Cenzura na RTV SLO: Spet smo bili priča enostranskemu poročanju, Jelena Aščić preprečila predvajanje izjave Borisa Tomašiča na temo upravičenosti RTV-prispevka!

Jelena Aščić. Foto: TW

Javni RTV servis pridno dokazuje, da kolesje cenzure za kipom fantka s piščalko dobro deluje, saj predvsem skrbi za enostranskost poročanja, namesto da bi ponudil obe plati in s tem deloval v interesu javnosti. Tokrat je bila cenzurirana izjava programskega direktorja Nova24TV Borisa Tomašiča na temo upravičenosti RTV-prispevka za oddajo Tednik, saj ta sploh ni bila objavljena. Očitno RTV ni pogodu, ko nekdo izrazi svojo nenaklonjenost plačevanju obveznega RTV-prispevka. 

Urednico oddaje Tednik Jeleno Aščić smo povprašali, zakaj v oddaji izjava Tomašiča ni bila predvajana. Odgovorila nam je, da je med pripravljanjem prispevka sprejela odločitev, da bo prispevek govoril o pomenu javnih radiotelevizij po Evropi in da bodo v njem kot sogovorniki nastopili medijski strokovnjaki ter tisti, ki dobro poznajo delovanje RTV Slovenija. Poleg tega pa je dodala, da izjave Tomašiča niso vključili, ker naj ta ne bi sodila v kontekst.

Odgovor Aščićeve na novinarsko vprašanje Nova24TV kaže na to, da je Aščićeva tista, ki ji ni bilo pogodu pripravljanje prispevka o upravičenosti RTV-prispevka, ki ga je pripravljala novinarka Tanja Rosandić. V primeru, da bi Rosandićeva lahko v prispevek vključila tudi izjavo Tomašiča, bi lahko gledalke in gledalci Tednika videli tudi nasprotujoče mnenje, torej mnenje, ki zagovarja stališče, da bi bila potrebna ukinitev plačevanja obveznega RTV-prispevka. Tomašič je namreč zavzel stališče, da bi moral biti RTV-prispevek prostovoljen, ob tem pa je opozoril tudi na vpliv politike na delovanje javne hiše RTV, saj vpliva na sestavo programskega sveta, s tem pa tudi na vsebino, kar pa nikakor ni v interesu javnosti.

Foto: YouTube

Zakon o RTV Slovenija, Statut RTV Slovenija ter programski standardi RTV Slovenija jasno in nedvoumno določajo, da mora RTV Slovenija delovati v interesu javnosti in zagotavljati verodostojne ter nepristranske informativne oddaje, s katerimi celovito obvešča o političnem dogajanju doma in v zamejstvu tako, da posredovane vsebine omogočajo objektivno javno obveščenost.

Namesto tega je bilo govora o pomenu javne RTV
Prispevek na temo pomena javne RTV, ki je bil predvajan v ponedeljek, je govoril o tem, da je javna radiotelevizija pod čedalje hujšimi pritiski povsod po Evropi, pri čemer so izpostavili pritiske v zvezi z ukinitvijo obveznega RTV-prispevka ter kot primer navedli Romunijo, kjer je nedavno prišlo do ukinitve prispevka. Ob izpostavljanju pomena upiranja tem pritiskom in poudarjanja, da je javna radiotelevizija pomembna za demokracijo, sogovorniki niso izrazili nič nasprotujočega plačevanju obveznega RTV-prispevka, ki mesečno v Sloveniji znaša 12,75 evra, letno pa nanese 153 evrov, kar je nad povprečjem EU.

Slovenija je po plačevanju RTV-prispevka nad povprečjem EU. (Foto: YouTube)

V zaključku prispevka je mogoče slišati misel: “Novi časi prinašajo nove izzive, treba je razmišljati bolj ustvarjalno, znati kritično oceniti svoje delo in krepiti zavezništvo z javnostjo in ne politiko.” Dobro bi bilo, če bi RTV Slovenija to misel upoštevala in delala v smeri nevtralnosti, da bi dejansko delala v interesu celotne javnosti, ki plačuje obvezni RTV-prispevek. Več kot očitno novinarska korektnost na RTV Slovenija ni zaželena, zaželeno je podajanje enostranske zgodbe, kar pa je povsem nedopustno, saj bi morala delovati v javnem interesu, pri čemer pa je seveda nujna politična neodvisnost.

N. Ž.

 • Jan Kovalski

  Sam sem ta problem rešil pred cca 5 leti:
  Odpovedal sem se TV aparatu, odjavil kabelsko TV, in šel na RTV odjavit električni harač.
  Imam samo internet. Ne pogrešam televizije, pa še malo več časa mi ostane.
  Ni se dovolj upirati samo z besedami, potrebna je predvsem konkretna akcija!

  • AlojzZ

   Podobno imam urejeno tudi jaz.

   Uredništvo!!! Prenehajte jamrati, raje napišite, kako se odjavi naročnina!

   • SIMON ROZIC

    Tudi mladi ne gledajo TV! Imajo svoje pametne telefone in
    internet in gledajo “alla cart”…To je tisto, kar muči tovariše in
    tovarišice, da otroci in mladina za predsednika države morda
    ve, za ostale vladne butce pa ne!

  • tetka z ozadja

   Kako pa ti to veš, če ne gledaš TV?

   • Franc Šink

    Uporablja internet.

  • Miro

   LAŽEŠ

  • totex39

   Se strinjam s tem, da je potrebna konkretna akcija, ampak nekaj pa ne razumem kako si dosegel, da ne plačuješ RTV, če je vse vezano na električno energijo.

 • herman

  Kdo pa je ta Boris Tomašić, da bi bila za širšo javnost pomembna njegova izjava o pomenu javne RTV? Na sliki izgleda kot kakšen klošar.

  • Joško

   Kdo pa je Jelena Aščić. da lahko cenzurira drugače misleče??? Mislim,da se ji mora RTV zahvaliti za sodelovanje, država pa jo poslati tja, od koder je prišla!

  • Ivan Serpentinšek

   On je samo eden izmed tistih ki dokazuje da komije boli resnica.
   Raje povej en samcat razlog zakaj plačevat kontiminirano rtv, ki je folk ne gleda?
   Naj gredo na trg, ča majo že tolk reklam, ampak z 3000 zaposlenimi bo težko…

  • Steiermark

   Ja, res je, ni ga postavila partija, zato se pa ti sprašuješ, s kakšno pravico Boris Tomašič , kot politični komentator, sploh komentira partijske vrednote!

 • Janez

  Ma ne more prav vsak pijanček nastopiti na javni TV kadar mu zapaše. Pa to ni Nova TV.

  • sloustava

   Ne glej Nove24 tv, ker te resnica tako zelo boli, da bos znorel, ce bos vedel, da te peljejo udbovski mafijski sefi dobesedno v zakol. Zakol tebe kot osebe in zakol tvojega premozenja. Ce to hoces, prav, bodi neobvescen kreten. Jaz tega nocem, zaro gledam Novo24tv in sem na tekocem. Vem, da je moj cilj boljsi jutri in svoboda za vse, enake moznosti za biti slisan in viden, zato je moj favorit pomladna stranka. Ti pa voli sopek cerarjanstva, spajdasenega z jakovicizmom in bos kmalu zrl travo. Cerar in Jankovic je ne bosta, ker bosta pobrala tebi vse!

