Perverzija: Tako so na RTV proslavljali odpis dolgov Damijana Jankovića! Ta naj bi “klavrno končal”, njegova Ursula pa na Mikonosu uživa v z zlatom ovitem ‘steaku’!

Datum:

Tudi sam sem klavrno končal,” je lastnik za 29 milijonov evrov razdolžene Electe Holding Damijan Janković potarnal pred novinarji RTV Slovenija. Kako je videti klavrn konec Jankovića, pa je pred tednom jasno pokazala njegova partnerka Ursula Gawish, ki je na grškem otoku Mikonos preživljala luksuzne počitnice in si naročila v zlato ovit “steak” za 300 evrov.

Potem ko je z zagovarjanjem odpisa dolgov Damijana Jankovića veliko pozornosti vzbudil že upokojeni voditelj TV Slovenija Slavko Bobovnik, ki po mnenju mnogih uživa v previsoki pokojnini, so vse meje presegli tudi na TV Slovenija, kjer so kar pred kamerami brezsramno proslavili odpis dolgov. Že na prvi pogled je videti, da se novinarka Katarina Golob in Janković pogovarjata kot stara prijatelja, ob odpisu dolgov pa sta bila do ušes nasmejana. Tam je malo potožil nad svojim uboštvom in se odpeljal v luksuznem avtomobilu v svoje luksuzno domovanje. Družina Janković namreč ni izgubila popolnoma nič zasebnega premoženja in še vedno živi na veliki nogi.

Janković za propad Elect krivi gospodarsko krizo
Kljub smehu so skušali plačnike prisilnega RTV-prispevka prepričati, da je Janković “klavrno končal”. Niso izpostavili možnosti, da so Electe propadle zaradi nesposobnosti, preobjestnosti in goljufije upnikov, pač pa so izpostavili Jankovićevo prepričanje, da so družbe propadle zaradi gospodarske krize. Takšno izgovarjanje smo videli že večkrat; tudi Bine Kordež iz vrst Foruma 21, s katerim je Bobovnik kolesaril, preden je propadel in končal v zaporu, za propad menedžerskega prevzema krivi gospodarsko krizo.

Foto: posnetek zaslona

Ursula Gawish za zrezek pred tednom zapravila 300 evrov, ima enak okus kot venezuelski diktator Maduro
Da ni “zime za eskime”, kljub trditvam o klavrnem koncu, je brezsramno pokazala tudi Jankovićeva partnerka Ursula Gawish, ki je na grškem otoku Mikonos še pred sedmimi dnevi uživala v restavraciji Nusr-Et Steakhouse. Tam zrezke streže zvezdniški kuhar Nusret Gökçe, imenovan tudi Salt Bae, v njegovi hrani pa je v preteklosti že užival tudi venezuelski diktator Nicolas Maduro in s tem poskrbel za zgražanje svetovne javnosti, saj njegov narod pred lakoto beži iz države.

Foto: posnetek zaslona

Kot je razvidno iz ocen omenjene restavracije na portalu Trip Advisor, Salt Bae s svojimi specialitetami znova in znova poskrbi za razočaranje, za posamezen zrezek pa očitno zaračuna kar 300 evrov, najcenejše vino na karti pa stane kar 250 evrov. Skupaj s prilogo morate za obrok tukaj tako odšteti celotno slovensko neto minimalno plačo.

Razkošje, razkošje, razkošje … Na Instagramu partnerke Damijana Jankovića ni videti, da bi živela v pomanjkanju.

Rok Krajnc

Sorodno

Zadnji prispevki

Azijski vrh: Peking, Seul in Tokio so za jedrsko razorožitev Severne Koreje

Danes v južnokorejski prestolnici Seul poteka vrh voditeljev Južne...

Makarovič na zatožni klopi zaradi izbruha sovražnega govora in žalitve

“V Ljubljani se bo zaradi satirične pesmi Utrip laži...

Metlika: Obnovljen most do gradu Gradac

Grad Gradac, eden redkih kulturnih spomenikov državnega pomena v...