Protest pred ustavnim sodiščem: Otrok in vnukov ne damo, oni so največ, kar imamo!

Datum:

“Otrok in vnukov ne damo, oni so največ, kar imamo!” je poudaril predsednik stranke ZA Slovenijo – Glas za otroke in družine Aleš Primc. ki je vse pozval na protestni shod. Kar so slovenski volivci trikrat zavrnili na referendumih, želi homoseksualni lobi zdaj doseči s pomočjo ustavnega sodišča. Pod okriljem Stranke ZA Slovenijo – Glas za otroke in družine bo zato v četrtek, 16. 6. 2022, ob 9. uri pred Ustavnim sodiščem RS potekal protestni shod. Primc je na shod pozval prav vse, naj si vzamejo čas, da “Ustavnemu sodišču in Golobovi vladi pokažemo, da otrok ne damo”.

Ustavno sodišče bo v četrtek, 16. junija 2022, odločalo o ukinitvi zakonske zveze žene in moža ter o uvedbi posvojitev otrok v homoseksualna in druga razmerja LGBT. Glede na dejstvo, da so volivci na referendumih to že trikrat zavrnili, po besedah predsednika stranke Glas za otroke in družine Aleša Primca homoseksualni lobi zdaj to želi doseči na ustavnem sodišču, ki bo o tem odločalo v četrtek. Za ohranitev zdrave človeške družbe in njenega temelja bo jutri pred ustavnim sodiščem potekal protestni shod.

Primc je v vabilu na shod poudaril, da gre za otroke in če jim “uspe ukiniti tisočletno zakonsko zvezo žene in moža in uvesti posvojitve otrok v homoseksualna in druga razmerja LGBT, bo to pomenilo široko odprta vrata homoseksualnemu lobiju do naših otrok in vnukov v vrtcih in šolah”, opozarja Primc in poudarja, da  “Golobova vlada že napoveduje šolske programe z vsebino, kako naj si otroci spremenijo spol in spolno usmerjenost. Uvedli bodo trgovino z otroki prek t. i. nadomestnega materinstva ter umetne oploditve otrok brez očeta. Zatirali bodo naše pravice in našo svobodo.”

Aleš Primc (Foto: arhiv Nova24TV)

Slovenski državljani so o tem že odločali na treh zmagovitih družinskih referendumih leta 2001, 2012 in 2015, ko je skupaj 1.085.275 državljank in državljanov odločilo, da otrok potrebuje ljubeča mamo in očeta,  “sedaj hočeta Ustavno sodišče RS in Golobova vlada poteptati voljo ljudi in pravice otrok”. “Otrok in vnukov ne damo, oni so največ, kar imamo!” je poudaril Primc in še enkrat pozval na protestni shod, ki bo potekal ob 9. uri zjutraj pred Ustavnim sodiščem v Ljubljani, na Beethovnovi 10 (blizu parlamenta).

Tanja Brkić

Sorodno

Zadnji prispevki

[V ŽIVO] Branko Grims: Dolžnost vlade je braniti meje

"Dolžnost Vlade RS je braniti meje in če bi...

Zaključujejo se dnevi Škofjeloškega pasijona

Letošnji Dnevi Škofjeloškega pasijona se zaključujejo. Pred nami je...

Branko Grims bo danes predstavil “Zmago dobrega” v Kopru

Poslanec SDS in kandidat za evropskega poslanca mag. Branko...

Shema, ki pojasni, kakšno bogastvo so si nagrabili “necenzurirani”

"Necenzurirano" novinarstvo ni poceni. Iz sheme, ki jo objavljamo...