 • Franjo Trojner

  Hanzi TV pač! Sam vem, da kmalu pride čas, ko ta TV ne bo več nacionalna in tudi “harača, obveznega z zakonom določenega davka zanjo ne bo potrebno več plačevati.

 • VERRZIFIKATOR

  Jelka A. Čič

  TETKA NAROČNINA

  Je na vratih čudna inkasantka.
  »RTV pobiram naročnino,«
  rekla je, zapela to v višino,
  mislim si, gotovo prevarantka.

  Le od kod mi znana je pojava,
  se sprašujem in se silno čudim,
  res se spomniti pojave trudim,
  toda sproti mi obraz odplava.

  Spomnim se potem, da ragljajočo
  videl sem jo zadnjič na ekranu,
  grozno delujočo v prvem planu,
  isto mantro le ponavljajočo.

  Tej da zdaj se naročnina plača,
  ta da inkasantka je resnična,
  tale tetka TV-gospodična,
  mar se v stare čase svet naš vrača?

  Po vsebinah kajpada v celoti,
  tudi tehnično prav na debelo,
  saj predvaja vse se črno-belo,
  kriminalka ista: »Mi, faloti.«

  Tetki, ki od vrat do vrat zdaj blodi,
  hitro zaloputnem: »Hvala lepa!«
  Nisem ne neumna in ne slepa,
  tale mi v kontekst prav nič ne sodi.

 • centurion

  Violičasta bosanskosrbska kurba, ki za slovenskega
  hanziTv plačevanja harača poneumlja ljudi in serje čez SLOVENCE
  in vse kar je DOMOLJUBNEGA.
  Nagonit balkanko z vso zalego v bosansko vukojebino,
  rtvslo pa z napalmom zbombardirat skupaj z zaposlenimi vred.
  MI SMO SLOVENCI!

  • Prdo

   Takšnih lepih besed te je zihr župnik naučil pri verouku morda pa bil verofuk

   • zokispoki

    Ti cefurcek imas v glavi zblodofuk !

    • Prdo

     Ja

    • Sale

     Malo vas je slovenske pickice malo hhahaja

   • Steiermark

    Ali misliš, da ima cerkev titove sistem,kot so jih izvajali na tebi , kot titovem pionirčku….. tam so imeli partijski verouk, ki je pa , kot praviš ti, bil verof……uk, zato pa še danes pionirčki, zlorabljeni, vkolikor ne hodite na “verouk” v garaže, trpite tudi za štokholmskim sindromom……ter krivdo za svoje gorje pripisujete vsem drugim, kot pa partijcem, pederastom in pedofilom…..

    • Sale

     Se ti je dvignil samo verofuk prdo omeni ti pa veš trd crknte vsi zlovenci pedofili amen

   • Sale

    Duhovno občevanje se tej pedofiliji pravi

  • Steiermark

   Njo in njej podobne z RTV zaposliti, za pucanje klozetov, pa še to, kot SP……..

  • Sale

   Plitek genetski incestno bazen .otroci skrivljeno mutavi intelektualno na nivoju debila to so zlovenci hvala bogu da izumira te v desetih letih vas več ne bo amen in ne joči Janez a si ti tud not padu hhahahhaha

 • Prdo

  Sm pa mislo da ne gkedate hanzija

 • Prdo

  Tudi tu je diktatura nič o pedofilskih župnikih in o drogiranju ssds otrok

  • Steiermark

   saj je dovolj, da se pojaviš ti, ki si direktno pedofiliran in “garažiran” od ZK in tvojega smrdljivega zombija tita!

 • Darth Vader

  ko sem se par dni nazaj sprehodil mimo stavbe RTV v Ljubljani, sem dobil občutek, da gre pri RTV za neke vrste levičarsko-FDVjevski rezervat, saj RTV izgleda kot FDV……polno neke praznoglave antifa mladine, ki sedi po svojih luknjah od pisarn, mimo katerih se sprehajaš, pišejo bedarije,snemajo bedarije……ko gledaš te ljudi, ki se pripeljejo s kolesom na šiht, eni na pol pedrčki, drugi na pollezbijke…..vsem pa je skupno, da imajo v glavi luknjo, so funkcionalno nepismeni, fah idioti in umsko zaostali,ki bi bili velik socialni problem, če nebi bili proti naši volji prisiljeni plačevati njihove TV

  • Prdo

   Kolk je lahko medij objektiven če je v lasti politične stranke po možnosti tuje ?

   • Darth Vader

    koliko je medij lahko objektiven, če je v celoti v lasti globoke države, ki obvladuje iz ozadja vzvode “parlamentarne” demokracije, mi smo pa proti svoji volji prisiljeni vsak mesec to plačevati? ….. PRISILJENI!!!!

    • Prdo

     To ni odgovor to je vprašanje sicer sem tudi pričakoval to tudi jaz sem proti prispevku

    • Krtača 20

     Kolkrat na dan morte vidt na noratv janševo plešo, da urok drži cel dan?

     • Prdo

      Od 2 do 5x odvisno od vrste pranja

   • SIMON ROZIC

    Uči se rusko! Kmalu boš moral razmišljati in pisati v “cirilici” ….

    • Steiermark

     Njemu, kot srbskemu iztrebku v Sloveniji, to nebo težko….

     • Sale

      Ja Job tvaju mat.bled nahuj

   • antimur

    Imaš prav, tako je z RTV, kjer Kučan in banda vodijo ta kučanistični medij, kot da bi jo dobili v dediščino.

  • baubau

   alkoholike si pozabil!

 • mginko

  Koliko časa bo še preteklo, da bo drugorazredni Slovenec spoznal, da tako deluje podmladek stare udbe.

 • Krtača 20

  Neodvisne rtv so povsod trn v peti rockefeller news korporaciji. Ta prvo kar so nardil v Grčiji, ko je izbuhnila kriza je, da so zaprli javno rtv pod pretvezo varčevanja a so oddajali naprej – ljudje so delali zastonj. To boste domobrančki težko zastopl.

  Rotchild news recimo se je pa uštulil povsod v napovedovanje vremena. Da lahko širijo svojo famo o globalnem segrevanju (njihovih možganov).

  • Prdo

   Malo gledam tv vendar po mojem je še njbolj objektivna nacionalka

   • realnost

    zanimivo, visiš pa skoz tukaj na novi24TV!

    • Prdo

     To mi je šiht jbg

  • Mojca pokraculja

   Hvala za razlago. Rockefelerji in Rotscildi torej vodijo vašo javno RTV.
   S kom vse se niste specali levaki -ups komunajzarska mafija. Denar ne smrdi, kenede.

