[Ekskluzivno] Katastrofalne razmere zaposlenih na POP TV – 19-urni delovnik, mobing, nepošteno plačilo in otipavanje na delovnem mestu!

Foto: Nova24TV

V uredništvo Nova24TV smo prejeli pismo nekdanjega zaposlenega v največji komercialni medijski hiši Pro Plus, ki ima med drugim v lasti POP TV in Kanal A, v katerem poroča o katastrofalnih delovnih pogojih in nemogočih medčloveških odnosih. “Povprečen delovnik je bil 16 ur, kakšen dan manj, velikokrat pa smo delali tudi po 19 ur. Bili smo popolnoma izmozgani,” piše nekdanji zaposleni in dodaja, da so bili soočeni z mobingom ter slabim plačilom. Manjkalo ni niti seksističnih izjav ter otipavanja. 

Na nas se je obrnil nekdanji zaposleni na največji komercialni televiziji Pro Plus, saj želi, da javnost izve o katastrofalnih delovnih pogojih. “Na zunaj se vse zdi super, nihče pa ne govori o nenormalnih delovnih pogojih, ki vladajo na televiziji, in o nemogočih medčloveških odnosih,” nam je zaupal.

V produkciji Pro Plusa se je dogajalo veliko različnih stvari. Delovnik ni imel nikoli fiksno določenega urnika. Zaposleni so dobili neko “kvazidispozicijo”, ki ni nikoli funkcionirala in se je nihče od šefov ni držal. Plače so bile pavšalne. Plačilo je bilo na projekt, ne na ure, in projekt je moral biti dokončan ne glede na to, koliko so delali.

Grozili so z odpuščanji
“Povprečen delovnik je trajal 16 ur dnevno, kakšen dan manj, velikokrat pa smo delali tudi po 19 ur. Bili smo popolnoma izmozgani. Prav tako smo delali od 5 do 6 dni v tednu, le en dan smo imeli za počitek, da smo vsaj malo prišli k sebi. Dnevi prav tako niso bili fiksni, da bi recimo imeli vedno prosto nedeljo ali pa soboto. Prost dan je padel popolnoma naključno. Dobili smo en topel obrok in sendviče. Mi, snemalci, smo imeli prav tako velikokrat dovolj, saj smo snemali večino stvari iz roke. In to po 10 ur.”

Čeprav so imeli kamere na nosilcih ‘easy ring’, so se še vedno soočali s hudimi bolečinami v križu in v rokah, še najbolj pa so bolečine čutili na ramenskem obroču. Kar se tiče ur in plačila, se je skoraj vedno manipuliralo. Nekdanji zaposleni opisuje brutalen delovnik, manjkal ni niti mobing, ki je bil dnevno prisoten, “češ da smo zamenljivi, da če ne bomo mi, pa bo kdo drug, da se da snemalca takoj dobiti.”

Prisotno je bilo spolno nadlegovanje
Enaki pogoji so veljali tudi za druge člane ekipe. Pri tem opozarja, da so bili vsi pod stalnim pritiskom in če so naredili napako, se je ni odpravilo na pogovoru s šefom. “Pred celotnim kolektivom smo bili poniževani. Češ, kakšen nesposobnež si, glejte bedaka, ki ne zna tega in onega. Bilo je fizično in psihično mučno delo. Veliko je bilo tudi nespodobnega spolnega nadlegovanja s strani moškega dela ekipe (večina ekipe smo bili moški) do redkih žensk v timu. Neprimerni komentarji, seksizem, otipavanje. Sam sem poročen, tako da mi je bilo to neprijetno spremljati. Nekatere so se pritožile, a vodstvo ni naredilo ničesar.”

Najbolj mučna stvar pa je bila po mnenju nekdanjega zaposlenega stalno prisotna negotovost, kaj se bo zgodilo z njimi, ko bo konec projekta. “Gremo na cesto? Bomo dobili nov projekt? Katerega? Običajno si tri dni pred koncem projekta izvedel, ali si v naslednji ekipi za naslednji projekt ali ne. Med nami so bili tudi ljudje s slabim finančnim stanjem, tudi nosečnice. Vsi smo bili tiho kot miške, saj si nismo upali ničesar reči. Bali smo se odpovedi, ki so se nekaterim našim bolj glasnim kolegom zgodile. V glavnem je v kolektivu vladal strah. Bili so tudi dobri trenutki pravega prijateljstva, izkušenj in druženja, a ne pišem zato,” je še zapisal razočarani nekdanji uslužbenec, ki želi, da javnost bolje spozna razmere na “zveneči” televiziji.

Na Pro Plusu vse predloge sodelavcev resno obravnavajo
Vprašanja o dogajanju na Pro Plusu smo poslali tudi direktorju Pavlu Vrabcu, tam pa so nam odpisali, da se v medijski hiši zavedajo, da so njihov največji kapital ljudje, in v skladu s kadrovsko politiko vse prispele pripombe in predloge sodelavk in sodelavcev obravnavajo z vso resnostjo.

Generalni direktor Pro Plusa Pavel Vrabec.

