Ganljivo pismo očeta, Šarec in njegovi ministri so mu pokvarili praznike: Šarčeva vlada zatajila na celi črti, kako bo preživela družina s sedmimi otroki?!

Marjan Šarec (Foto: STA)

Zadnjega pol leta v Sloveniji poteka “intenzivna” reorganizacija centrov za socialno delo. Uradno naj bi bila reorganizacija uspešna, a dejstvo, da odločbe glede štipendij, otroških dodatkov in drugih prošenj zaostajajo vse od avgusta, govori drugače. Na ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti pa vztrajajo, da so zaostanki edino v Ljubljani. Tu je zgodba očeta sedmih otrok, ki se z ženo zanaša na otroške dodatke.

Po neuradnih informacijah s strani določenih zaposlenih na CSD naj bi bilo stanje, kot poroča spletni portal Domovina, še veliko slabše, kot to prikazujejo na ministrstvu. “Pravijo, da so izredno obremenjeni in ne zmorejo opraviti vsega dela.” 

Enako je slišati tudi s strani upravičencev do socialnih transferjev, ki teh zaradi zamud, ki so nastale zaradi prenove sistema v ravno najnapornejšem obdobju, ne prejemajo. Tudi ne kaže, da se bo stanje v kratkem popravilo, saj želijo na ministrstvu za delo z začetkom leta 2019 uvesti nov informacijski sistem, ki naj bi omogočil elektronsko delo z dokumenti.

Na CSD zasuti z delom
Na CSD zato pričakujejo še dodatne zaplete, ki bodo že tako katastrofalno situacijo še dodatno otežili. Na ministrstvo so zaradi tega iz CSD naslovili pismo, da bi dosegli zamik uvedbe novega sistema. Opozorili so na spremembe v zadnjem času, ki so prinesle veliko dodatnega dela in izčrpale zaposlene. “Zlasti jih skrbi slaba integracija med sistemi, ki niso medsebojno povezani. Ne nazadnje pa niti niso bili zasnovani za potrebe CSD.”

Fotografija je simbolična. (Foto: Facebook)

Ob tem velja izpostaviti zgodbo družine s sedmimi otroki iz Logatca, ki se je doslej zanašala na otroški dodatek, da bi se lahko normalno preživljala. Kot je zapisal oče Tomo v pismu, sam opravlja dve službi, zato da je lahko mama doma z otroki. Otroke imata rada in za tolikšno število sta se odločila zato, ker verjameta, da so otroci smisel življenja. Zdaj pa so zaradi katastrofalnega dela na CSD in sprememb, ki jih je uvedlo ministrstvo, ostali brez otroškega dodatka, zaradi česar je tudi otrokom težko.

“Odločila sva se za več otrok, ker jih imava preprosto rada. Ker v starševstvu vidiva smisel in uresničitev življenjskega poslanstva. Ne samo za naju, ampak za vso skupnost. Ker otroci niso breme, ampak naša in vaša prihodnost,” je zapisal oče.

Zaradi reorganizacije CSD trpijo družine z otroki
“Nisva neodgovorna in brezvestna državljana, samo odločila sva se za drugačno pot. Žena je ostala doma in vrši najlepše, a tudi najtežje poslanstvo – vzgojo otrok. Sam imam dve službi, da živimo in ne životarimo.”

“Zato so nam otroški dodatki, ki nas razveselijo vsak mesec, naš vir dohodka, s katerim se skromno in odgovorno preživljamo in zagotovo nismo edini. A ob reorganizaciji CSD se je naše življenje sesulo kot hišica iz kart. Ker smo za nekoga samo številka, ker smo za nekoga odločba v kupu papirjev na njegovi mizi.”

Anja Kopač Mrak (Foto: STA)

Država je tej preprosti družini s svojimi posodabljanji odvzela vir preživetja. Lahko je ministrom v vladi razpravljati, kako bodo vsi socialni transferji nakazani tudi za nazaj. A kaj to pomeni družini, ki te transferje potrebuje tukaj in zdaj – in ne naslednje leto? Tu se še enkrat kaže občutek za soljudi, ki so za vladajočo politično elito zgolj številke, vredne omembe samo, ko volijo za njih, da so še naprej pri koritu. Očitno jim je pomembna samo njihova lastna polna “rit”, preostali državljani pa lahko prosto izvisijo.

Spodaj si lahko v celoti preberete pismo, ki ga je oče poslal nekdanji ministrici Anji Kopač Mrak iz vrst Socialnih demokratov in ministrstvu za delo.

Ivan Šokić

 • cosmosjasnovidec

  Tako se dogaja ja.
  In še vedno levaški ter čefutarski prašiči trdijo,da to ni res.Za muslimansko golazen se mečejo ven milijarde za domačine Slovence kateri so pa na robu preživetja ali celo še slabše pa se ne najde niti toliko denarja,da bi imeli zagotovljeno hrano.
  Preklete leve svinje nadaljujejo komunistični diktatorski režim kakršen je bil v bivši yugi saj so vsi potomci zagriženih komunajzarjev.
  Sramota za vlado žalost pa za take družine kot je tukaj napisan članek.
  Nikoli mi ni bilo in mi ne bo jasno kako lahko državljani tako svinjarijo prenašajo,da se ne dvignejo in uprejo kot se je pričelo dogajati v vseh drugih državah kjer levaki hočejo vspostavljati teror.
  To je tudi namen uvoza migrantskih musličev v EU,da bi pobili europejce,ker mislijo,da jim bodo musliči naklonjeni kar je pritegnjena zmota saj bodo verjetno prvi levaki prišli na vrsto,ker jih musliči ne trpijo zaradi brezbožja kakršnokoli je.
  Ker levaki ne verjamejo v nikakršnega boga jih imajo musliči za navadne tolovajske divjake z katerimi se mora obračunati.
  A tega se seveda levuharji ne zavedajo,ker so preveč zabiti,da bi si lahko vtepli v njihove bumbarske buče.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

  • večni srb

   Ne razumeš, vojaško policijska džamaherija zmeče milijone zato, da uničijo in mučijo državljane tretjega razreda, pod posebno zaščito države in določene državljane drugega razreda, z državljanstvom na odpoklic, ker je to absolutno prepovedano z vsemi mednarodnimi zakoni in konvencijami, enostavno ne morejo vnesti ustrenih rubrik v obrazce. kako bi pa zgledalo, če bi reveži napisali, da je njihov največji problem sodobni fašizem, se jim ja ne da pomagat.

  • MOSTISCAR

   TO JE KULTURA DESNIČARJEV? BRAVO. BOGI NA DUŠI!!!!

 • večni srb

  Še en Tomo, ki je prišel k nam štancat otroke.
  Država bi morala pomagati pri dveh, mogoče tudi pri tretjemu, če se že zgodi in si družina lahko privošči, sicer to preprosto ni naša stvar, ker država ne obstaja zato, da bodo nekateri celo življenje rojevali.
  Kaj se sploh menimo, dva naj jima pustijo, mož naj pusti eno službo, kjer se naj zaposli žena, ostale otroke pa v sirotišnico. Ženska mora začeti uporabljati kontracepcijo ali pa bi jo moral pregledati strokovnjak psihiatrične stroke in jih po potrebi vzeti opravilno sposobnost.

  • mona lisa

   Točno tako mislim tudi jaz.

  • SIMON ROZIC

   Tudi po 45 letu so hrabre tovarišice zanosile z vsakim mojstrom v fabriki, otroke
   pa poklonile “dečjim domovom” v trajno oskrbo! Država je to prenašala, dokler je UNRA
   skrbela za “vojne” sirote, potem pa so se morali domovi razpustiti in otroke so sprejeli
   zavodi- sirotišnice….zgodbe naprej so preveč krute za vaš razum, tovariši, ki že od nekdaj
   skrbite za pekel na tej zemljici naši!

  • Friderik Peršič

   Res , če otrok ne moreš živeti jih ne štancaj …

 • večni srb

  CSD-ji so pa res obremenjeni ,ja. Pri nas ni nobene gužve, tajnica sprinta vloge, socialne delavke povejo kaj rabijo, ko prinesejo papirje na kup, rabi par minut, da vse skupaj zavede v računalniku, sprinta, podpiše in odda v tajništvo, na pregled in v pošto.

  Isto kot za vse javne službe, tudi za socialo velja isto, ne obstaja način, da bi se odpustilo zanič delavca, ki jim jih nažokajo po vezah,isto kot direktorico, ker samih sebe sploh ne kritizirajo in so v veliki večini zelo butasti, se tudi ne more nič spremenit, idiot bo vedno našel način, da bo zajebal reveža.
  Bolje bi bilo, če bi poenostavili izplačilo denarnih pomoči in subvencij, kar je itak večina njihovega dela, itak rabijo samo izpiske iz banke, kjer je razvidno, da reveži niso imeli nobenih drugih prihodkov in takoj dvignejo ves denar, sicer jim ga država požre, ker sklepa, da ne rabijo. Kdor ima neke minimalne dohodke, pa za verodostojnost jamčijo podjetja in spet ne razumem kaj bi morale socialne delavke še narediti drugega.
  Socialno del je pa stvar organizacije, kako se pač znajdejo v posameznih občinah in koliko ljudi si lahko privoščijo zraven, pa kakšnih, sociala se močno razlikuje po krajih in je odvisno od posameznih primerov, ne od generalne politike ministrstva. Dokler ne bodo možne učinkovite pritožbe proti socialnim delavkam in proti direktorjem zavodov, če pritožbe ne zaležejo ali odgovori niso dobro obrazloženi, kar mora ostro in hitro sankcionirati ministrstvo, ampak te osebe so tudi del represivnega aparata in kot take posebej zaščiteni. Državi bi pa rada, da stvari ostanejo take kot so, saj niso zastonj uničili tretjerazrednih slovencev, zagotovo jih niso spravili na kant in rob obupa zato, da bi jim zdaj pomagali. S tem se bo treba pač sprijazniti, Slovenija je fašistična dežela, zato vljudno in previdno na centrih, ker so smrtno nevarni, pa se posledic svojih svinjarij in malomarnosti sploh ne zavedajo in večkrat skrajno neuravnovešeni, na stopnji sadiističnih psihopatov in verskih fanatikov, državljani jim pa nič ne moremo.

  • SIMON ROZIC

   Ob 14 uri se vrata CSD -jev zapro, debele riti socialnih delavk gre domov kuhat ali pa se
   zapodi po “štacunah” za modnimi novitetami ….in to vsak dan, vse dni v letu!

 • Darth Vader

  tako izgleda v praksi potem, ko je srž projekta pokrasti naprimer davkoplačevalska sredstva za informacijsko infrastrukturo………če bi bil srž prjoekta uredit delujoč in cenovno ugoden informacijski sistem za CSD potem bi ga dobili…..tako so pa javna naročila samo sistem prerazdeljevanja davkoplačevalskega denarja v določena interesna omrežja…..

 • Skrajno Desni

  CSD odlično deluje samo v smeri čefurjev v smeri Slovencev ne deluje nič žalostno.

  • rabbit

   In ciganov pa veš zakaj ker se jih bojijo ustrežejo jim vsem celo več prostovoljno jim pišejo prošnje. Medtem, ko se mora Slovenc znajti kakor ve in zna.

   • karpelec

    Ja prave volivce je treba pravilno negovat.

 • Hunyađi

  Ni večjega BOGATstva kot otroci. Špricat, da ti jih drugi vzgajajo je pa skrajno neodgovorno.

 • mona lisa

  Strinjam se da je vlada s Šarcem na čelu totalno zanič.
  Po drugi strani se pa sprašujem kaj mislijo starši ki na svet nepremišljeno spravijo sedem otrok potem pa javkajo. In v službo hodi samo oče. Totalno neodgovorno do otrok. Tudi jaz imam rada otroke pa jih zato ne bi imela sedem ampak samo toliko koliko bi jih lahko preživela. Ta družina gotovo ni slovenska. Smilijo se mi ti otroci neodgovorna starša pa nič.

 • Novakec1

  Vlada vse nebuloze zblojenih ministrov po finančni plati prenaša na davkoplačevalce; ukinja javno zdravstvo, vse bo samoplačniško, viša položnice za smeti, oskrbo v domovih, potoplene ladje bodo v tujini razgradili …. je še ogromno tega

 • Miro

  zakaj nimata 10 otrok? pol bi lahko še bolj jokala…. jaz sem imel toliko otrok, da sem jih preživljal brez pomoči države…..naj vprašajo za pomoč v RKC

  • Tomi

   Ej, kretenček, če so slučajno slovenski naj RKC skrbi za njih, a ne. Če so čifurski, šiptarsko ali obarvani od nelegalnih migrantov, potem pa naj država oziroma mi davkoplačevalci skrbi za njih.
   Prekleti levaki pokvarjeni.

   • Miro

    kaj je bebo kaj pa je stabo…. a si slabo spal….pol jim pa daj ti tretjino svoje plače…. golazen farška

   • Djuro Sumar

    Sploh ni pomembno ali sta oče in mati Slovenca ali ne, pomembno je to, da lahko človek ima toliko otrok, kolikor jih lahko preživlja in vzgaja. Še bolj žalostno bi se mi zdelo, da sta Slovenca, pa tako trapasta ali zavedena s strani idiotov, Za otroke gre.

  • SIMON ROZIC

   …pa so bili vsi tvoji? Cigani pridejo na RKC tudi s sposojenimi! Saj je že Tito rekel:
   “snađi se!”

 • Vojteh Dovč

  kolker jih bog da —-a ne

  • Miro

   pol pa : država daj…..

 • matjazr7

  Mi je kar malo smešno, da ste se komentatorji lotili Tomota in žene, ki sta se pač odločila za veliko družino. Ta hip me zanima samo, če sta Tomo in žena Slovenca. Potem naj država plačuje. Če imamo denar za vzdrževanje vseh prišlekov z Balkana, lahko tudi par malih Slovenčkov vzdržujemo. Kmalu bomo vzdrževali še afriške horde, ki bodo imeli toliko otrok, kot jih bo alah dal, pa bodo ravno tako vsi preživeli. Prav zaradi takega razmišljanja, ki ga kaže večina komentatorjev Slovenci izumiramo, saj imamo samo toliko otrok, “kolikor jih lahko vzdržujemo” (ponavadi eden, več pa že nam na gre?). 100 let nazaj so Slovenke rojevale bistveno več, pa je bil standard opazno nižji, pa so lahko vse otroke vzdrževali. Strinjam se tudi, da bi lahko kakšna organizacija pomagala, ne pa da Karitas zbira denar za Afriko.

  • Miro

   a ti ne poznaš ustave?

  • Djuro Sumar

   Ne moreš primerjati življenja pred 100 leti in danes.

 • VERZIFIKATOR

  Decembrska pravljica

  KAJ ME BRIGA

  Kaj me briga, če ne preživite,
  sedem palčkov in Sneguljka z njimi,
  krivo je podnebje, v takšni klimi
  najprej peč si sami naredite.

  Kaj me briga, če vam primanjkuje,
  sedem če brez mame je kozličev,
  koliko je vendar lačnih ptičev,
  vzemi tam, kjer hrane ne zmanjkuje.

  Kaj me briga, če pač ni dodatkov,
  da nasiti se vseh sedem bratov,
  napoji se sedem z njimi svatov,
  niste dali pravi čas podatkov.

  Kaj me briga, center če ne dela,
  sedem muh če hkrati ne pomlati,
  meni je samo pri jaslih stati
  kot karikatura nevesela.

  Kaj me briga centrov teh storitev,
  se že znajde tistih sedem palčkov,
  za potrebe take vrste mačkov
  center odredi ti posvojitev.

  Kaj me briga, druge kaj živali
  mislijo si in kako živijo,
  sam sem šarec, konj za loterijo,
  ki so pravi čas ga v rejo dali.

  • SIMON ROZIC

   Odlično!

 • Djuro Sumar

  Ko delaš otroke moraš najprej vedeti, če jih boš lahko preživljal. Kakšen smisel je imeti sedem otrok in delati dve službi, kar pomeni, da svojih otrok sploh ne vidiš in jih torej ne poznaš. Da ne omenim še katoliške vzgoje, kjer nam razni Primci in Likovičke neprestano razlagajo, da mora imeti otrok očeta in mater. Poleg tega se sprašujem, kako lahko ženska sama vzgaja sedem otrok, brez da ji odpovedujejo živci. Lepo je slišati, otrok kolikor jih Bog da, ampak treba jih je preživljati in vzgajati.

  • sloven

   Ce bi drzava skrbela le za svoje ljudi kar je normalno bi jih vsak lahko imel 10 z eno sluzbo

   • Djuro Sumar

    Morda v nebesih, na planetu zemlja to ne gre. Tudi to je eden od vzrokov migrantske krize.

    • sloven

     Hah dokler ima drzava denar za prisleke ji gre dobro.ta denar naj se nameni domacim ljudem in garant imajo vsi dovolj.

  • SIMON ROZIC

   Kaj se sprenevedaš? Vprašaj brate cigane, ti bojo razložili :
   1/ poberem otroške dodatke in socialno podporo
   2/ ne plačam vrtca ne šolskih obveznosti
   3/ hrana in obleka od Karitasa in RK
   4/ ne plačujem položnic ne za najem, ne za porabo
   5/ ne registriram avta in ne plačam zavarovanja
   …..
   -in še nekaj drobnih dobrin, ki jih nakradem, kot naš ljubljeni LJ župan !
   Za zabavo in igre na srečo mi na ostane kakšen tisočak!

