrava.” Med drugim je izrazil tudi zgroženost nad tistimi, ki bi tolerirali vračanje teroristov Islamske države nazaj na Švedsko.

J. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

30 let pozneje: Zarota Depala vas

Nedavno se je predsednik SDS Janez Janša odzval na...

Grozljive posledice legalizacije evtanazije v Kanadi, ki prihajajo tudi k nam

Evtanazija in samomor s pomočjo sta sprva v Kanadi...

Milei Ukrajini predal helikopterja, ki ju je Argentina prejela od Rusije

Argentina je Ukrajini predala dva večnamenska helikopterja Mi-171E, ki...

Spelji se, Ursula!

Globalistične elite so prepričane, da najbolje vedo, kaj je...