Nikine vozniške sposobnosti postale hit socialnih omrežij

Datum:

Včeraj smo se razpisali o osupljivem razkritju tranzicijske aktivistke Nike Kovač o sami sebi – da je izpit za vožnjo neuspešno opravljala že devetkrat, avto kar trikrat razbila, na avtocesti pa vozila 50 kilometrov na uro. Tokrat pa sta našo pozornost pritegnili duhoviti fotomontaži, ki ju delijo ustvarjalni spletni uporabniki. Tako so se Niki pridružili pri njenem britju norcev iz same sebe. Ena je kot slaba napoved “šlogarice” za deseto opravljanje izpita … 

Poročali smo že, da bi šefica Inštituta 8. marec Nika Kovač spreminjala in nadzirala svet, v resnici pa ni zmožna kontrolirati niti lastnega življenja. Za svojo popularnost in javno podporo pa se lahko zahvali izključno nekritično zvestim medijem. Kovačeva pa se je že odzvala (verjetno tudi v povezavi z našim prispevkom – tukaj) rekoč, da jo desnica napada. Dodala je še, da so “napadi vse hujši”, in da jo “zabavajo”. Na našem portalu smo se zgolj pridružili njeni lastni (mazohistični) pobudi. Podatke o vozniških eskapadah je kajpak razkrila sama.

V studiu pri TV voditelju Urošu Slaku pa je še pojasnila: “Jaz sem res obupna. Še vedno ga nimam. Zaletela sem se trikrat, menjala dva inštruktorja …” Kot je še pojasnila, je o svojih šibkostih pomembno govoriti, priznavati napake ter se kdaj pa kdaj nasmejati svoji lastni nesposobnosti. Mi smo ji pri tem želeli tovariško/solidarno pomagati ter ji olajšati prizadevanja, obenem pa jo malce razveseliti. In kar je ključno: vsako delo je cenjeno, četudi gre za “dvornega norčka”.

Nika obvlada bočno parkiranje
Nika se igra prisrčnega burkeža. Konkurenco ji dela le še Urška Klakočar Zupančič z boksarskimi podvigi v parlamentu in plesnimi eskapadami na rdeči preprogi. Obe sta kot nekaj v slogu politične izvedbe Damjana Murka. (Kovačeva v resnici deluje kot političarka, ki se pretvarja, da je zgolj predstavnica “civilne družbe” oziroma ljudstva, čeprav je ni nihče izvolil). Če pod Robertom Golobom že ni kruha, so pa vsaj igre … Naše predhodno pisanje je na trenutke tudi malce kritično, posledično pa zadeva dobi aromatični tragikomični pridih. Za konec pa še kakšna zabavna fotomontaža s spleta in “zvrhan koš” smeha.

Image

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Metlika: Obnovljen most do gradu Gradac

Grad Gradac, eden redkih kulturnih spomenikov državnega pomena v...

Zdravstveno letovanje otrok na Debelem rtiču

Zdravstvenega letovanja na Debelem rtiču se lahko udeležijo tisti...

Novinar POP TV Ruparja opozoril, da aktivisti pripravljajo incident med današnjo tiskovko

"Ker smo s strani prijaznega novinarja iz uredništva enega...