Znana vplivnica: a se sploh zavedamo, v kakšen propad drvi ta država!

Datum:

Koliko vladnih neuspehov morajo ljudje še občutiti na lastni koži, da se prebudijo? Zdravstvo razpada, zdravniki stavkajo in kakor kaže, se stavka še ne bo končala. Za čakalne dobe se zdi, da se še podaljšujejo, 130 tisoč ljudi še vedno ostaja brez osebnega zdravnika, tisti pa, ki le najdejo nekoga za sprejem … doživijo šok, ko pridejo do vpisa.

To je doživela znana slovenska vplivnica Sanja Rauter, ki je izrazila veliko razočaranje nad stanjem v državi in poudarila, da bi morala biti prva skrb vlade dobrobit državljanov.

“Vpis za osebnega zdravnika. Stojim v prvi vrsti v pritličju, vpisujejo pa v drugem nadstropju. Sem bila optimistka in sem prišla 15 do 7, da bom med prvimi, ker se vpis začne ob 7-ih …,” je na svojem Instagramu delila zgodbo znana slovenska vplivnica, ki je ob prihodu na vpis za osebnega zdravnika doživela šok in razočaranje.

Foto: IG

“Nisem noben “fob”, rada imam živali, spoštujem vse ljudi, ampak naj ta država najprej poskrbi za nas državljane, ker tole, kar se pa zdaj dogaja … pa ne samo zdravniki … kam gremo, a se ljudje sploh zavedate, kako drvimo v propad.”

“Žalost za slovenski narod .. je pa tako, ne, če smo butast, pač je to rezultat,” je vplivnica, ki je tudi umetnica in poslovna ženska, lastnica podjetja Ustvarjalne sanje, še sporočila na Instagramu.

Slovenska ministrica Valentina Prevolnik Rupel za zdravstvo v času kriznih razmer v zdravstvu dopustuje, ko pa se le vrne, ugotovimo, da tudi sama ne ve, kaj počne na svojem položaju. Zdi se, da vladi nima interesa rešiti stanja ali skleniti dogovora z zdravniki, ob čemer se ne ozira na posledice za ljudi. Pogoji so vedno bolj neznosni. Golobova vlada je uvedla obvezno dodatno zdravstveno zavarovanje, ki nič ne koristi, saj ljudje danes dobijo manj ali pa sploh ne pridejo do obravnave.

Tanja Brkić

Sorodno

Zadnji prispevki

Prihaja izrazita hladna fronta in sneg do 700 metrov nadmorske višine

V torek nas bo prešla izrazita hladna fronta. Dež...

Judovski rabin šokiran nad grožnjami s smrtjo, ki jih dobiva od Slovencev

Judovski rabin David Belman, ki deluje v Sloveniji, je...

Krvav obračun v javnih sanitarijah v Celju

Celjski policisti so v nedeljo v enem izmed javnih...

Svet se pripravlja na globalni spopad, Golob pa nabira šparglje in zajtrkuje

Neposredni napad Irana na Izrael je povsem in za...