“V naši hiši vlada odprta komunikacija, urniki dela in število sodelavcev so ustrezno prilagojeni produkcijskim zahtevam in predpisom zakona o delovnih razmerjih (ZDR-1). Do sedaj nobenih pritožb na naravo dela, še posebej teh, ki jih navajate spodaj, nismo prejeli, zato smatramo, da so navedbe iz anonimnega pisma povsem neutemeljene in neosnovane. Vsako pritožbo mobinga, spolnega nadlegovanja in drugih kršitev bi obravnavali v skladu z našimi kadrovskimi postopki, dokazane kršitve pa najostreje sankcionirali,” so komentirali navedbe iz pisma razočaranega nekdanjega zaposlenega.

Peter Truden

 • herman

  Na POP TV je pa res grozno! Skoraj tako kot mi je razmere na Novi24 TV opisala nekdanja tam zaposlena.

  • wert

   A, si še od včeraj pijan ?

   • stajerc5

    Ne od vceraj, od Novega leta!

  • Republic Commando

   Kok se trudiš LoL :)))

  • pajot

   Tvoja žena je bila zaposlena na Novi?

 • Marijan Tončić

  Članek je malo slabo napisan in tečen, ker eno in isto izjavo ponavlja dva ali celo tri krat.

 • Marijan Tončić

  So pa zaposleni na POP in A kanalu zapriseženi lažnivci, in hudo jim je če na skrito verjamejo v boga, nebesa in pekel ker jim pekel ne gine. Upam samo, da se rabelj drži načrta in ne bo tam popivanje in hard rock scena razen v času reklame.

  • večni srb

   Slišal sem, da te lahko vzame Hudič tudi, če ne veruješ v njega.

   • Steiermark

    Tebe ima že na svoji strani, zato se ne boj za “svoje mesto” ob njem, brez skrbi, te bo počakalo…..

  • Matt von Glanz

   Tisto je samo za dan odprtih vrat. Reklam potem ne bo.

 • večni srb

  No ja, če so nekdanjega zaposlenega otipavali na delovnem mestu, verjetno ne gre za moškega. Ali pač?

  • SIMON ROZIC

   Spolne kvote morajo biti pošteno razporejene!
   Ne morejo se imeti vedno samo ženske “fajn”!

 • večni srb

  Eh, kdo pa še gleda tisto udba tv, mogoče edino ljubitelji španskih nadaljevank in kmetije. Ja prodajajo samo najbolj poceni tuje fore, novice to niso, cele države ne pokrivajo, tehnično niso nič posebnega, še škandalozni niso več. Potem je bolje spremljati ta portal, ki se ne brani provokativnih tem in alternativnih dimenzij, kjer je suspenz tak, da človek čaka samo še Hitlerja, ki bi otvoril olimpijske igre v Berlinu.

  Nekaterim je pa projektno delo všeč, če se dobro plača, ker narediš kar je treba, dobiš keš na roko, potem imaš pa nekaj časa mir in lahko s tistim denarjem izboljšaš, poenostaviš svojo rutino. Meni niso delovali ravno kot uredniško Štoparskega vodiča po galaksiji, prej izpostava CIA, kjer se dela 24 ur na dan. Prostor za profesionalno medijsko hišo je pri nas še vedno odprt, za začetek, rabimo več anarhije in hipijev, ki bi poročali iz terena, po slehernem kraju v Sloveniji.

 • večni srb

  Tudi mobing in seksizem me nič ne čudi, to je danes običajno v združbah, kjer se japiji šopajo s koko in jim neprestano stoji kurac od overdosa testosterona, mlade punce so v takšnem prostoru obvezna prva pomoč, sicer se jim lahko še zmeša. Včasih gre to skupaj, infantilni seksualni manijaki in nimfomanke se odlično ujamejo, potem nihče ne gleda na uro.

 • ĐĐ Style

  To je bilo preveč ekskluzivno. Ko vidim besedo “Ekskluzivno” pri Nova24, takoj vem da gre za domišljiski spis. Preveč očitni ste v svoji nameni. Ali ste se že opravičili za Mesecev TAXI (črni Mercedes)?

  • Anton

   tist taxi ni bil noben taxi, sploh pa ne od firme katero Lukec navaja, na avtomobilu ni bilo nobene dotične oznake taxi, ne oznake firme, ki jo Lukec navaja, če pa že, naj predloži ustrezni dokaz da je šlo za taxi(račun). IN VSE TIHO JE BILO.

   sarkazem press

  • Kontra

   Daj ne seri ti govno od OF. Le zakaj bereš spletno stran Nova 24h če pa vedno znova slediš smernicam LAŽNIVIH LEVIČARJEV katere del tudi sam si?
   Le teslo Mesec se MORA OPRAVIČITI za VSE DEBILNE izjave ki smo jim priča. Glede na prakso LAŽNIVIH LEVIČARJEV je vse kar delate vedno rezultat sprijenih PREVAR, SPRENEVEDANJ, LAŽI kot je v Sloveniji prisotno vse od 2.svet.vojne naprej pa do danes.
   Ti, tvoj OF, NOB in glede kaj ste počenjali in kaj imete za pokazati človek lahko samo bruha.
   Vso ZLO, UNIČEVANJE in SIROMAŠENJE je vedno produkt zahojenega levičarstva. Tudi vse to kar ti in tebi enako misleči pripisujete umazanim kapitalistom in imperialistom, Vse vaše vrednote so in bodo vedno GNILOBA od GNILOBE!!!!!!

