Sex afera pretresa tudi Golobovo stranko – posilstva je osumljen palestinski partner vidne članice

Datum:

Golobovo vlado pretresa spolna afera. Ni se še ohladila afera Smodej/sex radiator, tesneje povezana z miljejem Levice, ko se je nova že pojavila v samem Gibanju Svoboda. Partner vidne članice Pašić Bišićeve je osumljen posilstva mladoletnice, poleg tega pa se je ob njej pojavil tudi na strankarskem dogodku.

Aktivistko Failo Pašić Bišić bi v stranko Gibanje Svoboda lahko sprejeli iz povsem preračunljivega razloga  – ustvariti videz odprtosti, kozmopolitanstva, naklonjenosti “multikulti-ju” itd. Gre za vidno članico stranke, dejavno v strankinem volilnem štabu. Navkljub dobrim namenom pa so kupili mačka v žaklju. Njen bivši palestinski partner Mustafa Alnajjar naj bi po poročanju Reporterja posilil mladoletnico. Na snežno kepo, ki se je pričela valiti z afero Smodej/sex radiator (Dušan Smodej, Roman Uranjek), sicer povezano z miljejem Levice in Inštitutom 8. marec (Nika Kovač), se je tokrat prilepila še največja koalicijska partnerica.

Ob vseh ostalih peripetijah denimo z drogami (priznanje Luke Mesca, da kadi marihuano itd.), tudi domnevnemu uživanju kokaina in zavrnitvi obveznega testiranja na droge vladnih poslancev ter raznih svobodnjaških izpadih tako na rdeči preprogi kot v državnem zboru (Urška Klakočar Zupančič), pa izjavah Roberta Goloba o “plesanju” ter vsesplošnemu ležernemu, počitniškemu vzdušju v koalicijskih vrstah, bi se vladi še najbolj prilegal slogan “Sex & Drugs & Rock & Roll”, če zadeva ne bi bila preveč resna. Pa se vrnimo k bistvu (poročanju revije).

Mustafa Alnajjar (Foto: Twitter)

Tudi Alnajjar, po rodu Palestinec (s kolegom Jašo Jenullom sta skupaj vodila/organizirala protest); je bil v strankinem volilnem štabu na dan povolilnega slavja, čeprav so bili z njegovim deliktom v stranki menda že seznanjeni! Pašič Bišićevi, ki je delala v volilnem štabu, pa so Golobovi ponudili zaposlitev. Posebej škandalozno pa je to, da je obdolženi ves čas na svobodi. Tožilka Alenka Jesenko zanj ni odredila pripora. Posilstvo pa naj bi se sicer zgodilo kar zrven prostorov Pašićeve v Ljubljani.

V njej ljubem Iranu bi jo že kamenjali …
Obdolženec svoja dejanja zanika, Pašićeva pa mu je po prijavi mladoletnice stala ob strani ter mu skušala pomagati. Spomnimo: Pašić Bišićeva daje vtis pravoverne muslimanke, saj dosledno nosi islamska oblačila. Od bralca smo pred meseci prejeli informacijo, da živi na Ježkovi ulici v Ljubljani in da je od Stanovanjskega sklada RS dobila 4-sobno stanovanje, kar razburja ob bogatih finančnih prejemkih na račun njenega (humanitarnega) podjetja. Navkljub prejetemu denarju pa je menda precej nedejavna.

Džihadistka, ki živi “na koruzi”, Faila Pašić Bišić. (Foto: posnetek zaslona)

Bralec: “Vsak dan jo vidim, da se šele po 10. uri dopoldan kam odpravi s svojim avtomobilom znamke audi Q5, potem pa je že okoli 12. do 13. ure nazaj in potem se znova v popoldanskem času kam odpelje s svojim avtomobilom.” Po bralčevih navedbah je prejemnica subvencije najemnine (CSD). Njeno podjetje – Človekoljubno dobrodelno društvo up se ukvarja z migranti in azilanti. Po ločitvi si je ljubimce iskala prav med njimi. Priporočamo ji, da naj drugič bolj pazi, da se ne bo spečala še s kakšnim teroristom.
Kako skuša domnevni posiljevalec prevaliti krivdo na okoliščine in na posiljeno. (Foto: posnetek zaslona)

Obenem je za vzorno muslimanko malce sporno brez uradne zakonske zveze … V Iranu, s katerim je domnevno povezana, bi jo že kamenjali zaradi koruzništva. Izvedeli smo tudi, da Alnjjarju svetuje odvetniška pisarna Čeferin. Kako si lahko kot raznašalec Wolta privošči tako drage odvetniške usluge? Kdo mu jih plačuje?! Obenem je zanimivo, kaj potencialni delikvent piše o dekletu, ki naj bi ga posilil – da je vsako noč hodila po nočnih klubih, pila alkohol itd. Gre za poskus prevaliti krivdo na neke okoliščine oziroma kar na žrtev?! Celo grozi, da jo bo tožil!!

Javne evidence kažejo, da ima težave s poravnavanjem finančnih obveznosti. (Foto: Ebonitete, posnetek zaslona)

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

V berlinskih bazenih bo zaradi migrantov potrebna posebna aplikacija

Na zunanjih nemških bazenih bodo primorani prihajajočo poletno sezono...

Trije ustavni sodniki: Večina Ustavnega sodišča je prekoračila zakonska pooblastila!

Trije ustavni sodniki so se ogradili od današnje izjave...

Janša: Nika Kovač vodi Soroševo kampanjo za razkroj Evrope

"Soroševa kampanja Inštituta 8. marec za razkroj Evrope. Formula...

[Video] Čadež: Moje imenovanje na vrh “leve utrdbe” je bilo kot biku pokazati rdečo zastavo!

"Meni uradno očitajo stvari, za katere nimajo nobenih dokazov,...