   Predlog: CIGANA ZA PREDSEDNIKA !
   .

 • luckyss

  Če vas res tako skrbi za to družino, potem organizirajte “prostovoljni prispevek” kot ste ga za stranko potem ko niste mogli oprati denarja v Bosni..
  Vsaj žiro račun te družine bi lahko objavili, bi vsak prispeval nekaj drobiža in bi bila zadeva rešena..

  • črnaovca

   Prineseš od tam doli poln žep in talaš med zanesljive da donirajo. Tudi jaz bi delal otroke če bi mi jih kdo preživljal

  • Amerikanc

   Poglej, nočem biti nevoščljiv, zamerljiv ali karkoli, ampak tako gesto bi najprej pričakoval od Levice in od komunistov – SD. Oni širijo agendo o pravičnosti o poslancih “na minimalce”, o nacionalizaciji uspešnih podjetnikov, o pokojnini 1000 € – za vse,…razen za Kućana 3 jurčke,…in podobne neumnosti.

   • luckyss

    A spet eni na druge kažete, ukrene se pa nič ?!
    Banda politična..

    • čopkovseved

     Kriv lev politik, dejstvo. Janše žal ni na oblasti, a zate je krivec sds in cerkev, a nje.

     • luckyss

      Kriva je politika..tisti na oblasti in nesposobna opozicija, ki jo nihče normalen ne jemlje resno…
      Resna država rabi resno opozicijo in ne jamrače ter hujskače..

     • čopkovseved

      A opozicija ima odgovornost, ti si pravi vzorec socialističnega misleca, sedi pet!

     • luckyss

      Ja, opozicija ima tudi odgovornost..In mora s svojimi konstruktivnimi predlogi, ki jih narod podpre, prisiliti vlado v kompromise…
      Dokler bo opozicija le jamrala, metala vladi polena pod noge in nas kot državo blatila v tujini, je bolje da je ni..

     • Capi

      Kako????? A ti poznaš delovanje prlamenta? Opozicija ima dosti dobrih predlogov, vendar, ker je opozicija, jih pozicija-kot vladna skupina, ignorira na celi črti! Nisem še slišal, da lahko narod podpre predloge opozicije in jih vlada sprejme oziroma udejanji……to je Levakom tuje……

     • luckyss

      Mogoče je problem v tem, da je javnosti dodobra znano, da ste popadljivi idioti…
      Takšne strani kot je ta, veliko pripomorejo k temu..

     • Capi

      Nisi odgovoril, lajaš v prazno….
      In, popadljivost je značilna za cucke kot si ti in leva svojat

   • Djuro Sumar

    Kdo pa razlaga, otrok kolikor jih Bog da?

    • mona lisa

     Otrok koliko jih lahko preživiš.

  • čopkovseved

   Ne skrbi, za to družino bomo poskrbeli vsi tisti z minimalci, ki imamo še posluh za soćloveka brez tvoje delitvene politike ! Otroci niso stvar politike, so ljudje in biti človek je zate nekaj nedoumljivega. Levak prostak!!!

   • luckyss

    Ja, vi boste denar nesli župniku, družina pa bo morala na RK in Karitas…
    Dajte objavit raje njihov žiro račun…ovce cerkvene..

    • čopkovseved

     Imaš dosti muslimanskih za podpirat s svojo opredelitvijo, tebi najdražje, očitno Slovenci smo kristjani po duši in srcu, ti itak ne spadaš v naš krog. Ne repenči se

     • luckyss

      Ne mešaj dobrih ljudi in verstev…Ste skupaj z islamisti že dovolj sranja naredili v zgodovini in očitno bi radi vajo ponovili..
      Ovce fanatične…

     • čopkovseved

      Islam je ideologija, zapovedan način življenja. Krščanstvo pa so obče človeško sprejete vrednote, ki jih ti nimaš. ker te ni vzgojila slovenska mati!

     • luckyss

      Kot “vseved” precej “mimo streljaš”…Te tvoje “krščanske vrednote” so še ne dolgo nazaj bile kri, ogenj in meč…Kaj vam pomagajo Jezusove zapovedi, če se jih nihče ne drži z Vatikanom na čelu…
      Ateisti katerim je humanizem in spoštovanje življenja nekaj samoumevnega živimo bolj po Kristusovih naukih, kot tisti ki ste vsak dan pri maši in spovedi…
      Gamad sprevržena..

     • Capi

      A ti sploh poznaš zgodovino??

  • totex39

   Ste že navajeni, da prosjačite ne pa da bi podpirali, da bi imeli ljudje normalne službe in plače za življenje, ki se za človeka spodobi.

  • Peter

   Hehe, dobro so vas zjebali na Hanzi tv….tisto je postalo povsem nepregledno. Se malo, pa ne bos imel drugega kot novo….

   • luckyss

    Nepregledno je za neprilagodljive, tam je bolj problem cenzura, medtem ko je tu problem kup idiotov, ki se gredo novinarje…
    Komentatorji smo pač takšni kot smo…Hišne ovce in “levaki”..;)

    • Peter

     Spet si spregledal eno malenkost. Denar, ki ga ima na razpolago Hanzi….Pa imajo tudi tam en kup idiotov, ki se gredo druzbenopoliticne delavce…

     Nepregledno za neprilagodljive? Tako so zaceli na Delu. Imeli so zelo aktiven portal. Prevec, ga je bilo treba uniciti. Ocitno je tudi Hanzi portal postal prevec aktiven, no.

     • luckyss

      Rtv si sama jamo koplje…tudi obvezno rtv naročnino se da ukiniti, tu je referendum dovoljen..

     • Peter

      Ne bo slo. Branik levicarstva mora obstati.

     • luckyss

      Če bo narod drugače odločil, potem ne..

  • Miro

   hahaha in pol bi to šlo na račun SDS…. a niso oni že enkrat fehtali “dobre” ljudi

 • Kučko pod pručko

  Še Serpentinšek je bil bolj konkreten

  Je vsaj povedal, kaj si misli o babah. Da “ko jo ti iz cerkve pripelješ, je že takoj pol manj vredna”.

  To je konkretno, ne pa Šarec, ki je celo uro leporečil Bobovniku, povedal pa ni nič določenega. Same prazne flavzne v smislu “radi bi”, nič pa o ukrepih, kaj bo njegova vlada storila za boljše življenje vseh nas. Niti enega samega datuma ni upal zaupati spraševalcu, ker ve, da bi ga kasneje, ko ne bi bilo nič izpolnjeno, držali za besedo.

  Njegovi mizeriji so se gostje iz opozicije samo rahlo nasmihali. Prepričan sem, da so se vsakemu od njih po glavi podile misli, da takega bedaka Slovenija na čelu vlade še ni imela!!!

  • Djuro Sumar

   Rajši imam takšnega predsednika, ki malo ali nič ne obljubi in se predvsem nič ne hvali, kot takšnega, ki so ga polna usta, kaj vse je in bo naredil, v resnici pa se ne zgodi nič.

   • Amerikanc

    No vidiš, štiri take ima pa kar okoli sebe. Zato pa ne pove nič in tudi narediti ne upa nič. Kar je do sedaj naredil, je to, da je pospravil lanske in letošnje državne prihranke in s tem pomiril Štrulkjeve kapitaliste.

    • Djuro Sumar

     Tako vidiš ti, jaz pač ne.

     • Anton

      problem je da ti gledaš in nočeš vidt, poslušaš in nočeš slišati. če ne prihaja iz NAŠIH vrst, je kar nekaj tebi podobnih v Sloveniji

      sarkazem press

     • Djuro Sumar

      Ja takšnih kot si ti je kakšnih 25%, ki sovražijo vse okrog sebe. Zakaj pa ti nimaš 7 otrok?

     • traktor

      Čas bo, Jure, da obiščeš dežurnega oftamologa. Skrajni čas, Jure.

     • rrrrr

      Veterinarji so ponavadi slabi oftamologi. Bika ki je nor pa še slabo vidi ga na hitro abjajcajo.

     • traktor

      He, tale bik ima že 70 let. Tuki ni kaj več za abjajcat.

     • Franc Šink

      Zato ker si “slep” !

  • VERZIFIKATOR

   Pri Drobovniku da je razkladal?
   Za te-ve preslabo imam drobovje.
   In to novodobno modroslovje?
   Kot da šarec drva bi nakladal.

   Eno dvigne ko poleno s taco,
   vsa skladovnica se mu sesuje,
   narod pa veselo poskakuje,
   v cirkusu ko gleda konjsko faco.

   Da ta konj je cirkusa direktor,
   tega se nihče pač ne domisli
   in da po predstavi bodo kisli
   šli gledalci delat v javni sektor.

   Saj kdor drva prava skupaj zlaga,
   temu v cirkusu pač ni do smeha,
   tale konjski hlev mu ni uteha,
   vtis, ki daje ga, je zgolj – nesnaga.

  • Antonius

   Brez pojasnila je Nova 24 TV ukinila komentarje.
   Dokler ne bo komentiranje zopet dovoljeno, velja Novi 24TV, moj protestni zbogom.

   • Franc Šink

    Seveda., ampak ustanovili bomo novi portal. Imenoval se bo portal svobode. Kjer bo lahko vsakdo komentiral kar ga muči.

 • Amerikanc

  Vsi javni uslužbenci, še posebej DU, so prezasedeni z delom, če pa se dopoldne sprehodiš po ožji okolici Tromostovja, boš videl veliko “znanih obrazov” iz te kategorije, kako sproščajo svojo “izgorelost” !

  • traktor

   Povsod je enako. Izgorevajo od lenobe in birokracije. Delajo pa en drek. Efektivno morda 3 ure dnevno, videl na lastne oči, ko smo prenavljali fasado na njihovem objektu.

 • Skrajno Desni

  Vem za čefurja ki nima niti minute delovne dobe, prejema 400 EU sociale in 200 EU varstvenega dodatka socialno stanovanje na svet je spravu same kriminalce eni v zaporu drugi v vzgojnem zavodu, njegovo premoženje nekaj avtomobilov, kombijev, počitniških vozil hiša v Bosni z video nadzorom na daljavo in da ne naštevam dalje se mi kozla od teh čefurjev in gnida je izjavil, če Slovenija ukine socialo se jih 85% vrne v Bosno.

  • Djuro Sumar

   Bolj ti paše nik, Skrajno Butast.

   • traktor

    Zakaj? Ker je napisal resnico, ki jo vidimo povsod?

  • Amerikanc

   Boli ga kićma !

  • bubamara

   Socialno ima samo za kafuci i cigare.

  • Prle

   Ti pa res veliko veš. Pa ne da si kavč kriminalist?

 • BlackOpsSystem

  Boli šarca kurac za družino in 7 otrok…..on lahko uvozi družino z 20 otroki. Gamad.

  • Amerikanc

   Brez osebnih dokumentov in z vnaprejšnjimi doktorati znanosti.

 • tarantela

  Tega ni Šarec zakuhal.

  • rabbit

   Je pa kot predsednik vlade odgovoren za delovanje države. Če tega ni sposoben naj gre krave past.

   • luckyss

    Včasih je vlada imela 100 dni miru…Tu pa jebete Šarca od časov še preden je vlada dobila pravnomočje…
    Ste kot trop steklih hijen..

 • Miro

  odločila sta se za sedem otrok ker ???? kakšna butasta: jih imata preprosto rada…..
  pa koga vi nategujete na Nori TV . tega pisma ni bilo, ste ga napisali sami, kot že nekaj teh… sram vas bilo da vseskozi podpihujete sovraštvo…..

 • bubamara

  Tole sta dve zgodbi. Prva je odločitev, da imaš cel vrtec otrok in potem pričakuješ od sodržavljanov, da ti jih bodo preživljali. In potem imaš jajca,da še javno obračunavaš z nami. Druga je pa konkreten primer nesposobne politike in pa lenobe javnih uslužbencev.

  • joza joza13

   Meni se pa zdi imeti veliko družino – vrednota, tako za starše, kot za družbo. In ena jalova kuzla o tem ne naj ne soditi!

   • bubamara

    Kapo dol tistim, ki uspejo vzgojiti več otrok v današnjem materijalističnem svetu. Vendar ne jamrat po medijih, da brez socialne podpore ne bo šlo. Gre za osebno zavestno odločitev.

    • joza joza13

     Ok, sam ne operiram s socialnimi transferji. Smisel le teh je pa definitivno: skrb za zmerne državljane, da ne padejo pod prag revščine, nataliteta, … splošne koristi družbe, ki se kažejo tudi skozi ekonomijo, potrošnjo…
     Po načinu pisanja tega očeta sodeč, se mi zdi, da vem, kdo to je. Če je to-to, potem gre za enega intelektualca, ki dobro ve kaj pomeni živeti in kaj preživeti.

    • rabbit

     Gospod ne govori o socialni podpori govori o otroških dokladih, ki jih niso dobili, kljub temu, da so vlogo dali pravočasno v roku.Govori o nesposobnih uradnikih in državi, ki tega v roku ne zna rešiti.
     Otroške doklade dobi vsak otrok v Sloveniji to piše v zakonu tako eden ali pa sedem .

  • traktor

   Sramotno je, da človek z dvema šihtoma ne zasluži dovolj za preživetje svoje družine in mora za prihodnost njegovih otrok skrbeti mi vsi s socialnimi prejemki. Fej. Levičarska država je iz zaposlenih naredila jamrajoče socialne odvisnike. Sociala bi vendarle v prvi vrsti morala poskrbeti za invalide, za onemogle starčke in ljudi s posebnimi potrebami, vendar se bojim, da so te skupine, ki so najbolj ogrožane, ravno zaradi takšnih devijacij, na slabšem.

 • joza joza13

  Če je za čefure in ostali “gamad”, mora biti tudi in predvsem za Slovence!
  Je jasno?
  Če ni dovol, potem bo pa velika jeba!!!
  Tu je SLOVENIJA, Šarec, KopačMrak &Co. Ne pozabite, ker vas bomo na to spomnili… imamo vile in krampe – osnovna sredstva…
  Granitnih kock ne bomo metali, z njimi se boš sam nabijal po glavi.

 • Aron

  Se eno fiktivno pismo. Potem se pa sprasujete, zakaj desnih medijev nihce ne jemlje resno.

 • luckyss

  Sicer pa vam lahko napišem pismo očeta dvanajstih otrok, od katerih je trinajst bolnih, edini bicikel pa so jim ukradli migranti..
  Toliko o vaši verodostojnost….
  Še enkrat ponavljam…Objavite žiro račun te družine, pa bomo pomagali…v nasprotnem primeru bom primoran trditi, da lažete kot običajno..

  • Peter

   Zgodba je bila vceraj na TV. Pa ne na novi, da ne bo pomote….

   • luckyss

    O.K. torej nič jamrat…pomagat…

    • Peter

     Dost mam tega….pomagat. Miljarde so zginile, pomaga naj pa folk, ki ima komaj zase?

     • luckyss

      Če lahko nakazujete svoji bedasti stranki za stroške predvolilne reklame, potem je treba pomagati z nekaj drobiža tudi v takšnih primerih !

     • Peter

      Ok, ne gre.
      Srecno hodi, laki, no.

     • luckyss

      Jebi ga…ste pač škrti, če ni v igri župnik ali sam “presvetli”..

 • Miccy

  Čakajte vi malo! Tole je navaden socializem in komunizem, kar tukaj zganja Nova24TV! Pošten desničar, sami ste tako pisali, ima svoj posel, svoje dohodke in ni odvisen od državne pomoči. Točno take bučke je objavljala Nova24TV! Pa tudi, zakaj se ostali nismo odločili za kup otrok? Ker jih nismo sposobni preživljati! Ker smo jih imeli toliko, da smo zanje dostojno poskrbeli. Kar se mene tiče, nisem ostala doma in vršila “najlepše poslanstvo”, ampak sem delala včasih tudi nadure v dveh izmenah! In nočne! In nisem edina, ki je garala in še doma skrbela za otroke. Toliko o tem, kakšno hinavščino se gre Nova24TV. Dajmo jim socializem, a smo proti njemu!

  Gospod in gospa naj, kakor je navada v kapitalizmu, izvolita delati, kot smo mi vsi ostali in zaslužiti. Dela ne manjka, samo delati je treba!

  • bubamara

   SLO desnica je v času vladanja odprla javno blagajno za socialne transferje (zastonj vrtec, varstveni dodatek….), ker je mislila da bo rast gospodarstva večna. In ko je prišla kriza in zmanjšan dotok denarja v blagajno, se je kmalu naredila luknja.Torej, SLO desnica ni desnica kot na zahodu. To jaz že ves čas trdim. V SLO je postavljeno vse na glavo. Levica je predstavnik kapitala, desnica je socialno usmerjena. Vendar ljudje to ne razumejo. Naj si pogledajo zneske za socialne transferje v državah z desnimi vladami in pri nas, pa bodo ugotovili, da naš odstotek ni višji kot v državah z večletnimi desnimi vladami.

