Potrčev anticovid aktivizem je bila le uvertura v njegov posel!

Datum:

Vse kaže, da je bilo nasprotovanje Marka Potrča ukrepom za preprečitev epidemije koronavirusa le dobra uvertura za njegov prihajajoči posel prodajo prehranskih dopolnil. Skupaj s svojo partnerico Lili Žagar sta odprla spletno stran, ki se ukvarja s ponujanjem najbolj čistih, kakovostnih in s tem tudi maksimalno učinkovite vitamine, minerale ter druga prehranska dopolnila piše na spletni strani. Posel pa sta sklenila med kratkim domovanjem na Švedskem, kjer Potrč hotel dokazati, kako Švedi živijo svobodno v času svetovne pandemije po svetu.

Marko Potrč je bil med najbolj glasnimi slovenskimi influencerji, ki so zavračali ukrepe za preprečitev epidemije bolezni covid-19. Poleg njega so se strokovnjake za zdravstvene krize spremenili še Tanja Ribič, Werner, Zlatan Čordić in še kdo bi se našel.

Sedaj pa je Potrč predstavil nov posel. Tako je v Slovenijo pripeljal dve znani skandinavski znamki Nordic in Nordeo. Znamki opisuje, da sta večkrat nagrajeni in najvišje blagovne kakovosti, ki ne sprejemata kompromisov. “Ko gre za zdravje, namreč tudi sami ne maramo sprejemati kompromisov,” še piše na uradni strani. Prav Potrč pa je bila osrednja figura, ki je v času najhujše zdravstvene krize v moderni dobi skrbel, da je nasprotoval vsaki odločitvi slovenske zdravstvene stroke, saj se je imel sam za pametnejšega od večine zdravstvenih strokovnjakov v Sloveniji. Večkrat se je tudi na trenutke zelo neokusno spustil v debato z enim vidnejših slovenskih strokovnjakov za virusom, dr. Gorazdom Pretnarjem. 

Potrč stavi na Skandinavce
Še več, ker je hotel dokazati, da ima prav se je z družino odselil na Švedsko in vsak delil posnetke o švedski svobodi. A so nekaj dni kasneje tudi na Švedskem ugotovili, da je vrag vzel šalo in je švedska vlada hitro pričela sprejemati stroge ukrepe kot drugod po Evropi. Ne smete pozabiti, da so v času epidemije govorili, da je zelo pomemben za krepitev svojega telesa predvsem vitamin D. Pravo to bo sedaj počel Potrč, saj ima glede na velikansko število sledilcev na Instagramu že izoblikovano potencialno potrošniško bazo, ki bo kupovala njegove izdelke. A gre za še eno dvolično dejanje, saj je Potrč ugotovil, kako bi lahko uspešno služil na račun zdravstvene krize.

Marko Potrč je zdravstveno krizo izkoristil za posel s prodajo prehranskih dopolnil. (Foto: Facebook)

Luka Perš

Sorodno

Zadnji prispevki

Simbolika na pikniku Svobode, ki se je ne da prezreti

Boris Tomašič je v oddaji Kdo vam laže naredil...

Danes v DZ: Župani nočejo migrantov

"Vlada je sprejela sklep brez vednosti lokalne skupnosti. Vemo...

Svobodnjaška inkvizicija se je znova izkazala za farso

Bivši predsednik uprave Telekoma Tomaž Seljak in predsednik uprave...