Bizarno pojasnilo RTV Slovenija ali kdo je kriv za osebno stisko in stres voditeljice Tanje Gobec

Foto: STA

Medijski svet je včeraj pretresla novica o nestrokovnem nastopu novinarke in voditeljice Odmevov na RTV Slovenija Tanje Gobec. Zapletanje med govorom in nenadzorovano hihitanje je sprožilo številna glasna ugibanja, da je voditeljica pred kamero stopila vinjena. RTV Slovenija, ki je potrebovala celo dopoldne, da je napisala kratko izjavo za javnost, pa se je gledalcem med drugim opravičila z besedami, da je bila Gobčeva v osebni stiski in pod stresom. A kdo bo odgovarjal za to, da je voditeljica v takšnem stanju sploh stopila pred gledalce?

Ali ima  novinarka in voditeljica Tanja Gobec težave z alkoholom, se je spraševal marsikateri gledalec, ki je v sredo zvečer na RTV Slovenija spremljal večerno oddajo Odmeve in pred tem tudi napovednik, ki je sledil TV Dnevniku.

RTV Slovenija bo sodelavki pomagala. Prepozno?
Čeprav se je ob posnetku voditeljice marsikdo pošteno nasmejal, pa gre za skrajno resno temo, s katero se vsakodnevno sooča slovenska družba. Ravno zato bi pričakovali, da na RTV Slovenija ne bodo dovolili, da se oseba oz. njihov zaposleni sploh znajde v takšni situaciji. Po tem, ko se je novica o novinarkinem stanju hitro razširila po družbenih omrežjih in ostala glavna tema tudi naslednji dan, so si na RTV Slovenija vzeli kar nekaj časa, preden jim je uspelo spisati naslednji sestavek:

“Nastop voditeljice v napovedniku oddaje Odmevi, dne 11. oktobra 2017, je bil posledica osebne stiske in stresa, a brez dvoma neprimeren in ni ustrezal standardom javnega nastopanja. 
Vodstvo RTV Slovenija okoliščine neljubega dogodka že preučuje in bo sodelavki nudilo vso potrebno pomoč ter ukrepalo v skladu s postopki in pravili, ki so predvideni za take primere. 
Vsem gledalcem se iskreno opravičujemo in dogodek obžalujemo.”

Foto: YouTube.

Vprašanje alkohola in RTV Slovenija
Sporočilo je bilo enako za vse, ne glede na to, da smo službi za odnose z javnostmi in tudi urednici nesrečne sredine oddaje Meti Dragolič poslali več vprašanj v povezavi z dogodkom. Tako med drugim nismo dobili odgovora na vprašanje, zakaj so Tanjo Gobec sploh spustili v eter in niso poiskali zamenjave. Posledično so tako za stisko in stres odgovorni tudi tisti, ki bi morali ob vseh rdečih utripajočih lučeh ukrepati, pa tega niso storili. Med drugim na RTV navajajo, da ji bodo ponudili pomoč. Pomoč, ki bi ji jo morali nuditi, še preden je voditeljica prestopila prag studia.

Glede na to, da gre najverjetneje res za vinjenost na delovnem mestu, smo pogledali, kaj o alkoholu in njegovem uživanju navajajo Poklicna merila in načela novinarske etike v programih RTV Slovenija. Pod točko 7 zasledimo naslednji citat:

“V otroških oddajah se je treba izogibati kajenju in pitju alkoholnih pijač. V igranih in informativnih programih pa je, na primer, kajenje včasih bistveno za neki lik ali zgodbo. Na splošno je zaželeno, da v oddajah, kot so pogovori v studiu, kajenju nasprotujemo, prav tako tudi kakršni koli uporabi mamil. Sodelujoči v oddajah TV Slovenija ne kadijo. Pitja alkoholnih pijač ne poveličujemo.”

Foto: iStock

Zakon, ki je jasen
Glede alkohola pa je nadalje toliko jasnejši Zakon o varnosti in zdravju pri delu.

Na podlagi 51. člena “delavec ne sme biti na delovnem mestu pod vplivom alkohola, drog ali drugih prepovedanih substanc. Delodajalec mora imeti izdelana Navodila o prepovedi dela pod vplivom alkohola, drog in drugih substanc na delovnem mestu, opredeljene postopke preverjanja in ukrepanja v primeru suma na delo pod vplivom alkohola ali drugih substanc.”

Prihod na delo v alkoholiziranem stanju oziroma pod vplivom prepovedanih substanc, vnos ali poskus vnosa alkoholnih pijač in prepovedanih substanc v prostore podjetja ali v službena vozila, uživanje alkohola in prepovedanih substanc v delovnem času predstavlja kršitev delovnih obveznosti oziroma kršitev določil Zakona o varnosti in zdravju pri delu /ZVZD-1/ (Ur. l. RS, št. 43/2011).

Vsakemu zaposlenemu se lahko odredi izvajanje preizkusa alkoholiziranosti neposredno pred nastopom dela ali v delovnem času, prav tako se lahko vsakega zaposlenega napoti na strokovni pregled k izvajalcu medicine dela. Delodajalec ugotavlja stanje pod vplivom alkohola po postopku in na način, ki ga opredeljuje interni akt. Vanj morajo biti vključene natančne smernice, kako pridobiti dokaze o alkoholiziranosti, ki morajo imeti ustrezno veljavo tudi na sodišču.

Težave s hrbtenico?
Ob številnih komentarjih in razpravah na družbenih omrežjih nam je v oko padlo pojasnilo, da naj bi imela Tanja Gobec hude težave s hrbtenico in naj bi jemala zelo močne tablete. Kombinacija bolečine, tablet in nespečnosti naj bi bil torej razlog za njen ponesrečen nastop. Kakorkoli, dopuščamo tudi to možnost, ki pa ne spremeni dejstev – ljudje s tovrstnimi težavami si zaslužijo bolniški dopust.

Vsekakor upamo, da bo RTV Slovenija v prihodnje svojim delavcem pomagala, preden stopijo pred kamere, in jim bo tako prihranila še dodatno osebno stisko in stres.

Nič se ne naučimo
Človek bi sicer pričakoval, da se bodo ljudje na podlagi primerov iz preteklosti česa naučili, a očitno pričakujemo preveč. Nastop Tanje Gobec namreč ni edini (najverjetneje) vinjeni izpad pred kamerami. To se je zdaj v etru že pripetilo nekaterim sodelavcem iz RTV Slovenija, a kar je še najbolj skrb vzbujajoče, to se je pripetilo tudi našemu ministru za pravosodje Goranu Klemenčiču v hramu demokracije. Spomnimo na februarsko sejo v Državnem zboru RS, ko je minister v parlamentu uprizoril pravi “cirkuški” nastop. A težava ni bil samo njegov govor, pač pa tudi vonj, na katerega so opozarjali poslanci, ki so prišli dovolj blizu.

Alkohol vsekakor ostaja “rak rana naše družbe”.

A. P.

 

 

 • rubec

  Stres je huda zadeva. Ko sem jaz pijan me baba tako močno lopne s ponvo da se cela hiša strese.

  • RATATA

   Pri meni je pa v takšnih primerih drugače.
   Ko jaz ornk pijan pridem domov in se trese hiša, baba ukrepa po načrtu zaščite in reševanja v primeru potresa.
   Takrat tudi najbolj mirno spim, saj sem v hiši čisto sam. Vsi so evakuirani.

   • karpelec

    …razen belih mišk, ki se prosto sprehajajo po hiši in niso slišale za evakuacijo.

    • RATATA

     Haha
     A se tebi tudi to dogaja, kot meni?
     Sva dva taka v Sloveniji?

     • karpelec

      Ah, saj jih je več, pa priznajo ne, iskrenost je včasih dobra, včasih ne, kakor za koga.

     • Hun

      a zdj ze abstinirata?

     • RATATA

      Zakaj le?

  • karpelec

   …na mizi pa čaka polica s protipotresnim zavarovnjem.

  • Hun

   zakaj ne poisces varne hise?

 • Mogoče je pa na RTV-ju vse razpuščen. Tam kjer ni reda, se take čudne stvari dogajajo. Jst pa še za nestrokovnost plačujem naročnino. Se mi zdi da zelo malo poročajo o gospodarskem kriminalu.

 • Antonius

  Ker je imelo in ima še danes kar preceja zaposlenih na Kolodvorski od 2 do 4 težave s hrbtenico, so to ulico diagnostično preimenovali v Rugljevo nabrežje.
  Sicer pa gospa z Gobcem za vse prilike proti Janši na desnici, kar dobro skriva težave s svojo hrbtenico. V Šparu in Hoferju na Barvarski ulici kjer kupuje in stanuje, jo še nisem videl, da bi ji hrbtenica povzročala kakšne težave pri dviganju in prenašanju nakupljenega domov.
  Aetiliziem je profesionalna značilnost hrbteničnih težav od nas plačanih elitnikov z Rugljevega nabrežja od 2 do 4.
  “Kučan ma tudi njo sigurno rad”.

  • pajot

   Bog ve,če še zmeraj obstaja Bangladeš? Skromen bifejček čez cesto.Če si koga s TV potreboval,si ga redno dobil tam.

   • Mojca pokraculja

    Obstaja, na Mose Pijade -jevi ulici! Oboje for ever!

  • indijanka

   Seveda jo ima Kučan rad. Ta ljubezen ji povzroča stres. Vsaka neiskrenost ga. Glede na pojasnilo odgovornih, pa sedaj pričakujemo, da bodo na RTV ju vir stresa, rdečo navezo odpravili.

 • janez zorman

  Baba pjana, r.t prodana !

 • Zima prihaja

  Alkohol vsekakor ostaja “rak rana naše družbe”.
  Islam alkoholu strogo nasprotuje.

  • učko

   Boljš alkohol v potokih kot islam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • RATATA

  Bolj kot ščemenje tam spodaj je bilo videt.

 • Aron

  Še vedno je imela bolj koherenten nastop kot pa Novini voditelji v treznem stanju.