   • Miccy

    SLO desnica, če jo gane ta zgodba, naj naredi pobiralno akcijo pri desnih poslancih in bodo v pol ure ure imeli denar za to kobajagi nesrečno družino, ki je odvisna od socialne pomoči oz. otroških dodatkov. Naj delijo božično vzdušje, saj še nisem slišal, da bi se desni poslanci kdaj posebej odzvali, prispevali in pomagali nesrečnim.

    Kar se gospe, matere teh otrok, ki poseda doma, tiče, imam predlog. Odpre naj s.p. in naj dela. Tako bo najboljši zgled otrokom.

  • etrusk

   Nova 24TV nima pri tem nič. če sta bila tako butasta , da sta otroke delale po tekočem traku , bi se tudi morala zavedati , koliko jih lahko z svojo plačo preživita.

   • Miccy

    Nova24TV naj neha mešat babe in žabe! Niso dobili ti otroških dodatkov, niso jih dobili drugi. Ampak tem so otroški dodatki vir dohodka, to je problem. Povsem se strinjam s tabo. Otroci ne bi smeli biti nikomur vir dohodka!

  • Margu501

   Preberi članek preden lapaš, dela in to celo dve službi. Si se oglasila, ko se daje za begunce enormne zneski, ki jih družbi ne bodo nikoli vrnili, z razliko teh slovenskih otrok, ki bodo plačevali davke sedemkratno.

   • Miccy

    Gospa naj gre delat, kot smo delale vse ostale in zraven skrbele za otroke, delale nadure in tudi nočne. Nobeni izmed nas ni padlo na pamet, da bi bili naši otroci odvisni od otroških dodatkov!

    Begunce ne mešaj v vse skupaj. Z njimi ali brez njih bi ta družina izvisela pri dodatkih. Problem je marsikaj drugega, kar se nikoli ni reševalo niti v času SDS vlad. Toliko.

 • Prle

  Sam sem naredil toliko otrok, kolikor jih lahko vzdržujem,jebi ga. Posle jebanja nema kajanja.

 • Silka

  Če bi bili pa navedezni begunci v resnici pa izkoriščevalci, bi pa dobili vse kaj potrebujejo tudi halal in bio. BANDA POKKVARJENA JE TA NAŠA OBLAST!

 • Krtača 20

  Če cerkvi zmanjšamo tisto miljardico ki jo letno potegne od države po vseh možnih kanalih (pa sploh ne vem zakaj rabi -jalovo delo), denarja takoj dost za take primere.

  • Miccy

   Tudi to. Če kdo hoče denar, naj zanj dela. Zelo preprosto. Če se isto zahteva za kulturnike, naj se še za koga drugega!

   • učko

    Kwa “”””kulturniki””””” pr nas delajo druzga kot izsiljujejo državo in delovni narod za dnar ?!!!!

 • karpelec

  To je pa nova oblika vladanja po Šarcu. Čakam, da se bo naredil čudež vladanja, pa ne morem dočakati ničesar. Tu in tam se malo zabliska, da sploh zagrmi ne in to je tudi vse, pa kljub temu mu narašča podpora, kaj bi šele bilo, če bi se kaj premaknilo. Verjetno še kar traja spoznavni dan, vsa ostala državniška opravila, pa čakajo ko dočakajo. Nam pa ostaja samo potrpežljivost-torej namažimo se z božjo mastjo in čakajmo, da bo beseda tudi meso postala.

  • Prle

   Me pa res zanima,kolikolkrat na teden zagrmi pri tebi?

   • karpelec

    Dobro jutro,Prle. Lepo je, ko te vsaj nekaj zanima- ampak ravno grmenje?

    • Prle

     Dobro jutro, po grmenju se ve,kakšne volje je ženska.

     • karpelec

      Kolikor vem, po grmenju krvni tlak pada in človek se ob takih pogojih boljše počuti.

     • Prle

      Res je, po grmenju se človek počuti olajšano.

  • luckyss

   Zakaj pa Janša ni udaril po mizi in obsodil islamizacije Evrope, ampak je le nekaj nedoločno jamral kot nedolžna nevesta…….ko je imel priliko v Vocal Europe ?!

   • karpelec

    Lucky, za trenutek spusti Janšo, če hočeš odgovarjat na moj post.

    • luckyss

     Pravim le, da najprej skidajte gnoj pred lastnim pragom, preden se lotite brisanja prahu pred tujim..

     • karpelec

      Že navsezgodaj postajaš napadalen.

     • luckyss

      Resnica se zdi napadalna le laži..

  • Krtača 20

   Ježešmarička….

   • učko

    Ko bi ti le “penzija” izostala, al pa kar raka dob ke u jajca !!!!

 • Andreja @

  Tudi jaz imam rada otroke, da ne bo pomote ! Ko sva se pred mnogimi leti z možem odločala zanje, sva nekako prišla do zaključka, da bo 2 dovolj. Da bova tem dvema lahko nudila topel dom, brez odrekanj in brez življenja ” iz rok v usta “. To sva tudi vsa leta delala. Se marsičemu odrekla, da smo zgradili dom, da sta otroka doštudirala in prišla do služb, da sva jima kolikor se je pač dalo pomagala pri ustvarjanju njunih domov…. In ko tole prebiram, moji možgani ne delujejo več dobro. Sedem otrok….te otroke je potrebno nahraniti, obleči, jih izšolati …jim pomagati na začetku njihove samostojne poti…vsaj tako jemljem jaz starševstvo s polno odgovornostjo.. In če imaš ti veliko družino, moraš že v naprej vedeti, koliko bo ta družina stala in koliko denarja lahko kot starš zagotoviš. Otroški dodatki…, ja ,toda to naj bodo dodatki za lepše življenje, ne pa edini vir dohodka…in ko se zalomi, bodo otroci lačni, kot zgleda v tem primeru… Kar se pa CSD-ja tiče, je to, kar se dogaja, vredno vseh obsodb..Zakaj ne nakažejo avansov in potem, ko bo vse urejeno , naredijo poračuna ? Toliko je naše javne uprave, da glava peče. Nesposobni pa še boj…

  • Stefan

   Vse to kar ti pises bi bilo vse res,ce bi bila v Sloveniji dovolj visoka nataliteta. Ker pa je nataliteta nizka(po zaslugi druzin z 1-2otroka)slovenski narod izginja. Drzava je pred leti spodbujala velike druzine in jim obljubila pomoc. To ne smemo pozabiti. Tudi nizkiOD so tisti,ki ne dovoljujejo vecjega prirasta. Ko pa drzava pozre besede,nastane problem,ki je tukaj,med nami.
   Zakuha drzava,krivi bi pa morali biti tisti,ki smo oz.so drzavi verjeli. Ne biti ptimitivno enostranski.

  • Stefan

   Oce ima 2 sluzbi. Vec kot 16 ur ne zmore nihce delati.
   Ne govort,da mu je zakoniti denar-otroski dokladi , bil edini vir. Bedniki pokvarjeni.

 • if

  Spoštovana starša, hvala za vašo ljubezen in odgovornost do slovenskega naroda!

  Družina s sedmimi otroki je prispevek staršev k ublažitivi demograske zmrzali RS.
  Družina z enim ali dvema otrokoma te zmrzali ne blaži!
  Slovenstvo zajeto v ustavni Zdravici lahko preživi le iz dovlj velikega števila otrok, ki mislijo in živijo ustavno slovenstvo.

  Migracije uničujejo slovenstvo, ker ne živijo slovenstva!
  RS pod oblastjo levičarjev uničuje slovenstvo, naklepno!

  Velizdajalci slovoenskega naroda, desetletja tolčete slovenstvo. Najprej sedem desetletij z “bratstvom in enotnostjo”, sedaj “z legalno in ilegalno migracijo, ki je povsem nekompatiblna s kulturo slovenskega nroda.

 • domovina mili dom

  Stranka Milana Kučana (SMK) dela za komunistične oligarhe. Jebe se jim za slovenski narod.
  Jebe se slovenskemu narodu. Bodite potem jebeni od onih, “koji umejo, da jašejo”

 • SIMON ROZIC

  Ko vidim Mrakovo, mi mrak pade na oči! Nesposobna, nečlovečna,
  arogantna in izdajalska packa, ki menda spet zaseda neki prestol
  pod prestolom!

  • Zgornji

   DOBRO POVEDANO !!! ! !!!

  • Prle

   Mrakova ali Irglova? Mislim,da govoriš o Irgli.

   • učko

    Obe sta kretenski !

    • Prle

     He,he,he,ena blond druga črna,he,he,he.

     • Štalmajster

      Ti si tudi ….. blond ;-))) CSD pa Irgla ???

   • SIMON ROZIC

    Le kaj ima Irglova s to zavoženo mračno, nedojebano packo?

 • Flower Power

  Kreten jamra kako bo preživel…..ne vem kaj sta prej mislila preden sta jih naredila…….seveda najbolje je biti doma in delati otroke in čakati na doklade……..bo treba kakšno delo poiskati ne samo jamrati…..

  • Štalmajster

   No, če bi šlo za kakega iz “ogroženih skupin” z mnogo otroki,……. bi pa to tvoje izvajanje bilo …… sovražni govor
   Po Slovencih se pa lahko, brez problema, na vsakem koraku ……..
   Škoda, da tvoji starši niso videli v tebi le ………… zgube za svoj proračun.

  • učko

   3/4 vaših “novopečenih” čefurčkov ne dela druzga kot otroke, živijo se od otroških doklad in socialne pomoči, mal tud kradejo in fušajo, in se guzijo v socialnih stanovanjih !!!!

  • Imperial Commando

   tako je, kar začni iskati

  • čopkovseved

   KRETEN SI TI Podpiraš pa uvoz iz Kosova in Bosne! Pa še islama se veseliš!

 • učko

  To so nardil kreteni režimski namerno, da so “prišparal” veliko denarja, ki ga bojo sedaj sami požrli !!!

 • učko

  Borčevski penzioni, ki jih dobivajo že vnuki “”””borcev””””, pa ne izostajajo !!!! Pa nezaslužene “izjemne penzije” ala “Makaronovićka” tud ne izostajajo !!!! Oni vse dobijo pravočasno in v polni porciji !!!!

 • učko

  Prasci režimski komunajzarski ne pustijo ljudem normalno zaslužit na trgu, ker jim nabijajo kazenske davke. Oni bi tako, da če hočeš preživet ali kaj imet, moraš prosit državo (režim) in sedaj, ko so ta “sistem” zpostavili, pa ni denarja oziroma ga ne dajo.

 • učko

  Šaro, kučanov vajenec, da ne rečem “kučanov ministrant” gleda stran in se spreneveda !

 • Djuro Sumar

  Kako butast in zavajajoč naslov članka, kot da bi morala država skrbeti za naše otroke. Naj jih peljeta k Primcu in Likovičevi Angelci. Neverjetno je to, da imamo še danes tako butaste Slovenceljne, ki ne vedo da obstaja kontracepcija ali pa so popolnoma neodgovorni do svojih lastnih otrok.

  • Ryuk

   “kot da bi morala država skrbeti za naše otroke.”…
   Dajmo to logiko še malo razširiti: ali bi morala država skrbeti za brezposelne, brezdomce, bolne…?
   Pa za take parazite, kot so razni levičarski NGO-ji?
   Kje narišemo črto?
   Djuro, ti si že pravi anarhistični ekstremist. Samo ne mi potem prodajati buč o enakih izhodiščih!

  • čopkovseved

   Odpelji se s portala. ZA SLOVENSKE OTROKE ni niti en evro zaman!

  • KAPIBARA

   To dopovej musličem !!+ neĆivilo oz. ciganom

  • Janez

   Hm !
   ŠALA !
   Slab Srbin si mi ti – Đuro!
   Pravi Srbi vole decu.
   Kam boš pa zdaj hodil v RDONU KUĆU TVOG VOLJENOG MARŠALA TITE?!
   A?
   NA ONO IMANJE
   POLJSKE – ČAK ” KRALJEVSKE GROFICE ”
   udovice Marie ERDELYI-SOBIESKE – TAMO KOD SZEGEDA. MADŽARSKA!
   Tamo je ta “mnogo plemenita” grofica vanbračno rodila
   tvog voljenog MARŠALA TITA !
   Jer ga je rodila – vanbračno, ga je cca 6 godina – SAKRIVALA.
   ODRASTAO JE – UZ – PUDLE ( GOSPOSKI KUŽKI ) SVOJE MAJKE.
   ONDA
   SU GA GROFICA MARIJA IN NJEN VANBRAČNI PARTNER BOGATI ŽIDOV Franz AMBROS
   prebacili
   malog MARŠALA TITA – PREMA BEČU, DUNAJU, WIEN.
   MALI
   JOSHUA (=JOSEF) Franza A M B R O S A=MARŠALA TITA
   U
   KERNSTEN KOD WIENA, U BENEDIKTINSKI KONVIKT ST. PAVLA.
   TAMO
   JE UČIO MUZIKU I OSTALO.
   ŠTO
   TI
   NIŠTA OD TOGA – NE ZNAŠ? I tebe – su izleda – nasamarili? L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
   P.S.
   MOMČILO JOKIĆ O MARIJI GROFICI MARIJI ERDELYI-SOBIESKI.
   TAJNI DOSIJE J.B. TITA

   https://www.google.com/search?q=momčilo+jokićć+tajni+dosije&oq=mom&aqs=chrome.1.69i57j69i59j69i60l4.2654j0j8&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

   • Djuro Sumar

    LOL

  • Štalmajster

   To ti svojim uvoženim …… čefurčkom razlagaj, pa tam, kjer je nataliteta malo drugačna, kot v Sloveniji.
   Pa fotra okurcaj, zašto nije stavio crevo od ofce, kad te …. na je bo.

   • Miro

    ti že veš kako napako je tvoj naredu….

   • Djuro Sumar

    Tvoj je bil še slabši je ovco kar naredil.

  • Stefan

   Imas otroke?

 • Slovenc

  Nehajte stancat otroke, ce si jih ne morete privosciti. Otroci niso dolzni prezivljati starse ampak starsi otroke. Ce ma tip 7 otrok in ne more zivet brez otroskih dodatkov v visini 700 evrov si je sam kriv…

  • čopkovseved

   A za migrante pa je dnar, pa za njihove razširjene družine, ki so vsi po vrst na slovenski sociali! Ta oče plačuje slovenske davke in v teh otrocih je slovenski kapital. SRAMOTA OD ČLOVEKA SI!

   • Slovenc

    Kaj res? Tip nima za burek a ma 7 otrok. Nato pa jokanje kako je odvisen od denarja otrok. Mislim, da je ta tip sramota od cloveka. Kar se pa migrantov tice ste pa sami rinli v to se v janezovi vladavini. Odlocli ste se za eu in nato teroriste zdej jih pa mejte…

    • čopkovseved

     Mi smo šli ven iz Balkana, pa še to 50 let prepozno, da zajedate takšni kot si ti slovenski mladi rod! Slovenci smo ponosni na očeta sedmih otrok, le ti ne premoreš domoljubja, ker nisi Slovenec! Odpelji!

     • Duhec

      Lol. Ponosen na lenuha. Pretirano plodnega lenuha.

     • čopkovseved

      Upam, da je življenje usmiljeno s teboj, ker glede na to kar pišeš, si hudo motena oseba!

     • Duhec

      Sam realna. Mene bi blo sram, da mi nekdo daje hrano na mizo za moje otroke. In ja, nardila bi vse, popolnoma vse, da se to spremeni. Otrok rab še kaj več kot samo ljubezen. Ampak, ti se tega ne zavedaš.

     • čopkovseved

      Sramota od ženske! Sram se rodi v glavah ljudi. 200000 upokojencev ima 500 eur, nima za na mizo, pa jih ni sram, ker sramu za 40 let dela ne poznajo! HUD BOLNIK SI! Lepo si se razkrila. Levičarka!

     • Stefan

      Imas otroke?

     • Stefan

      Tebe je lahko sram,da si sploh na svet!

     • Stefan

      Si kdaj slisala za otroske doklade,ki jih drzava po zakonu namenja druzinam z otroci?
      Zgrazaj se nad svojim neznanjem,primitivizmom

     • Osti jarej

      …od genija do norca ,je samo en korak…..od bogataša do reveža pod mostom,tudi…ne bodi preveč naduta….karma seka in useka

     • Stefan

      Ne sodi drugih po sebi!
      Odjebi!

     • Stefan

      Zgin prasica cefurska. Si se nazrla slovenskega belga kruha,sedaj bos pa se se norcevala!
      Poberi se svinja nazaj na jug.
      Za drugam tko nisi.

    • čopkovseved

     V tej družini ne jedo bureka, so Slovenci, jasno,jugo!

     • Duhec

      Piše, da so lačni. In zakaj očka več ne dela in manj seksa???

     • čopkovseved

      Itak si izmeček od človeštva, škoda vsake besede za provokatorje. Hvala očetu in mami za bogastvo 7 otrok. Ko človek nastavi lice, mu izrodki z veseljem zadajo bolečino. A na naši ljubi zemljici je tako, da vsak dobi plačilo za svoj dela!

