Šeliga podaljšal pogodbo, Zmajevo srce je osvojil Matić

Datum:

Jesenski del prvenstva je zaključen. Igralci so pokazali svoje, sedaj se odpravljajo na zaslužen oddih, delo pa se začenja za vodilne v klubih. Jesenski prvaki so že takoj zavihali rokave in podaljšali pogodbo z vratarjem Olimpije Aleksandrom Šeligo, ki ostaja zvest klubu. Nagrado Zmajevo srce 2015 si je po mnenju navijačev najbolj zaslužil Darijan Matić.

                   

Slab zaključek jeseni je Olimpiji pustil nekoliko grenak priokus. Med zimskim premorom bodo vodilni možje Olimpije zagotovo poiskali novo okrepitev. Luknja se je pojavila predvsem v napadu, ki je nastala po odhodu Andraža Šporarja. Vprašanja pri zeleno-belih zagotovo ni pri vratarjih, kjer je glavni Aleksander Šeliga.

Najbolj izkušen dobil novo pogodbo
Izkušeni 35-letni vratar Aleksander Šeliga si po mnenju vodilnih mož v klubu zasluži novo pogodbo, ki jo je vratar Olimpije takoj podpisal. Nekdanji slovenski reprezentant, ki ga nova pogodba veže vse do konca sezone 2017/2018, je v zeleno-belem dresu v letošnji sezoni izpustil samo tri tekme. Nekdanji kapetan Olimpije je letos svojo mrežo sedemkrat ohranil nedotaknjeno. Po Niku Kapunu je Šeliga še drugi nogometaš, ki je podaljšal pogodbo z Olimpijo.

Zmajevo srce v roke Matića
Po letu 2011 so zvesti navijači Olimpije drugič v zgodovini podelili to nagrado. Včeraj so razglasili zmagovalca, ki se lahko pohvali z nazivom Zmajevo srce 2015 – tega si je letos po mnenju navijaške skupine Green Dragons prislužil Darijan Matić. Matić je postal kapetan po odhodu Šporarja in je nepogrešljivi mož na igrišču. Borbenemu nogometašu, ki vedno pusti srce na igrišču, so družbo v konkurenci za nagrado delali še Dejan Djermanović, Nemanja Mitrović, Matic Fink in Andraž Šporar. Boban Jovič je sploh prvi in do včeraj edini nogometaš, ki je ta naziv prejel s strani Green Dragonsov.

G. V.

Sorodno

Zadnji prispevki

Klakočarjeva užaljena, ker nesojenega partnerja na slavnostno sejo spet ne bo

Premier Golob se bo na predvečer dneva državnosti udeležil...

Francoska desnica pripravljena voditi državo

Da so pripravljeni vladati Franciji, je na programski konferenci...