  • FUCK COMMUNISM

   Se razume! Vam levuharjem bi bil njen nastop bolj koherenten od Novinih novinarjev tudi ce bi nastopila naga ali pa crknjena. Objektivni ste bili od nekdaj! Prekleti idioti zabiti!

   • Aron

    Da o tebi, komunistku, ne izgubljam besed, hehe

    • FUCK COMMUNISM

     Prav inteligenten ocitno nisi!

     • Aron

      Komunist sodi o tem, kdo je inteligenten? haha.

     • FUCK COMMUNISM

      Ti si navadna levuharska budala

 • totex39

  No sedaj saj vemo, zakaj tako nesramno opleta z gobcem vse povpreg.

 • tarantela

  Sprejmem možnost, da ima gospa Tanja Gobec težave s hrbtenico in je vzela močno zdravilo. Vendar bi morali vsaj sodelavci opaziti to težavo in bi pred kamero stopil kdo drug. Tu so odpovedali na celi črti!
  Drugo pa je okvara na hrbtenici in na stopalih. Zasledila sem komentar nekega ortopeda, ki se je jezil nad pacientko, ki mu je potožila, da jo po dveh urah hoje in stanja v čevljih z visokimi petami bolijo noge.
  Na naši televiziji vse ženske nastopajo tako obute, napovedovalke in voditeljice oddaj. Poleg tega stojijo, kar močno vpliva na držo in posledično na obolelost hrbtenice, kolkov in sploh spodnjih okončin. Ne vem, zakaj je temu tako, celo pri CNN med branjem poročil voditelji in voditeljice oddaj sedijo, samo pri nas imamo za ženske te mučilnice.

  • janez zorman

   Spoštovani Tanko je bral poročila zelo sproščeno oblečen. Za gledalce dosledno, pod mizo v kratkih hlačah. Tako, da tvoje pleteničenje nima podlage ! Kolegice so lahko cel dan v copatih, razen pred kamerami. Nažigajo se ga v brezdelju.

   • tarantela

    Ti že veš, k knjige bereš, so učas rekl.

    • MEFISTO

     Tebi se kar pozna, da nisi prebral veliko knjig, razen o partizanskih junaštvih.

   • Olga

    V “stalni pripravljenosti”….

 • ljubinica

  Tezave s hrbtenico …..
  To pa rada verjamem …..

 • centurion

  Hmm..
  Kako lahko boli hrbtenica te brezvretenčarje….

 • centurion

  In je ugotovila, da je za njene bolečine
  najboljše zdravilo- sadjevec.

 • tarantela

  Nova radijska hiša, ki dokazuje, da pri nas levica in desnica v resnici nista sprti in prav lepo sodelujeta. Primer sta brata Grims, kar je videti iz prispevka na Portalu plus:

  https://www.portalplus.si/2397/monolist-zist/

 • Anton
 • WatsonForus

  Bizarno pojasnilo RTV Slovenija ali kdo je kriv za osebno stisko in stres voditeljice Tanje Gobec
  ———————
  Sicer ne vem čist natančno za njo , ampak pri Danici Simšič sta bila kriva dva prijatelja: Jack Ballantines in Jonny Walker, mogoče sta tud kle.

  • Krtača 20

   Jelinčič je mel pa mal problemov kar z domačimi, jeruzalemčanom pa ritoznojčanom….

 • resnicaboli

  ALKO.

 • Krtača 20

  Kaj čmo. Psiha je hudič. Eni mal popijejo, drugi pa črtice snifajo – sneg sneg sneg!

 • montyamp

  Rak rana naše družbe so nasledniki zazidarjev in morilskih ovaduhov .
  Država ki ima na oblasti in po sodiščih udbopartijske likvidatorje , ne more preživeti .
  Dokaz da trditve držijo je stanje v slovenistanu kjer cveti žurnal prostitucija in NKVD kominternovsko sodstvo ki zapira opozicijo pred volitvami .
  SLOVENCI ZBUDITE SE , podgane so se preveč namnožile .
  Pijani novinarji so v stiski , ker morajo lagati .
  Mogoče je še kje kaj poštenja .

  • Miro Jereb

   Deratizacija…zadn cajt…

 • spet-sam-jest

  Jest sm tud u krizi in dušeuni stiski, še najbl, k mi začne zmankvat pira in bohnedej šnopca in kdo bo zdej men pomagu? Pa na zdrauje!

 • domovina mili dom

  Zapiti in zadrogirani so vsi, ki jih peče vest. Trditve, da so ateisti, teisti, gnostiki itd…., je umetna psihodelična utopija. Kajti človeško zavedanje je , laično povedano, vest. Torej tisto na kar ni vpliva. Zato minister, ministrica, novinar…..z drogo skušajo blažiti duševno bolečino, torej kazen, ker grešijo proti sočloveku.

  • Zima prihaja

   Jezus je iz vode naredil vino.

   • domovina mili dom

    Hvaljen Jezus Kristus. Amen.

  • Gru

   Hahaha ti pa si zaplaval ;)

 • MEFISTO

  Kdo je kriv za osebno stisko in stres voditeljice Tanje Gobec”

  Nihče pa ne pomisli in poskrbi za osebno stisko, stres in gnev gledalcev, ko vključijo programe RTV Slovenije, popularno HANZI TV.

  Tudi jaz, čeprav sem močan in odporen, sem že nekajkrat doživel predinfarktno stanje, ko sem gledal in poslušal Tanjo Gobec in še koga iz te socialno neprilagojene druščine.

 • Za Slovenijo

  Na zdravje :P

 • Miro Jereb

  Hrbtenica je hudič…veliko ljudi ima težave s tem…poglejte v vsak bife / gostilno pa boste videli bolnike ki tam do poznih ur trpijo bolečine in stres. Seveda, če bi to bolečino trpel delavec v proizvodnji bi ga takoj v rit sunli…ne pa otroške laži pisali. Vidi se, da TV SLO poneumlja s svojimi programi gledalce in nam tudi sevira take naivno neumne odgovore…Bog daj norcem pamet revežem pa denar.

  • delaware

   Težave s hrbtenico so pa res hudič…lahko bi za pomoč zaprosila unga malega velikega urednika na rittv, da ji zrihta pregled v švici…saj on je tam že bil…

 • dr Janez Sveti

  Pijani se streznijo, del komentatorjev je pa neumen.
  DR Janez Sveti geni9j

  • MEFISTO

   Zdaj mi je jasno, zakaj si vedno malo v nekih čudnih meglicah.

   • dr Janez Sveti

    Mefisto, sem popolni abastinent.
    DR Janez Sveti genij

    • MEFISTO

     Meglice niso odvisne le od alkohola in drog.

     Rad bi prebral tvojo doktorsko disertacijo.

     Kje je na voljo?

     • dr Janez Sveti

      Diskretna.
      DR Janez Sveti genij

     • indijanka

      Jst bi jo tut prebrala.

    • indijanka

     A tko na splošno?

     • dr Janez Sveti

      Komplet :) Se želiš prepričat?
      Dr Janez Sveti

     • indijanka

      Hmm..ja. Zakaj bi zgubljala čas z nečim, kar ne bi mogla uporabljat?

     • dr Janez Sveti

      Kaj bi pa uporabila?
      DR Janez Sveti uporabnik

     • indijanka

      tvojo domišljijo pa še kej zravn

     • dr Janez Sveti

      Saj sem simpl.
      DR Janez Sveti enoceličar

     • indijanka

      Zato mi pa nasmejiš srce.

     • dr Janez Sveti

      Hvala za kompliment.
      DR Janez Sveti skromni

 • MEFISTO

  Imam občutek, da so v duševni stiski tudi nicki moža tisočerih nickov, ker nihče ne reče dobre besede za HANZI TV in njihove novinarje in voditelje.

  Malo pa že lahko sočustvujete naprimer s Krtačo20, tarantelom, Aronom, dr Janezom Svetim in z drugimi,ki se bodo še oglasili.

  • Gru

   Mi nismo zagrizeni fani medija , kakor vi Nore24tv ;p Se ena napacna ideja o levih ;)

   • Olga

    Mi ne hodimo k vam! Zakaj se naslanjate tu?

    • Gru

     Razen tebe vsi hodijo tja . Sicer nevem zakaj si rekla k nam, jz nimam nic z rtvslo ;)

 • Zima prihaja

  Prid 9,7

  Pojdi, jej z veseljem svoj kruh in pij veselega srca svoje vino; ker Bogu je že zdavnaj všeč tvoje dejanje.
  Sveto pismo

  • Olga

   Za svoj denar! V svojem prostem času! Ne krši deset božjih zapovedi!

 • delaware

  Kaj pa stiska in stres prisilnih plačnikov rittv?

 • Minovak

  V bifeju pred RTV sem se sam prepričal (same znane face), kakšne “navade” imajo na RTV…v pivski kozarec natoči 1 deci žgane pijače in, ker je pod “stresom” (tresoče roke od odvisnosti), je to edina možnost, da ga spije, drugače se polije. Čez pet minut je kot pušeljc, naslednja runda pa je že kot videno…

 • spet-sam-jest

  Bom zgleda tud jest ratu jugonostalgik, k učas se je lohk bez problema pil u službi in ni blo firme, kjer neb blo saj ene par pjanih skor usak dan. Tud jest sm biu kr nekejkejkrat tolk nacejen, de tud hodet nism mogu, pa ni blo nkol nbenga problema s kkšnimi disciplinskimi al čem podobnim. Dons je pa tko, de si je tm ena reva na nacionalki mal olajšala stres in dušeune težave z enim al pa dvema štamperloma, zdej jo pa vlačte po useh portalih in cajtngih, kt de je tahujš kriminalka. Mal merkite, de se nou končal tko, kt se je en sex škandalček pred par leti na eni šoli, k ga 24 kur in podobni niso spravl z dnevnga reda tolk doug, de je nazadne člouk naredu samomor.