     • Janez

      Kdo še lahko opravlja več kot dva šihta,tako kot oče teh otrok in kako naj mati s sedmimi otroki gre še v službo.bedak..Mama s sedmimi otroki tudi oddela dva šihta na dan.Takim pa,kot si ti “duhec” pa bi morala država omogočiti zastonj kondome,da se taki bedniki nebi naprej razmnoževali. CSD-je pa podret do “fondamenta,”,Pomembneže,ki tam “vedrijo ” pa nagnat na trg dela,pa da vidimo.

     • david23

      Oče je zapisal da dela dve službi! Ne vem, če lahko njemu očitaš, da ne dela! A zdaj smo pa prišli že tako daleč, da se bo predpisovalo, koliko se lahko seksa? Kaj pa, če sta z ženo seksala le sedemkrat (sicer dvomim, ampak nakazujem na absurdnost tvojega stališča, da obsojač človeka glede tega, koliko on seksa)?

     • Stefan

      Prekleti gnoj smrdljivi,primitivni.

     • Osti jarej

      ….ne bodi no,tako prekleto židovska :-)

    • pesjanar

     Podlež brez primere verjetno te je mati kot otroka prodajala za en fiks,foter oa te je spolno izrabljal ko je bila stara v popolnem hurcu….

  • Miccy

   Njemu so otroci vir dohodka!

   • Nata

    Trapa neumna !!
    Živijo pa od zraka- je onesnažen, ampak pljuča vse prenesejo.
    Greje jih jeza na komuniste.
    Umivajo in perejo v potoku – so vsaj na svežem zraku.
    V šolo pa hodijo v ono pod mostom.
    Oblečeni in obuti so slabo – saj je to dobro za utrjevanje zdravja.
    https://www.youtube.com/watch?v=Fc1kOxDlWck

    • Djuro Sumar

     Lažje bi bilo z dvema ali tremi otroci, ne pa s kolikor jih Bog da, pa naj bo Jezus ali Alah, nobeden ne bo ničesar prispeval.

   • Stefan

    Drzavi so vir delovne sile,davkoplacevalci,povecana nataliteta,da ne bo slovenski narod izumrl.
    Da bos ti na stara leta imela penzijo. Zato se pa pravi,da so otroci zlata prihodnost.

  • Nata

   Kaj pa kvasiš ?? Saj jih preživljamo. Še na starowst jim pomagamo, ker država ne zmore prav nič. Samo za svoj žep in migrante skrbi ??

   • Djuro Sumar

    Sereš NATA.

  • rabbit

   Oče je samo napisal da bodo prazniki boj grenki, ker je računal na teh 700 evrov, ki bi jih namenil za darila in tem otokom drugače čisto nič ne manjka.Preberite pismo potem pa pišite.

   • Miro

    dej zajček, spametuj se malo…. pojdi v logatec v eno od oštarij in v pol ure boš imel naslov tega ki ima otroke in mu lahko osebno odneseš denar

    • rabbit

     Oče ne fehta za denar ampak zahteva samo tisto, kar njegovim otrokom po zakonu pripada ne dobijo pa ga, ker ena lena rit na CSD ne opravi svojega dela. Otroški dodatek v Sloveniji pripada vsakemu otroku brez razlike in samo to oče zahteva.

    • Stefan

     Kaj pa negroidi in siptarji dobijo? Da ne govorim,da imajo nase penzije tuji drzavljani(BIH,SRBIJA),brez dovolj delovne dobe,brez delovne dobe. Kako so prisli do njih? Zaradi pokvarjenih in pozresnih uradnikov na SPIZ-u.
     Kriminal.

   • Djuro Sumar

    Jaz še v življenju nisem namenil 700 evrov za darila. Darilo mora biti skromno, le znak pozornosti. Ko sem bil otrok, me je mama naučila, da ji za rojstni dan naberem zvončkov in ji pomagam pri kakšnih opravilih. Danes lahko za 700 evrov kupiš avto.

    • Stefan

     Kaksen avto? Ko se vsedes se sesede!!!!
     Sigurno ni bilo misljeno za darila 700€,ampak nekaj od tega,vsakemu ena malenkost.
     Ce imas otroke ves,da so zlo veseli najmanjsega darila. Se spomnem,ko mi je stric prinesel pomaranco. Bil sem presrecen.
     Darilce ob praznikih,daje cisto drugo raspolozenje kot navaden dan.
     Zakaj bi se pa moral odpovedati denarju,ki ga drzava sama nudi? Zato,da bi butlni se lazje sopirili. Tisti,ki imate otroke,ste se odrekli otroskim dokladam? Ne verjamem! Bolje,da zaprete dvolicne gobce.

     • Djuro Sumar

      Hudo brezvezen komentar si napisal. Moja soseda je kupila Saxoja za 500 evrov, pa se ni sesul in se kar veselo vozi. Sicer pa mal dnarja, mal muzike.
      Kaj je bilo mišljeno ne vem, napisal je 700 evrov za darila, kar znese 70 daril po 10 evrov. Dvomim, da ima takšno familijo. Sploh pa, kolikor razumem, bodo ta denar dobili malo kasneje. Sem pa danes poslušal kaj je govoril Papež o božičnem obdarovanju, pa vem, da se katoliki tega ne držite prav radi.

  • Stefan

   Po tvoje pomeni,da so bolj dobrodosli Arabci,siptarji,negroidi,ki imajo velike druzine,ki jih vzdrzujejo”sami”?
   Otroci,ki so dobro in lepo vzgojeni,pomagajo starsem v starosti.
   Tudi po zakonu so dolzni.

 • Duhec

  Verjetno ne nardiš otroka in upaš, da bo zanj poskrbela država.

  • čopkovseved

   Slovenski otroci so naša prihodnost, ne pa topoglavi levičarji s teboj na čelu!

   • Duhec

    Tako razmišljanje je naletelo na plodna tla samo pri ciganih.

    • čopkovseved

     Pa Cigani niso Slovenci , od kje tebi takšna primerjava, si njihov sorodnik?

     • Duhec

      Po komentarjih sodeč, si prej ti. Ti, ki podpiraš nenadzorovano, pretirano razmnoževanje, rojevanje otrok za katere ni pogojev za spodobno življenje. Otrok stane, otrok je drag, otrok ima potrebe in želje, če jih kot starš ne moreš oz nisi sposoben zadovoljit, ga pač nimaš. Al si še kr v Jugi, ko je blo za vse poskrbljeno???

     • čopkovseved

      Je vzgoja v denarju? Ti si res ČLOVEŠKI IZRODEK

     • Duhec

      Očitno tvoji živijo od ljubezni, so siti zarad ljubezni. Beda. Ubogi otroci.

     • čopkovseved

      Od ljubezni, znanja in lepih manir se daleč pride. Tvoja pot pa je več kot očitno posuta z bolečino, gnevom in trpljenjem! OZDRAVI!

     • Duhec

      Od tega bojo siti, bravo.

     • čopkovseved

      BOLANA LEVIČARKA, pa še ženska si. Adijo pamet.

     • Stefan

      Ubogi si ti v mozganih.

     • Stefan

      Vse to, koliko je kaj drago, povej siptarjem ,Africanom,Arabcem,da bodo vedeli kaj dobijo.
      Ne spostujejo nikogar in nicesar. Tko kot ti.

    • Stefan

     Si njihov predstavnik?
     Verjetno da.

  • Slovenc

   Mogoce enega ali pa dva, ne pa 7 kot neka pijavka prisesana na drzavne socijalne transferje…

   • čopkovseved

    Ja , važen , da se Kosovarji množijo, koliko teh žensk prispeva v našo socialo? Koliko jih plačuje davke, koliko prispevke za pokojn. blagajno? Nihče! DVOLIČNA PIJVKA SI*

   • Stefan

    Ker sta samo 2 slovencka v druzini,drzava uvaza Arabce,negroide,indijce,za povecanje natalitete. Popolnoma zgreseno in ne zdruzljivo z slovenskim narodom na vseh podrocjih.
    Njih in njihove otroke,ki jih je po5-6 od ene zene. Zena pa je lahko 3 in vec,pa lahko drzava vzdrzuje z nasim denarjem? Je tukaj vse ok?
    Opica debilna.

  • KAPIBARA

   Če si musli v EU, se s tem ne obremenjuješ..

   • Duhec

    Tudi zgoraj omenjeni se ni.

    • Stefan

     A je clovek vedel,kako je drzava pokvarjena? Najprej pred leti spodbuja za vec otrok in za ustvarjanje velikih druzin,zaradi upada natalitete, da bo drzava pomagala. Ko je pa to potrebno realizirati,pa drzava pozabi.
     Kot ponavadi!
     Z veliko zlico zres, majhne zlicke ne razumes. Samo sramotis se.

 • pesjanar

  Čestitam ljudem kateri imajo številčne družine,čestitam da si upajo žene rojevati otroke v tem do njih sovražnem svetu,takšne družine so redkost,kajti Slovenija z svojimi levo sučnimi brezjajčnimi zlikovci ne dovoljuje imeti velike družine,takoj letijo primerjave z muslimanskimi okupatorji z Cigani,na slovenstvo pa ti ljudje pozabljajo,sramota da se je v SL nakotilo toliko sovražnih ljudi,upam samo da se te barabe ne plodijo in ostajajo pri svojih spolnih partnerjih kateri jim k sreči ne morejo dati otrok,to so razne domače rogate živali in plastične Ančke ,sicer pa za tovrstne nasvete vprašajte razne duhece,slovence in druge ljubitelje živalskih odprtin za iztrebljanje.

 • Ana Tor

  Čestitke Šarcu. Za migrante samo v Ljubljani 2,8 milijona za njihovo ekološko prehrano. Pa jim ni dovolj, ker dobijo samo 18 eur žepnine mesečno, nas iz hvaležnosti ropajo in dilajo drogo, da je policija morala povečati svojo prisotnost okoli azilnih domov, na Trubarjevi, v okolici železniške.
  Danes objavljeno: https://reporter.si/clanek/slovenija/za-ekolosko-prehrano-azilantov-v-ljubljani-skoraj-28-milijona-evrov-676730

  • Zdenka Novak

   Poslus kaj je za ta kaos kriv sarec.on je sele 3 mesece gor kriv je cmera in njega napadajte.saj vidite da je cmera pustil na vseh koncih pustil en veliki kaos a gnev spravljate na sarca.kot jaz gledam se ze od 1 dne obada s stvarmi ki bi jih moral urediti cmera in zal je ta kaos na socialni ostal.upam da ga cimprej resijo.
   .

 • Janja Levstek

  Dragi razni komentatorji, iz zapisanega je jasno razbrati, da nekateri žal izhajate iz
  zelo primitivnega okolja. Nekateri tudi niste slovenskega porekla. Sram me je za vas in vaše razmišljanje. Sram me je še za tiste Slovence, ki preračunljivo “načrtujejo” dva otroka, da si potem vse privoščijo. Otroških dodatkov pa ne zavrnejo. Nobenega takega ne poznam. Tale naša bedna, skorumpirana, ateistična, globalistična, lgbt -:prijazna državica bo obstala samo, če bo dosti velikih SLOVENSKIH družin.
  Zato ena velika hvala Tomo, za tvoj in ženin pogum in srčnost, hvala za vajine otroke, res hvala.

  • Andreja @

   Mene ni popolnoma nič sram, če sem načrtovala dva otroka in njima lahko zagotovila lepo mladost , brez odrekanja in travm. In predvsem , brez obremenitev za njiju, kje bomo dobili denar za osnovne potrebe.In začetek pisma, kateri je objavljen zgoraj, me je zelo razžalostil. Predvsem zaradi tega, ker so otroci ostali brez sredstev za preživetje in so sedaj objokani in zaskrbljeni. Otrok bi moral živeti brez skrbi in ga ne bi smelo skrbeti, kaj bo jedel in ali bo na toplem ali ne. Za to smo dolžni poskrbeti starši in otrok s tem ne obremenjevati.

   • Stefan

    Oce ima 2 sluzbi,mati se ukvarja z otroci in celotno druzino. Kaj bi se rada? Da oce pregori in ga dajo v prerani grob?
    Kdo je kriv za nevzdrzno stanje?
    Zakoni,ki dajejo potuho kapitalu,zanicujejo delovno silo,ki kapitalistu ustvarjajo kapital. Zaposlenemu pa mecejo drobtine.
    Je to ok,da z dvema sluzbama ne more druzine preziveti?
    Sita VRANA LACNI NE VERJAME!
    Ko je pa vprasanje o nezakonitih migrantih,je pa denarja dovolj,za domace pa nic.
    Taksno brezbrizno obnasanje oblasti,je okvalificirano za namerno unicevanje SLO druzine,s tem pa identiteto naroda.

  • xla

   ok. po tvoje … vsak seks pomeni naredi otroka. Vse kar ni krščansko je narobe. Odločanje o številu otrok v družini, naj bo podobno loteriji … kar plavalcev doseže, bo že nekaj. Kolikokrat seksaš iz užitka? Se vsakič le prepogneš in se sprazni?
   Koliko otrok je slovenska velika družina? 12,6%?

   • Stefan

    Kam si pa ti zajadral? Malo bolj pameten bi pa lahko bil.
    Se vidi tvoj primitivizem na dalec.
    Primitivizem ubija,tudi drzavo in vse kar tvori to drzavo.
    Smo na tej poti.

  • Miro

   dej no ovca, tega Tomota so si na Nori Tv izmislili…. tako manipulirajo s tropom brezglavih ovac

   • rabbit

    Še zmeraj lažeš ta članek je bil že na Siolu pa menda tudi na Planet tv.

    • Miro

     hahaha a Kolednik ma pa prste zraven….
     in “nekdo” pismo pošlje na tri ali štiri naslove ? če je to res in je oseba resnična in je iz Logatca, potem že pol logatca ve kdo je to…. takih ki otroke delajo zato , ker jih imajo preprosto radi , pa res ni veliko v sloveniji, več kih je tam , o katerih vseskozi pišete. države od koder prihajajo begunci imajo večje število otrok.

     • rabbit

      Zgodba je že stara nekaj dni tako da ne nakladaj. Oseba je pa resnična saj so mu na Siolu celo pomagali, da je prišel do tega denarja tako da ne nakladaj in ne si izmišljevati in soditi po sebi.

     • Miro

      a vam na Nori TV se pa noče predstaviti? pa sami dobri ljudje ste na kupu

     • rabbit

      Nor pa zmešan si tukaj samo ti.

     • Miro

      ja zato me pa boli k zanj…. jaz sem imel toliko otrok, da sem jim lahko nudil kar je bilo potrebno in nisem cvilil po časopisih- če je oseba resnična

     • rabbit

      Če bi ti dobro prebral pismo bi videl da gospod nič ne cvili ampak samo opozarja na problem, ki je zelo pereč. Ti ljudje, ki bi morali delati po cele dneve visijo po raznih internetnih forumih ne delajo potem pa govorijo kako so bogi in oh in sploh. Trpijo pa ljudje zaradi njihovega ne dela. Samo na to je opozoril oče. Zakaj so pa čudežno v dveh dneh problem rešili prej pa koliko mesecev ne.
      Veš tudi ti se lahko znajdeš v taki zagati. poznam osebo ki ni imela toliko otrok ampak povprečno slovensko dva in sta oba starša ostala brez službe pa odločbe ni in ni bilo zanima me kako bi bilo če bi bil ti na njihovem mestu te že kar vidim eno samo pritoževanje.

     • Miro

      hahahaha zajček….. fake news

     • rabbit

      Edino tvoji možgani so fake.

     • BlackOpsSystem

      ti imaš sigurno v teh komentarjih edi stik z soljudmi. bogi revež…..do petka počakaj, potem pa bo penzija in boš spet inžiner z merkatorjovim pivom v roki,

     • rabbit

      Misliš Lildovim Komunajzarčkom.

     • Stefan

      Ja tile,ki prihajajo iz tretjega sveta so paraziti,ko drzava vzdrzuje njih in njihove otŕoke. Prispevali pa niso nikoli nic in tudi ne bodo.
      Sramota,da drzava raje poskrbi za invazivne tujce,kot pa za svoje ljudi,ki se trudijo dvigniti nataliteto in s tem prispevati boljsi jutri za vse.

   • Stefan

    Ovca levicarska si ti. Prekleti laznivi kreten.
    Strezni se ze. Nebi ti skodlo.

 • Olga2345

  Sarčev cirkusanti naj odstopijo! Vsak pritepenec v Slovenijo ima več pravic kot slovenske druzine! Sramotno je tudi, da k(o)ristjan Šarec se sedaj ne spoštuje odločbe ustavnega sodišča o financiranju obveznega programa v zasebnih šolah!

 • Nata

  Nova ??? Kaj se pa dogaja ?? Komentiranje ste zaprli pri dveh dobrih člankih ??
  Vsaj napišite, zakaj !!
  Hvala !

  • Flower Power

   jim kučan ne dovoli……vsaj tako pravijo na nori tv……

  • Tone

   Nova vam ne bo odgovorila, ker svoje bralce prezira.

   • Miro

    nora svoje “verne” bralce nateguje s fake novicami…. in ta o družini s sedmimi otroci, KI ŽELI OSTATI ANONIMNA, je ena od teh

    • BlackOpsSystem

     miro pejd na 24kur in slovenačke novice….tam te čaka vsa zakrita resnica. U stupid fuck.