 • sloustava

  Golobic trdi, da so mediji kupljeni. Narod trdi, da je to res. Mudzahedinke so dekle te trditve, tega aksioma! Biti nesvoboden, nekomu dekla ali hlapec…to vlogo premorejo samo oni, ki ali v glavah nimajo mozgan ali so ttotalni nesposobnezi ziveti od lastnega dela. Slovenec ni ne eno ne drugo….!

 • Miro

  morda bi radi da se uzakoni da se obvezna naročnina namesti za javno RTV plačuje ja Nora TV 24

  • Prdo

   Kaj se oni bunijo itak so tujci

 • Antonius

  Ma kakšen desus in gobcanje njihovega Erjaveca o 1000 evrskih pokojninah?!
  SDS bo upokojencem za 12.5 evra dvignila pokojnino, ker bo upokojence razbremenila plačevanja *televizijščine*. 150 evrov prihranka je lahko marsikomu prezeblih kar dobra obutev ali zimski plašč.

 • Krtača 20

  Domobrančkom je sam nerodn. Radi bi domobranski kotiček na javni rtv, sam ne upajo naravnost povedat. Pol bi pa tud 36evrov plačval na mesec plus evro za vsako jajotovo besedo.

  • SIMON ROZIC

   Ti si čistokrven idiot!

   • Steiermark

    Poleg pa še misli, da je upravičen do 36 evrov za vsako svojo skozlano lažnivo in natolcevalsko besedo…..

  • zokispoki

   Udbovc, odkrtaci se !

   • Sale

    Retard incestna familija Janša je poginila amen

    • zokispoki

     Cefur smrdljivi, take kot si ti, takoj na splav, in po Savi direktno tja, od koder ste se priklatil !

  • Steiermark

   Ja, res je, ker je njegova beseda tudi vredna tega denarja!

 • xtc

  RTV na prosti trg naročnino pa ukint.

  • SIMON ROZIC

   Nisem vedel, da smo po standardu tako blizu Švice…

 • Jožef

  Da vas spomnim, tisti, ki niste prebrali zadnje iršičeve kolumne, storite to čimprej, da boste doumeli, ka pomeni mehki č za nas Slovence.

 • hribovc

  tud’ za komignido jeleno velja tista; če ni nasajena ponoč’, je pa podnev’

 • pravapot

  Za SRBIJANCE cenzura ni bila nikoli problem.

 • pravapot

  Na RTV javni hiši so se profesionalke pritožile. Janković je zahteval in dobil spolne usluge od amaterske apotekarke, njih je pa popolnoma spregledal. Njegova sonarodnjakinja Jelena je čisto iz sebe. Počuti se kot zavržena stara cunja.

 • Krtača 20

  Samo v janševi besedi je resnica. Ne verjemite nikomur drugemu. Kdor ne verjame samo janševi besedi, je krivoverec. Zdaj si pa zgloncajte pleše, da bo janša zadovoljen.

  • učko

   Ja, sej vemo da je podoben kurcu, pa kar se tega tiče ni sam kriu, ne ga kar naprej obsojat !

 • Kotar Mihael

  baba ma lase poplajhane tku k mam js fasado!!! lepa barva! ampak zanč baba.

  • piko8

   Žnable ma pa k zorangutan!!!

 • Silka

  Od “družbeno političnih delavcev” ali hlabcev preklete komunistične bande ni mogoče drugega pričakovati kot enostranskost in laž.

 • Grenze

  Lopovi in kurbe , kurbe in lopovi !!!!

  • učko

   ke ti vid š lopove, same kurbe so, no !

 • Krtača 20

  Najbolj objektivno poroča noratv – o vseh nečednih poslih janše in mafijske princeze đuđić, smo največ resnice izvedeli prav na noratv. Sploh o mafijskem notarju sđsa ki je izgubil licenco, ker je tak posel sploh podpisal. Bravo noratv! Sama objektivnost.

  • učko

   haha, JaJotu noben notar ne bo več podpisal nobene pogodbe, ker mu bo pol Udbo-mafijska birokracija odvzela licenco ! hahhaha

 • if

  Aščič: “Izjave Tomašiča nismo vključili, ker ta ne sodi v kontekst.”

  Aščićevi in RTV Slovenija sporočam, da mnoge vsebine na RTV ne sodijo v kontekst profesoinalnega dela in krepitve demokracije, ker so naklepno producirani kot produkti s stvarno napako!

  Ti in taki produkti imajo pomanjkljivost, ki jih definira kot “neustrezni za demokratično rabo”.

 • piko8

  RTV prostitutka aščič ni sposbna demokratično razmišljat!!!

  • Vlado

   Aščička, se ve da razmišlja samo z tistim kar ima tam spodaj in seveda vsem v prid temu le da je levičarsko usmrajen….

  • Sale

   Reče lajdra Urša sinu črtu ti pa fukas bolje kot Janez vem to mi je že retardiran brat Jakob povedal

 • Morala

  “kot primer navedli Romunijo, kjer je nedavno prišlo do ukinitve prispevka”- bravo Romunija!!!

  Če je javna RTV, bi morali predvajati tudi nasprotno stran in ne samo tisto kar njim paše. O tem sem že večrat pisala, v kolikor imajo reklame in oglase, naj se ukine prisilni prispevek…če ne pa naj ukinejo oglaševanje artiklov in raznorazne storitve podjetij!!

  • Prdo

   Nora 24 ta je pa tabolša višek demokracije

   • Morala

    Govora je o javni TV!

    • Prdo

     Saj je maša s pedofilom ob nedeljah na tv

     • Morala

      Ne gledam TV Slovenija, ne hodim v cerkev in ne verujem, sem pa za pravico, resnico, etiko in moralo…

     • Prdo

      Bravo in največ pravice je na desni na terstenjakovi so zaposleni sami komunisti in kriminalci malo preveri pa boš prišel do zanimivih odkritij npr začni pri nepomembni kocjanovi

 • antimur

  Kam smo prišli, da lahko čefurska bunka na slovenski javni RTV, ki jo prisilno plačujemo, prepove Slovencu podati svoje mnenje. Sicer je pa vsa ta, v glavnem jugo pritepenska golazen nekaj najbolj primitivnega, kar je možno. Prednjačijo pa odvratne Tomićka in Murgelca, pa Aščićka in cel kup njihovih bosansko-srbskih kobil, ki se še zdaleč niso integrirale, celo več, z njihovo primitivno kulturo posiljujejo Slovence. S pomočjo takšnih primitivk lahko zamrznjeni zločinec Kučan s svojo drhaljo uničuje slovenstvo in vse kar je povezano z našim narodom.

  • Prdo

   Mi itak ne gledamo rajš novo ma odlične vsebine

 • Prdo

  Zanimivo manjšina bi spet rada vladala pa se prodaje tujcem kako že rečemo takim k se prodajajo prostitutke sm vi se zastonj ste navadne kurve

  • Franjo Trojner

   Iz kire nepriznane manjšine te si? A nimaš res nobenega ponosa, da se tujcem zastonj daješ? Cifro postavi 20€ pa zdravo, se boš lahko sam preživel, da ne boš za vsak drek po dnar na socialno leto. Bljek, res si ostuden, bljek.