 • VERRZIFIKATOR

  Pavel Pop

  REKA LJUBEZNI

  Slišal sem, da je nadaljevanka,
  da terminsko je zelo udarna,
  bojda pop-kulturno popularna,
  da vrti se redno, brez prestanka.

  Pravijo da ji ljubezni reka,
  seka da dolino šentflorjansko,
  da spominja kar precej na špansko,
  končno proti jugu da odtega.

  Zdaj pa berem, da vrti se redno
  tudi zunaj gledanih terminov,
  da jo spremlja vrsta opominov,
  snemanje da ni nikakor zgledno.

  V kadru da grdo se otipava,
  vsaka scena silno podaljšuje,
  marsikdo da s tem se pohujšuje,
  klima da snemalna ni prav zdrava.

  To bila naj reka bi ljubezni,
  vsa zadeva silno popularna,
  pa izveš, da je na moč bizarna,
  leglo prenosljivih zgolj bolezni.

 • Franjo Trojner

  Takšne prestrašene zajčice in prestrašene zajce v vrstah novinarskega ceha je zelo lahko voditi in usmerjati, za pest cekinov so pripravlneni storiti prav vse, kar je danes merljivo v nešteto zapisanih ali v eter povedanih fake novic.
  Zelo nizko je padlo naše novinarstvo, a gre še nižje, kar dokazujejo novinarke in novinarji v S Koreji. Samo še čakam kdaj bodo tudi pri nas novinarke/novinarji javno jokali po TV, prvo priližnost bodo imeli, ko bo umr mali žvepleni baje prvi demokratičen partijski komisar.

 • Alan Sirotinja Ford

  Vrabec se v vili nad avditorijem sigurno dobro spočije..One blontne iz popina se morjo nage kopat v tistem dolgem bazenu…On pa žge po viskijih pa masturbanac…

  • Alan Sirotinja Ford

   Ingrid nima nič proti, samo da Pavlek na IP84 zadosti dnara prinese…

 • Krtača 20

  Nora24tv fake news. Nobenega dokaza nimate, nikdar ga niste predložili, nikdar ga ne boste. Luzerji.

 • mona lisa

  To se žal danes dogaja marsikje v Sloveniji. Delavci niso nič vredni in delajo za mali denar medtem ko se vodilni bogatijo.

  • test

   zato, ker ste ovce! to je unikum kar se dogaja v slo. v aut in de bi ljudje enostavno odsli in nardili podjetjubtaksno negativno reklamo, da se nihcevrc nebi zelel tam prijavit na delo. v slo pa ne delate nic drugega, kot da se tresete in nic ne ukrepate. ravno tako, kot nic ne ukrepate glede politike, tako pustite, da vas zlorabljajo drugod. OFCE USRANE KI SAMO JAMRATE!

   • Novakec1

    En orengi ovčarski pes manjka da bi red naredu.

 • Nšo-či

  Dve skrajnosti. Naša največja televizijska hiša …javna ter komercialna televizija. No, tudi brez čustvene note, bi lahko kdo naredil statistično primerjavo med sorodnimi izdelki. Tudi tale Vrabec.

 • Priti kamuflerrji

  En hiter fakt za ženske: tisti moški, ki dajejo največ seksističnih opazk so največkrat prikriti geji, ki se na ta način kamuflirajo. Vem ker sem gej, in mam izkušnje s takšnimi…

  • Prikriti kamuflerji

   Fake alfa samci

  • Matt von Glanz

   Opazke dajejo pohotni potrebci, ni pa nujno, da so to alfa samci. Lahko so tudi epsilon in fi, pi minjoni. Alfa samec se definira kot glaven v moški družbi in ne najbolj pecarsko usmerjen tip. Pecarji bolj kot ne izkazujejo samo neurejeno življenje in pomanjkanje možate kolegialnosti. Pecarji v zrelih letih so fokusirani v glavnem samo na ženske, nimajo dobrih moških prijateljstev (neseksualnih seveda, ker takoj kot je zadeva seksualna, več ni prijateljstvo).
   Tako torej izpadejo geji, ki oponašajo pecarje (domnevne alfa samce), kot ljudje brez stalne zveze in urejenega življenja. Kar je navsezadnje pravilno itd.

  • večni srb

   Mogoče so pa samo pedri.

 • Občasni Komentator

  zanimivo, enako poročajo o stanju na nova24. En odpuščen delavec in ena odpuščena delavka trdijo, da jih vodilni nenehno otipavajo in da sta morala delati tudi 20 ur dnevno. Groza.

  • pajot

   Izmišljotina.

   • Tone

    Ali tukaj komentirate tudi zaposleni na Nova24 tv?

    • KAPIBARA

     Zaposleni in sorodniki imajo prepoved komentiranja….

     • Milomilo

      Dober vic, povej še enega

    • Milimilo

     Ne tudi, večinoma

   • Občasni Komentator

    a to pa kar nova poroča pa ni? ravno to je moj point?

  • Matt von Glanz

   fakenews

   • Občasni Komentator

    a to pa kar nova poroča pa ni? ravno to je moj point

    • Matt von Glanz

     dokaži, da je fake.