 • Mojca pokraculja

  Glede na “opravičilo” RTV vodstva, sem v dvomih komu se bolj prikazujejo bele miške.Njim ali Tanji Gobec. Resnici na ljubo, če so se ji prikazale bele miške, zraven pa še Mišika s svojimi miškami, ni šans, da se zvlečeš !

 • Janko Gedlička

  Kako pa naj človek, ki delą na hanzi tv sploh zdrži, če ni pijan?

  • sornik

   Če so že toliko napredovali in se pririnili javno pred gledalce s svojim načinom delovanja v tej jazbini,si moram kar misliti kakšna je šele ta štala za kulisami. Jaz sicer slovenskih televizij ne gledam, razen oddaj, ki jih pripravlja Možina, vem pa, saj to ni nobena tajna, da je tam cela hiša ena sama izprijena politična kurbarija. Ni pa samo tale štala, povsod kjer se pri državnem koritu bašejo je tako, saj to vemo vsi.

 • Olga

  Gobčeva je prišla v eter takšna zato, ker so bili nadelani vsi, z njo na čelu in ni nihce opazil njene “stiske”! Sicer pa tako lagati in blatiti nedolžne ljudi, zahteva svoj davek….Tudi “težave s hrbtenico” so največkrat psihične….zanimivo, levaki so vedno v “stiski”, ko jim zagusti…. “elektronske” cigare, “hrbtenica”, rojstni dan, sedmina….Rugelj je rekel, da za popivanje pride prav vsak izgovor…danes je moderen “stres”…

  • Gru

   Ti upokojenka se bos norca delala iz stresa ;) Res si poden od cloveka :)

 • Prle

  Kaj se toliko ubadate s Hanzi tv, vi janševiki itaq gledate Novotv. Oglašajo pa se tisti, ki vehamentno trdijo, da pa Odmevov in Dnevnika tam sploh ne gledajo. Čudaki, milo rečeno.

  • Stajerka

   in ZAKAJ MORAMO plačevati Hanzi TV??…….dajte jo sami financirat, pa bo mir pri hiši…..

  • janez cepec

   maš prou, šimfajo, kok je u podnu Hanzi, na skrivej jo pa gledajo, sam ne upajo prznat, ke jim bi poj vel’ki vodja zameru. je pa stvar ta, de so novinarji na TV SLO uhka totaln prbiti, pa jim trezni “novinarji” Nove 24 ne sežej do kolen

   • tohuvabohu

    No, če smo iskreni, tudi tebi nihče ne seže do kolen …

    • janez cepec

     tle maš pa prou, učas pa tud vosu kešno pametno pogrunta

  • Kosobrin

   Saj gledajo, pa še kako, a nočejo priznati! Sedaj so se pa izdali.

   • Olga

    Samo plačujemo lahko, a ne?

    • Gru

     Ne loh se jamrajo zraven placila;)

    • Prle

     In prav je da plačujete.

     • Olga

      Bomo naredili tako kot Grki! Vse odpustiti in izbrati nove! Plačnik je lastnik! Milan si naj pa v Murglah zvočnik kupi!

     • Prle

      Ti bi Milana zamenjala z Ivanom?

 • toxico

  Enostavno bi se v svoji oddaji javno opravičila da ga je pač mal preveč cuknla in to je to

  • Mojca pokraculja

   Ne more se opravičit, ker se najbrž še ni streznla. Zdej ma pa še dodaten razlog da se ga ulije. Uni k se pa opravičujejo namesto nje, pa počnejo točno to kar pravi stari rek, bolj ko se opravičuješ, bolj se obtožuješ. Pa saj ni edina problematična, zato se j treba vprašat kako naj pijanci naredijo red pri pijancih .

   • Gru

    Tko k na NORI24tv , kako naj norci ustavijo norce ;)

   • janez cepec

    koko red nardit? za mizo se usest, litr šnopca pa gajbo pira gor, pa konstruktivno debato udart, ni hudič, de se ne bi mogl kej pametnga zment

 • Zima prihaja

  Namesto anonimnih alkoholikov bi bilo fino ustanoviti neko društvo javnih alkoholikov

 • Kosobrin

  Ko človek gleda nekatere vaše novinarje, se tudi lahko glasno nasmeji, pa čeprav niso pod vplivom alkohola. Kaj se je v resnici dogajalo z odlično novinarko Tanjo Gobec, pa zaenkrat še ne vemo.

  • janez cepec

   ne nekatere, USE. sam ni de b’ se nasmejau, za zjokat se je

  • Olga

   “Odlično” novinarko? Murglsko papigo, pa se okajeno…

  • Mojca pokraculja

   Jdtna jdtna , ti grdi grdi Bedanc, kaj si naredu moji Mojčci ! Dej še mal Kosobrinček vij svoje rokce in tarnaj !

   • Kosobrin

    Tarnaš ti, Mojca, ali karkoli si že!

  • Franjo Trojner

   Kosobrin ti take kozlarije vun sekaš, da nea moreš biti Štajerc, domu si pelji babo pijano. Da si dal pohvalo vsaj Rosviti Pesek pa ajd, ampak toti mudžahedinki, Bog se te usmili saj nisi pri pravi!

   • Kosobrin

    Vedno dam pohvalo vsem voditeljem Odmevov, ker so odlični, nepristranski, pošteni! Še kaj? Za to “mudžahedinko” se pa vedno čudim, da še ni kakšne tožbe!

 • Občasni Komentator

  Pazi to izjavo “V otroških oddajah se je treba izogibati kajenju in pitju alkoholnih pijač…” Mislim WTF. V otroških oddajah se je treba PREPOVEDATI kajenje in pitje alkoholnih pijač.

  • Olga

   Ampak samo otrokom?

  • Franjo Trojner

   Oni ubiti iz otroških odaj se ni izogibal ničemur!

 • RdečaZvezda

  Ne, to je pa preveč! S to izjavo nas imajo pa res vse za norce! Videlo se je, da komaj zadržuje sarkazem, vsak bebec je videl, da je pijana, kakšna osebna stiska. Izgledala je zelo prešerne volje, tudi čez odmeve, ko je komaj spacala tisto angleščino, un jo je ves čas čudno gledal. Ta izjava je žaljiva do vseh, to je zdej pa treba še te sankcionirat, ki so to žaljivo izjavo podali za javnost.

  • Mojca pokraculja

   Se strinjam, res je preveč. Tako nekritično delat se norca iz vseh je višek arogantnosti in poneumljanja.

  • Prle

   Po tvojem zapisu sklepam, da je tu polno bebcev. Pa še prav imaš.

  • Franjo Trojner

   Čudno jo je gledal tudi poslanec Horvat in tudi on je komaj zadrževal smeh. Vse zavore so naši levi eliti čisto popustile, kokain, alkohol in druge prepovedane substance so njohov vsakdan, pogosto tudi orgije se govori po Ljubljani. Ljubljana je bolana je prepevala nekoč znana skupina in tako izgleda tudi še danes.

   • Kosobrin

    Ni res! Odmeve je vodila solidno!

  • Olga

   Bravo!

  • Kosobrin

   Ta izjava je čisto v redu. Seveda pa ne razkriva popolne resnice, zakaj se ji je to zgodilo, na kateri bi se nekateri radi naslajali.

   • sumljivislon

    ..jo veš ti ::? povej

    • Kosobrin

     Ne vem in me niti ne zanima. Kakorkoli pogledaš, imela je slab dan, kot ga imamo vsi tu in tam. Samo ljudje smo.

 • Vinogradnik67

  Čudi me, da vsi tu tako sovražite RTV pa vseeno gledate !

  • sumljivislon

   @ če govoriš zase ..ok..??..

 • radames

  V studiih se nikoli ni smelo kaditi.
  Stane Dolanc je bil znan verižni kadilec. Ta je lahko tudi v studiih kadil, kadar je bil povabljen na snemanje.

 • Peter

  Hrbtenica?
  Da te boli, jo moraš najprej imeti.

 • sloustava

  In nasa vrla kucanisticno -golobiceva sodisca ob HIK ministru za pravosodje oglobijo resnico, ki jo izrece posten Slovenec. Namrec to, da je Javni bordel presstitutov in presstitutk poln zlobe in fake news ob dejstvu, da imajo presstituti poleg vsega se HIK spikerje.

 • Franjo Trojner

  A bo ta Tanja Gobec sploh lahko še delala pred TV kamerami? A jo bo kdo še sploh jemal resno? Kako bodo te izgledali Odmevi, ko bo komu od sodelujočih Gobčeva očitala koruptivna ali ostala moralno in etično zelo sporna dejanja, v isti sapi jo bo vsak takoj vprašal, če je kaj ruknila, da takšne oslarije javno po TV govori. Mislim, da ta oseba na TV več ne spada!

  • Prle

   To je kot pri Ivanu, ker je bil zapornik, ne sme več v politiko. Če si za prikimaj.

   • garfi

    odkimaj s portala

    • FORT WORTH

     (:-DDDD Najboljsi post dneva ! Kratko in jedrnato.

    • Franjo Trojner

     Pusti ga, kaj nea vohaš, da po Travarici zaudarja že pred poldnevom. Vidiš garfi, da so vsi isti, isti, isti………

     • janez cepec

      isti, isti, isti, komunisti-janšisti, isti, isti

     • Franjo Trojner

      Da si cepec si nam povedal kr sam, da si alkoholik smo ugotovili sami, danes, ravnokar si pa s tem zapisom dokazal, da si tudi papiga. Adijo janez cepec hik papiga.

     • janez cepec

      kva s’ ti brihtn, ejga, pa ne, de si to sam pogruntu?

     • Franjo Trojner

      kwa ??? A žabica si tudi? Te je pa itak vse jasno! Ha, ha, ha tudi sam vam Stožicah na tekmi rad zapojem tiso našo znamenito ŠTAJERSKO o žabah ,ha,ha,ha…………taprava kombinacija, cepec hik papiga in žaba, ti pa res nea moreš skrit od kod si ha, ha, ha……….