   • Stefan

    Kdo bolj prezira Slovence kot ti.
    Bilo jim je ze veckrat zagrozeno.

    • Tone

     Kdo komu grozi?

  • Osti jarej

   ..morda zato,ker ogromno ljudi ne kupi novičeve domnevne nedolžnosti?

   • Nata

    No, na Novi se pa res lahko prav vse napiše.
    Pa članek o g. Cukjatiju , pa Ilki Štuhec ?
    Malo čudno je. Tudi na portalu http://www.novicejutro.si/
    je ledalje manj člankov iz Demokracije, Nove, Časnika, Portala plus.
    Se ti zdi tako ravnanje v redu ?

 • Kosobrin

  Ni res, zaostanki niso samo v Ljubljani, tudi pri nas. Ni štipendij, otroci so pa že tri mesece v šolah in na fakultetah! Sramota! Nekteri starši nimajo niti za prevoz otrok v šolo …

  • čopkovseved

   To pomeni, da otroci v tem času, ko ni odločbe, niso upravičeni niti do zastonj kosila, niti do oprostitve plačil za vrtec Migranti pa brez papirjev z vsemi privilegiji, upam, da vlada v tem primeru ukrep DANES, ne jutri. Morda kdo pozna naslov družine!!

  • Stefan

   Tako nezakonita vlada,nezakonito spara.
   Po tem se pa dela,kot da je vse ok.

 • Rožle

  A niso tele cenzure že enkrat bile na tem portalu ? ..
  .. Murgle udarjajo z vso silo ..
  Mar bomo spet ostali brez Disqusa?

 • Flower Power

  glede noviča pa tole…….upam da morilca obsodijo na 30 let zapora…..

  • Stefan

   Kje imas dokaze,za tako primitivno ,skodozeljno izjavo?

 • Nata

  Morda tole ravno ni primerno za pod tale članek. . . . . pa vendar gre tudi tu za otroke.
  http://radio.ognjisce.si/sl/209/aktualno/28761/

  • Djuro Sumar

   Vedno gre tudi za otroke.

 • Tone

  Kako pa to, da se Nova naenkrat zavzema za državljane, ki so prisesani na državne jasli.

  • Stefan

   Mislis na NEGROIDE NOVE DRZAVLJANE RS?

   • Tone

    Mislim, da Slovenija ne premore nobenega novega negroidnega državljana.

 • stajerc5

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KAJ SE DOGAJA, NOVA24!???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Vam je Lunatik z Trcenim in Udbo vred prevzel forum in komentiranje!?????????
  A vas res ni popolnoma nic sram, da ne napisete vsaj razlog za zaprta komentiranja!?????????
  A vam ni nic zal, da izgubljate se zadnje kulturne in najboljse komentatorje kot sta Antonius in Dob!??????
  Vsi, prav vsi izpod vsakega nivoja pa komentirajo naprej, pa cetudi jih ne vidim, ker jih imam v kanalizaciji!!!
  SRAMOTA, SRAM VAS NAJ BO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Flower Power

   debil kretenski……….hahahahahahahahaha

  • Svele

   Pedofili zaprti

 • BlackOpsSystem

  In pomislite hejterji….če-ko človek odhrani 7 otrok….VI-mi bomo prejemali mizerne pokojnine, če sploh, njega pa bo pedenal 7 odraslih zaposlenih otrok. Kdo je luzer sedaj in kdo pol???!!!

  • Miro

   bravo, dobro si izračunal…..

   • if

    Izračun pravi takole!
    Če ne bo otrok, ki bodo postali odgovorni nosilci ekonomije, penzije ne bodo mizerne, jih ne bo!

 • soc

  Nova24, danes ste že vsaj štiri teme enostavno zaprli za komentiranje. Ste tudi vi padli v evforijo sovražnega govora? Smo Slovneci dokončno ostali brez domačih templjev svobodne misli,
  svobodnega govora?

  Ali je tako težko moderirati podtaknjene agresivne Mladina / FDV agitpropovce v originalni rdeči ali ponarejeni črni koži, ki 24 ur na dan profesionalno bljuvajo po forumu? Ali so vam rdeči hekerji vdrli v sistem in vas smešijo?

  In predvsem – se vam ne zdi nujno, da takoj pojasnite, kaj se (vam) dogaja? Jasno in odkrito na portalu. Ali vsaj individualno nam nekaj ducatom, ki se trudimo vzdrževati svobodno artikulirano misel. Sicer bo to postalo nesmiselno.

 • xxxxxx yyyyy

  Poznam družino z 11 otroki isto na socialni, ne vem imej toliko otrok kot jim lahko nudiš dostojno življenje, in potem ko otroci odrastejo brez izobrazbe ima država spet nove družine na socilni. Ne vem to je moje mnenje vsa čast velikim družinam ki jim uspeva

  • Stefan

   Vse to povej levi komunisticni vladi,ki brez sramote v drzavo vlaci nezakonite migrante,divjake in jim nudi vse(razsirjenim druzinam) kar domacemu,delovnemu cloveku ne.
   Jamranje kako so novi drzavljani ubogi(prerecunljive pijavke)je gola laz levicarjev,ki sovrazijo vse kar je slovensko.

   • xxxxxx yyyyy

    Ne komentiram politike pač koliko otrok je potrebno imet in za njihovo dostojno odrasčanje so odgovorni starši

  • rabbit

   Jaz pa poznam družino, ki ima dva otroka pa so vsi na socialni kljub temu, da imajo vsi poklice. Nočejo delati.

 • Imperial Commando

  Ej Nova 24, zakaj je komentiranje zaklenjeno pod KatiĆko, Cukjatijem in celo pod Ilko?????

  • Stric iz ozadja

   Ker se nobenmu ne da brat trolov

  • Stefan

   Tudi mene so oz.moj komentar malo prej blokirali.

  • rabbit

   Vsi isti članki so tudi na Demokraciji pa niso zaklenjeni, tako da očitno to ni uredniška politika ampak a jim nekdo to dela namerno ali pa spet vmešavanje Domna Savića preko Disqusa.

   • Miro

    to vas butle mal namenoma provocirajo, da imate kaj pisat….

    • rabbit

     To po sebi sklepaš.

     • Miro

      bravo….. zajčja pamet deluje

     • Brez žaljenja pa pri tebi ne gre , kajne ?

     • Miro

      to je kompliment…. če je nekdo – zajec, tako bistroumen…

  • Svele

   Propadla nora tv

 • Morala

  Bravo Nova24, še tu zaklenite za komentiranje!

 • xla

  Res zanimivo, štirje članki z zaporo komentiranja. Kaj se dogaja na Noro24? Saj vendar vedo, da le s komentarji generirajo obisk.

 • Duhec

  Nova je crknila. Ganljivo.

  • Boogeyman

   Crknila boš ti, prekleta smrduha kosmata lewuharska! Če ne boš zmogla crknit sama, ti bom pomagal.

   • Stefan

    Ne bos mogel,saj je samo zlovesci duh.

  • Osti jarej

   ..ne mi rečt,da te gane

  • Rožle

   Super a ne .. ti nou treba več tuki viset …

 • Osti jarej

  …poslanci SDS dajo vsak 200 evrov od svoje plače…..ups…pa ne oni….njih raja ne zanima drugače,kot v govorancah….veseli naj bodo,da so samo en zujf pokasirali

 • Franc Šink

  Kaj se dogaja na portalu v službi “resnice” Ne smemo komentirati ? imate nova navodila UDBE ?

  • macon

   Po mojem levi režimci grozijo s tožbami.

   • Franc Šink

    Čisto mogoče.

   • Artur

    Deratizirani ne morejo vlagati tožb.Torej deratizacija pred tožbami.

 • Artur

  Komentarji ponekod pri vas onemogočeni?! A to je to , tudi vi ste podlegli histeriji “sovražnega govora” Od vseh drugih sem pričakoval “fršlus na usta” samo od vas ne . “Kontorlirana opozicija” ste presegli svoj limit ?

  • Krtača 20

   Demokracija in svoboda govora po desno.

  • Osti jarej

   …čez levajzarje lahko pišiš kolikor te je volja in kar si mislit moreš…tega ne brišejo….na juriš

   • Artur

    Hja na levo zlo je treba neprestano opozarjati evidentno je otipljivo, dokazljivo in vseprisotno ne samo v SLO podalpski komunajzlariji tudi na globalnem nivoju, ne vidim razloga zakaj bi bili odzivi na to zatrti ravno nasprotno.

    • Osti jarej

     …..jaa,seveda….slepilni manever…da se na desnjake in njihova zlodela pozabi….

     • Artur

      Na katera zlodela katerih desnjakov misliš, kje pa vidiš ti pri nas neke desnjake v pravem pomenu besede. Opozorila na vse farse in svinjarije sedanjega komunističnega režima in njegove kontrolirane opozicije “spreobrnjenih” glih niso slepilni manevri temveč manevri, ki opozarjajo na to v kakšni banana vukojebini živimo in kaj nam zaradi tega še sledi.

 • Zakaj je danes toliko tem zaprtih za komentiranje ?
  Provokatorjev se tule res veliko oglaša, ki “poskrbijo” predvsem za to, da bi postal ta portal
  čimbolj umazan – oh, no.
  Umirite se provokatorčki !

  • Boogeyman

   Sem preveril na spletnem portalu Demokracija, kjer pa so komentarji pod istimi novicami odprti. Le komentira nihče.

  • luckyss

   Za umazanost portala poskrbijo poleg hišnih ovc predvsem provokativni članki…Potem jih zaprejo za komentiranje ker vedo, da jih bomo tisti, ki smo še normalni na teh straneh…demantirali in osmešili z dejstvi ..;)
   Ja resnica je lahko kruta, sploh za lažnivce ;))

   • Boogeyman

    Ti si od resnice svetlobna leta daleč, kot vsak pasji lewuhar. Papagajsko ponavljaš nebuloze, ki ti jih servirajo lewuharski mediji.
    Avtonomno razmišljanje je zate, kot tudi vso lewuharsko svojat mission impossible.

    • luckyss

     Zanimivo.. O resnici mi govori neka zaplankana SDSovca, medtem, ko sem sam opozarjal na nevarnost ilegalnih migracij že v časih, ko je Janša kimal Frau Merkel in trdil, da “so kvote korak v pravo smer”…Banda dvolična nesposobna…;)

   • xxxxxx yyyyy

    Kako že reče požar ,resnica boli komentarji še bolj

  • Miro

   to je že umazan portal sam da se ti ovca tega ne zavedaš…. al pa uživaš če te nekdo na suho….

  • Djuro Sumar

   Za tebe je drugačno mišljenje provokacija.

  • Prištinski doktor

   Najvecji provokatorji so prav pisuni tega portala, ki sebi pravijo “novinarji”. Ustas sokic, porno starleta marjanca, oba topla vinkota, milicnik in pa argentinski migrant, “ljubitelj” otrok blazic, slovenski rudolf hess bernard brscic, naci lucy us usajeva, franci v-danko-dan donko in pa seveda ne smemo pozabit na samega sefa tega portala- biscka, ki je zabrisal svoj lasten ksiht na gradbisce dzamije. Vse to in se vec je provokatorska ekipa nore tv, ki zivi od provokacij.

 • Prištinski doktor

  Nihce ni Sarcu pokvaril praznikov, ker fura vlado kot se zagre. Praznike ima pokvarjen kvecjemu sdss sekta in njen dosmrtni sef, ivan luzer pristinski. Oziroma ne samo praznike, ampak kar celo leto 2018.
  Leto 2018 je bilo odlicno za Slovenijo in normalno vecino, katastrofalno pa le za sektase in princa teme.

  • SOVRAŽNI GOVOR !

   • Miro

    ja kaj je pa tukaj sovražnega? lepo prosim?

    • Osti jarej

     .resnica,morda?

   • Prištinski doktor

    Daj spizdi no! Tale cel portal je en sam sovrazni govor. In ta prihaja v glavnem od pisunov nore tv in pa od sektaskih komentatorjev.

   • Flower Power

    DEBIL KRETENSKI……

   • Svele

    Bog prosim te da umrje Janez Janša in njegovi bližnji amenprasci hvala bog

 • Prištinski doktor

  “Odločila sva se za več otrok, ker jih imava preprosto rada. Ker v starševstvu vidiva smisel in uresničitev življenjskega poslanstva. Ne samo za naju, ampak za vso skupnost. Ker otroci niso breme, ampak naša in vaša prihodnost,” je zapisal oče.
  Ja enkratno res, najbolje je pamze stepat kot po tekocem traku, kdo jih bo pa zivel? Drzava s socialnimi dokladi! Ja, tista “grozna komunajzarska” drzava! Skrajni desnicarji se mnozijo kot podgane, saj imajo ze po vec pamzov kot arabci. In potem se vi jajcate nad muslimani in juznjaki ker imajo vec otrok, medtem ko se sami mnozite kot zivali? Dvolicnost na kubik!

  • Djuro Sumar

   Imam dva znanca Šiptarja, ki že dolgo živita v Radečah, vsak imata po dva otroka, so popolnoma prilagojeni, solidno situirani, otroci šolani, eden celo fakultetno izobražen, vsi pa pridni, redoljubni in pošteni. In po poslušanju naših vrlih desničarjev bi jih moral jaz sovražiti samo zato, ker so Šiptarji. Poznam pa tudi nekaj Slovencev in Slovenk, katerim se preprosto ne ljubi v službo.

   • Prištinski doktor

    Saj fora je v temu da imajo po novem siptarji manj otrok, medtem ko se skrajni desnicarji plodijo dobesesno ze kot zivali in jih iz dneva v dan vec. “Kulkr jih bo buh dal” pravijo tej nazadnjaki. A takrat ko nastepajo za cel vrtec malih firerjev, pa jim financno zagusti, pa klicejo na pomoc “komunajzarsko” drzavo, katero tako sovrazijo.

    • Djuro Sumar

     Enkrat letno imajo celo nekakšno druženje in se hvalijo eden drugemu koliko jih je kdo naštepal. Pa seveda na koncu vsi skupaj eno zmolijo, da jim naj Bog pomaga.

     • Osti jarej

      …ahhhahhaahha….norca….ja…da jih za ministriranje ne zmanjka

     • Prištinski doktor

      Jansisti pravijo temu “topli blagoslov”. Brez kontracepcije seveda, ta absolutno in pod nobenim pogojem ni dovoljena!

  • Osti jarej

   …in to brezmadežno(se množijo)…amen…

 • Artur

  Levi Slovenclji gojite kačo v svojih nedrih z žegnom komunajzlskih narodnih zdajalcev :
  U zemljama EU djeluju 24 organizacije koje su povezane s vlastima Turske. Uz njih, tu su i one u zemljama bivše Jugoslavije tako da tom broju treba dodati džamiju u Ljubljani te po jednu organizaciju u Sarajevu, Novom Pazaru i Skoplju.

  NJEMAČKI OBAVJEŠTAJCI UPOZORILI: ‘Erdogan je najveća prijetnja Europi, cilj mu je uspostava Islamske Božje države diljem svijeta’
  http://www.novi-svjetski-poredak.com/2018/12/18/njemacki-obavjestajci-upozorili-erdogan-je-najveca-prijetnja-europi/

  • Osti jarej

   …a nista erdogan in orban velika zaveznika in prijatelja?

   • Artur

    Pa za prijateljstvo ne vem v kar pa močno dvomim, prej bo šlo za gospodarsko oziroma trgovinsko izmenjavo denar pač nikjer ne smrdi ne glede na ideološke razlike. Prav tako kot Zokiju ne smrdijo katarski millijoni ipd.

 • kraljica vesolja

  nekam velik zaklenjenih člankov mate. Kva je z vami.

  • luckyss

   Normalnih člankov brez laži, klevetanj in ščuvanja niso sposobni producirati…
   Bebave komentatorske SDSovce pa zapisanega ne znajo braniti artikulirano in z dejstvi..
   Torej je to logična posledica…da se blamirajo le z zapisom, ne pa tudi z zagovarjanjem napisanega kot je bila praksa do sedaj..;)

   • Prištinski doktor

    Itak pa 90% klikov dobivajo samo zaradi moznosti komentiranja, ki je bila (moramo priznat) do sedaj najbolj liberalna od vseh portalov v SLO. Brez tega so mrzli, saj jih bere itak le kakih par tisoc ovc.

    • luckyss

     Ja, klike dobivajo, ker se jim folk hodi sem režat…JJ je nekoč hotel biti urednik časopisa Pavliha..in končno mu je uspelo nekaj podobnega ;)

     • Prištinski doktor

      Mislim da si imel prav, ko si v enem komentarju napisal (se mi zdi da si bil ti) da zaklepajo tocno dolocene, provokativne clanke samo zaradi tega, ker se bojijo da bi jih doloceni takoj razkrinkali za bullshit in fake news. Tuakj gor jih (nas) je k sreci kar nekaj ki takoj sestejemo 2+2 in vidimo, koliko je v clanku resnice. Recimo ti, tunek, dd style, flower power, josip broz in se nekaj, ki smo dezurni detektorji za ugotovit % resnice v clankih. In ta je ponavadi zelo nizek :)))
      Tega pa pisuni ne marajo kaj prevec. Raje imajo ovce kot so olga, janez, marta in podobni, ki nasedejo vsemu kar jim nora tv servira. Ampak problem pa je ker je takih premalo, da bi jim prinasali kaksne resne klike in €€€.