     • Občasni Komentator

      dokaži ti, da je moj zapis fake

     • Matt von Glanz

      daj, bodi še bolj občasen, na meji do nikdaršnjega. Dokaži ti, da Mesec ni Kučanov nepriznani iz bonga zabav Foruma 21.

     • Občasni Komentator

      to kar ti dokaži…poln k…mi je teh zgodb fake to fake uno….ne nakladaj fantič z nemškim priimkom oz. verjetno samo avatarjem….ti si začel s tem dokazovanjem, pa tudi zaključi potem

     • Matt von Glanz

      Res moras biti Metuzalem, da ne ves, da je ime avatarja lahko kar nekaj, Kilo Kruha, Junij Zezar, whatever. In kot takemu ti je clovek v 40-ih res smrkavec. Zdaj pa nehaj z adhominem in raje ovrzi moj fakenews nepriznano poreklo Meseca.

     • Občasni Komentator

      Mislim, da najprej moraš ti dokazat, da je mora trditev fake. To je nemogoče dokazat zato ne nalagaj

     • Matt von Glanz

      potem pa jo ti podpri še s čim tehtnejšim kot z burekom sirnim, mesnim, pizza …

     • Občasni Komentator

      ti kar poizkusi….ko boš dokazal, da je moj zapis fake se lahko pogovarjamo

  • Aton

   Občasna dvojina..

   • Občasni Komentator

    Res je. Slabo zapisano. Mea culpa.

   • Občasni Komentator

    evo sem uredil zapis.

    • Aton

     Forum je, nič ni narobe. Le kombinacija občasno in dvojina mi je bila všeč….

 • Amerikanc

  Bolje golob na strehi kot Vrabec v roki,…pravi nekdanji zaposleni pri kurah.

 • Jaka Sraka

  Neka, neka, veseli so, da so tam in delajo tako kot jim naročijo

 • Olga2345

  Tovarišica Kerčmar se je odlično prilagodila, tudi njen bivši sporog…. Očitno gre odlično, če tolčeš po SDS in Janši….kar je edini “program” levajzlov…

  • pesjanar

   Dobra je tov.Kerčmar ima lepo tolsto rit odlična vaba za levake….

  • Vera

   Olga : Na zadnjem soočenju predsednikov strank v parlamentu , pa je Kerčmarjeva dala vsaj malo več možnosti, da je Janša povedal ,kar je nameraval . Največ prostora si je pa vzel ” zelenec Luka “, ki nima pojma o ničemer, razen o napadanju drugače mislečih .

   • wert

    Pa ni Luka zelenec, on je črnec… on je zamorec Moro, he, he……

 • Steiermark

  Kot izgleda, je tale “komercialna ” tv, del satanove in komunistične ideologije, pa tudi islamistične! To je izvajanje sužnjelastništva, po komunistično in islamistično, kateremu se niso pridružili samo ti izmečki človeštva ampak jim v tem zasužnjevanju delajo družbo raznorazni levaški “aktivisti – zasužnjevalci”, kot npr. lublanski jugobedak, nje de de, kjer jim je dovoljeno vse, saj ljudje okrog njih, nimajo nobene vrednosti….. tako lahko tudi zahtevajo spolne usluge, otipavajo itd. , pa ne samo ženske, tudi “moške”, zato takšna vnema za priznavanje spolno neopredeljenih, oz. lgbt ideologije, ki nam jo vsiljujejo.

 • ney

  Pavšalno plačilo…to je socializem-ni vredno koliko delaš-delo ni vredno. Ne volite socialistov…

 • Soave

  + + + + + + le pišite, da vemo – kar sicer že vemo, draga Nova !
  Nešteto je takih in podobnih podjetij, kjer prav nobeni zakoni ne veljajo več ! Denarniki, ki so podjetja pokradli imajo veliko moč in pomoč vladnikov, ki nam vladajo že 20 let.

  IVeliko vemo iz izkušenj naših družin in naših mladih prijateljev.
  Rednega dela sploh ne dobijo več ! Vse je pogodbeno. Dohodek je tako mizeren, da se sprašujejo, kako bodo sploh živeli na starost. Bodo živeli od sociale ? Ker se za otroke ne morejo odločiti, zaradi finančne nezmožnosti, kdo bo to potem vračal ? Bo država pobrala sorodnikom ? Bodo živeli na cesti ?
  Morda pa se bodo šli migrante ? Oh, oprostite ! Mladoletne begunce ?

 • montyamp

  V Nemčiji je pred prvo svetovno vojno večina medijev bila v židovski lasti .
  Kulturna dekadenca je zaznamovala obdobje ko so židje dobili vse demokratične pravice , katerih do leta 1850 niso imeli .
  Soroseva greznica POP-HANZA-KURBENHAUS , potrjuje prav trditve , da kjer se pojavijo židje , tam se tekma v iskanju zmagovalca v mentalni izkrivljenosti ne konča , konec pride z vojno .
  To je konec Slovenije , po komunističnem ultraidiotizmu , židovski izdajalci z nadzorovanimi mnenji , kolaborirajo s kapitalom .
  Adolf bi moral bolj temeljito opraviti svoje poslanstvo .