 • Jurko

  Mal off topic a ste pa vidli na RTV kak je pravnica Sancinova povedala o osamosvojitvi Katalonije vs Slovenije? Tega ni mogoce primerjat ker Slovenci smo imeli v ustavi zapisano pravico do samoodlocbe ki nam jo je priborila OF. Zato nas je Evropa takoj priznala. Spanija pa tega nima. Obstaja pravica do samoodlocbe naroda ampak tudi pravica drzave do nedotakljivosti. Narodu je treba dati avtonomijo da ohranja lastno kulturo ne dobi pa samostojnosti kar tako. Ste videli in zastekali zdaj zakaj so pridobitve OF tudi za slov narod danes tako pomembne? Ne samo da smo takrat preziveli in povecali ozemlje tudi samostojne drzave brez tega ne bi dobili.

  • tohuvabohu

   Bedarija. Škoti niso imeli nobene OF in njenih “tekovin”, pa so kljub temu izvedli legalen referendum.

  • radames

   Teb se je pa mal zmešal. OF??? Ti si čist nor!

 • garfi

  rtv je protislovenska leviĆarska greznica

  • Krtača 20

   Kokr češ. Ti si pa grezničar.

   • janez cepec

    garfi je iz sms

  • janez cepec

   BUTL

   • MEFISTO

    Bil si tudi že runkl in bumbar.

   • garfi

    LTUB

  • Franjo Trojner

   Torej se je približala levemu volilnemu telesu

   • janez cepec

    no najbliž bi lohka reku.

  • ..

   garfiĆ, če misliš, da si maček potem ti res niti medicina ne more pomagat.

   • garfi

    nisem te prosil za pomoč

 • Krtača 20

  Verjetn se je hotla sam prbližat desnim volivcem pa si je z alkotom al pa zdravili mal znižala iq da jih je lahko vsaj približno probala zastopit.

  • janez cepec

   Za vzor ji je ministr

  • tohuvabohu

   Rdečkarjem se z alkoholom IQ poveča.

   • :-)

    vsaka slovenska vas ima tud gostilne in veliko alkohola.

    • tohuvabohu

     Ko sedimo v vinski kleti,
     smrt preneha nas skrbeti.
     (Carmina burana)

     • Hun

      ksni se tud zadusijo not

 • Norm Kinley

  Par dni nazaj sem sel k kolegu, ko me kar naenkrat prehiti avto, pred mano zabremza, da sem cviknil. No, mi je bilo kmalu jasno. Voznik, 20 letni mulc, stopi ven z avta, ves nasikan, sem mislil, da meni kaj hoce. Odpre zadnja vrata, in nekaj potegne z vso silo ven in namerno tresci v tla skoraj z vso silo…v tistem se odprejo sovoznikova vrata, in ven stopi mula, se ne 20letnica,in zacne nekaj vrescati. Kmalu je bilo jasno, tista “stvar” je bila na smrt pijana punca, ta na sovoznikovem sedezu je bila punca od voznika, pijana toliko, da se je sredi ceste zgrudila. Mulc popeni, prime kolegico, jo vrze iz ceste kot kup gnoja. Njegova punca, lezala na tleh, se zacne nekaj dret… Mulc, ji da dve okoli kepe, in jo vrze na zadnjo klop in odpelje…

  • janez cepec

   kva s’ votu s tem povedat, ejga?

   • Norm Kinley

    Nic takega. Dolgcas mi je na sihtu, pa delim z vami prigode.

    • janez cepec

     ja vem koko j’ to, jebeš tak šiht, če nimaš kej devat, pa de te nubedn ne jebe. upam, de te usaj plačajo dobr.

     • Norm Kinley

      Placa je slaba, ttko da…

     • janez cepec

      jest sm zmeri reku, za tok kukr devam, me dost plačajo, za tok kukr bi pa uhka naredu, pa absolutno premau, ergo, se nism kej dost matrou

     • MEFISTO

      To je vaša družinska tragedija.

      Tudi Krtača 20 jamra nad penzijo.

     • Hun

      a ni to levicarsko- komunisticno vodstvo krivo da je penzija slaba

    • Prle

     Verjetno si pacient v Polju, pa ti tam pravijo, da si na šihtu. A so sestre mlade al stare?

    • .

     A deliš prigode iz zaprtega oddelka na Polju ( psihiatrična ambulanta)?

    • Hun

     delas na dodani vrednosti…desnicarji ste prepridni

   • MEFISTO

    Pomenkjivo je bila ta pijanska situacija podobnem levuharskemu podmladku.

    • Hun

     mladostniska energija…si ze pozabil na to starina

  • janez cepec

   takšn so tud ministri.

  • Kosobrin

   In je tako prav postopal? Kaj, če bi se ji kaj zgodilo?

  • Hun

   kokoske je treba v red spravt…

 • Norm Kinley

  Prepita kurba, ki ima osebnostne tezave? Teh marksisticnih kurb je v Sloveniji zadnje case vedno vec…

  • ,

   ti si psihični bolnik.

   • MEFISTO

    Prav nič ti ni podoben.

    V primerjavi s teboj poka od duševnega zdravja.

  • Hun

   a tko ti o tvoji mami?

 • Oregon

  veselim se dne ko bo cela RTV v stiski

 • MEFISTO

  Gornjci so pa res neka zostala rasa.

  Kar poglejte kak jezik govori in piše janez cepec, ki ga štejejo za bolj brihtnega med številnimi brati.

 • MEFISTO

  Problem je bil samo v tem, ker Gbčeve niso imeli s kom zamenjati.

  Že dopoldan so bili vsi pijani ali zadeti.

  • janez cepec

   tko kt na vlad

  • Prle

   Konkurenca mora bit, Ivanovi so na koki, rtv pa na pijači. Volk sit in koza cela.

   • Hun

    sektasem na suh mede

 • Franjo Trojner

  A bodo sedaj vsi gosti na Odmevih zahtevali obvezno opravljen alkotest voditeljice ? Nerodna zadeva? Je pa res, da bo gledanost Odmevov poskočila v nebo, vsi se bomo prvo vprašali ali je trezna, če ni se bomo pa ponovno zabavali. A bodo od slej Odmevi zabavna oddaja?

  • Prle

   Lahko tudi stavimo, ali ima Rosvita oblečene spodnje hlačke ali ne.

   • Vera

    Ga. Rosvita je najboljša voditeljica Odmevov , toda zadnje čase opažam , da ne sme imeti gostov po svoji izbiri , pa spraševati ne sme vsega , kar je še pred meseci lahko .Brglez jim je očitno zaprl usta . Škoda !

    • ogledalo

     Ljerka je boljša. Pove kaj misli. https://www.youtube.com/watch?v=UQNzYyCaBIA

     • tohuvabohu

      Saj bi ti tudi rad povedal, kar misliš, pa ti vedno spodleti …

     • :-)

      Haha BRAVO.

     • Vera

      Ljerka si upa na naši javni RTV reči celo to, da bi bilo bolje za Janšo, da bi do smrti čepel v zaporu . Sram, jo naj bo za te in še druge žaljivke ! Ona ni brez greha, zato naj bo raje tiho , saj je baje ” zdravljena alkoholičarka ” zaradi “neuslišane ljubezni” starega gospoda , pred leti .

     • Hun

      vseen ni politik, ze to ji stejm v plus

     • Hun

      ampak je pa hladen ko spricer to pa morm priznt… bi bil odlicen igralec pokra…ce bi mu ga pusila kera pod mizo bi mel se kr kameno lice

 • Jaz ji ne zamerim. Vsi kdaj naredimo napako.

  • tohuvabohu

   Človek se ga mora od časa do časa krepko nadelati, da preživi pri teh norcih.

   • :-) haha

   • Hun

    govoris iz lastnih izkusenj

 • Vera

  Tablete in alkohol ne gresta skupaj ! Videti je bila pošteno vinjena pri napovedniku takoj po tv dnevniku , Odmevov nisem gledala zato ne vem, če jo je res Miša Molk toliko spravla k sebi , da je Gobčeva stopila pred kamere . Bolečin v hrbtenici ji že ni mogla odpraviti, saj nam še zdravniki težko pomagajo , če je slučajno na več mestih ” ukleščen živec ” ( hernia – disci ) .

  • Gru

   Ce mas hernio pol nemores hodit ;)

   • Vera

    Ni res , hodiš ja hodiš, toda zelo boli !

 • Kristus vse odpušča, če se pokesaš.

  • MEFISTO

   Toda,samo katoličanom!

   Prekleti brezverniki in pogani, ko vam je sila, bi bil dober pa še Kristus,naš odrešenik.

   • !!!!!!!!!!!

    KRISTJANI SO protestanti, katoliki, pravoslavni…SICER PA JE JEZUS REKEL, DA GRE ZA VSAKEGA ČLOVEKA NA KRIŽ! ZA VSAKEGA! ZA NJEGOVE GREHE!!!! KRISTUS JE DAL ŽIVLJENJE ZATE, ZA TO TV VODITELJICO, ZAME, ZA VSAKEGA, KI ŽIVI, KI JE ŽIVEL IN KI BO ŽIVEL.

   • ,

    za pedofile bo huda kazen.

   • ogledalo

    Kaj ni ivan vaš odrešenik, mesija?!

    • :-)

     za njegove sektaše je

   • ,

    KRISTJANI SO protestanti, katoliki, pravoslavni…SICER PA JE JEZUS
    REKEL, DA GRE ZA VSAKEGA ČLOVEKA NA KRIŽ! ZA VSAKEGA! ZA NJEGOVE
    GREHE!!!! KRISTUS JE DAL ŽIVLJENJE ZATE, ZA TO TV VODITELJICO, ZAME, ZA
    VSAKEGA, KI ŽIVI, KI JE ŽIVEL IN KI BO ŽIVEL.

