Princesa Charlotte ponovno pritegnila pozornost medijev z neprimernim obnašanjem: Množici je namesto pozdrava pokazala jezik!

Datum:

Princesa Charlotte je pred kratkim ponovno pritegnila pozornost medijev s svojim neprimernim obnašanjem. Namesto da bi množici prijazno mahala, jih je “pozdravila” s kazanjem jezika.

Čeprav je stara komaj štiri leta, je princesa Charlotte ponovno našla način, kako priti na naslovnice medijev. Medtem ko njeni starši niso bili pozorni, kaj mlada princesa počne, je ta množici pokazala jezik.

Pomanjkljiva vzgoja kljub pomoči varušk
Človek bi si mislil, da bodo kraljevi otroci ob vsakodnevni pomoči velikega števila varušk in asistentov brezhibno vzgojeni, vendar temu, na veliko začudenje mnogih, ni tako. Kljub vsej strokovni pomoči, ki sta je deležna starša Kate Middleton in princ William, jima očitno svojih otrok še vedno ni uspelo naučiti bontona.

Princesa Charlotte z mamo (Foto: Spletna družbena omrežja)

Mlada članica kraljeve družine je pred nedavnim pri ljudeh izzvala salve smeha, ko je, namesto da bi mahala, kot je to v navadi pri kraljevi družini in kot so to storili njeni starši, množici raje pokazala jezik.

Charlotte se je s svojo mamo, vojvodo Cambriško, in šestletnim bratom Georgeem udeležila humanitarne regate v Cowesu. Medtem ko sta Kate Middleton in princ William jadrala, sta za otroke skrbela njena starša, Michael in Carole Middleton. Žal kraljevi par ni prišel do zmage, ampak le do tretjega mesta.

To seveda ni bilo prvič, da so se otroci kraljeve družine neprimerno vedli. Neprimerno vedenje pa v kraljevi družini ne pripisujejo zgolj najmlajšim članom, saj je v preteklosti medijsko pozornost večkrat pritegnilo škandalozno vedenje njihove tete Pippe Middleton.

Pia Porenta

Sorodno

Zadnji prispevki

Simbolika na pikniku Svobode, ki se je ne da prezreti

Boris Tomašič je v oddaji Kdo vam laže naredil...

Danes v DZ: Župani nočejo migrantov

"Vlada je sprejela sklep brez vednosti lokalne skupnosti. Vemo...

Svobodnjaška inkvizicija se je znova izkazala za farso

Bivši predsednik uprave Telekoma Tomaž Seljak in predsednik uprave...