   • Sale

    o smrt zloveniji

  • Karl

   Zanimivo Prdo se ima za zastonj kurvo, ki se prodaja levičarjem!????

 • totex39

  Jan Kovalski se strinjam s tem, da je potrebna konkretna akcija, ampak nekaj pa ne razumem kako si dosegel, da ne plačuješ RTV, če je vse vezano na električno energijo.

  • Prdo

   Enostavno vržeš položnico tako kot ivan

   • totex39

    Ja, pol te pa tožijo in rubijo.

    • Peter

     kaj pa če imaš vso elektriko na generator?

     • totex39

      A si blokovc?

  • Jan Kovalski

   Če nimaš televizije te ne morejo prisiliti, da plačuješ, vendar moraš podpisati izjavo in se seveda odreči aparatu, ker te lahko vsak trenutek pridejo kontrolirat. Se itak tudi vidi, da nimaš nobenega delujočega kabelskega priključka ali antene, niti internetne televizije.
   Skratka sam sem poskusil in je delovalo. Pri meni tudi ni bilo težko, ker si resnično ne želim več gledati televizije, gre preveč časa za pasivno aktivnost.
   Vprašanje pa je kaj bi se zgodilo, če bi šlo za množično odjavljanje, predvidevam, da gre pri meni za redke primere in se zato ne vznemirjajo preveč. Vsekakor bi bila prporočljiva množična akcija.
   V Švici so imeli pred kratkim celo referendum na temo obveznega plačevanja, in zanimivo, ljudje so izglasovali plačevanje. Vendar je potrebno vedeti, da je Švica izjemno bogata država in zato tam gledajo na to malo drugače. Tudi pri nas bi v primeru množičnega odjavljanja prišlo do referenduma, ki bi se verjetno drugače končal kot v Švici. Vendar, če ni aktivnega odpora, ne samo gobcanje, se ne bo nič spremenilo.

 • Prdo

  Prodali ste se mađarom hahaha bol natančno mađarski politiki tako kot takrat dolfiju spet bo cmihanja

  • As

   Veliko bolje je sodelovati z Madžari kot pa z kakršnimikoli levičarskimi bedaki!!!!

 • RATATA

  Ćefurke Slovencem jebejo matr!
  Po šolah, vrtcih, faxih, firmah, upravnih enotah, na vladi in eRTeVeSlo ter drugih medijih.

  • Sale

   To cefurskega te sključene kripelj zlovenke se prdniti ne upajo.smrt zloveniji amen Bog poplavi pretresi in uniči to pedofilno suženjsko hlapcevskih pleme amen

 • Jovo Jamnica

  Potomec kerega je ovi na fotki polek Ašićke??? Potomec Đingiskana???

  http://3.bp.blogspot.com/-v_rNnXSLOAc/U52Xjk4bppI/AAAAAAAADB0/4qM7SzJpx-k/s640/GenghisKhan-donato.jpg

 • herman

  Kdo pa je ta Boris Tomašić, da bi bilo v interesu javnosti objaviti njegovo mnenje o pomenu javne RTV? Na sliki izgleda kot kakšen klošar.

 • Peter

  Res je, izjava ni sodila v kontekst.
  Tradicija hanzi je, da drugačna mnenja ne sodijo v njihov kontekst agitprop zmazkov, torej gre za ćuvanje tekovina, no.

 • Jovo Jamnica

  Ve keri, če je članek napiso mogoče neki Sokić???

  • učko

   Jah, Sokić je biu kriu, da je tako na glas žlapcalo, k jo je šopal kakšen RTVjevski mogotec !

 • učko

  Hu d fak iz Jelena Ašćić ???!!!!!!!!!!!!!!!!

  • FUCK COMMUNISM

   Levuharska cefurska kurba!

   • Sale

    Niso vse kot tvoja zapita in odslužena mama

 • Gor Pri

  Kakšna baburina je postala ta! MANJ JEST!

  • učko

   Pa več fukat, sam k’ je noben noče, še čefurji so preveč zbirčen ratal !

 • Franc Šink

  Težko primerjaš Jeleno A. in Evgenijo C.

  • učko

   Ena je že zamortizirana kurbetina, druga pa še precej frišna !

   • Sale

    O svoji sestri in mami to pricas

  • FUCK COMMUNISM

   Obedve si zasluzita edino ATM – ass to mouth. Iz riti v gobec!

   • Sale

    Tvoja mama je vsega dobrega navajena

 • Joško

  Ej, da zmaga desnica na junijskih volitvah; potem se bo pa začelo spomladansko čiščenje. Odkar vlada levica, se je nabralo ogromno nesnage.

 • Peter

  A majo na bosanski tv kakšno Nnovinarko Marijo Kovač? Sam prašam, no.

  • FUCK COMMUNISM

   Sej tut zupan Sarajeva ni Janez Novak! Pa Beograda ravno tako ne…

   • Sale

    Nesposobni hhahaja

  • Prdo

   Ne ker ni sposobna

 • FUCK COMMUNISM

  Slovencem nam v lastni drzavi cefurji krojijo zivljenje. Kdo je to dovolil?! Levuharji! In celo tolk so levuharji zabiti, da jim je placevanje RTV prispevka sprejemljivo. Levuharji so rak clovestva!

  • Sale

   Boš šel v vagon v bleiburg ekskurzijo vaški domosralec smrt Sloveniji amen

 • Prdo

  Prispevek je potrebno ukinit tudi financiranje pedofilske cerkve

  • FUCK COMMUNISM

   Spet en komentar, ki nazorno kaze, da 1. ne ves prav veliko in 2. da je zate, smrdljivga cefurskega levuharja, pomen demokracije to, da vsak dela kar mu pase…

   • Prdo

    Sem ateist plačujem pa neko govnarsko pedofilsko organizaciji

    • FUCK COMMUNISM

     Cerkvi, ti kreten, ne placujes nic! Idiot! Iz cesa, dej mi povej?!?

     • Prdo

      Saj ne plačujem vzamejo mi

     • FUCK COMMUNISM

      Vprasal sem te iz cesa???? Odgovori na vprasanje IZ CESA ti vzamejo?!?!?!?

     • Prdo

      A se sam delaš zabit

     • FUCK COMMUNISM

      Ne gre, a ne?!? Nimas odgovora! Ker flancas kretenizme o katerih nimas pojma! Iz cesa ti cerkev placujes oz iz cesa ti vzamejo (sicer ista stvar, ampak levuhar tega ne bo razumel)??? Odgovori na vprasanje!!

     • Prdo

      Ne delaš se res si

     • FUCK COMMUNISM

      Pizda ti materina zabita levuharska!!! Odgovori na enostavno vprasanje iz cesa ti placujes (oziroma po tvoje, ti vzamejo) za cerkev???? Odgovori na vprasanje, debil!!!

     • Prdo

      Saj tebi tudi če si pa tolk zabit da bi ti jaz kot en prdo levuhar čefurski to moral razložit je pa res žalostno

     • FUCK COMMUNISM

      Odjebi kreten! Nimas odgovora! Samo gobcas, tipicno levuharsko, brez osnove! Isto je klinika v Avstraliji in Janseva podkupnina! Sama sapa vas je. Treba se vam je usrat v gobce!