    • janez cepec

     Džisus je tud reku: blagor ubogim na duhu, sigurn je mislu tebe

     • ,

      Če je Kristus mislil tudi na mene, si to štejem v čast in upam, da me Kristus vzame k sebi ob moji smrtni uri nekega daljnega dne, ko pride ura, ob moji visoki starosti. Zdaj še nisem v starosti, nekoč pa bomo odšli vsi in res srčno upam, da bom pri Kristusu tudi jaz nekega dne. Hvala ti za krasno misel, enako želim tudi tebi.

   • janez cepec

    isti kreten si, kot Musliči, al pa veliki vodja. kdor ni vaš, je nevernk. hvala lepa za tako ideologijo – t.j. Janšizem

    • Če imaš ti “janezocepizem”, ima lahko nekdo tudi janšizem – komot.

     • janez cepec

      že, že, sam moj sam men škodje, janšizm je pa za državo aufpasn

   • Hun

    ti zgubu vero ze davno…ostala ti je le sebicnost

 • ogledalo

  Ženska se ga je (verjetno) napila in ne bi ji smeli dovoliti, da gre pred kamere. Je kriva in prav tako tisti, ki ji je dovolil pred kamere. Sankcije? Bodo. Dovolj je posnetek, ki bo ostal za vedno na spletu.

 • Osti jarej

  ..pri nas temu rečemo pijan/a ,na rtv.ju pa osebna stiska

  • in posledično stres ter hude težave s hrbtenico in naj bi jemala zelo močne tablete.

   blablabla

   • Hun

    zakaj ti ne gres za napovedovalko na TV…mas to sposobnost in pogum

 • Osti jarej

  …a si predstavljate medicinsko sestro na onkološkem takole nacejeno?….pa dežurnega gasilca?…pa voznika šolskega avtobusa?…pa delavca za strojem?…

  • MEFISTO

   Ne!

 • Osti jarej

  ..no,ja….lahko,da je samo zadeta

  • Kosobrin

   Saj ni SDS podmladek!

 • !

  Kristus odpušča vsakemu človeku, ki se zave, da je storil napako. Kristus je šel na Križ za vsakega človeka, ki je živel, ki živi in ki bo živel.

  • Kosobrin

   Ne bo pa odpustil grdega pisanja na Novi24.

 • MEFISTO

  RTV SLO ukiniti, bando pa razgnati na vse strani neba.

  Na pogorišču pa ustvariti novo in pravo slovensko televizijo s samimi sposobnimi poštenimi ljudmi, brez rdečuharjev, balkancev, pijancev in drogerašev.

  To je naša naravna pravica.

  • Hun

   ciljas, da bi novi24 zacel placevat nujn prispevk

 • Matej Lahovnik‏ na twitterju

  @LahovnikMatej
  Follow Follow @LahovnikMatej

  Martinovo je blizu, zato prijatli na Štajerskem že vnaprej sporočajo policiji, da v primeru hude osebne stiske ne bodo mogli pihat #sampovem
  2:05 AM – 13 Oct 2017

 • hm

  Kar je storila, ni primerno. Verjetno tega ne bo storila več. Nii treba, da se sedaj to žensko potolče, oblati, uniči in ” kamenja”…

  Tudi ženska, ki je grešila, je stekla k Jezusu in padla pred Jezusove noge, ko so jo hoteli kamenjati. Ampak Jezus se je sklonil, njen greh napisal v pesek in izbrisal kar je napisal. Nato je vstal in pogledal proti besni množici, ki je zahtevala hudo kazen nad njo in jim je rekel ” KDOR JE BREZ GREHA NAJ PRVI VRŽE KAMEN VANJO” Nihče ga ni vrgel. Nato pa je ženski dejal: ” Pojdi in ne greši več.”

  Zapisano v Janezovem evangeliju, poglavje 8 http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Jn+8%2C+7-11&id13=1&pos=1&set=2&l=sl

 • Osti jarej

  Nategovanju s Hrvati ni videti konca. Zdaj se je potrdilo, kar smo vedeli vseskozi. Prodaja Mercatorja Agrokorju je bila naravnost kriminalna poteza. Kakšne bodo zdaj posledice, si ne upa razmišljati nihče. Prehitro ste Lovšeta spustili iz pripora. Izdajalca države Lahovnika in Čirića niste niti zaprli. Zato tišina. Todorić jo je pobrisal v Srbijo, kjer v hišnem priporu ždi Mišković. Sami stari znanci našega župana Jankovića. Zoki je car, tu ni debate. Da je kar je, pa je dokaz, da smo svetlobna leta daleč od pravne države. In še nekaj zelo pomembnega se je minule dni potrdilo. Tožilka Blanka Žgajner je lansko pomlad dobila ponudbo, ki je ni mogla zavrniti. Ponudba je bila Jankovićeva, prinesel pa jo je Miha Kozinc. Za telebane; Žgajnerjeva je namerno zamudila rok, naprej pa so zadeve šle po skrbno načrtovanem scenariju. Balkanska mafija v prestolnici, kapo dol. Respect.

  World, we have a problem. It is Slovenija.

  http://www.mikstone.si/mikstone-report/item/1132-trade-mark-slovenija

  • pa menda ja, nisi ti Mitja Kunstelj? Al, ja ?

   • Osti jarej

    …menda nisem….

  • Hun

   ti rd miksas v multipraktiku

   • Osti jarej

    …sem multipraktik….

 • hm

  Iz Janezovega evangelija, poglavje 8 ( krščanska Nova zaveza v svetem pismu):

  “Postavili jo v sredo in mu rekli: »Učitelj, tole ženo smo zasačili v prešuštvovanju. Mojzes nam je v postavi ukazal take kamnati. Kaj pa ti praviš?« To so govorili, ker so ga preizkušali, da bi ga mogli tožiti. Jezus se je sklonil in s prstom pisal po tleh. Ko pa so ga kar naprej spraševali, se je vzravnal in jim rekel: »Kdor izmed vas je brez greha, naj prvi vrže kamen vanjo.« Nato se je spet sklonil in pisal po tleh. Ko so to slišali, so drug za drugim odhajali, od najstarejših dalje. In ostal je sam in žena v sredi. Jezus se je vzravnal in ji rekel: »Kje so, žena? Te ni nihče obsodil?« Rekla je: »Nihče, Gospod.« In Jezus ji je dejal: »Tudi jaz te ne obsojam. Pojdi in odslej ne gréši več!«

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Jn+8%2C+1-11&id13=1&pos=1&set=2&l=sl

  • Hun

   za Slo desnicarje je Jezus levicar….njim so vzgled inkvizitorji

 • Osti jarej

  …raja pijana,država prodana…..

  • xtc

   Ja kot Rusija vzgled SLO levakov.

 • Osti jarej

  …sej kristus ni kar tako iz vode vina delal…ane?!

 • montyamp

  Edn je zbrisal moje astrološke izsledke .
  Če koga zanima resnica , vedite da sploh ni enostavno živeti med podpisniki likvidacij , pa ne živine , ampak ljudi .
  To je udbopartijska demokracija , zlobneži na oblasti .
  Kaj je pa sploh boljše ,

  zboleti zaradi alkohola ,

  ali zaradi laži ????

  • Osti jarej

   ..zeloooo zanimivo….ampak…vsak,ki je dovolj star,da odloča o sebi,se lahko odloči ,kaj je prav in kaj narobe….flaša ni rešitev…nikoli in za nikogar…in noben denar ni vreden tega,da izgubiš dušo

 • xtc

  No ja, očitno vse babnice okrog Kučana tankajo od Šprle,Štefe,Tanje in verjetno še katera a Kučan res pušča take psihične in druge težave ženskam?
  Hja očitno.
  Dajte nehat baba se ga je nacuzala,kot je že znano novinarji na nacionalki pijejo kot žolne no sej trezen pa itaq ne zdržiš v tem rdečem kurniku,sej tanka tud Miša kot pumpa.

  • haha

   v vsaki slovenski vasi so vedno nabito polne gostilne, in ne pijejo mleka!

 • Grenze

  Pjanci kurbe lopovi pa komunisti gliga vkup štriha to je R T V SLOVENIJA

 • če smo že kristjani

  »Kje so, žena? Te ni nihče obsodil?« Rekla je: »Nihče, Gospod.« In Jezus
  ji je dejal: »Tudi jaz te ne obsojam. Pojdi in odslej ne greši več!«

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Jn+8%2C+1-11&id13=1&pos=1&set=2&l=sl

 • montyamp

  HANZI KURBENHAUS , vsi v vrsto , na pihanje , pa ne v svečke .

