[Video] Messi s prostim strelom zadel deklico

Datum:

Lionel Messi, eden najboljših nogometašev na svetu, zdaj svoje sposobnosti kaže v ameriški ligi MLS (Major League Soccer). Na tekmi med njegovo ekipo in Orlandom pa se je zgodil incident, v katerem je bil udeležen otrok. Očetova izjava pa je na spletu sprožila mešane odzive.

Miami je zmagal s 5:0, toda rezultat ni tisto, kar bi zaznamovalo tekmo. Zo je bil prosti strel kapetana Miamija, ki pa se ni končal v mreži, ampak v otroku. Lionel Messi je žogo postavil na mesto, gledal v zgornji kot vratnice, vendar je žoga, namesto da bi šla v gol, pristala med publiko.

Žoga je zadela deklico, ki je sedela v prvi vrsti. Deklica je zajokala, dve ženski pa sta jo tolažili. Nekaj razburjenja na spletu pa je sprožila očetova izjava, saj ga ni pretirano skrbelo, da je otrok dobil udarec z žogo, kvečjemu je bil navdušen, da ga je dobil od Messija.  Izjavil je: “Si v redu, ljubica moj? Vsaj Messi te je zadel, kajne. Nič ni hudega.”

Uporabniki družbenih omrežij so se na videoposnetek množično odzvali. Nekaterim je bil dogodek smešen, eden od uporabnikov je namreč zapisal: “Želim si, da bi bil to jaz.” Spet drugi so bili zaskrbljeni: “Za to so stoodstotno krivi starši. Vedno bodite pozorni na svojo okolico, še posebej, ko na te sedeže pripeljete otroke. To res ni tako težko.” Kakor koli, pomembno je, da je deklica v redu.

A. G.

Sorodno

Zadnji prispevki

Judovski rabin šokiran nad grožnjami s smrtjo, ki jih dobiva od Slovencev

Judovski rabin David Belman, ki deluje v Sloveniji, je...

Krvav obračun v javnih sanitarijah v Celju

Celjski policisti so v nedeljo v enem izmed javnih...

Svet se pripravlja na globalni spopad, Golob pa nabira šparglje in zajtrkuje

Neposredni napad Irana na Izrael je povsem in za...

Utrinki z nedeljskih srečanj podpornikov stranke SDS

Včeraj je potekalo srečanje članov in podpornikov Posavske in...