     • Prdo

      Si na nivoju enga donkota

     • FUCK COMMUNISM

      Navedi postavko od tvoje bruto place, ki gre za cerkev?? Z besedo na plano!

     • Prdo

      Sm pa mislu da ti ne bo vžgalo

     • FUCK COMMUNISM

      Postavka????? Cerkev se ne placuje iz davkov, kreten!!!!! Navedi mi postavko, ki gre za cerkev!!!

     • Vojteh Dovč

      s katerim denarjem se financira cerkev ???
      -razloži,da bomo 1x vedli kako in kaj..in iz kje cerkvi tolko denarja

     • FUCK COMMUNISM

      Ne ne ne, ne bos obracal vprasanja! Iz davkov se cerkev NE financira. Ce trdis drugace, navedi postavko, ki gre od vseh davkoplacevalcev za cerkev!

     • Vojteh Dovč

      jaz ne trdim nič jaz enostavno ne vem s katerim denarjem se financira cerkev

     • Sale

      Nimaš odgovora kot tvoji pedofili smrt cerkvi in slovenskemu plemenu

     • FUCK COMMUNISM

      Ne gre, a ne?!? Si spoznal, da gobcas na pamet, al si tut za to prevec zabit?!?

     • Sale

      Kaj njegovo mamo a tvoja ti je že dojadila pedo

     • Sale

      Iz tvoje riti duhovniškega tiča bo izvlekel.me se nisi najdel retard familija Janša je poginila hahhaha najdel

     • Sale

      Pedofil prijava

   • Sale

    Hhaaaa Jurčevo hlapcevsah zlovenija in incestni pedofilsko zlovensko pleme izumira Bog pobij te retard zlovence in za veke vekomaj naj izginejo amen

  • Stojan

   In to ti Prdo ki se financiraš iz naropanega bogastva tvoje sprijene levičarske ideologije?!
   Zapri svoj umazani gobec in se vrni tja v od kod si prišel!

 • Krtača 20

  Janša je reku da štruce iz kant ven gledajo tko da desni ne se sekirat. Če mate tolk dnarja da kruh u kante mečete pa z neba klatite, boste mel tud 12evrov za rtv. Brez pardona!

  • Prdo

   Bistvo je v tem da bi potem lahko več prispevali za revnega ivana

  • FUCK COMMUNISM

   Sprevrzena logika, katere je sposoben samo en zabit levuhar! Fuj!!!!

   • Prdo

    In to je vse kr si zmožn napisat

    • FUCK COMMUNISM

     Spomn se svojih odgovorov, ne uporabljaj mojih, debil!

    • Sale

     Ima komplekse odraščal v neurejeni pijanski družini verjetno sta se oba starša opijala pretepala mogocm celo zlorabljala.in odraste v fuck komunizma zalostno

   • Prdo

    To je janševa izjava edin če boš mal obr kot domobransko prisego ki po tvoji fantastični raziskavi dobi čist nov pomen oni so prisegli bogu jaoooo

    • FUCK COMMUNISM

     Kreten, preberi si prisego!!! Pa drzi se teme! Navedi postavko, ki ti gre od bruto place za cerkev!!!

     • Prdo

      Ja tako mi bog pomagaj po moji zelosuper strokovni raziskavi in iz zelo zanesljivih virov boga ni bilo na prisegi in kot bog je bil mišljen dolfi ker pa je slučajno ta prisega prišla na ušesa boga in ker je pravičen sodnik vas je po vojni kaznoval

     • FUCK COMMUNISM

      Tebe je treba ubit! Definitivno!

 • Peter

  Prdo, hočeš povedati, da imajo bosanci Tv, kjer je pomembno, da si sposoben in ne naš, za razliko od Hanzi, jasno, no?

  • Prdo

   Ja to je to ne vaš

 • Peter

  Si pa daleč najbolj priden od vseh provokatročkov, piškotki bodo, samo povej katere imaš najraje, tiste pasje, rajtam, no.

  • Prdo

   Gledaš že vidiš pa ne

 • FUCK COMMUNISM

  Idiot prdo gobca o tem kako mu vzamejo za cerkev in ko sem ga vprasal iz cesa mu vzamejo, nima odgovora!!! Preklet idiot zabit!

  • Prdo

   A nima smisla ti teb razlagat ker tvoja glava je oprana ne sprejema kriti sm ena smer je prava

   • FUCK COMMUNISM

    A je mozn, da je to en levuhar izdavu?!? Cesa vsega cefurski gobec enga levuharja ne sproducira…

  • Prdo

   Vedno morš imet prav druga mnenja te sploh ne zanimajo in niti najmanjše možnosti ni da ima morda sogovornik prav bogi tvoj fant!

   • FUCK COMMUNISM

    Ej kreten, tukaj ni poanta ali imam prav jaz ali ti. Gre za to, da si napisal, da “ti vzamejo” za cerkev, ceprav se cerkev ne financira iz davkov. Navaden idiot si!

    • Sale

     Tebi je vzeto vse samo še življenje si moraš sam vzeti amen

  • Peter

   Torej primerja hanzi tv s cerkvijo? Saj tokrat pa niti ni prav veliko mimo usekačl. Oboji pridigajo svojim vernikom, no.

   • radames

    Na hanzi TV so primitivci! Zakaj? Zato, ker se niti v cerkvah, ko so snemanja ali oddaje, ne znajo obnašati. Vpijejo, se naglas pogovarjajo, kadijo itd.
    Pri nekem snemanju v ljubljanski stolnici je bilo od duhovnikov zagroženo, da ne bodo dovolili več snemanj, če ne bo primernega obnašanja ekip.

  • Prdo

   Dedek mraz pabbožiček miklavž on prinesejo

   • FUCK COMMUNISM

    Ti si tolk pokvarjen in zabit, da se ce bi ti nekdo dokaz v ksiht zabil, bi se naprej lagal in se sprenevedal.

    • Sale

     Tebi na čelu piše da si glup to lahko tudi dokazes hahhaha

     • FUCK COMMUNISM

      Ce to pride od zdrizastega levuharskega cefurja kot si ti, je to zame kompliment in znak da sem na pravi poti. Tako da, ti kar nadaljuj, mrlic!

  • Tom Žnidarčič

   Ni važno, ali je prdo tebe prepričal ali ne, važno je, da so inculatori prečitali, da prdotu cerkev jemlje!

 • Soave
 • Krtača 20

  Prišlo je do paradoksa – pofukelj komunismus verjame da se cerkev financira od samega boga. Levi, molimo, še so tolk prfuknen na temu svet….

 • slaipowi

  Who, the fuck, is Boris Tomašič?

  • Krajnc

   Slaipowi you are the FUCK blesavi… nauči se slovensko potem pa komentiraj, ali pa se poberi tja od koder si prišel! Smo v Sloveniji ne pa v neki čulukafri, kamor spadaš ti ….

   • slaipowi

    Who, the fuck, are you? And what is culukblabla?