 • Osti jarej

  Zelo dober članek Lise Haven, kako elita z Las Vegas lažnim terorizmom skriva mnogo pomembnejše stvari pred javnostjo.
  Če so ob vseh od resničnih do zaigranih žrtev v igralniški prestolnici mediji polni ugibanj o napadu, pa medtem praktično noben ne objavlja strahot, ki se dogajajo po 6 letih namerne katastrofe v Fukushimi.
  Vemo, da je celoten Pacific radioaktivno onesnažen in je 98% življa v njem zapisano izumrtju, vemo, da gre vsak dan še vedno 300 ton radioaktivnih odpakov v morje.
  Ne vemo pa, da se je radioaktivni cezij že zažrl globoko v zemljo kar v krogu 60 km okoli Fukushime, kar pomeni konec življenja za ljudi, živali in rastline.
  Ne vemo tudi, da so Japonski lažni strokovnjaki po naročilu zaustavili do nadaljnjega vsako čiščenje prizorišča terorističnega napada elite.
  Pacific je že poln deformiranih morskih bitij, pa ne samo Pacific tudi vse obale in Kalifornija, kjer ravno zato skrivajo resnico z lažmi o Las Vegasu.
  Tam to ni težko saj imajo preverjene in izšolane prevarante v Holywoodu in zločinsko Silicijevo dolino. Novorojeni otroci so že grozote, najdeni so risi, ki jim rastejo zobje iz ušes, kiti v obliki dvojčkov v eni podobi.
  Zato imajo ugibanja poznavalcev zelo dobro izhodišče – Fukušima je bila poleg Japonske namenjena tudi ZDA.
  Radioaktivno sevanje je preko morja udarilo po Zahodnem delu ZDA in Južne Amerike.
  Zaliv San Francisca je poln mrtvih delfinov, obala mrtvih divjih živali, vse nalovljene tune pa so dokazano radioaktivne.
  Zato so elitni zločinci najeli prevarante, ki naj bi s prevarami dokazali, da gre le za neznano vrsto bakterij, ki so okužile področje.
  Seveda so korporacijski mediji zamolčali, da je Fukušima v začetku oktobra doživela še en močan potres 5.9 stopnje, prav na območju kjer ležijo razvaline nuklearke.
  Kalifornija pa gre po Japonskih stopinjah, zato jo požigajo in pošiljajo orkane, saj se tako prikrijejo pravi razlogi za smrtne žrtve.
  Le številnih rakavih obolenj načeloma ne bodo mogli prevaliti na orkan in požare. In prav zato danes obstajajo mediji, ker so izjemno orožje za zavajanje ljudstev, da jih z lažmi preusmerijo v malenkostne tragedije, ki v primerjavi s Fukushimo, torej koncem tretjine sveta, nimajo nobene možne primerjave in nevedni umrejo! /virLisaHaven/

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/325455/zakaj-se-je-zgodil-las-vegas

  • KIKI

   Ej, za to pa naše vlade nič ne skrbi: pocrkali bomo tako ali tako …a njeee?
   Prej si pa še kaj privošči, če lahko! Ljudstvo si ne more!

   • Osti jarej

    …ne gre samo za vlado.tudi politike opozicije je volil narod…vsi so tiho,noben ne govori resnice…vsak “trajba” samo tisto,kar njemu paše….janša bi se lahko postavil na stran ljudstva,pa ga samo zase skrbi…že 26 let poslušamo eno in isto sranje

    • ..

     prav imaš

 • montyamp

  Kaj gre še v tej vukojebini kjer so na oblasti sinovi morilcev lahko še sploh na slabše ???

  • Hun

   smilš se sam seb..revše ubogo

 • če smo že kristjani

  Američani mečejo bombe po otrocih v Iraku, Siriji, Libiji in povzročajo valove migracije v Evropo, ker so jim domove uničili, pobili bližnje!!!! Kako je šele to hudo!

  • Olga

   Asad jih je kar zaplinil..

 • Osti jarej

  Strah pred terorizmom: avstrijsko ojačanje na mejah

  Potem ko so podaljšanje nadzora na svojih mejah v četrtek napovedale Nemčija, Danska in Francija, naj bi to storila tudi Avstrija.

  http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/strah-pred-terorizmom-avstrijsko-ojacanje-na-mejah

  • !

   ravno o tem berem….

   • Osti jarej

    ..pa smo spet del yuge

    • !

     Še huje: del ameriških svinjarij, ki povzročajo posledice tudi naši Evropi.

    • Olga

     Kdaj pa nismo bili yuga? UDBA ni nikamor šla, da bi Slovenija zadihala z obema pljučnima kriloma, da bi postala zares svobodna.

 • Osti jarej

  —zakaj pa?!?

  Priprave na jedrsko vojno ali nesrečo?

  Poveljniki civilne zaščite so dobili jodove tablete.

  http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/foto-priprave-na-jedrsko-vojno-ali-nesreco

  • amerika je z bombardiranjem sveta, povzročila veliko sranje vsem

 • južnificirana_si

  prekarci letijo za šalo, javnosektoraši pa na se smejijo ostalim do groba

 • če smo že kristjani

  »Kje so,žena? Te ni nihče obsodil?« Rekla je: »Nihče, Gospod.« In Jezus
  ji je dejal: »Tudi jaz te ne obsojam. Pojdi in odslej ne greši več!«

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Jn+8%2C+1-11&id13=1&pos=1&set=2&l=sl

  • Olga

   Ampak Jezus tudi razsul tempelj …

   • !

    to je naredil, ker so Židje v njem trgovali. Vse piše.

 • Osti jarej
  • ,

   Na svetu je zavladalo zlo!

 • Osti jarej

  …da ima pa ženska težave s hrbtenico,pa verjamem….ampak tablete ne pomagajo…pa alko tud ne

  • ,

   želim ji zdravje, karkoli že boli ( srce ali pa telo), ni prijetno.

 • Olga

  To še spijemo, pa gremo…

 • tomven

  “Nastop voditeljice v napovedniku oddaje Odmevi, dne 11. oktobra 2017, je bil posledica osebne stiske in stresa….
  Jeba je, če si potem v stiski in stresu, kadar se ga nađonfaš, kot se ga je zgoraj omenjena tovarišica.

 • Erik Nebenhaver

  In?

 • Erik Nebenhaver

  Na NOVA24Tv je več pijancev in drogerašev, kot na metelkjovi. Fak of!

  • janez cepec

   sam ti si še manko

 • Osti jarej

  Žalostno: Igralec iz serije Glavca izgubil spomin

  …kot naši politikanti in politično nastavljeni uničevalci Slovenije…potem,ko jih dobijo pri dobrih delih za taprave in taplave

 • Hun

  živemu cloveku se mars kej uhka zgodi…zlobni gobci na tem portolu so hujsi od zmote Gobceve

  • Osti jarej

   …lej,če tebi paše,da gledaš pijano babo na tv,ji v znak solidarnosti nesi ali pošlji liter najboljšega….albanski konjak tud ni za preč zlit

   • Jovo Jamnica

    Če si ti že fse to probala, da veš kaki žmah ma kaj, te bi tebe prek luže že na terapijo poslali…

    • Osti jarej

     …ja,paja de….imam pol štajerske krvi

     • Jovo Jamnica

      Prek luže se jim niti sajna ne, kaj naj bi to pomenlo…

 • Hun

  Janez bi reku litr cvićka pa prst u pićka

  • Osti jarej

   ..baba pjana,rit prodana

   • janez cepec

    drži

  • Jovo Jamnica

   Cviček se nea piše z mekanim. Cviček je slovenska beseda. Gratala pa je iz nemške besede zwicken, kero pretfsem jodlari nucajo. Naši dalenski viničari so svoj cajt šli na Dunaj in so se tam na hofu z svojo kaplico vun metali. Ker je bla dvornim damam, kere so jo koštale, kisla ko tajfl, so se babe polek režele in lapale.. das zwickt… No, našim Dalencom pa se je to ful dopadlo in so pol doma rekli, da so jodlari na dvoru totemu vinu dali ime Cviček…

 • dob

  Tle pri nas res vsi vsako reč prec zamerjo. Tanja je bila pod stresom, kaj tega res ni mogoče razumeti? Preprosto se ga je morala napiti, to sploh ni stvar izbire.
  Kot tudi ni bilo stvar izbire to ali bomo oprali milijardo v LNB ali ne! Milijardo je kučan MORAL oprati.
  Samo predstavljate si pod kakšnim stresom je bil. Logar pa kar lop po bančnikih! K’t kak kmet.
  Mater a je to nekulturno.

  • T-Rex

   BUMBAR , boli me ku*** če se ga je napila , ni mi pa kul to, da bo še kar lahko napovedovala poročila, kjub temu , da je naredila sramoto že tako gnili “firmi” s tem da se je guncala pred več tisoč ljudi! nevem kako je pri tvojem šihtu , če ga sploh maš, ampak pr men bi leteu na cesto isto sekundo, ko bi se prikazal pijan! tuki pa nč, še neko svetovanje ji nudijo pa stiska pa to! dj dj, baba s polno ritjo našega denarja pa osebna stiska. PA KAJ ŠE!

  • T-Rex

   boli me ku*** če se ga je napila , ni mi pa kul to, da bo še kar lahko napovedovala poročila, kjub temu , da je naredila sramoto že tako gnili “firmi” s tem da se je guncala pred več tisoč ljudi! nevem kako je pri tvojem šihtu , če ga sploh maš, ampak pr men bi leteu na cesto isto sekundo, ko bi se prikazal pijan! tuki pa nč, še neko svetovanje ji nudijo pa stiska pa to! dj dj, baba s polno ritjo našega denarja pa osebna stiska. PA KAJ ŠE!

   • Jovo Jamnica

    Kam ti je te bumbar zgino???

    • T-Rex

     tvojo mater prašaj

     • Jovo Jamnica

      Vzela slovo 1985…

   • dob

    Ti, pa res: kam ti je bumbar zgino?!

 • lokec

  Jaz ji osebno ne zamerim spodrsljaja. Vsk pa naj se zamisli kako izgleda ko je nekoliko nažgan . To sodi v kakšno zidanico med prijatelji.

  • Osti jarej

   …mene sploh ne briga,če ga žehta….a ne na delovnem mestu…to je nedopustno….še zlasti zato,ker se nacionalka financira iz denarja državljanov….obvezno zdravljenje v ustanovi, v takem primeru lahko zahteva neposredno nadrejeni….brez pardona in ne glede zaradi kakšne osebne stiske in stresa ga ona cuka…….kaj bi moralo početi tistih 300 tavžent ljudi,ki niti za osnovne stvari nimajo…..antidepresive pa dobijo zastonj….zaenkrat še

   • Jovo Jamnica

    Ja no. In zaj se bo glih kaj spremenilo na Hanzaju, ko jo bojo naterali dol z Odmevof. Itak so ji fse fkup nastavli…

    • Osti jarej

     ..nastavili??…ne mi rečt…..kaj pa ..corvuzje,henesija,for roses??…šnops,šljivovic??

     • Jovo Jamnica

      To bo fse ostalo v bifeji. Pač za druge več…

     • Osti jarej

      …aja…pol misliš,da se ga je nalokala v bifeju pod rtv.jem…al že kar doma?

     • Jovo Jamnica

      Kaj te jas vem, ki ma Hanza bife. Ziher pa sn, da ga ma…

     • janez cepec

      ona se ga nažre v svoj sob

    • janez cepec

     dečva je vsak dan pijana.