  • Lustrator

   Pokazatelj “demokratičnosti” totalitarne rdeče vlade pač. Če Evropa ne misli ukrepati niti proti migrantski invaziji, niti porastu komunizma, potem je pravzaprav tudi mi ne potrebujemo več.

 • Rožle

  So Murgle začele s tožbami na hram demokracije in resnice?

  Mar nas spet čaka ukinitev Disqusa, ki ga bo spet nadomestila neka primitivna wordpressova platforma
  seveda z ogromnim časovnim zamikom…?

 • Janez
  • luckyss

   Ne vem kaj bi povedal o tvoji “strani” ali blog ali kaj že je…
   Da te čimmanj užalim…vse skupaj deluje tako kot bi se otroci iz vrtca v peskovniku igrali…;(

  • Prištinski doktor

   Ne hvala. Tvojih budalastin se je za izogibat bolj kot hekerskih phishing linkov. Si lahko predstavljam kaj tam klamfas. Vse skupaj najbrz izgleda kot avtobiografija shizofrenika na LSDju.

 • Flower Power

  Na nori tv ste pečeni…..še malo pa boste lahko pisali samo še naslove…….

  • Prištinski doktor

   Joze je ze pecen, saj po svetu hodi brez glave- odkar jo je odvrgel na gradbisce dzamije.

   • Olga2345

    Mislite levičarje s Kučanom? Hanzi sploh ne poroča o anarhiji v Franciji, kjer se Macronu tresejo hlače! Zakaj mislite, da Serpentinšek ne dvigne cene bencina? Zaradi sociale? Zaradi STRAHU!
    Zakaj je Kučan govoril na Ilovi gori? Ker spremlja Twitter in ga je STRAH!

    • Prištinski doktor

     Hahahah Olga, vi pa ste za hece. Strahu? Kaksnega strahu? Kdo pa se se boji sekte in njenega princa teme? Ko si enkrat tako nesposoben, da si 23 let v opoziciji, dobis volitve in ne mores sestavit vlade, tedaj se te ne boji nihce. Vsi se samo se norca delajo iz sdss in jajota.

     • Lustrator

      …in iz lastnega standarda, zadolženosti in rekordnega števila letnih izselitev izobražene mladine v tujino. Komur gre ob vsemu temu na smeh, ta mora biti bodisi konkretno ruknjen ali pa je konkretno financiran s strani rdečih krvnikov Slovenije.

     • Prištinski doktor

      Daj ne klobasaj ovca neumna. Vse kar si sedaj naklaftral, obstaja zgolj in samo v tvoji oprani glavi. Vse to pa si domisljas iz gole jeze in nemoci, ker tvoj pastir ni namesto Sarca pti koritu, da bi spet kradel in uniceval Slovenijo.

     • Lustrator

      Če že ne poznaš realnosti v kateri živiš, sem pa tja uporabi vsaj google, da ne izpadeš takšno tele na prav vsaki temi posebej.

      Lahko KATEROKOLI iz trditev svojega komentarja utemeljiš z enim samim podatkom? Se mi je zdelo.

      Lahko noč in lep pozdrav v vzporedno vesolje, kjer so najbogatejši Slovenci vsi po vrsti SDS-ovci in ne izključno komiji.

     • Prištinski doktor

      S tabo nimam kaj komunicirat, saj ti je pastir iz pristine popolnoma lobotomiral mozgane. Lahko bi ti postregel z 100 linki, pa bi vse zanikal, saj imaa cipirane mozgane od tvoje sekte. Zato niti slucajno ne mislim zgubljat casa s tabo.

 • Prištinski doktor

  Govori se da so na portal nore tv vdrli hekerji po narocilu porica, kar je zakuhal kar sam urednik nore, Biscak osebno, ko je na gradbisce dzamije PONOVNO zabrisal svinjsko glavo- tokrat kar svojo lastno.
  Joze, kar si skuhal, pa se prebavi.

  • luckyss

   Vsak, ki ima smisel za humor, ti bo dal plus za zadnji stavek ;)))

  • FAKE NEWS

   • kraljica vesolja

    Saj slovensk piš, če si kao domoljubka. Ma, dej, vi ste sam navadni fašisti. Dejansko je kul, da obstaja nova, da vas lahko mal nadzirajo.

  • Olga2345

   Vašo svinjsko glavo?

 • kraljica vesolja

  A dejansko so mel na Demokraciji tako fotko. Pa to je škandal, kva se grejo. A prov črnci, in to blondinko. Ogabno, seksistično, šovinistično, rasistično. Pa še kej. Mene ste prov užalil, če ne clo ponižal že sam s tako fotko.

  • SOVRAŽNI GOVOR !!!

   • luckyss

    PARADIŽNIKOVA SOLATA !!!

   • Svele

    Kje sta mlada prodajalca ljubezni Črtomir in Jakob sta poginila ali pa so ju cigani ukradli hahahhahhaha ali pa ju je murgeljn Milan zaprl hajajhajaj ali pa sta se zaljubila v športno oblečenega drugače govorečega Milutina hahhahah ali pa so ju Janševi pedofilni strici iz ozadja vzel hajjajajja

  • Prištinski doktor

   Ma nizkotno do skrajnosti res. Tega si ne bi privoscil niti najbolj nizkoten trac cajtung. Na googlu si lahko ogledas to naslovnico. Jaz na zacetku sploh nisem mogel verjet, sem mislil da gre za kaksno parodijo. Rasisticno in neokusno.

   • Lustrator

    Te resnica res tako močno boli? Na naslovnicah VSEH medijev, ki kaj veljajo, bi morale biti tako ogabne slike islamističnih zločinov kakršne so recimo na škatlicah cigaret (katerih tveganje kadilci PROSTOVOLJNO sprejemajo, medtem ko nam je financiranje in promocija džihadistov večini VSILJENA).

    • Prištinski doktor

     Kaksna resnica? Na naslovnici je nekaj parov crnskih rok (katere so btw, od nekih crnskih poslovnezev v dragih oblekah in urah- torej ne prikazujejo migrantov) ki se stegujejo po prsih bele blondinke. Kaksna resnica je to, maloumnez oprani? Je to da so po vasem vsi crnci posiljevalci, resnica? Vi ste postali v vasem sovrastvu in rasizmu ze tako ekstremni, da sploh vec niste sposobni normalno in trezno razmisljat. Bojite se vsega, kar ne izgleda, ne govori in ne zivi kot vi, bojite se se lastne sence, paranoiki zmesani strahopetni.

     • Lustrator

      O čem nalagaš? Nihče ni nikjer zatrdil, da so VSI črnci posiljevalci in morilci, niti tega nihče ni pripisoval migrantom, je pa dejstvo, da so oboji popolnoma neproporcionalno bolj nagnjeni k omenjenim zločinom kot avtohtoni Evropejci. Tu ne govorimo o razliki 5-10% (kar bi bilo samo po sebi že dovolj za generalizacijo, saj presega statistično napako), ampak o nekaj 100% – za toliko se je namreč dvignilo število umorov, ropov in posilstev v državah, kjer se te horde danes nahajajo – ponekod gredo odstotki tudi v štirimestne sfere. Kako spran moraš biti, da si zakrivaš oči pred tem in še naprej blejaš o ENAKOSTI, ko pa si enaki NISMO ne na zunaj, ne od znotraj?? Na naslovnici jasno piše “Z migranti v Slovenijo prihaja kultura posilstev” – kaj v tem naslovu NE drži? Izvoli, postrezi mi s statistiko ene same z migranti in musliji naseljeno državo, kjer prihod migrantov NI povečal števila posilstev.

      Za tvojim zaigranim humanizmom se skriva eno samo sovraštvo do zahodne civilizacije in popolnoma nič drugega.

     • Prištinski doktor

      Ocitno me ne poznas, zato ne sodi. Jaz niti slucajno nisem za odprte meje in masovno priseljevanje. Prav nasprotno, kot pravi levicar stare jugo sole, komunist in titoist, se mocno razlikujem od novodobnih, golobradih kulturnih marksistov, rojenih po 1990, kateri se imajo za levicarje, a v resnici niso L od levicarja. Ker sem titoist, vem da se tovaris Tito nimdar ne bi strinjal z masovnim priseljevanjem….AMPAK, ne prenesem pa nacionalizma in rasizma. In omenjena naslovnica JE hudicevo rasisticna, pa ne glede na to kako vi janseviki stvar obrnete.

  • Olga2345

   Ste blondinka?

   • Svele

    Kaj bosta črt in Jakob ko in če odrasteta posiljevalca sadista psojebca prostituta ali pedofila v hozentregerjih amen crknte Janševi

    • Vse to velja tebi, ker si tega tako zelo želiš!

     • kraljica vesolja

      Probi ga razumet, model ma ogabno grdo možačo brez jošk, pol je pa pač zagrenjen.

   • kraljica vesolja

    Ne, manjvredna temnolaska. Ta temne smo itak manj vredne od vas lepotic s svetlimi lasmi in očmi. Tud ogabne rjave oči mam. Sama seb sem odurna.

  • Lustrator

   Ne glede na to kako poimenuješ RESNICO, ki jo slika simbolizira, ta ne bo s cenzuro postala popolnoma nič drugačna – celo vedno slabše bo. Namesto, da bi bila zgrožena nad islamsko invazijo in njihovimi zločini nad Evropejci in Evropejkami, se izdajalski komiji zgražate nad medij, ki o tem sploh poročajo. Je v vas sploh še kanček dostojnosti?

   • kraljica vesolja

    Mene so vedno grabl belski moški prasci. Ogabin ste mi moški, resno. Vsi po spisku.

 • ĐĐ Style

  Nora se boji resnice in blokira komentarje. THE END IS NEAR

  • luckyss

   Proti Madžarski se že pomikajo kolone psujočih…
   Sanitarne službe opozarjajo, da se jim državljani ne približujejo zaradi nevarnosti okužbe s steklino…..

   • ĐĐ Style

    Jebo jim pas mater

   • Prištinski doktor

    Sam pazijo naj da jih ne bo kamermanka Petra Laszlo kje na poti spotaknila.

  • Olga2345

   Za levičarje!

  • Lustrator

   Resnice ali partijske cenzuire kakršne smo v zadnjih letih in mesecih priča v vseh večjih medijih?

 • Vucko Potoski

  serpentišejk bo rekel , bog je najprej sam sebi brado ustvaril, zato sem jaz zdaj na vrsti !

 • Artur

  Ne boste verjeli: Za azil v BiH zaprosilo več kot dvajset tisoč migrantov, vendar niso odobrili niti enega!
  Comments for this thread are now closed
  Tako daleč ste pregurali da se vam je že Marakeš usedel za vrat ?
  A ja kakšno je bilo že glasovanje za Marakeš v Državnem zboru? Od 90ih 80 za ali pa se morda motim.

  • Tone

   In sedaj se bo teh dvajset tisoč migrantov naslednjih deset let pomikalo proti Sloveniji in Nova bo imela o če poročati.

   • Lustrator

    Ti pa se boš zavedal resnosti svaril šele ko ti bodo posilili prijateljico, odtujili avto, si preko socialnih transferjev prilastili tvojo penzijo in ti pričeli rezati vrat. Žalostno.

    • In bo moral slikati na “fuš” :)

    • Tone

     Ti pa se boš zavedal resničnosti, ko boš ugotovil, da je tvoja kristalna krogla, v kateri vse to vidiš, pokvarjena. V realnosti se namreč na dogaja nič takega, kar bi kazalo na to, da bi se tvoje napovedi lahko uresničile.

   • Artur

    Deset let? Pa že to razdobje je katastofalno za takšno število primitivnih parazitskih pritepencev v našo državo kaj šele, ko se bo začel Marakeš po decembru izvajati po zaslugi naših narodno izdajalskih komunjar. Na meji jim izrazi vašo dobrodošlico, da pa ne boš zmrzoval daj nase še kakšen zimsko burko.

 • Olga2345

  Začnimo s tožbami proti Kucanu! Zakaj je VSO umaknil tožbo? Začnimo s tožbami proti Fajonki, ki za Sorosov denar koruptivno ruši EU in ogroža njene državljane! Kriva je smrti nedolžnih ljudi! Tudi smrti slovenskega policista! Začnimo s tožbami proti Serpentinšeku, ki ne zavaruje slovenske meje in financira tujce, ni pa denarja za slovenske družine in ni denarja !?) za izvrševanje odločbe ustavnega sodišča (obvezni program zasebnih šol)! Uprimo se plačevanju TV SLO, ki to ni, ampak je komunistično trobilo Murgl!

  • luckyss

   Pot tvojim nickom gotovo sodeluje več ljudi….en sam preprosto ne more biti tako zabit ;))

   • Olga2345

    Resnica boli, pa diskreditacija? Nič novega!

    • luckyss

     No, bom umaknil svojo gornjo trditev…;)

  • Prištinski doktor

   Glava zmesana shizofrena.

   • Olga2345

    Kučanova? Saj res ne ve, kaj govori! Misli, da je komandant na Ilovi gori!

    • Prištinski doktor

     Kucan je zate tovaris gospod z veliko zacetnico! Tvoj pastir jajo mu lahko samo salutira in lize noge, smet jansisticna domosralska!

 • Artur

  Se hecajo? Financial Times za osebnost leta proglasil Georga Sorosa, ki želi z migracijami uničiti razviti svet!
  Comments for this thread are now closed
  This discussion has been closed.

  No prav bom pa tukaj preklel to soroševo, zločinsko, razpadajočo svinjo.

  • luckyss

   Tu se moram strinjati…to ni le sramota, ampak tudi odkrito posmehovanje nam normalno razmišljajočim…

   • Lustrator

    Oprosti, doslej iz tvojih komentarjev nisem razbral ene same teme na kateri bi si bila s Sorošem na nasprotnih bregovih, imaš slučajno dvojnika tu gor?

    • luckyss

     Sem strogo proti nezakonitim migracijam in nasilni islamizaciji Evrope in to ravno zaradi tega, ker sem humanist…(vi pravite levak)…
     Slej kot prej bo to dovedlo do vojne, kar ima NWO s svojo lutko Sorosom tudi v načrtu..

     • Lustrator

      Potem pa si shizofrenik, druge razlage nimam – celo na tej temi svinjaš s svojimi komijevskimi komentarji (brez skrbi, zame nisi niti L od levičarja), zdaj pa bi se naenkrat distanciral od Cmerarja, Šarca, Židana, Pahorja, Mesca in ostalih Soroševih lutk. lepo te prosim…

     • luckyss

      Ne razumeš politike….
      Sam sem proti marakeški pogodbi, ker se mi zdi bedasto, da tako navalijo z njo, če ni zavezujoča…
      Verjamem pa, da nam podpis te pogodbe prinaša koristi in če bi bili proti, pa bi hitro kakšna “bonitetna ocena” padla za “dve črki” in bi potem vsi jamrali ko bi gledali v denarnice…
      Dejstvo je, da smo majhni in nepomembni…Sicer pa smo kljub “porazni migrantski politiki” tretji od zadaj po številu migrantov na prebivalca v EU…
      Še tako ograjeni in oh in sploh Madžari imajo 0,7 migranta na 1000 prebivalcev, mi pa 0,4..!!

    • Jovo Jamnica

     Ignorant. tudi pri meni ne bodeš našel zapisa, kjer bi bil na istem bregu s Sorošem.

  • ” Denar je sveta vladar …” – je žalostno, da je tako,
   ampak ni pa presenetljivo, glede na stanje v svetu in doma, ki smo mu priča. :(

   • Artur

    Principi in načelnost so že zdavnaj v riti kamorkoli se obrneš v levi in v desni.

 • Olga2345

  Opozicija naj sproži problem gonje oblastnikov proti drugače mislecim in zlorabo policije in sodstva proti novinarjem (nezakoniti napad na svobodo medijev in svobodo govora)!
  Opazovalka je na Novičevem primeru ugotovila, da je sodstvo nestrokovno in da krši človekove pravice! Teh primerov pa je v Sloveniji neskončno!

  • Prištinski doktor

   Si ti upas dat za Novica roko v ogenj da je res 100% nedolzen? Kako lahko to trdis? Zaenkrat ne moremo trditi ne da je kriv, ne da je nedolzen. Sicer pa ga zagovarjate samo zato ker je vas, jansist. Saj ce ne bi bil podpornik sekte, bi navijali naj ga najmanj do smrti zaprejo. Golazen hinavska dvolicna.

   • Raje jo vprašaj, če si jo upa dati za tebe !

    • Jovo Jamnica

     A se poznata???

    • Prištinski doktor

     Jebe se meni kaj si ena lobotomirana pripadnica zmesane sdss sekte, upa zame in kaj ne. Dejstvo je da ste dvolicni in totalno neverodostojni, saj se vam rezi ze vecina Slovenije. Kmalu boste med drzavljani uradno razglaseni za nevarno sekto, katere verniki spadajo naravnost za na zaprti oddelek psihiatrije, saj ste nevarni za okolico.