  • Tom Žnidarčič

   Somebody, that yuo do not need to know!

 • milanček

  kaj to govno še dela na moji, ponavljam, moji TV? Zakaj moji, zato ker je slovenski narod financira! Ta zmazek takoj odpustiti!

  • Sale

   Retard incestna familija Janša je poginila jugu hahhaha

 • Peter

  Pred volitvami bo očitno naš provokatorček aktiviral vse stare nicke, da bo zgledalo, da jih je več, no.

 • Jožef

  Pri tako zgovornem naslovu in samem članku se je, kor običajno, dvignilo veliko prahu.
  Po bežnem pregledu komentatjev je moč sklepati, da vas je nekaj, ki odobravati početja javne hiše, drugi pa ste kritični do tega početja.
  Vsak Slovenec, ki ljubi svojo domovino in svoj narod, bi moral po pravilu kritizirati oziroma se boriti proti srbizaciji, muslemizaciji in lgbtizmu našega naroda in našega jezika.
  Tisti pa, ki to zagovarjate, med njimi je mnogomSlovencev, ste pa milomrečeno prodane duše.
  Zakaj tako trdim, zato, ker smo leta 90 rekli vsemu temu odloč ne v prepričljivem številu.
  To ni noben neofašizem, extrmizen,ultradesničarstvo ali podobno.
  Gre preprosto za to, da hočemo tisto, kar nam je bilo pred 1/4 stoletja obljubljeno.
  Bog živi Slovenijo brez “šarije in šumadije”, pa če vam je prav ali ne.

 • bubamara

  Ukiniti prispevek. Javni zavod financirati iz proračuna ministrstva za kulturo.

 • Vera

  Tudi ” Jelena Ašćić ” ne sodi v naš koncept !

  • Sale

   Zbiram zamaške za črta in Jakoba zbujata se poscana in posrana ter pod posteljo kukata če je Milan pod njo hahhaha

 • mona lisa

  Plačevanje RTV Slovenija prispevka je kriminal. Program katatrofalen in vse cenzurirano. Plačujemo prisilno nekaj kar sploh ne gladamo.

 • Prdo

  Men je lepa

 • Rožle

  Pri njej pa za spremembo velja pravilo, da videz vara ..
  kar pa niti slučajno ne velja za Mrakovo, Tomićko, Makaravićko, Murglovo …pa še kakšna bi se našla

  • Nšo-či

   Hmm..mogoče je premlada, da bi se njena notranjost zrcalila na njenem obrazu.

   • Rožle

    Hmmm ..

   • Peter

    Se je pa zelo zredila, baje

    • Rožle

     Pol je to neka stara fotka ..?

     • Peter

      Ne vem, ne gledam hanzi, samo nekje sem prebral, no.

     • Rožle

      Ja, jest tut ne :)

     • tohuvabohu

      Po mojem v Nedeljskem. Tam brez premisleka objavijo vse, kar se rado bere.

    • Rožle

     Ma dobr … čudno, da že ni fajn zapita …
     kar se za RTV standarde spodobi
     ..

    • Peter
    • Sale

     Črt in Jakob sta zbolela zbiramo zamaske

     • Stiknes

      Sale Prištin ima zamaške za tebe. Vidiš Kosovari so včasih zbirali zamaške in še kaj, danes pa imajo lepo svojo državico. Ti pa ki si jo lepo stegnil v Slovenijo pa sedaj smradiš po Sloveniji. SRAM te bilo, le kje ti je bila zavest in domoljubje da so ti ukradli srčiko Srbije Kosovo!?

   • Peter

    Problem slovenske razdvojenosti je tudi v tem, da taki ljudje mislijo, da delajo prav, oni so prepričani, da se borijo proti princu teme, ki bo, če pride na oblast uvedel diktaturo, da bo desnica uvedla verouk v šole in silila ljudi, da hodijo v cerkev…
    Torej ne gre nujno za zlobo (razen pri naših provokatorčkih, kjer je ta v veliki meri prisotna), ampak za prepričanje, da delajo dobro in pravilno, no.

    • tohuvabohu

     Murphy je rekel: ne razlagaj kot pokvarjenost, kar lahko razložiš kot neumnost.

    • Nšo-či

     Ne vem kaj mislijo ljudje. V Butalah ne znamo poslušat..niti slišat. V gledališču sem bila. Gledala sem Čakalnico in se nasmejala do solz. Tako majhni smo v Vesolju in medseboj veliko bolj povezani kot si mislimo. Pa te majhnosti, ponižnosti in hvaležnosti ne razumejo niti tisti, ki so dobili drugo priložnosr..

 • domovina mili dom

  Tu ne vidim problema. Kazensko ovaditi po hierarhiji vse na tem javnem kupleraju, zaradi malomarnosti, opustitve načel poštenosti poročanja.
  Ko so sankcije izvršene pravnomočno, bodo piškotarji postali novinarji.

  • Peter

   Hehe, in sodili bodo…saj veš kdo kdo in potem tudi že veš rezultat, no.

  • Sale

   Vprašajo Janšo a bi ti Uršo enkrat ali črta dvakrat.ursa je Urša ampak dvakrat je upak dvakrat odvrne jansa

   • Hasan

    Sale ma kad ti kažem idi u Prištin tamo te čekamo zemljače … ma budalo koji si ti tako nepismen da ništa ne razumeš. Izgleda da ti mozag propada …

   • domovina mili dom

    Dokazal si primitivizem. Ko ne zmoreš, se spraviš na otroke ali žene.

 • Tweety Bird

  Čujte, Nova24tv spet laže… SPET, SPET IN SPET… Nova24tv-v službi laži !!!

  • Asja

   Tweety še ena iz vašega levičarskega arzenala ki smo ga poznali in ste nas futrali do danes z svojo gnilo in lažnivo propagando kot jo je diktiral zločinec Tito. Se ve kdo je SPET IN SPET v službi velikih LAŽI. Samo pogledaš tebe, levičarsko režimsko propagando, cmerarja z vso agitacijo o etiki in morali, vse levičarske banksterje ki se bohotijo na vseh pomembnih položajih in se jim nič ne zgodi, strice iz ozadja pod patronatom Kučana in Zemljariča, vse levičarske stranke, ITD…ITD … pa je vsakomur jasno vse o lažeh in levičarskem zavajanju!
   Ste pa res s teboj vred kronane BUDALE ki jim manjka pameti. Ta maloumna strategija je že davno spregledana in zastarela. Je vse produkt vaše rdeča krvave peterokrake zvezde ki ima temelje na lažeh in se še kar naprej smrdi in črni!!!

 • Peter

  tumpek, spet afne guncaš kle.
  pojdi raje, preden jih spet fašeš, no.

  • Rožle

   Maš detektor za tovrstne levake :)

   • Peter

    Ne, radar za jeftine provokatorčke, no.

 • Tweety Bird

  Jaz, uboga in nežna rumena ptičica…jeb*** mamico Petru in njemu podobnih. Ker nimam piceka, lahko uporabljam veliki črni dildo…brez vazelina :)

  • ĐĐ Style

   Petru si ustvarila nasmešek na obrazu

 • žogica

  Dobra novinarka, tale Jelena !