 • Ana Job

  Nehajmo ga srati in preprosto povejmo :” Tanja ga rada rukne in pika! “Kaj je treba še dodat??? Popolnoma pijano voditeljico smo gledali in na lastne oči videli, kako funkcionira cenzura.

  Cenzura deluje samo, kadar ima Možina goste, zgleda. Takrat je vsa RTV hiša v zraku.

  • Olga

   Ja, res je. Cenzura deluje tudi tako, da ni videti cenzura, ampak gre za neke vrste pozabo oz. izbris bodisi teme (Irangate) bodisi ljudi (lucidnega Brščiča ne boste videli v TV dnevniku, Turka, Štuheca tudi ne, itd.).

   • Tetka iz ozadja

    Saj ti ne gledaš dnevnika oz odmevov.

   • Ana Job

    Res je Olga. Včeraj se je za Pričevalce snemala oddaja z izjemno pronicljivim gostom. Človek ne najde lepe besede za komuniste. Možina verjetno že spet vnaprej čuti, da bo oddaja izjemno gledana in upa, da ne bi bilo potrebno rezat najboljših kadrov zaradi cenzure.

 • MEFISTO

  Mislim, da je preuranjeno soditi, da je bila vinjena dokler se ne izve, česa se je nalokala.

  Kaj pa če se je napila vodke ali cenega vinjaka ali špirita?

  Splošni izraz, za taka stanje ne glede na to, katero pijačo je konzumirala, je, da je bila pijana.

  Pijana je bila pa lahko tudi od neuslišane ljubezni, naprimer ko se je spomnila Mefista.

 • Kosobrin

  Če boli hrbtenica, je hudo, če boli srce, tudi. Bodite prizanesljivi s svojimi komentarji. Saj ste vendar ljudje! Tudi če se ga je napila od vsega hudega, pa to verjetno ni bilo prvic, bo potrebno zdravljenje alkoholizma. Kajti tudi to je bolezen in iz bolezni se ni lepo delati norca! To je bil morda njen klic na pomoč! Imate kaj srca?

  • Mojca pokraculja

   No kdo zdej tarna zaradi gobčevke ? Jasno da ti kosobrinček, zdaj še za prizanesljivost prosiš, glih kar boš dal za mašo, da je nau srce bolu.

   • Kosobrin

    Tebi se ne smili? Kakšen človek si? Tudi zate bi dal za mašo, da bi sprevidel/a!

    • Mojca pokraculja

     Ne se mi ne smili, ne kot voditeljica, ne kot novinarka. Čisto nič in zame tudi ni dobra voditeljica odmevov. Njena govorica mi je zoprna. Njena govorica telesa še bolj. Ne presojam jo po tem kaj govori, kar delaš ti, ampak po tem kako govori. Si zdaj zadovoljen? Se mi pa “smili” kot človek. Žalostno je, da je prišla tako daleč, da pač mora posegati po alkoholu.
     In postala je očitno nekritična do svoje bolezni, saj bi sicer ne šla za kamero. Ampak to je tako kot pri šoferjih, bolj ko so opiti, bolj rinejo za volan in zatrjujejo, da oni pa že znajo vozit. In kje je odgovornost tistih, ki to vedo že dolgo in tistih, ki so jo postavili pred kamero?

     Pa še to: Smilijo se mi mnogi ljudje, od tistih ki morajo živeti s 300 euri pokojnine, do otrok, ki nimajo za malico, pa še bi lahko naštevala. Jezna sem na državo, da tako ponižuje in žali ljudi. Naprimer, limit za varstveni dodatek je postavila na 470 eurov in to pod strogimi pogoji.
     Si komu od teh kdaj kaj doniral? Pokaži svojo dohodninsko odločbo, če si upaš. In še marsikdo bi jo moral pokazati od Pahorja, Kučana, Cerarja do Zemljariča, da sploh ne naštevam dalje. Ti namreč vladajo in obvladujejo s svojo mafijo vse! Zato se norca delajo iz poštenih ljudi, pravzaprav polovico prebivalstva sovražijo in zaničujejo. Tega najbrž ne boš nikoli razumel. Maše ti pa ni treba darovati, zelo jasno vidim in odlično razumem sploh pa nisem verna. Tudi v partiji nikoli nisem bila. Sem svoboden človek in neodvisna od režima. Ti pa kar ploskaj svoji avantgardi.

     • Kosobrin

      No, pa sem ti stopil na rep! Samo to ti bom povedal: vedno doniram. Čeprav imam penzije samo 650 evrov, tri otroke in enega še študenta v tujini. Vem, kaj je bitka za življenje, ne obsojam in ne želim nikomur hudega. In ti še vedno obsojaš to ubogo, usmiljenja vredno odlično novinarko Tanjo?! Ali veš, koliko hudega mora morda ta ženska prenešati v svoji duši, čeprav se smehlja in skuša biti prijazna? Alkoholizem je bolezen, huda bolezen in iz bolezni se ne norčujemo.

      In ne presojaš jo po tem, kaj govori, ampak, kako govori? Se ti ne zdi to malo smešno? Jaz tebe presojam po tem, kaj govoriš.

     • Kosobrin

      1 »Ne sodite, da ne boste sojeni! 2 S kakršno sodbo namreč sodite, s takšno boste sojeni, in s kakršno mero merite, s takšno se vam bo merilo. 3 Kaj vendar gledaš iver v očesu svojega brata, bruna v svojem očesu pa ne opaziš? 4 Ali kako moreš reči svojemu bratu: ›Pústi, da vzamem iver iz tvojega očesa,‹ če imaš sam bruno v očesu? 5 Hinavec, odstrani najprej bruno iz svojega očesa in potem boš razločno videl odstraniti iver iz očesa svojega brata.«

      Slovenski standardni prevod, © 1996, 2003 Svetopisemska družba Slovenije

   • Hun

    ti ocitno hranis svojo gnilo duso, ko se naslajas nad napakami drugih

  • montyamp

   Problem je v tem , da so se začeli rdeči prasci med seboj .
   Tisti napol normalni pač ne bodo zdržali udbopartijskih murglopritiskov .

   • Olga

    Jaz nisem opazila, da bi se med seboj ravsali, vsaj javno ne – kot v zadnjem letu Pahorjeve vlade.

    • montyamp

     Ko se korito prazni , se začnejo prasci med seboj .
     Zmaga pripada hinavcem , lažnivcem , morilcem…………

     • Tetka iz ozadja

      Nič se bat, saj se bo korito znova napolnilo po naslednjih volitva. Tako ko vedno dosedaj.

     • montyamp

      Hahaha , pomije Hitlerjevih vajencev je vaša hrana .

     • Tetka iz ozadja

      Tako je, po vsakem porazu Hitlerjevega vajenca, si napolnimo korito.

     • Olga

      Jaz sem zmeraj mislila, da ko bo korito prazno, se bomo rešili rdečih. Toda njihova iznajdljivost v pokvarjenosti ne pozna meja. Imajo že novo korito, ki sliši na ime Drugi tir! Seveda jim slovenska funkcionalna nepismenost še kako koristi pri njihovi raboti.

     • montyamp

      Narod ki ne hodi na referendume in volitve , ne sme imeti svoje države .
      Švicarji imajo povprečno 4 referendume na leto , seveda nimajo morilske hunte na oblasti .

     • Olga

      Točno!

     • Tetka iz ozadja

      Kako to misliš. Saj ste bili vsi desničarji na referendumu.

     • montyamp

      Ne bodi preveč ponosen na to , da se narodu politika gabi.

     • Tetka iz ozadja

      Samo na referendumu imajo nakateri premoč z neudeležbo. Kvote je pa itak postavila sranka SDS. Misleč, da bo lahko v miru vladala. Ampak se jim je zalomilo z kockasto revolucijo.

     • Tetka iz ozadja

      A, samo premalo vas je .

  • Olga

   Za desničarje pa ni nikoli milosti, razumevanja. Kaj vse je doživel Janša in še doživlja, samo preberite današnji Dnevnik. Ali imate kaj srca?

   Tov. Gobec je javna oseba in zanjo veljajo drugačna merila kot za nas.

   • Tetka iz ozadja

    Ta tvoj masten zameščen obraz, si že kaj storila .

 • upornik22

  če bi jst to naredil na delu bi dobil že tist dan knjižico

  • Kosobrin

   Ne bi! bi te peljali na zdravljenje! Tako delajo v dobrih firmah.

   • upornik22

    dvomim je toliko ljudi na zavodu da ne čaka samo tebe delo

 • Tetka iz ozadja

  Nova tv, ne vem zakaj se vsak dan nekaj spuščate v ostale medije. Ostali medji vas pustijo popolnoma na miru in vas ne omenjajo. To je nekako nenapisano pravilo medijev : ” ne napadj drugih medjev, ampak objavi prej”. Narobe mislite, da se vam bo gledanost kaj dvignila. Vrh gledanosti ste dosegli in to je to. Kak mesec vas tudi statistika ne zajame. Denarja iz naslova “oglasi” ni in ni. Orban bo tudi počakal še predsedniške volitve, potem bo pa videl, če se desnica s pomočjo medjev krepi ali nazeduje. In Madžarska pipica se bo počasi začela zapirat. Saj Orban, ni glih neumen, da bo vsak mesec nekaj plačeval, kjer ni efkta. Da pa imate ZELO nizko gledanost, pa ni krivda na strani gledalcev, ampak …….

  • montyamp

   Spuščamo se v tiste , katere naprej plačujemo kot kurbe in to so kurbe na položnice .

   • Tetka iz ozadja

    Plačeval boš tisto, kar piše v zakonu, razen, če boš goljufal kot kak kurji tatič

    • montyamp

     Uzakonjena kurbarija je še samo pri morilski oblasti .

     • Tetka iz ozadja

      Oblast je zmeraj “morilska” z davki pravili in zakoni, in ti se moraš ravnati po tem ker nimaš izbire. Verjemi mi, jaz jo imam.