     • Olga2345

      Ste osamljen komunistični otok v Evropi! Zato taka živčnost in agresija! Prihaja račun! Hanzi ne upa poročati o anarhiji v Franciji! Levičarji, začelo se je! Vračajo se tudi vaši gostje iz Nemčije! Komunisti (prebarvani v levičarje) so morili po jugovini z Bosno! Muslimani so bili žrtve zločinskega ateizma – komunističnega zločinskega režima, enakega nacizmu in fašizmu! Tega vam ne bodo odpustili! Pripravite se!

     • Prištinski doktor

      Ostalega blebetanja niti ne bom komentiral, me pa zanima kaj pomeni Hanzi tv?

     • Osti jarej

      ..Janez TV

     • Jovo Jamnica

      Hehehehe… Broz je zahtevo leta 1963, da se muslimanom v Jugi prizna nacionalnost. Preje je bilo v Jugo grbu 5 plamenic, po letu 1963 pa 6. 6. plamenica je bila muslimanska. Toliko.

     • Prištinski doktor

      Saj je bilo prav tako. Tudi Bosnjaki so narod oz imajo svojo vero. 6 razlicnih narodov je zivelo v Jugi in ni bilo nobenega sranja. To je znal gor drzat samo tovaris TITO!

     • Jovo Jamnica

      A je blo prav, ali ne, o tem ne bodem sodil. Zgodovinsko dejstvo pa je, da so muslimani po veri v Bosni, postali šele po prihodu Turkov. Preje so bili to pravoslavci, ki so jih katoliki na silo prekrščevali. Ko pa so prišli Turki, so začeli igrati na druge strune. Prebivalstva niso s silo silili Alahu, ampak nenasilno. In se je prijelo. Bosenski muslimani kot nacija so umetna tvorba.

     • Prištinski doktor

      To je res, ampak hocem povedat da smo v Jugi vsi ziveli v bratstvu i jedinstvu. Ni bilo tega nacionalisticnega sranja kakor zdaj.

     • Jovo Jamnica

      Ja, neke vrste. Če ne bi bilo tako, bi Juga preje razpadla, kot je. Broz je svojo priložnost videl v šibki Srbiji in nacionalni enakopravnosti, ki je bila regulirana s strani oblasti. Že takrat sem bil slovenski nacionalist in sem se zatekal v avtocenzuro, saj bi v nasprotnem fasal.

     • Tone

      V Bosni so se pomuslimanili predvsem bogumili in drugi staroverci (pričajo stečki), ki so imeli probleme tako s katoliki kot s pravoslavci.

      Ime Muslimani za narod je kompromis med Hrvati in Srbi, ki niso priznali imena Bošnjaki kot sami sebi pravijo. Pred tem so jih šteli kot neopredeljene.

     • Olga2345

      Kdo je izvedel genocid? Srbi z Miloševićem in JLA! Komunisti! V dogovorih o delitvi jugovine je sodeloval tudi Milan Kučan!

     • Jovo Jamnica

      To so bili čudaški genocidi, saj so bili večina akterjev, iste krvi in različnih veroizpovedi. Kar se pa nas, Slovencev tiče, pa je bil genocid dejansko s strani Hrvatov, ki so dokazano morili Slovence zato, ker so bili Slovenci.

     • Vsaka plamenica je bila ena republika.
      1. Slovenija
      2. Hrvaška
      3. Srbija
      4. Bosna in Hercegovina
      5. Črna gora
      6. Makedonija

     • Jovo Jamnica

      A pred letom 1963 pa je bilo 5 republik???

     • Zelo lepo komentiraš. Neverjetno.
      Daj, povej še kaj lepega !

   • Olga2345

    Govorite o Kučanu, veleizdajalcu in udbomafijcu?

    • Prištinski doktor

     Vasa obsedenost s Kucanom je zelo nezdrava in nenormalna.

     • Lustrator

      Od kod ti ta idej? za olgo dam roko v ogenj, da ga nikoli ni volila, vi pa ne le, da ste ga fanatično volili, ampak fanatično volite in zagovarjate celo vse iztrebke, ki jih je omenjeni predsednik zveze komunistov “posinovil” za svoje nove vodljive lutke. Obstaja še kaj bolj fanatično privrženega?

     • Prištinski doktor

      Hahahah olga da ni volila sds? Ti pa si saljivec ja:))))

     • Lustrator

      “Vasa obsedenost s Kucanom je zelo nezdrava in nenormalna.”

     • Svele

      Jebe jih Kučan na svetu Strane .to Mile

     • Prištinski doktor

      Svele brate, kako si?

     • Svele

      Dobro a ti

     • Prištinski doktor

      Gre za silo. Nc mal jebem fasiste u glavo:)))

   • Lustrator

    Izvoli in predloži EN SAM UTEMELJEN DOKAZ za njegovo 100% krivdo ali pa za večno utihni s svojim prorežimskim gobezdanjem. Primer Novič je jasen kot solza, še bolj prozoren od zrežirane patrije in ostalih udbomafijskih sodnih projektov, ki so pogrnili v trenutku, ko se je obetala pritožba na ESČP. O primeru Novič predvidevam da veš še manj kot o ekonomiji, slovenskem gospodarstvu, politiki in zgodovini, zato bodi vsaj dostojno tiho, ko blatiš dobro ime in življenjsko usodo znanstvenika, ki so ga v zapor spravili tisti, ki na kemijskem inštitutu že nekaj desetletij igrajo umazane narko posle v tihem sodelovanju z režimom.

   • Svele

    Misliš da bi golazen hinavska molila pred bolnico proti abortusu če bi bile te nosečnice črne ali pa muslimanke

  • Svele

   Kolk si ti pametna

   • kraljica vesolja

    Bol od mene stoposto. Pa zih ma dobre sisurine, k tok pališ na njih.

 • Hribouc

  Žvižga se Anji Kopač Mrak!

  Putinova nagrajenka ima zagotovljeno rdečo bodočnost v rdeči vukojebini Slovenistan zase in za svoje!

  Putinova medalja je več kot vsi doktorati v državi!

  • Tone

   Bolj po tiho, da te ne sliši Orban, ki zelo ceni Putina.

 • resnicaboli

  Prasci levičarski.

  • Svele

   Pedofili cerkveni klerofasisticni crknte Janševi

 • Peter

  Ste pares mojstri. Namesto da bi blokirali leve provokatorcke, blokirate vse. Bravo.

  • Jovo Jamnica

   Ja. Kwa dogaja???

   • Peter

    Nekateri clanki so zaprti. Kva dogaja? Pojma nimam, itak nikol nic ne povejo…

 • Artur

  Pa kaj je zdaj to a se od zdaj naprej pri vas ne bo moglo več komentirati ? Kaj se pa greste ? Ali vam Marakeš že daje po prpi ? Bogami hitro ste pokleknili. A ja glasovanje v državnem zboru z 80imi za vas zavezuje, da več ne dovolite “sovražnega govora”!?

  • kraljica vesolja

   Pičkice prave, nimaš kej.

 • kraljica vesolja

  A je sovražni govor, če napišem enmu, da naj crkne. Ne, to si jst sam želim. A še raj bi vidla, če bi jst crkavala in upam, da tud bom.

  • Stefan

   Zakaj tako razmisljas? Ne bodi tako zagrenjena!

 • Foglof Tunek

  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …Nora24TV prpa???…Ne upajo si več…Demokracija je že v postopku…NoraTV še bo. Konec bo sovražnega govora…konec bo sovraštva do ubogih beguncef, do vladajoče levice, do Milana ki je po diplomatski poti osvobodil Slovenijo leta 91’… GOTOVI STE !!!

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Levičarska vlada še naprej uničuje slovenijo in družine in pridno uvaža ilegalne migrante.

  • Aresnica

   Vsak dan cc 30
   _____________
   Lep pozdrav

   • Goran Hvala

    verjamem. . delas v azilnem domu.. pa to je vseh tistih 30 ki so obticali v slo oziroma jim se ni potegnilo kak luknja je slovenija. zdej vas pa jezi ker vas se kakpr jim vi pravte “kozojebci” nepovohajo..

    • Stefan

     Malo vec pameti bi rabil. 170.000 jih ima nase dokumente,imajo stalno in zacasno bivanje,imajo dovoljenja za delo. Ali kdo dela? Ne poznam nobenga. Te podatke je v kratkem objavil Sarec, na vprasanje Jelincica.
     Kje vse so te osebe,nihce ne ve,kar je zaskrbljujoce.
     Ko jih bodo kje v tujini ujeli,jih bomo dobili mi. Ce bodo mirni in pametni,bo vse vredu,drugace bo kaos.

     • Tone

      Če bi jih že tako rad ogledal, jih večino lahko vidiš na gradbiščih.

   • Osti jarej

    pejd k psihiatru

  • Prištinski doktor

   Koliko migrantov si v zadnjih dneh videl na lastne oci? Odkrito mi povej.

   • Stefan

    V Lj jih je kolikor hoces.

    • Prištinski doktor

     Cudno da jih jaz ne vidim, pa zivim v LJ. Edini ki so, so okrog azilnega doma na vicu, pa na trubarjevi. Vse skupaj jih nikdar ne vidim vec kot 20. Da jih ti ne mesas s turisti?

 • Foglof Tunek

  Pustimo Šarca in vlado…tam je fse OK… Pogovarjamo se raje o tem:

  Na policiji bi radi brali Demokracijo – posebno tisti del o kulturi posilstev, ki prihaja z migranti !!!

  • Stefan

   Si ti zraven,pri posilstvih?

 • Foglof Tunek

  Popa Cukjatija in njegovih nebuloz tudi ne smemo komentirat… Zakaj le???

 • Foglof Tunek

  Franci Kangla: “Slovenija namreč v tem trenutku potrebuje eno žlahtno SLS, desnosredinsko stranko za boljšo prihodnost Slovenije.”

  Ampak luzer Kangla ne ve, da bo prišlo do žlahtne plesnobe… njemu že na možganih vun tuče :)

 • Prištinski doktor

  Evo, tocno tako je kot sem pred kratkim povedal zakaj se nora tv tako boji marakeske. Ker to pomeni da ne bo vec mozno nekaznovano bruhat lazi in sovrastvo zoper migrante. Zato pa zaklepajo komentiranje, saj se bojijo tozb. Celavi ze tako dolguje milijon Orbanu za propadlo kampanjo sovrastva, pa se nekaj jurckov za vrtenje gobca po tviterju, se kaka dodatna tozba in sdss je pokopan!

  • Foglof Tunek

   Novinarke so Jajota zjebale…Orban ga jebe…marakeški dogovor ga jebe…Luka ga jebe…skratka je jebena stranka na celi črti…ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

 • Franc Šink

  Tud Nova 24 Tv je pokleknila pred Sorosom.
  Vir : Tuja varnostna agencija.

  • Foglof Tunek

   Soros je naš… Kapish?

 • Foglof Tunek

  Ne smemo se bati…kar korajžno komentirate ta članek:

  “Na policiji bi radi brali Demokracijo – posebno tisti del o kulturi posilstev, ki prihaja z migranti – za svoj izvod pa so prejeli tudi račun.”

 • žogica

  Pa kaj se dogaja, so vas že čisto zablokirali?????????????

 • Foglof Tunek

  Jas se samo sprašujem če smo mi levičarski komentatorji krivi, da se 3/4 prispefkof ne sme komentirat. Če to drži, je naš cilj dosežen. ZMAGALI SMO !!!

  • Foglof Tunek

   WE WON !!! Yeah baby !!!

  • Lepo, da ste zmagali, bo vsaj mir pred vami. :)

   • Foglof Tunek

    Čuj Marta, ti si še mi vedno dolžna seks…fsaj tri dni…kapish?

    • Ti je koza že vse poglihala. :)

     • Foglof Tunek

      Ne, ti me moraš poglihati :)

   • Prištinski doktor

    You wish! Ce mi letimo, tudi ti letis. Jasno?

  • žogica

   Vedno zmagamo!!!!!!!!!!

 • Prištinski doktor

  Pedo pujsek Blazic spet kruli v kolummi z naslovom “Savic akhbar”. Kaj krulis pujsek, a danes nisi nic kolerabe dobil v korito? Ne? Same pomije? Se mi je kar zdelo, saj drugega si ne zasluzis!

  • Foglof Tunek

   Torej je prašiček če kruli :)

 • Goran Hvala

  kaj pa ima tolk frocov ce jih ne more redit..a to bi se sam razmnozval plavujejo nej pa drugi. .. pol pa neke farmerje iz afrike ki se tvja niso vidli po zobeh vlacte…pa sej zivi v evropi. ima kontracepcijo na vsakem vogalu. pa bi jo uporabla… zdej so pa vsi ostali krivi ker ne more shajat skoz mesc.. tica bi v hlacah drzal pa bi blo..

  • Prištinski doktor

   A ves kaksna je tipicna jansisticna familija? Porocena brat in sestra plus 10 frocov.

   • Foglof Tunek

    Kakšni so pol toti froci?

    • Prištinski doktor

     Vecina jih je ponavadi s “posebnimi” potrebami.

 • Foglof Tunek

  Čujte, politizirat več ne smemo na NoriTV… torej komentiramo o seksu. Seks je univerzalen…seks je lep…seks mora biti erotičen…Ilka Štuhec je prava seksi bejba…danes je spet zmagala…gooooooo Štajerka!!!

  • žogica

   Veš kaj, bo prišel njihov župnik, pa bo vse prepovedal, tudi seks.

   • Foglof Tunek

    Župniki najbolj seksajo…na žalost otroke in mladoletne…Barabe pedofilske !!!

   • Stefan

    Tebi je? Samo s crnuhi?
    Cestitam.

  • Prištinski doktor

   Samo upam da ni tudi ona obozevalka princa teme, tako kot Tina zMazeK?

 • žogica

  Eno vprašanje za desnuhe: koliko otrok imate, 6, 8, 12….. Ker ste tako jezični, upam, da boste odgovorili!

  • Prištinski doktor

   Jansisti se med sabo mnozijo kot klateske podgane v kanalizaciji. Incestno fukarjenje med vascani nazadnjaskih vukojebin je namrec razlog, da je povprecni jansist debil z nizkim IQjem.

   • SOVRAŽNI GOVOR !!!!!

    • Foglof Tunek

     Jas bi steboj seksal… To pa ni sovražni govor :)

   • Schemva Miro

    Levuharji jih pa nimate nič,zato pa uvažate migrante,da vam jih bodo oni zaplodili.

    • Prištinski doktor

     Imamo jih tocno toliko, za kolikor lahko vemo da jih bomo uspeli solidno prezivljat, BREZ pomoci drzave!

     • Schemva Miro

      Saj sem jaz isto napisal,samo ti si preveč zabit,da bi razumel,še enkrat preberi,mogoče bo pa šlo.

    • xxxxxx yyyyy

     Za otroke so odgovorni starši ,noben otrok ni kriv da se je rodil

   • tohuvabohu

    Obstaja več vrst histerije. Najtežja je kolektivna rdeča histerija ki je hudo nalezljiva. Janšafobija je njen značilen simptom, ni pa edini. Trenutno je v akutni fazi orbanofobija.

  • Schemva Miro

   Toliko kot nam jih omogoča standard države,kateri vlada levuharska oblast.

   • žogica

    Čudni ste desničarji, kar pričakujete, da vam bo država hranila otroke…. Tako socialne države, kot je Slovenija NI, kako dolgo še, pa ne vem!

    • Prištinski doktor

     In to ta drzava, ki jo tako sovrazijo. Ta “grda” “komunajzarska” drzava. A socialne transferje za pamze pa radi crpajo, golazen dvolicna!

     • tohuvabohu

      Rdečkarji ne ločite med socialo in demografijo. Pri takih bitangah, kot ste vi, neizogibno propade najprej narod, potem pa še država.

    • Schemva Miro

     Narod,ki nima otrok izumre,za migrante pa je denar.

     • Prištinski doktor

      Vam se jebe za lasten narod, to vam je le prirocen izgovor za vase sovrastvo do migrantov. Ko pa se kje zbira denar za slovensko druzino, pa spet vrtite gobce, ces “delat naj grejo”. Vam se jebe za lasten narod!

     • Schemva Miro

      Ali mogoče obstaja kakšen levičarski karitas.

     • žogica

      RDEČI KRIŽ!

     • Schemva Miro

      Rdeči križ je svetovna organizacija,pa ne bi rekel,da je ravno levičarska.

     • žogica

      Vse najboljše je LEVO, zapomni si!

     • Schemva Miro

      Večina ljudi na svetu uporablja desno roko.

     • žogica

      Večina ljudi pa levo pamet! Ni vse v rokah, važnejša je pamet in znanje, to je dodana vrednost, ki je pa desnuhi nimate.

     • Schemva Miro

      Ampak meni ni znano,da bi levičarji kaj konkretnega ustvarili razen kaosa in revščine,ponavadi znate samo razmetavati tisto,kar so drugi ustvarili.

     • žogica

      Če živiš v kaosu in revščini, ni kriva država. Poišči si pomoč (danes je pomoč na voljo na vseh področjih), seveda pa moraš največ narediti sam in ne čakati, čakati, da ti bo kaj padlo iz neba. Želim ti vse dobro!!!!!!!!

     • Schemva Miro

      Vidim,da imaš inteligenčni kvocient omejen na višino sobne temperatue,kdo pa je kriv za kaos in revščino,naprimer v Venezueli.

