Twitter odzivi na Tarčo: Vidi se, da je bilo vse zrežirano in dogovorjeno z Veselinovičem!

Datum:

Po včerajšnji Tarči je na spletu završalo. Tisti, ki so oddajo gledali so bili v večini zgroženi nad samo komunikacijo voditeljice kot tudi na vsebino oddaje. V oddaji je bilo govora o svobodi in neodvisnosti medijev, istočasno pa so pripravili uvodni prispevek, ki nima niti procent objektivnosti. Očitno je bilo vse zrežirano in dogovorjeno, kot je opazil tudi poslanec SDS Jože Tanko, ki je dejal, “dokler bo imela voditeljica Erika Žnidaršič zabasano uho s pripomočkom za sprejemanje sprotnih navodil ne bo svobodna, ampak poslušna novinarka. Tisti pa ki oddaje niso gledali so na spletu doživeli šok, a niso prav nič zamudili “sem kar vesel in ponosen, da nisem gledal včerajšnje Tarče”, je eden izmed takšnih komentarjev. 

                   

Voditeljica Erika Žnidaršič je povsem neprofesionalno vodila, skakala v besedo ministru  Vasku Simonitiju in Urošu Urbaniji, medtem pa bila vidno naklonjena Bojanu Veselinoviču in Marku Milosavljeviću in jima pridno kimala. Poleg tega pa so, glede na to, da so “neodvisen medij”, pripravili popolnoma pristranski scenarij. “Tarča je navaden šov laži in hujskanja, nič od nič od novinarstva. Vedno več ljudi jih ne jemlje resno”, “za oddajo tarča je edina rešitev minutaža, katastrofa od novinarke”, je le nekaj odzivov.

V nadaljevanju si lahko preberete nekaj odzivov nekaterih vidnih strokovnjakov, poslancev pa tudi drugih, ki so včerajšnjo oddajo gledali.

https://twitter.com/MHacek/status/1390383713985384455

Anita Gužvič

Sorodno

Zadnji prispevki

Mahnič o nezakonitih ravnanjih Svobode, Lah ostal brez argumentov

"Če je lahko elektro tajkun, ki je trenutno v...

[Video] Stara padala za Gazo? “Kdo je glasoval za te bedake?”

Vlada bo za Palestince porabila 2,5 milijona evrov. To...

Slovenski gostinec prevzel upravljanje 4-zvezdičnega hotela in gradu v lasti svetovno znane družine

Družina Riedl, ustanoviteljica in lastnica svetovno znanega podjetja za...

Orban: Sodba Sodišča EU (ECJ) je resna kršitev prava EU

Poleg levo nagnjenega Evropskega parlamenta je Sodišče EU (ECJ)...