  • Rožle

   Ti si topla? …

   • žogica

    Sploh ne, ti se pa že hladiš !

   • Sale

    Če so vsi zlovenci taki junaki kot ti Rožle itek da je topla hahhah

    • Krasim

     Ajd Sale čuti i beži odakle si došao. Kosovari te čekaju u Prištin ….

  • ĐĐ Style

   Ko pogledam voditeljice na Nova24, jih še v krematoriju nebi zaposlil

   • žogica

    Vsi so iz Prištinske univerze !

    • Balon

     Žogica vsa tvoja levičarska ideologija je osnovana na lažeh in jim verjamejo samo takšni levičarski kreteni kot si ti. Nič čudnega, ko pa imaš tako maloumno pamet v kateri imajo prostor samo laži in gnoj ki so ti ga naložili tvoji levi ideologi v katere tako sveto verjameš. In ki ima korenine v komunističnem zločinskem sistemu laži, ropanja, pobijanja in vseh ostalih zli dejanj ….

     • žogica

      No nehaj pametovati ! Tvoja desničarska ideologija je pa zasnovana na enoumju, nestrpnosti, sovraštvu, lažeh, poneumljanju, konzervativnosti, izdajstvu lastne domovine, pobijanju, ponarejanju,……………….., še bi lahko naštevala. Sposobni ste vseh grozot tega sveta, upam, da do tega ne bo prišlo !

     • Balon

      Žogica, ti le naštevaj tin pripiši vse to le svojim levičarski zločincem kot so tvoji zločinci Tito, Lenin, Stalin, Berija, Mao Cetung, Kim jong un, in še mnogi levičarski izmečki ki so dali pečat vsej krvavo umazani zgodovini. Tvoje pametovanje je lahko le na nivoju ko od ogabnosti tvoje levičarske miselnosti lahko kozlaš.
      Si tupa in zaostala za zgodovino, dejstva in nesposobna da dojameš človeka in njegovo dostojanstvo. Komunizem in vse levo usmrajene ideologije so največje ZLO od ZLA kar jih pozna človeštvo. Ti z svojim razmišljanjem pa si še posebna sramota!

     • žogica

      Potvarjanje zgodovine je vaš najuspešnejši projekt, to ti moram priznati. Pred 70timi leti se izdali Slovenski narod, to se je zgodilo, to piše zdodovina……, ste izdajalci svojega naroda….Če ti živiš v komunizmu in se ukvarjaš s komunisti, ker ti je Janša opral možgane, je pa to tvoja stvar. Vaše sovraštvo, vaše enoumje, vaša nestrpnost…… do sočloveka, vas pelje v pogubo, le kdo si želi takih ljudi ob sebi. Ni sramota razmišljati drugače, sramota je početi reči, ki prizadanejo druge…

     • balon

      Žogica, daj ne seri in se poberi tja kjer so komunistični sistemi še danes na višku. Več kot 70 let nam takšni lažnivi agitatorji kot si ti vsiljujejo svojo umazano resnico in zgodovino ki temelji samo na LAŽI, ROPANJU in POBIJANJU drugače mislečih. Vse kar je ta levičarska ideologija znala je osnovana na tem.
      Le poglej si vso maso teh levičarskih zločincev. Ti so s teboj vred IZDAJALCI in UNIČEVALCI Slovenije in slovenskega naroda. Ti si ena od tistih ki izdaja lastno osamosvojitveno domovino za interese levičarskih apetitov in privilegijev. Ti si ta SRAMOTA vseh SRAMOT ki narod vodi v pogubo kar ste dokazovali in izdajali narod že vse od 2.svet.vojne naprej pod oblastjo Tita in mnogih levičarskih zločincev. Že med 2.svet. vojno so se vsi levičarji skrivali po hostah, iz host ropali in napadali poštene Slovence, potem pa se kot hijene ponovno skrivali v svojih brlogih. Ko pa je prišla ruska invazija na naša ozemlja, pa so se polastili oblasti, kjer so pod vedenjem vseh partijskih veljakov ropali in pobijali vse kar so smatrali da jim je na poti. In med njimi tudi mnoge levičarske poštenjake ki so verjeli v kaj drugega kot pa to levičarsko izdajstvo. Uf to pa je herojstvo ki ga razumejo samo takšni kot si ti. Da o izdajalstvu niti ne govorimo!!!
      Ja le zamisli se malo ko trobezlš takšne nesmisle!
      Ko pa se je Slovenija osamosvojila je bila napaka da takšne kot si ti ni poslala v sistem kakršnega tako srčno zagovarjaš (npr. Venezuela ali Severna Koreja).Vsa levičarska ideologija je po vsem svetu pobila in oropala na stotine milijonov ljudi. Pri nas je več kot 600 grobišč in vsi ki so bili na zverinski način pobiti prav vsi do zadnjega so nedolžni. Ker se ve kako je ta krvavi levičarski aparat obsojal in deloval.
      Seveda takšni kot si ti in vsi z tvojo gnilo umazano pametjo tega pač ne želite vedeti ker je boleče in ker ste ovce ki se vedno tresete ko je govora o vseh svinjarijah katerih naslednica bi ti rada bila.
      In nehaj že ti žogica stalno blatiti in žaliti Janšo. Raje se vprašaj po svojem sovraštvo ki mu vedno znova nasedaš. Le odgovori si zakaj ga tako osebno sovražiš? In kaj ti je slabega storil da si tako zla do osebe ki si zasluži najmanj spoštovanje!
      Tako Janša kot SDS je lahko za vas svetilnik Slovenije za lepšo bodočnost. Potvarjanje zgodovine pa kar lepo pripiši vsem levičarskim izmečkom. To kaže zgodovina, pričevanja, dokumenti in arhivi po celem svetu. Levičarji nikoli niste znali priti na oblast drugače kot z nasiljem, lažjo, ropanjem in uničevanjem vsega kar ni bilo vaše.
      Jugoslavija je že davno mrtva in daj ti maloumnica že preboli to. Še enkrat si z svojim komentarjem potrdila svoje sovraštvo, nestrpnost do vsega kar vam levičarjem ne kima in čisto v stilu če ni po naše potem se ne izbira sredstev da se drugega prizadene. Torej si se resnično s vso krono pokazala kot ena VELIKANSKA OVCA ki ne zna razmišljati niti kanček z svojo glavo.
      Kot je nekoč dejal tvoj veliki murglski poglavar iz ozadja: osamosvojitev Slovenije ni nikoli moja intimna opcija. Iz vesolja se vidi kako imaš oprane možgane z levičarsko ideologijo, ki je ZLO od ZLA!!!!!!!!!!

     • žogica

      Kaj res misliš, da bom brala vso to tvojo SDSovsko navlako, TI in tvoj SDS ste največje ZLO od ZLA za Slovenijo !!!!!!!! Lahko noč !