  • večni srb

   Nisem prepričan, da so si judi v Nemčiji takrat lastili en sam medij, so bili pa zagotovo veliki sponzorji in meceni.

 • montyamp

  Soros plačuje orgije , ki uničujejo slovensko normalnost .
  Miljoni letijo , blesava komunistična omladina , za plastično-stres hrano in bivanje v kokošnjakih , uničuje svojo prihodnost

  • večni srb

   Najbolj žalostno je, da bi to počeli tudi zastonj,samo da se jim ne bi bilo treba seliti iz mest nazaj v zahojene, gnile rovte.

 • totex39

  POP TV vedno bolj širi lažnivo propagando in zavaja ljudi, ki jo gledajo in poslušajo. Popolnoma so v “službi” današnjega komunističnega socialističnega režima, žal je tako in vedno več mladih vse to podpira.

  • Prle

   Ne vem, zakaj ne gledaš Nove, bi se manj sekiral, pa še lepši bi bil, saj živciranje škoduje lepoti.

 • montyamp
  • večni srb

   Autogenocid?

 • Vera

  Pri TV dnevniku sta najboljša Petra in Jani Muhič , ki zna biti zelo iskriv ob napakah ministrov sedanje odstopajoče vlade, kot na splošno ob barabijah tatov,ki nas vedno bolj ropajo , zato njiju najraje poslušam , dočim je drugi par , povsem ” levaško nastrojen ” . ( Primorca pač ) :(

  • wert

   Vera, baje imaš tudi ti primorske korenine. Vse tako se mi zdi. Se motim ?

   • Vera

    Presneto se motiš !

  • žogica

   Kako pa to, da ti gledaš POPTV, zate sta Orban in Janša naredila NOVOTV, da ti pereta možgane.

 • Kosobrin

  Direktorja ste vprašali? Kaj pa on ve, kaj se dogaja? Taki so največkrat zaprti v svoji pisarni s fikusom. Pojdite med zaposlene, pa boste izvedeli največ! Če se bo našel junak, seveda, ki si bo upal ….

  • večni srb

   Tisto ni fikus ampak skrita kamera, pod katero se nahaja nadzorni video informacijski center, s katerim direktorji neprestano opazujejo svoje sodelavce, da jih bolje spoznajo in lahko tudi posredujejo v primernem trenutku.

   • Matt von Glanz

    To je tudi voda na mlin vojerjev v vodstvu …

 • montyamp

  Kućan je dal Sorosu netilcu vojn in bankrotov odlikovanje , razoroževal TO ,………..
  Kdo pravi da halbmadžarsko-murglosrbski prekmurec žvepleni pritlikavec ni
  izdajalec slovenskega naroda ??????
  KDO ???
  Da ga vidim .

  • večni srb

   Zgleda je Kučan za Sorosa idealen tip državnika in velik mož.

 • montyamp

  George Soros je od žveplenega pritlikavca prejel častni znak svobode Republike Slovenije za njegove zasluge pri spodbujanju in razvijanju državnega udboterorizma , krivosodja , bančne lopovščine , žurnalistične hiper-prostitucije , klanja bolih v čakalnih vrstah , ……………………..
  Rekli so vam pa , da je prejel odlikovanje za njegove zasluge pri spodbujanju in razvijanju odprte demokratične in humane družbe v sodobnem svetu ter za zasluge pri uveljavljanju odprte, strpne in razsvetljene civilne družbe v Sloveniji.

  • večni srb

   Zdaj veš koga pri nas zaposluje Soros.

 • montyamp

  Kdo je lastnik poptvakanalizacije ???
  Žid soros .
  Zato je vse v ……………..

  • domovina mili dom

   Se spomniš divjanja rdečih divjakov in non stop natepavanja, da je lastnik agent CIE. Onemogočanja za prevzem itd…
   Potem pa je sivina rekel: pustite moje novinarje na POP u in A kanalizaciji vsaj do volitev in še malo čez, pa dobite vsa soglasja.

 • xtc

  No naj nekaj zapišem.
  Poznam znaca,ki je delal v firmi,je strokovnjak na svojem področju in dober.
  Ko je pred mesecem rekel direktorju za povišico,ga je ta nadrl(res daje hotel 300 eur več),češ kaj si pa misliš,vesel si lahko da imaš službo,če ti ne ogovarja pojdi,bom dobil drugega.
  Znanec pač ni rekel nič več,drugo jutro je prišel v pisarno in od direktorja zahteval knjigo(delovno),ta je pobesnel in ga naganjal na delovno mmesto,češ kaj pa si on misli da je in da mo on deva,kruh.
  Zanec je vztrajal v tem ,da hoče delovno knjigo,direktor mu je grozil z tožbami in ne vem še čim,kar ga sploh ni ganilo,lepomu je povedal ,da kar naj toži in da se bosta na sodišču srečala zaradi hudih presežnih ur,ter da ima še 25 dni lanskega dopusta,ki mu ga noče odobriti ,takrat je dobesedno znorel,ko mu je vrgel na mizo odpoved in mu povedal ,da je od sedaj na dopustu ,ki mu še pripada od lani on pa naj toži in mu zaloputnil vtata in da mu naj pošlje knjigo po pošti.
  Seveda je bilo problem z knjigo,šele,ko mu je pisal odvetnik mu je knjigo poslal k odvetniku,on pa je odšel na delo v aVSTRIJO.pAMETEN DIREKTOR,PA ŠE VEDNO NIMA ZAMENJAVE,KI BI BILA ENAKOVREDNA IN ,KI JO BO DOBIL TAKOJ.
  tAKO TO JE,KDOR JE SPOSOBEN NIČ VELIKO NE CINCA IN HITRO POVE,KAJ GA TEŽI,TISI,KI PA SO POVPREČNEŽI SO PAČ TIHO.

