Sinočnji razbijaški protest je bila skrajna manifestacija KUL histerije, ki že dolgo hujskajo narod, da se upre ukrepom!

Datum:

Od lanske pomladi naprej javno hujskajo narod, naj se upre ukrepom. Podpirali so proteste sredi najhujše epidemije in se jih celo udeleževali brez mask. Na ustavno sodišče hočejo pririnit antivakserja. Naj ne bo pomote: to je skrajna manifastacija KUL histerije,” je bil po včerajšnjih razbijaških protestih pred parlamentom v Ljubljani, na katerih je bil napaden tudi snemalec naše medijske hiše, kritičen uslužbenec Ministrstva za kulturo Mitja Iršič. 

                   

Že res, da proticepilci niso omejeni le na eno ali drugo politično usmeritev, marveč jih lahko zasledimo med pripadniki oziroma podporniki različnih političnih opcij, svetovnih nazorov itd. A to ne spremeni dejstva, da so tranzicijski osrednji mediji in del opozicijske politike (propadla “lokostrelska koalicija” KUL), s neprenehnim hujskanjem, pozivanjem na proteste in vsesplošni protivladni agitaciji, v letu in pol ustvarili naboj, ki se je sprostil ob včerajšnjih nasilnih izgredih pred parlamentom v Ljubljani.

To nenazadnje potrjuje tudi maligna simptomatika, na primer pljuvanje snemalca naše medijske hiše, k čemur je zadnje čase pozivala glasna protivladna demonstratorka z nizko osebno kulturo – Anica Bidar. Spomnimo se njene akcije pljuvanja poslancev in drugih visokih državnih funkcionarjev. To nenazadnje dokazuje tudi prisotnost znanih protestniških obrazov, ki jih spremljamo že vse od nastopa aktualne koalicije Janeza Janše, denimo raperja Zlatana Čordića – Zlatka.

In to potrjuje tudi uporaba pirotehničnih sredstev ter metanje granitnih kock (tokrat celo steklenic), čemur smo bili priča na zloglasnem razbijaškem protivladnem mitingu 5. novembra 2020, ko je protestiralo kriminalno podzemlje z vodjo Anisom Ličino na čelu. Včeraj so dogajanje sicer popestrili tudi razni verski blazneži (salafisti), denimo Samir Balić, Antifa teroristi in nogometni navijači skupine Green Dragons. Prav tako je morala policija, enako kot 5. novembra lani, uporabiti vodni top, obenem pa še solzivec. Slednjemu smo bili priča pri praznjenju do nedavnega okupiranega poslopja tovarne Rog. Našli so se celo pripadniki bošnjaškega nacionalističnega gibanja Vjera, narod, država, kot je Sulejman Merdanović.

Protest naj bi sicer vodil kranjski mestni svetnik in nekdanji član Slovenske nacionalne stranke Zoran Stevanović, ki gradi politiko na proticepilstvu in na račun zdravja ljudi. Manjkala pa ni niti zloglasna protivladna agitatorica Bidarjeva. Prav tako je prišlo do spopadov med protestniki in policijo, priča pa smo bili še prostaškemu zmerjanju. Včerajšnje dogajanje pred parlamentom je slikovito opisal notranji minister Aleš Hojs: Ponovitev 5.11.2020! Takrat so na nasilne proteste vabili poslanci stranke Levica in stranke SD, tokrat pa njihove izpostave. Z nasiljem in vandalizmom udeleženci pričujejo kako se levi fašizem izvaja v praksi. Novinarji MSM si bodo zopet pilatovsko umivali roke. Čestitke slovenski policiji!”

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Klakočarjeva užaljena, ker nesojenega partnerja na slavnostno sejo spet ne bo

Premier Golob se bo na predvečer dneva državnosti udeležil...

Francoska desnica pripravljena voditi državo

Da so pripravljeni vladati Franciji, je na programski konferenci...