[Video] Uporabniki na TikToku ji pravijo “super ženska”. Se strinjate?

Datum:

“Jokala sem cele dneve,”  je v enem od svojih videov na TikToku povedala 29-letna mama petih deklic, ki je priznala, da je bila prestrašena, ko je le štiri mesece zatem, ko je rodila dvojčke, izvedela, da je noseča z dvojčki. Prav ste slišali.

29-letna Erica Gutierrez Perez iz Kalifornije je leta 2017 povila prvo hči Summer. Leta 2021 je rodila dvojčici in nekaj mesecev pozneje je ponovno zanosila – z dvojčki! Pri zadnjem porodu so morali zdravniki zaradi zapletov opraviti carski rez, vendar se je k sreči vse dobro končalo.

Oba “parčka” dvojčkov sta deklici, a le mlajši par je enojajčen. Mati petih deklic Na TikToku pogosto objavlja videoposnetke iz njenega vsakdanjega življenja, hkrati pa odgovarja na radovedna vprašanja uporabnikov, kako ji uspeva narediti vse s kar petimi majhnimi otroki. V enem od posnetkov je priznala, da z možem po prvih dvojčkih nista načrtovala več otrok in da je do njene zadnje nosečnosti prišlo po naključju. Poudarila pa je, da sta za vseh pet otrok izjemno hvaležna. Poleg veselja je delila tudi strah glede zadnjih dvojčic, saj se je bala, da bi lahko imeli Downov sindrom ali težave z ledvicami. K sreči so vse zdrave, je pa v njihovem gospodinjstvu ves čas precej glasno, kar je prikazano tudi v spodnjem videoposnetku.

@erica14perez

We went for a walk so their schedule shifted and they were so tired and sleepy! I need to plan it better next time 😅😅 #crying #mission #stopcrying #toddlers #toddlersoftiktok #babiesoftiktok #baby #mom #momsoftiktok #omg #twins #twin #twingirls

♬ Mission Impossible (Main Theme) – Favorite Movie Songs

Njeni vsakdanji videoposnetki zajemajo tudi jutranjo rutino, vključno s krtačenjem las, oblačenjem in zajtrkom.  TikTok uporabniki so jo opisali kot “super mamo” in “super žensko”, saj se ljudje enostavno ne morejo načuditi njeni pozitivni energiji, da ob vsem še vedno ostane nasmejana in skorajda neutrujena. “Upam, da se ta dekleta ozrejo nazaj in to vidijo,” je zapisal eden od uporabnikov. Vsekakor njeni vsakdanjiki zahtevajo veliko moči, energije in predvsem potrpežljivosti, saj je prav vsak opravek “izziv”. V spodnjem videoposnetku je v ozadju celo uvertura v film James Bond in marsikdo bi se strinjal, da je to prava glasba za to, čemur smo priča.

@erica14perez

Mission completed ✅ #twins #doubletwins #minivlog #dayinthelife #twinmom #twinssisters #double #relatable #mission #complete #lol

♬ Mission Impossible (Main Theme) – Favorite Movie Songs

 

Erikin video je hitro zbral skoraj tri milijone ogledov, uporabniki TikToka pa so bili presenečeni nad tem, kako dobro se ta mamica znajde s toliko otroki. Pod njenimi videoposnetki je tako moč zaslediti številne komentarje, ki se glasijo “O moj bog, si v redu?”, “V rokah držim svojega 4-mesečnega otroka in ne morem verjeti, da še vedno lahko stojiš in si tako polna energije”, “Dvojčka? Ste čudovita ženska, imeti štiri otroke, ki so stari manj kot dve leti, je noro, želim ti vso srečo,” je zapisano med komentarji. Na vprašanje, ali so v njeni družini dvojčki, je Erica razkrila, da imata oba starša njenega moža Allana brate in sestre dvojčke.

Ana Horvat

Sorodno

Zadnji prispevki

Levičarska vlada preplavlja Avstralijo z migranti

Dolga leta je Avstralija vejala za državo s pametno...

Shema, ki pojasni, kakšno bogastvo so si nagrabili “necenzurirani”

"Necenzurirano" novinarstvo ni poceni. Iz sheme, ki jo objavljamo...

Incident: Podporniki Hamasa napadli Ruparja, ki je za evropsko poslanko podprl Zalo Tomašič

Na današnji tiskovni konferenci ljudske iniciative Glas ljudstva in...