  • david23

   Točno tako!

  • večni srb

   V resnici, bi imel direktor že najetih vsaj deset črncev, ki lahko naredijo vsaj enkrat več kot tvoj prijatelj, za pol manj denarja, na sodišču pa bi direktor tožil njega,ker direktorji imajo prijatelje na pravosodju, en ubogi revež pa nikogar, saj se očitno ne zaveda kje živi.
   Tudi v Avstriji ni varno, migranti so del političnih dogovorov med državama, če bo postal direktorju preveč nadležen, mu bo ta zrihtal, da ga bodo v Avstriji še bolj zajebavali in naposled nagnali nazaj domov.

 • šmentanamuha

  Ko tudi presstituiti ne zmorejo več …

 • šmentanamuha

  Pa skenslite že to tečno naduto Kerčmarco. Soočenja so prava voditeljska katastrofa, vsebina in način vodenja.

  • Prle

   Ti bi jih verjetno vodila bolje, saj bi lahko govoril le tvoj idol Ivan Janez TwITO.

 • FORT WORTH

  Kaj pa Trebusak na A kanalizaciji ?
  On je zgleda tudi hudo nezadovoljen, da mora partijskim sefom tako hudo v anus lesti…
  On se, kar govori o beguncih, ki prepotujejo 10 drzav.
  Hehehe

 • Igor Kavalar

  Takšno stanje je že povsod, zato pa rabijo ilegalce, ker domači delavci ne mislijo več biti sužnji!

  • Zgornji

   Ja, samo migranti pa tudi nebodo delali, .. še posebej ne mohamedanski, ker so žal prevceč leni … in zlobni !!! ! !!!

   • Tone

    Preden začneš blebetati stereotipe, malo pomisli. Leni mohamedanci so vsaj pol Slovenije zgradili, več ko pol premoga izkopali. če greš v nedeljo ali praznik na kavo, boš šel k šiptarju, ker vsi drugi lenuharijo, da o bureku, kebabu in solati ne govorimo. ITD.

    • Zgornji

     HA, HA, HA, TI BEDAKI ZLOBNI MOHAMEDANSKI SPLOOOH NEVEDO KDAJ JE NEDELJA, … TISTI KI PA TO VEDO, PA VSEENO DELAJO IZ GOLEGA ZLOBNEGA POHLEPA !!! ! !!! LEPO ZAGOVARJAŠ ZLOBNE POKVARJENCE, JA !!! ! !!! VERJETNO TO DELAŠ ZATO KER SO TI HUDOBNEŽI TEBI PODOBNI , ZATO DA ŠČITIŠ NJIHOVO ZLOBO Z ZAGOVARJANJEM !!! ! !!! TOREJ NISI ŠE NIČ BOLJŠI OD TEH MOHAMEDANSKIH HIJENSKIH ZVERI !!! ! !!!

     • Tone

      A so tebi morda tablete popustile?

     • Zgornji

      Heh, kaj pa tebi ni jasno zdej že spet ?? :-P

     • Tone

      No, recimo, da mi ni jasno, zakaj pišeš v grabljicah.

     • Zgornji

      Heh, ma, kake grabljice se tebi zdaj pred očmi prikazujejo ?? :-D
      Vidim pa, da ti še ni jasno, da pri mohamedanskih zvereh kakega poštenja žal ni , temveč le hinavščina , laži, zahrbtnost, umori, ropi, ipd !!! ! !!!

     • janko

      Tam živijo od sadja z dreves in od dolarjev od črpanja nafte. Ne poznajo vsakodnevnega garanja, se mi zdi.

     • Tone

      Lahko se ti zdi, ker nič ne veš.

    • Matt von Glanz

     To so mohamedanci iz bistveno blizje kot S. Afrika, stoletja prilagojeni na zivljenje v Evropi.

 • Božobožo

  Kaj pa reveži na Novi TV. Tam se menjajo ljudje na tedenski bazi.

  • rabbit

   Ne vem a si slep jaz vidim vsak dan ene in iste obraze.

   • Zgornji

    Slep je , slep , ziher , ga že takoj vidim …

  • garfi

   Revež božobožobožo

  • janko

   Tam pa ni sekularno, ne komunajzlasto, kjer človek ni vreden nič. Evropske in krščanske vrednote so nedvomno up človeštva za boljši jutrišnji svet.

 • Prle

  Čudno jamranje nekoga, ki gara po 16 ur na dan, potem pa je še zaskrbljen, če ga bodo po končanem projektu še rabili. Nova še enkrat več nakladate.