     • Balon

      Žogica tvoj levičarski smrad vsekakor ne sodi na ta portal. Čeprav nisem član nobene stranke pa znam razmišljati z svojo glavo in vsak dan vidim ZLO ki ga prinaša s teboj vred vsa tvoja levičarska ideologija. Le poglej si kaj ste naredili vse od 2.svet.vojne iz Slovenije z vašim gnilim vladanjem?!
      Ti se paseš po tem portalu, jaz pa takšne medije kot je Mladina in vso levičarsko propagando ne bi niti povohal kaj šele da bi jo prebiral.
      Ko ti nekdo pokaže resnico in zrcalo pa pljuvaš z SDSovsko navlako. Zato je res bolje da bereš slaboumnosti revijo Mladino in ne sereš z nebulozami po tem spletnem portalu. Ta spletna stran je za tiste ki pošteno mislijo in tudi tako komentirajo in ne za take ki stalo z lažjo polnijo svoj levičarski ego!!!!

     • žogica

      Veš kaj Balonček, da se ne boš razpočil, pazi ! Ko že ravno omenjaš slaboumje, na tem portalu pa res postaneš slaboumen, to kažejo vaši komentarji….., noro ! Mladine že dolgo ne berem, si me pa spomnil, tako, da jo bom ob prvi priložnosti vzela v roke. Sva si pač različna….. in tako je prav !

   • Stanka

    Po tvojem komentarju tebe že tako zaposluje lažniva rdeča levičarska ideologija. Zato svojo gnilobo deli tja koder ti je mesto. Izgleda da si tako butast da še svoje spake od gnilobe ne opaziš …

    • ĐĐ Style

     Tvoj komentar mi pove celotno mnenje o tem kakšna oseba si, domobranski gnoj

     • Stanka

      ĐĐ, ti pa levičarski smrdeči gnoj kateri naslednik si in ki so po svetu v imenu te gnile levičarske ideologije oropali in pobili na stotine milijonov nedolžnih ljudi. Stokrat bolje domobranec in narodno zaveden, kot pa da bi bil levičarsko izdajalski in lažnivi kot so počenjali tvoji predhodniki po 2.svet.vojni. Tudi meni vse pove kakšna oseba si in kaj najbolj smradi po Sloveniji …

     • ĐĐ Style

      Še en ritoliznik, ki pričakuje zmago SDS-a, da se lahko tolče po prsih in hvali kot borec proti komunizmu v zameno za privilegije in materijalne koristi. Toda obstaja en problem, stranka SDS ne bo zmagala. Želim ti lep večer še naprej.

     • Stanka

      ĐĐ večjih ritoliznikov kot si ti in vsi levičarski maloumni sprijenci v Sloveniji in na vsej zemeljski polobli NI.
      Čeprav nisem članca SDS-a pa mi je kristalno jasno in iz neba vidno vaša levičarska hinavščina katero ti ex-levičarski ritoliznik z svojim komentarjem propagiraš in jim ploskaš. Kakršenkoli rezultat bo dosegla SDS bo veliko več vredna kot od vse tvoje zlagane levičarske ideologije.
      Gnili in umazani levičarji v vsej svoji krvavi zgodovini niste nič drugega zmogli kot ropati, uničevati in pobijati. In to vse z namenom ohranjanja oblasti in vaših zavrženih privilegijev!

     • ĐĐ Style

      Samo lajate, levičarji kradejo, levičarji lažejo, nikjer nič ne argumentriate. Največja laž je , da imaj odesničarji prav.

  • DUŠAN ZALAR

   Tako mlada a več slovenka ova Jelenće !!

 • Miro Jereb

  Pa poglejmo s te strani: Zgleda da je v tej hiši čuda pedofilov…saj imajo pred zgradbo nagega fantka z lulčkom….za reklamo. Tehnično in po črki zakona gledano je to iskazovanje pedofilije.

  • noričan

   ta fantek spominja na Janšo, samo da ni obrezan, ker ni šiptarskega rodu

  • radames

   Ne bodi čuden. Stvar gre tako daleč, da dedek ali babica še svojih vnukov ne bi smela fotografirati. Ali pa otrok ali vnukov svojih prijateljev.

   Najavna špica RTV Ljubljana (Televizije Ljubljana) je od vseh začetkov s Kalinovim kipom fantka in z animiranjem silhuete ljubljanskega grajskega griča (v začetku se je še cel cel ekran prikazala napis – poiskusni program). Filmsko jo je posnel Fedor Rems, če se ne motim. Iz tega 35mm širokega filma imam shranjeni dve sličici, ki jih bom prefotografiral in nekoč objavil tule. Te filmske špice so se zaradi vsakodnevnega predvajanja s filmskega projektorja (telekino) izrabljale in so šle v koš.
   Torej, replika tega fantka stoji pred TV stavbo kot simbol RTV Slovenija.

 • radames

  Kamen na kamen – palača. Korak za korakom – ukinitev obveznega prispevka za javno RTV zaradi njene pristranskosti. Ne razmišljamo vsi na način kot je bil v SFRJ (tudi v SFRJ se nas precej ni strinjalo z režimom in partijo); v Republiki Sloveniji imamo demokracijo (naj bi jo imeli!!!) in zaradi tega mora RTVS pokrivati vse želje poslušalcev in gledalcev. Tudi antikomunistične!!! Saj komunizem ni bil nič v “sorodu” z demokracijo!
  Torej, korak za korakom in z vztrajnostjo bomo zaradi nedemokratičnosti RTVS dosegli ukinitev obvezne naročnine. Nič ne pomaga tovarišica Jelena! Prišel bo čas, ko bo obvezna naročnina ukinjena. Nič se bat, tovarišica Jelena. Marsikaj je že prišlo, kar je bilo pred 50 leti nepojmljivo.

 • Miro Jereb

  Pa še to…mislim da ima ORF /Avstrisjka televizija / 600 zaposlenih naša pa čez 2000…naj me kdo popravi. Veliko se nisem zmotil.

  • radames

   Ker RA/TV medij dobro poznam, se mi je zdelo malo čudno, da bi imela ORF (po tvoje) samo 600 zaposlenih. Na Googlu sem izbrskal tole:
   http://www.razgledi.net/2008/12/23/koliko-zaposlenih-bo-treba-odpustiti-na-rtv-slo/
   Računaj pa, da je RTVS skoraj edina država v Evropi, ki ima v lasti oddajnike, pretvornike in ostale zveze (torej tudi zaposlene v tej dejavnosti). Povsod drugod so včasih oddajniki spadali pod Pošto (PTT), danes verjetno spadajo pod telekome posameznih držav.

 • Mitja

  Torej vaš portal pa nikakor ni nepristranski? Pometire raje prvo pred svojim pragom.

  • radames

   Nova24 je strankarski portal. In ga ni treba plačevati. RTVS je JAVNA RTV, kar pomeni, za vse prebivalce Slovenije, ne glede na raso, spol, politično usmerjenost in vero. In ker je javna RTV, mora biti nepristranska in MORAMO jo plačevati.
   Tebi še niso jasne vse relacije demokracije. Še precej žgancev boš moral pojesti, da boš razumel.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!