     • montyamp

      Ti maš daleč domov , o vsem drugem bi lahko razpravljali .

     • Tetka iz ozadja

      Za vsake volitve sem doma.

     • montyamp

      Kje pa SRBIHR ???

  • janez cepec

   pa menda ja ne misleš de bo RTV pisal o svojem sranju

   • Tetka iz ozadja

    Pa ja menda ne misliš, da bo RTV pisalo o novi tv. Razen takrat ko bo Orban zaprl pipico.

 • montyamp

  Banditi uničujejo svoje presstitutke , ženske ne zdržijo več .
  Neizmerno zlobni so tile mladiči ovaduhov , morilcev in zazidarjev .
  Kdaj in kje so morilci storili normalno državo ???

  • Tetka iz ozadja

   Če ti kaj ne paše pa organiziraj proteste. A ja, premalo vas je in ste popolnoma neorganizirani. Skratka NIČ ni od vas popolen prazen NIČ. Samo stokanje.

 • Jana učak

  Glede na nivo “novinarjev” na Novi so vaši sodelavci v neprestanem zelo hudem stresu!!!

  • Tetka iz ozadja

   Ne, ampak so preveč amaterski.

 • Kristjan prisluhne Kristusu

  »Kje so,žena? Te ni nihče obsodil?« Rekla je: »Nihče, Gospod.« In Jezus
  ji je dejal: »Tudi jaz te ne obsojam. Pojdi in odslej ne greši več!«

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Jn+8%2C+1-11&id13=1&pos=1&set=2&l=sl

  • Zgornji

   A si ti L.U. iz J pri Š ?? :-)

 • Kristjan prisluhne Kristusu

  ” Kaj vendar gledaš iver v očesu svojega brata, bruna v svojem očesu pa ne opaziš? Ali kako moreš reči svojemu bratu: ›Pústi, da vzamem iver iz tvojega očesa,‹ če imaš sam bruno v očesu? Hinavec, odstrani najprej bruno iz svojega očesa in potem boš razločno videl odstraniti iver iz očesa svojega brata.«

  Jezus Kristus Odrešenik

  zapisano v Matejevem evangeliju

  poglavje 7, http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mt+7%2C+1-5&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

 • MEFISTO

  Kristus prisluhne Kristusu, mar ne veš, da je sta pri nas Cerkev in pamet ločena od države.

  HANZI TV je državna hiša, Tanja Gobec pa državna javna delavka in nad nijma nima nimata ingerence ne Cerkev in ne zdrava pamet.

  • .

   Ona je samo človek. Kot ti. In vsi gremo v isto smer. Lp

 • Kristjan prisluhne Kristusu

  Mnogi pravijo, da so kristjani. Pa niso. Tako je povedal sam Kristus. Pa
  srečno
  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mt+7%2C+23&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

 • MEFISTO

  Tetka iz ozadja:

  “Če ti kaj ne paše pa organiziraj proteste. A ja, premalo vas je in ste popolnoma neorganizirani. Skratka NIČ ni od vas popolen prazen NIČ. Samo stokanje.”

  Zakaj bi organizirali proteste?

  HANZI TV in Tanja Gobec nista naša, ampak vaša sramota.

  Tudi to je način borbe proti slovenskem rdečkarstvu, da jih pustiš, da se utopijo v lastni sramoti.

  Zdaj sem si nakopal bes še ostalih nickov in sramota ter njihov žalosten konec bosta še bližje.

  • Tetka iz ozadja

   Miro, med vrsticami piše kako ste nesposobni.

 • Aresnica

  Resnica v SLO oziroma dejstvo je, če te na delovnem mestu dobijo pijanega si ob službo.

  Kaj se bo v tem primeru zgodilo – mislim, da ni potrebno ugibati- Sem pa prepričan , če bi se to zgodilo gospodu Možini , Rosviti Pesek in podobnim normalnim na RTVju- bi naredili cel rom pom pom in še ob službo .. …. ………. Ni normalno – v kakšni trenutno še bedni državi živim.
  __________________
  Lep pozdrav

 • Hubert Pomladni

  Gobca bojo sedaj zelo radi vabili na razne gasilske veselice, da bo “kaj povedala”.

 • cosmosjasnovidec

  Sem že pojasnil,da je bila pod vplivom kokaina katerega se je nasnifala v garderobi kjer so vsi križem kražem sexali.
  Ker so ji trije spustili spermo v luknjo in ni vzela nobene zaščite je padla v stres,ker ne ve ali se jo je prijelo in ne bo vedela kateri je oče.
  Pred kamero so jo pa seveda spustili saj so bili vsi zdrogirani tako,da nobeden ni pomislil kaj se bo zgodilo.

  • RATATA

   Hahaha
   Včasih so na Koroškem vsakemu nezakonskemu sinu dali ime Ivan. Za punce nisem prepričan, morda Gobec…?? nisem ziher no hehe

   • Rožle

    Korošci rečeš naj se usede …
    Ona se pa kar uleže …

    • ….

     hm, verjetno Slovencem ni vseeno, da so take

     • Rožle

      Itaq…teb je ks ćapac …

    • RATATA

     Korošice še nisem imel na ornk stik, sem pa ž njimi že govoril.
     Tako trdo govorijo, da človek kar mehak postane.
     Zdaj ko to vem, bom pa primerno dal “sedet”, pa naj leži hehe

 • xtc

  Hja prazna flaša je res huda osebna travma-da le ni travma prazen odmerek.

 • garfi

  rtv ni Slovenska televizija
  v jugi so redno pijani vodili zadnja poročila
  to dobro ve cinični blebetač hribar, ki je celo pozabil priti v studio

 • marker

  Malo preveč cirkusa se zganja okoli tega. Nikomur ni nič storila. Krivdo bi pripisal vodju, ki jo je spustil pred kamere. Napovedovalka pa je s tem vložkom popestrila suhoparen in dolgočasen program RTV.

 • ogledalo

  Bolje alkoholik kot psihopat. Alkoholik se vsaj včasih strezni, psihotu pa tudi stroka ne more pomagati. Menda je en tak v sekti? Morda celo več?!

 • Franjo Trojner

  Je kaj novega, a gdo ve, če se je že streznila?

  • Kosobrin

   Ona se je že streznila, vi, Franjo, ste pa še vedno hudoben!

   • Franjo Trojner

    Kako pa to vi veste ? Od kod vam ifnormacije? Ali je to tako, ker vi tako pravite? Ni je nikjer! Zato je moje vprašanje na mestu? In nisem žleht! V celem svojem živlenju nisen spil skupaj 5 l alkohola! Nikoli nisem bil vinjen v službi, v javnosti ali doma, nikoli nisem vozil nobenega motornega in kakršnegakoli drugegaa prevoznega sredstva alkoholiziran, zato imam pravico povedati, da je pijančevanje kjerkoli neumestno in škodljivo, najman pa primerno za delavce na javni državni TV kjer bi vsi vsaj pred TV ekranih morali biti javnosti in predvsem mladim za vzgled. Kakšno je to sporičilo, ki ga je vinjena Gobčeva poslala javnosti, mladim vas vprašam? To da njeno dejanje obsojam, še ne pimeni, da ji ne bi pomagal priti na pravo pot, prvo si mora pomagati sama, nato ji prvi morajo pomagati bližnji in pomagati ji bi morali v službi, bojim pa se, da ji ni pomagal nihče in ji tudi danes ne pomaga nihče in je v še večji stiski. Zato ni dobro, če pije naprej, ker se zaradi odmevnosti zgodba lahko tragično konča.

    • Kosobrin

     Nihče ne ve ali je bila res pijana ali je bilo kaj drugega posredi; morda je vzela preveč tablet, zaradi bolečin v hrbtenici – kdo ve?!! Jaz ne obsojam nobenega pijančka, ker je to ene vrste hude bolezni! So pa za to lahko različni vzroki – od neuspehov v življenju, ko se ti ne izide tako, kakor si pričakoval in iščeš uteho v tem. Zato pravim, ne obsojajmo, ne žalimo, kajti vsak nosi svoj križ na plečih! Eni takega, drugi drugačnega, vse nas življenje premetava sem in tja! In norčevati se iz človeka, tudi če je novinarka vsem na očeh na državni TV, ni lepo! Samo človek je, tako kot mi vsi. Tudi zato, ker se nam slej ko prej povrne. Kar trosimo, izgovorimo, to se nam vrne nazaj. Dobro se z dobrim vrača, grdo največkrat z grdim. In jaz sem v vašem kratkem stavku občutil malo sarkazma, malo privoščljivosti. Tako kot v tistem vicu, ko pravi pijanček za šankom: “Kelnarca, ti si pa grda!” Ona pa odgovori: “Ti pa pijan!” Pijanček odgovori: “Res je, toda jaz bom jutri že trezen, ti pa še vedno grda! ” No, malo za šalo …

     • Franjo Trojner

      No, no moralna avtoriteta ona več ni, pa tako rada je na druge s prstom kazala! Zato svoj sestavek namenite raje nje, kot meni, bo bolj pravično in morda celo zaleže.

     • Kosobrin

      Človek velikokrat vidi tisto, kar hoče, pravijo! Ne mislim se z vami več prerekati. Jaz sem povedal svoje, vi svoje, čas pa bo pokazal, kdo je imel prav. Da bi na TV povedali, kako je bilo, nisem zasledil. Mogoče na Nova TV, toda tisto je samo “rekla – kazala”. Pa lepo nedeljo vam želim!

     • Franjo Trojner

      Dajte no tisto z tabletami, pa križom najbrž niti sami ne verjamete in tudi na TV so vam že sami povedali, da je težava alkohol. Čemu torej služi vaše zavajanje? Beg od resnice?

 • Kosobrin

  Ena najboljših novinark v Sloveniji in to bo tudi vedno ostala. Žlehtnobe v ljudeh je pa tako preveč.