Policija prosi za pomoč: Ste morda vi ta neznani človek?

Datum:

Novogoriški policisti prosijo vse morebitne očividce za pomoč pri preiskavi tatvine. Moški na kolesu je pred bolnišnico Franca Derganca v Šempetru pri Gorici oropal starejšo gospo. Za roparjem se je pogumno podal neznani moški, ki tatu sicer ni uspel ustaviti. Policija omenjenega moškega naproša, naj se zglasi na Policijski postaji Nova Gorica. 

V nedeljo okoli 14.40 se je neznani tat s kolesom pripeljal za starejšo gospo, ki je hodila proti vhodu v bolnišnico dr. Franca Derganca v Šempetru pri Gorici. Gospa je bila namenjena v bolnišnico, kjer je bil ravno čas obiskov.

V tistem času je za njo s kolesom pripeljal neznanec, jo dohitel in ji iz rok iztrgal torbico ter se odpeljal v smeri Trga Ivana Roba. Oropana gospa je pričela klicati na pomoč in poskušala steči za roparjem.

Pomagal je pogumen moški
Na njene klice na pomoč se je odzval neznani moški, ki se je z žensko in majhnim otrokom nahajal na Trgu Ivana Roba. Pogumno je stekel za storilcem na kolesu, a ga ni uspel ustaviti.

Novogoriški policisti sedaj naprošajo omenjenega moškega, naj se zglasi na Policijski postaji v Novi Gorici na Sedejevi ulici 11 oziroma jih pokliče na telefonsko številko 05 303 44 00 ali 113.

Policisti tudi morebitne ostale očividce pozivajo, da ravnajo enako in jim pomagajo ujeti nepridiprava.

M. G.

Sorodno

Zadnji prispevki

Aktivistični levičarski norci jih v ZDA končno dobivajo po grbi

Študentski "revolucionarji" v ZDA so jih začeli dobivati po...

Fico ni več v smrtni nevarnosti

Slovaški premier Robert Fico ni več v smrtni nevarnosti,...

[Ekskluzivno] Brutalne čistke Svobodnjakov: Doktorja kemijskih znanosti vrgli na cesto

Jutri bi se moral Zvone Čadež, odstavljeni direktor URI...

Prekršek za izmaličen obraz, obsodba za nekaj besed proti prvorazredni

"Zanimivo, da je fizični napad na nekoga lahko tudi...