Skiper na Jadranu: Bogataši prosijo, da jim zagotovimo seks – cena ni pomembna, hočejo tudi moške

Datum:

“Prosijo nas, da jim zagotovimo lepe punce, cena jih ne skrbi preveč, a pod sto evri bo katera od lepih deklet težko stopila na barko,” je povedal poklicni skiper in ob tem še dodatno pojasnil, da je Hrvaška v svetu prepoznana kot “gey-friendly” destinacija, zato od gostov zdaj dobivajo tudi zahteve po moški družbi. Pri bogataših cena ne igra nobene vloge, pomembno je le to, da se ugodi njihovim željam.

Jadran je priljubljena destinacija številnih turistov in privlačen kraj za bogate ljudi, ki jim nič ni predrago – taki si za svojo družbo pogosto tudi izberejo “kraljice noči”. Poslovneži, menedžerji, umetniki, glasbeniki, inženirji, zdravniki, športniki si med norimi poletnimi zabavami na jahtah želijo tudi družbe deklet, ki poleg svoje družbe zaračunavajo še kaj drugega – čeprav vsi vedo, da je prostitucija na Hrvaškem nezakonita. “To jih pravzaprav ne moti preveč, sploh ker so že od ust do ust izvedeli, da na Jadranu živijo lepe ženske in kar nekaj jih je na voljo za druženje, vse po zaslugi “šuškanja evrov”, je za tuje medije povedal eden izmed skiperjev, ki od svojih gostov pogosto dobiva takšne zahteve.

V poletnih mesecih, najpogosteje v juliju in avgustu, na obalo prihajajo mlada dekleta, ki so poleg nočnih izhodov in druženja strankam pripravljena ponuditi tudi spolne storitve, poleg “klasičnih” prostitutk pa “morske posteljne storitve” ponujajo tudi študentke in mlada zaposlena dekleta, pa tudi vroče mame. “Takoj veš, katere so profesionalke, tiste pridejo z zvodniki, ki poskrbijo za vse,” je povedal skiper. Poskrbijo za stike s strankami, za prevoz deklet na ladjo, za njihovo varovanje in seveda plačilo. Večinoma jih “naročijo” poslovneži, najpogosteje ko so v družbi, potem pa iščejo več dam za zabavo. In ta dekleta redkokdaj ostanejo dlje kot tisto eno noč na čolnu. Na jahto pridejo po večerji, nato pa se druženje ob alkoholu nadaljuje do zgodnjih jutranjih ur, ko pride zvodnik po dekleta.

Foto: Pixabay

Druga zgodba so študentke, večinoma dekleta, ki se ukvarjajo ali so se ukvarjale z manekenstvom, ali so delale kot hostese. Na splošno si želijo dobrih oblačil, “brandiranih” torbic in čevljev, vse pa je treba plačati. Zato jim poletne dogodivščine in obiski gostov na barkah niso tuji,” je še pojasnil skiper, ki svoje delo opravlja na Jadranu.

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Kaj učijo Janezka?

Sprva sem nameraval te opazke poslati v obliki odprtega...

Dnevi obletnic zlorabe plemenitih čustev so minili

Mnogi nam zavidajo obdobje praznikov od 27. aprila do...

Janša za European Conservative: Golobovo katastrofo smo pričakovali in jo tudi napovedali

"To katastrofo smo pričakovali in jo jasno napovedali. Velika...

Na prireditvi Vinska vigred peterica s pestmi nad kandidata SLS za evropskega poslanca

Sinoči je v Metliki na prireditvi Vinska vigred pet...