 • Primoz Papez

  Ista novica bi bila..
  Iz zanesljivih a nepreverjenih podatkov nora 24tv zaposluje migrante za 1.5e na uro
  Tako izgledajo vasi clanki..

  • garfi

   ti si preverjen Pacient

 • Zgornji

  JA, MI JE KAR LOGIČNO DA SE TAKA ZLOBA TAM KOPIČI …. !!! ! !!!

 • montyamp

  UDBOVSKA DECA MED SEBOJ .
  To bo še rdečega smradu .

 • garfi

  kako so pop presstuti preveč očitno za udbomafijo pripravili soočenje strank za volitve
  poplava udbomafijskih strank v studiu je ves čas nabijala po JAnezu JAnši
  vodilna krčmar presstutka pa jim je dirigirala
  na koncu so dobili bumerang v pokvarjene betice – podporo 38% od 5000 glasov je dobila SDS v glasovanju

 • janko

  Obstajajo firme, tudi družbene, kjer so vodilni v povprečju kristjani – tam se drug drugemu stoji ob strani, ni nadrejenih, so vsi samo sodelavci, ni rešpekta, vsak pač ima svoje delo. Seveda ni nikjer idealno, dejstvo pa je, da hodijo z veseljem v službo, še kako leto čez upokojitveno dobo, se nagrajujejo, znajo pohvaliti itd.

 • stajerc5

  Popolnoma vseeno mi je, ce ta komentar ne spada k temu clanku. Ampak, vsak, ki se cuti zavednega Slovenca, si naj vzame cas in si pogleda cisto svezi prispevek na youtubu! Zahvaljujem se janezu.pokoncni, ki ga je prispeval!
  Zakaj gre? Tajni pakt med Cerarjem in hrvasko vlado v dvojni povezavi:
  Zakaj se tajno placuje nepotrebne denarje hrvaski, v povezavi z NLB!?
  Zakaj imajo migranti popolnoma prosto pot iz Bosne, cez Hrvasko do nas!?
  VSE DOGOVORJENO!!!
  Za znoreti!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=OzUA8tAlV0E&feature=youtu.be

 • ĐĐ Style
  • garfi

   ĐĐ in presstutke rtvZLO tudi nenehno zlorabljajo državni medij za IZKLJUČEVANJE SDS IN STRAŠENJE PRED SDS

  • Republic Commando

   To je vse česar si zmožen? Linke limat? Propalica :))

 • Marjan

  Pri “nori24tv” se verjetno cel dan cedi med in mleko. Eden norec bolj nor od drugega.

  hahahahahah

  • garfi

   presstutke rtvZLO tudi nenehno zlorabljajo državni medij za IZKLJUČEVANJE SDS IN STRAŠENJE PRED SDS

 • Tweety Bird

  “Katastrofalne razmere zaposlenih na POP TV – 19-urni delovnik, mobing, nepošteno plačilo in otipavanje na delovnem mestu!”

  To je čista zlobna laž. To sploh ni res. Imam dobro prijateljico ki dela na POP TV…rekla je, da je to čisto natolcevanje.

  • garfi

   presstutke rtvZLO tudi nenehno zlorabljajo državni medij za IZKLJUČEVANJE SDS IN STRAŠENJE PRED SDS

   • Peter

    A tumpek še ni nehu? Madona, dobr ga plačajo, no.

    • garfi

     seveda saj so pokradli za 1000 let

  • KP

   moj prijatelj,ki tudi dela na popu in je tam direktor,mi je rekel,da vse to drži

 • garfi

  presstutke rtvZLO tudi nenehno zlorabljajo državni medij za IZKLJUČEVANJE SDS IN STRAŠENJE PRED SDS
  SLOVENKE IN SLOVENCI UPRIMO SE 3. junija
  TERORJU UDBOMAFIJE IN NJIHOVIM “LEVIM” STRANKAM !!!
  20 LET NAM VLADAJO-KRADEJO-LAŽEJO-SKRIVAJO SVOJ MILIJARDNI KRIMINAL
  DOVOLJ JE !!!

 • žogica

  Povejte kako je kaj na Novi, sploh dobite plače, glede na to, da ste imeli v letu 2016 in 2017 veliko izgubo. Orban je sigurno navdušen….

  • KP

   kakšen bedak si ti! aja pa še domišljaš si,da si ženska. zakaj že?

   • žogica

    Res si velik bedak ti !

 • Peter

  Včeraj se je oglasil en od levih “komentatorjev” in izjavil, da je največja kazen za lažnivce, ker jim tudi, ko govorijo resnico, ljudje ne verjamejo.
  Ni problem. đđ, problem je samo v tem, da levi sploh ne veste, kaj pomeni govoriti resnico.
  Ni tako?
  Dve interpelaciji sta bili zoper ministrico za bolezni, pa ste jo levi vedno podprli, ker je baje bila dobra, ali pa ker je bila vaša….

  Zdaj pa pravite, da boste kar naenkrat uredili zdravstvo? Halo?

  Kot sem ti že nekajkrat rekel, če bi imel kaj osebne časti in ponosa bi se na tvojem mestu že davno spokal od tukaj. Ker pa nimaš ne enega ne drugega vsak dan visiš tukaj in nas skušaš prepričati…kaj? naj volimo levico?
  A se hecaš, no?

 • Peter

  Včeraj
  se je oglasil en od bolj aktivnih levih “komentatorjev” in izjavil, da
  je največja kazen za lažnivce, ker jim tudi, ko govorijo resnico, ljudje
  ne verjamejo.
  Ni problem, spoštovani komentator, problem je samo v tem, da levi sploh ne veste, kaj pomeni govoriti resnico.
  Ni tako?
  Dveinterpelaciji
  sta bili zoper ministrico za bolezni, pa ste jo levi vedno podprli, ker
  je baje bila dobra, ali pa ker je bila vaša….

  Zdaj pa pravite, da boste kar naenkrat čisto dugače uredili zdravstvo? Halo?

  Kot
  sem ti že nekajkrat rekel, če bi imel kaj osebne časti in ponosa bi se
  na tvojem mestu že davno spokal od tukaj. Ker pa nimaš ne enega ne
  drugega vsak dan visiš tukaj in nas skušaš prepričati…kaj? Naj volimo
  levico?
  A se ti mal hecaš z nami , no ?

 • Peter

  Toerj, ĐĐ, ljudje ne verjamejo več, kar jim tvezi Cmera?
  Sam prašam, no.

 • Jerneja Petek

  Nekaj je že narobe, če se he nekdo oglasil. Z rožicami postlano jim zagotovo ni. Je pa res,da se čedalje slabše dela z zaposlenimi. Sama verjamem avtorju članka.

 • Peter

  Revolucija še vedno žre svoje otroke, no.

 • Aron

  Vse pritozbe ”vasih bralcev” anonimnezev so nekako sestavljene po istem, precej splosnem proncipu. Nobenih konkretnih dogodkov, oseb itd… Sem skoraj preprican, da gre za fake news.

 • Peter

  Aron, v čem je dodana vrednost tvojega javljanja tukaj, no?

 • Peter

  Ma dejte ga srat, no.
  Mi smo včasih seksal na delovnem mestu, ker smo bli deci pa babe kot se šika pa nam je to pasal.
  Zdej ste pa vsi eni zajebani zakompleksani LGTBitd hermafroditi, ki ne veste, kaj bi sami s sabo, cepci, no.

 • Peter

  En lepših spominov mi je, ko sva se s sodelavko dala dol na pisalni mizi v njeni pisarni. Krasno je bilo, je minilo že skoraj 35 let, pa mi je še vedno lepo, ko se spomnim na to.
  LGTB luzerji, boste doživeli kdaj kaj tako lepega, no?

  • wert

   Glej ga, glej poštenjaka/korenjaka. Kdo bi si mislil, da si bil tako praktičen.
   Pa sploh ne zgledaš nek posebej kur*irski tip. he, he

   • Peter

    Ja, pač je tako naneslo…

    • wert

     Se razume, se razume. ;)
     Ja, koliko pomladi pa zdaj šteješ ?

     • Peter

      Oh, štejem poletja, rad imam vroče…če bo bog dal. ga bomo še tunkal nekja časa..no.

     • wert

      Bog bo že dal, samo da ne bi prej svetniki pojedli.

     • Peter

      Ja. Ampak da bi ga moral tunkat v kaj takega kot je tale Ceca…

 • Olga2345

  VELEIZDAJA SLOVENIJE S STRANI PREDSEDNIKA VLADE CERARJA IN ERJAVCA! KRAVJE KUPCIJE S HRVATI IN EU Z DESTABILIZACIJO SLOVENIJE PREKO UVOZA DIVJAKOV IZ BIH?!!!!
  Še povezava:
  https://www.youtube.com/wat

  • wert

   Kaj pa si nalepila ? Nič se ne vidi. Samo enga majmuna.

   • herman

    tisti majmun je voditelj Bujice Bujanec.

  • garfi

   link ne deluje

 • Olga2345

  Poglejte oddajo Bujica, z dne 23.5., gost je bil Boštjan Turk, kjer so razkrili skrivni dogovor med Cerarjem, Erjavcem in Plenkovicem, da nam lahko Hrvati pošiljajo nezakonite migrante iz BiH, v zameno bodo pa hrvaški varčevali dobili denar od NLB! To so potrdili na Hrvaškem! Vozijo jih celo z avtobusi!!!!
  Izdajalska Cerarjeva (Kučanova) levičarska kamarila se je dogovorila z Brusljem (Junkerjem), da v zameno za sprejem tujerodnih divjakov, ne bo treba prodati NLB, levičarskega bankomata!
  Slovenci, vsi na volitve, za Slovenijo gre! Volimo množično SDS!

  Še povezava:
  https://www.youtube.com/wat

  • wert

   Spet isto – ne dela …..

   Ali je to link na Bujico ?

  • wert

   Daj Olga, napiši pravilni datum te Bujice, prosim !
   Če ta dogovor res obstaja kot praviš, v njem ni nobene logike.

 • Brane

  Predlagam, da g. janša bojkotira nadalnja soočenja na POP tv in ne podpira njihove gledanosti, ker imajo vplejane takšne prakse. To bo najhujši udarec za njih, ker ne bodod mogli izpeljati konfrontacij. Pokažimo pokončnost pred RS. Dajmo JJ!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!