     • Schemva Miro

      Pa še to,jaz ne rabim pomoči,ti pa verjetno jo,na mentalnem področju,pa upam,da ti bo pomagala,da boš kaj pametnega napisal.Pa lep pozdrav.

     • žogica

      Pa še kako rabiš pomoč, tvoje umske sposobnosti se kažejo po tvojem pisanju, samo priznati si moraš.

     • Schemva Miro

      Tipičen odgovor,za Venezuelo mi pa še zmeraj nisi odgovoril.

     • žogica

      Lahko greš v Venezuelo, mislim, da sem ti dovolj povedala, če pa ne razumeš……, žal mi je!

     • Schemva Miro

      Jaz sem v Venezueli bil,dalnjega 1985 za novo leto,ko je bila drugačna oblast,kaj misliš kako je bilo?In kaj si ti meni povedala?Da v državi,bilo kateri,kjer vlada kaos in revščina ni kriva vlada,kdo pa je,Vatikan mogoče.Daj spelji se koza tupava,manjka ti precej v glavi,predvsem pa zdrave kmečke pameti in logike.

     • žogica

      Neverjetno si bister, po moje ti je to dala šola s posebnimi potrebami. Sem ti že povedala, če ti živiš v kaosu in revščini, si kriv sam. V Sloveniji se lahko normalno živi, če pa ti to ni dovolj, pa adijo, svet je odprt! https://www.youtube.com/watch?v=Pl1nd_Lzwyc

     • žogica

      Tvoj IQ je pač na ravni desnuharskih bebcev…. http://iqtest.si/

     • tohuvabohu

      Zato imate rdečkarji dve levi roki.

     • xxxxxx yyyyy

      Denis avdič

     • xxxxxx yyyyy

      Poglej malo koliko levičarska vlada daje karitasu

     • Stefan

      Ti jih ljubis,ko ti zasedajo zivljenski prostor in ogrozajo tvoj obstoj?
      Ce jih , dober tek, majmun.

     • Stefan

      Nismo zavedni slovenci taki kot ti. Ce bi ti cutil kaj do svojga naroda,bi ostal z njim,ne pa fehtal kruh od Slovencev.
      Zdej si se ga nazrl, bos pa kritiziral tiste, ki so ti resili zivljenje. Hvaleznost pa taka.

     • Prištinski doktor

      Se eno tako izusti, pa te poiscem in ti raztrescim betico z kopitom puske, prekleta smet jansisticna gnila. A ti ves da sem jaz SLOVENEC, PO OBEH STARSIH, TUKAJ ROJEN?!! KAM BOS TI TOREJ MENE PODIL GNIDA NIZKOTNA FASISTICNA DOMOSRANSKA??!!!

     • tohuvabohu

      A maš ti tudi lasten narod?

     • Stefan

      Ima ja. Preberi iz nika.
      Pristinatrans na srbski zemlji!

     • žogica

      Ne spreobračaj, to ni res! Hranite se z migranti in izrabljate migrante za svojo umazano politikanstvo, ki pa se vam očitno ne obnese….

     • Stefan

      Tvoja picka se hrani z coko migranti.
      Golazen skurbana slaboumna.

     • žogica
     • Stefan

      Samo,da majo crnuhi tebe radi.
      Koliko casa?
      Lahko si srecna.

     • žogica
     • Stefan

      Do konca si bav bav utrgana!!

     • žogica
     • xxxxxx yyyyy

      Za vse so krivi migranti sds , gradi svojo politiko na čustvih preszrašenih ljudi

    • tohuvabohu

     Eno je družinska politika, drugo pa socialna politika. Prismojeni rdečkarji imate zmešane pojme.

    • Stefan

     Tvoja oblast ima raje negroide kot pa svoje otroke.
     Golazen izdajalska.

     • žogica

      Upam, da taka golazen, kot si ti, nima svojih otrok.

  • Stefan

   Tvoja ciganska izdajalska vlada skupaj z kapital.izmecki, preprecuje,da bi jih bilo vec.
   Lazje je uvazati negroide,ki so brezplodni za gospodarstvo.

 • Prištinski doktor

  A veste zakaj imajo vsi jansisti ta najnovejse smartphone? Ker imajo v meniju pripomocke za ljudi s posebnimi potrebami.:)))))

 • Foglof Tunek

  Grem nazaj na rtv.slo…tam se sme fse komentirat…tam se grejo prave demokracije… Adijo !!!

 • žogica

  Še vedno čakam, koliko otrok je v vaših družinah???????????? A je to skrivnost, saj tiste po strani lahko zamolčite….

 • Foglof Tunek

  Fse moje poste spodaj sn izbrisal…Comments for Tuneks thread are now closed !!!

 • Viktorh

  Comments for this thread are now closed

 • Prištinski doktor

  Clovek brez glave (je nima vec odkar jo je zabrisal na gradbisce dzamije) Biscak je pred kratkim najavil “poskusni” 2. kanal Nova tv. Kmalu po tistem so zaceli zapirat komentiranje. Kaj se dogaja? Nekaj se definitivno kuha. Morda je Orbanu presedla Janezova ekstremna nesposobnost in dolgovi za propadlo kampanjo, pa je pobaral svoje fideszove tajkune naj umaknejo svoje deleze nore tv. Ali prihaja konec?

  • Stefan

   Ti si butl.

 • Frank Novak

  To je zato ker je Tomo Slovenec.
  Mora bi biti ilegalni migrant ki sovrazi kristjane in ateiste. Potem bi mu butasta Slovenska vlada kaj dala, Slovencu pa ne bo dala nic.
  Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni! Gospodar se menja, bič pa ostane in bo ostal na vekomaj, zato ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!

  • xxxxxx yyyyy

   Ti si pa čist prfuknjen

   • Frank Novak

    Zakaj? Prav imam.

    • Stefan

     Prav imas.

  • Prištinski doktor

   A nisi ti Titov obozevalec? Pa take klatis? Marsal Tito ne bi bil ponosen nate.
   ZIVEL TITO!! SF-SN!!

   • Frank Novak

    Seveda sem Titu hvalezen za prost dostop do izobrazbe in odprte meje.
    Tito bi danasnje levake poslal z enosmerno karto na Goli Otok, moja stricka Kardelj in Macek pa bi jih poslala pred strelski vod.

  • žogica

   Bodi pravičen in se ozri okrog. Tako socialne države, kot je Slovenija NI.

   • Stefan

    Za nekatere prevec

    • žogica

     Zate celo preveč?

   • Frank Novak

    Seveda je SLO veliko bolj socialna od ZDA kjer jaz placujem 26% v davke, v SLO pa bi placal 51%. Sicer pa sociala ne bo dolgo trajala ce jo bodo razsipavali do nelegalnih prislekov.
    Pa se tole, musliji nikogar ne sovrazijo bolj kot prav levakov… Levi pa so vzhiceni prav nad musliji. Nekaj tu ne stima.

    • žogica

     Si se zbudil, tvoji možgani še ne funkcionirajo…. Sicer pa uživaj v ZDA, v njihovi blaginji, v svojem denarju…. Živim v Sloveniji, imam svojo družino, imam službo, plačujem večje davke………, imamo se lepo, ker živimo v najlepši državi na svetu! UŽIVAJ! http://iqtest.si/

    • Stefan

     Ljubezen enostranska je hudic.

 • Foglof Tunek

  Comments for Tuneks thread are now closed !!!

 • Olga2345

  Šarec uvaja družbeno politično neoporečnost v državne firme (berufsverbott)?!!!! Mogoče bo tudi sociala delovala po tem principu?!!

 • Bandit123

  Velike družine igrajo na karto otroških dodatkov. Prvaki v tem so cigani. Pozabljajo da mora denar, ki ga dobijo zaslužiti nekdo drug, čeprav izgleda kot da ga daje država.

  • Stefan

   Na kaj pa ti igras? Na neumne mozgane. Kako lahko primerjas ciganske druzine z slovensko? Sram te bodi kreten.

   • Bandit123

    Koliko otrok imaš pa ti s tvojimi možgani. Ali morajo tvoje tudi drugi futrati, ali si jih sam.

    • Stefan

     Si se ti odrekel otroskega dodatka?
     Glede na to kako serjes po drugih, si najvecji pozeruh. Zadav se opica.

     • Bandit123

      Nisem se ga odrekel, ampak mi ga niso dali. Svetujem ti, da si z branjem i lahko popraviš kulturni nivo, saj je tvoj zelo nizek.

     • Kapodistrias

      Vaš pa ne dosti boljši.

  • Janez

   res je v velikih družinah je otroški dodatek velik del družinskih prihodkov posebno še, če spadajo v prvi razred. Torej CSD naj prednostno rešujejo vloge glede na višino prejemka

 • Krtača 20

  Comments on Krtača20 are closed too.

 • Pogrešam komentarje v stilu, da naj se spravi delat model.. Včasih je takih komentarjev veliko.

  • Stric iz ozadja

   To se ne sklada z filozofijo grdi grdi Sarec.

   • Stric iz ozadja

    *s

   • Jp, to dvoje ne gre skupaj

 • Janez

  SEVEDA
  “ŽAL” ŠE “POKOMUNISTIČNA” DRŽAVA ,
  A VSEENO NAŠA DRŽAVA R. SLOVENIJA
  RAZTROSI VELIKO NAŠEGA DAVKOPLAVČEVALSKEGA DENARJA,
  S KATERIM BI MORALA POMAGATI
  NAŠIM SLOVENSKIM LJUDEM
  ZA
  RAZNE – POPOLNE ABSURDE IN TUDI ZA
  T.I.
  MIGRANTE: vsak migrant stane nas vse – 1900 €,
  to vemo vsi. Verjetno bo treba sredstva v ta namen – liimitirati – navzdol.
  Na javni tribuni v WTC, 18.12. 2018 JE BILO POUDARJENO VELIKO STVARI,
  KI
  BI JIH MORALE UREDITI DRŽAVE, ODKODER TI MIGRANTI – PRIHAJAJO
  OZ. DRŽAVE IZ KATERIH – BEŽIJO.
  MIGRACIJE !
  V inku imate moj prispevek
  K
  DEBATI
  O T.I. AFROISLAM MIGRACIJAM, KI JE BILA
  V WTC NA JAVNI TRUNI, KI STA JO ORGANIZIRALI – SDS IN SLS.
  VSE
  JE BILO ZELO OK POVEDANO.
  V LINKU
  SO PA ŠE MOJI OSEBNI DODATNI – VIDIKI.
  Z MOJEGA OSEBNEGA E-PORTALA “SLOVENIANA”. Zanimiv je. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  JANEZ KEPIC-KERN
  O
  AFROISLAM MIGRACIJAH ITD.
  https://sloveniana.si/migracije-terorizem-svoboda-govora-javna-tribuna-v-organizaciji-strank-sls-in-sds-v-organizaciji-gostiteljev-strank-sls-sds-v-pondeljek-17-12-2018-ob-17h-2/

 • lado

  TA ČARAPANAR NAJDENI V kamniku ALI V JAMI V OKOLICI , MI BO SLEJ KO PREJ PRIŠEL DOST BLIZU…KOT TUDI VSI OSTALI KOMUNISTI-mesećniki,JE PA NA VAS-nas, DA SE LOTIMO ČČIŠČENJA NAAAAŠEEEE DOMOVINEEEEE !!!!!! PO IDEOLOGIJI “partizanćićev” GOLAZNI SKRIVAŠKE -LIKVIDACIJE ,KOT JE REKLA MALA MURGELSKA PODGANA !!!!!!!!!!! IMAMO RDEČO-FAŠISTIČNO DRŽAVO IN JO JE TREBA POČISTIT NJIH IN TUJERODNIH VRST !!!!!! OD MURGEL PA NAPREJ !!!! Z GOFLANJEMPO PORTALIH NE BO NIČ OD LEPŠEGA ŽIVLJENJA !!! NOOOOOO !!!!!!!!!!??????????? AL BOTE PA KMALU ZGODOVINA ,PA ŠE TR NISTE VREDNI , ČE SE NE UPREMO TEJ ČEFURSKORDEČI KOALICIJI !!!!!!!!!!!!! GRE ZA OBSTOJ IN NAŠE DRUŽINE !!!!!!!!!!

 • Foglof Tunek

  Comments for Tuneks thread are now closed !!! Fuck off !!!

  • tohuvabohu

   Kakšna škoda, hehe.

 • Frank Novak

  Super je da ima TOMO 7 otrok, 3 vec kot jaz.
  Se vec takih kot je on.

  • Foglof Tunek

   Your a fuckin’ stupid redneck…capish?

   • Frank Novak

    REDNECK = danes so v SLO to rdeckarji, otroci nekdanjih komunistov.

    • Jovo Jamnica

     Two rednecks were walking along when they saw a dog licking his balls.
     One said I wish I could do that! The other said, you dumbass he would
     bite you!

 • Janez

  “KJE SE JE TITO NAČIL IGRATI KLAVIR”
  JE
  TEMA,
  KI SE SICER NAVIDEZ NE TIČE – TEME PRISPEVKA.
  V
  BISTVU
  SE JE PA – “OBLASTNIŠKA ZABAVA”
  ZELO TIČE
  PROBLEMOV – DRŽAVLJANOV – V SMISLU:
  bogato, z vsem založeno vodstvo države – zanima – lastna prijetna zabava.
  TEŽAVE
  NJIH DRŽAVLJANOV – SO VODILNIM V DRŽAVI –
  POGOTO
  LE NJIHOVE UŽITKE – MOTEČA ZADEVA. Se zdi.
  Ne motimo
  oblastnikov pri poslušanju – mmm bajne glasbe Fr. Chopina. L.r.Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.s.
  prispevek z mojega e-portalla “SLOVENIANA”
  Kje – zares
  SE JE MARŠAL TITO NAUČIL
  TAKO DOBRO IGRATI – KLAVIR

  https://sloveniana.si/kje-se-je-tito-naucil-igrati-klavir/

 • ZatonMesecnikov

  Nova, ne dajte se. Ne popuščajte pred komunistično/levičarsko ofenzivo, ki bi znova rada zatrla svobodno misel in besedo, tako kot 09.05.1945, ko je prepovedala častnik Slovenec.

 • Rožle

  No ja Nova TV ..
  vsaj svojim zvestim uporabnikom napišite pojasnilo …zakaj je večina člankov pod ključem ..
  se vam ne zdi?
  Da ne bodo lewaki samo ugibal in streljal ke u 3 krasne kje je vzrok …

 • Peter

  Jaz pa sem hotel pod clanek o Domnu Savici napisati, kaksen fejst dec da je, no.

  • Rožle

   Jest , ko za tega slišm… me vedno spomne na tisti znani vzklik .. :

   “Dule Savić… Duleeee Saviiiić!!! “

 • žogica
 • Jovo Jamnica

  Po mojem skromnem mnenju, je danes zjutraj nastopil službo admina na desku portala Nova24… @večni srb. Zaklenjeni članki niso po njegovem okusu. LOL

  • Zgornji

   Ja, ampak, res, kaj je zdaj tole zaklepanje komentiranja ??? A morda kdo ve kaj več o tem ? Nova, kaj pravite na to ??

   • Jovo Jamnica

    Nimam pojma. Čakam, da se @večni srb oglasi.

   • Tone

    Jebe se Novi zate in za tvoje vprašanje.

    • Zgornji

     A VIDIŠ, KAKO SI ZLOBEN , KO TAKOLE ZMOTNO ZLOBNO IN VULGARNO SODIŠ , PRED TEM KO JE NOVA24 PODALA POJASNILO TER Z TEM POKAZALA SKRB ZA SVOJE BLIŽNJE !!! ! !!! SRAM NAJ TE BO, POKVARJENEC HINAVSKI ZLOBEN !!! ! !!!

 • žogica
  • Tone

   Cenzuro lahko izvaja samo oblast. Samocenzura je, kadar se mediji sami omejujejo zaradi strahu pred oblastjo ali zaradi zlizanosti z oblastjo. Kadar bi lahko kaj povedali brez posledic, pa ne, ne gre za cenzuro.

 • Get Smart

  FAŠIZEM=SOCIALIZEM=KOMUNIZEM=NACIONAL SOCIALIZEM=
  =USTAŠIZEM=ČETNICIZEM=pedrizem=pedofilizem=TRANSIćiZEM=
  vukojebizem … = MURGL JUGOKOMUNIZEM
  =
  vse to različni “novi obrazi” kaviaržido KOMINTERNE.

  • Get Smart

   MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

    in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

    kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

    = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     Samo v primeru v STOŽIC nje, kamor je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku IZROPALA
     220 MILIJONOV € za projekt,
     ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
     40 milijonov €

     in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov = najboljš đupljan nje NI PLAČAL
     ampak jih
     je nagnal domov BREZ PLAČILA.

     Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
     Kaj odmeva v Stoščah?

     – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
     – ZA koga? Za PARTIJU?
     – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
     – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
     – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
     – “Evviva communismo!”
     – “Bandiera rossa la triumfera!”

     Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.

 • Jovo Jamnica

  Hehehehe… Get Smart Gorjanc. Nekaj mi štrajkaš na tviteri zadne cajte…

  https://twitter.com/Gorjanc_

 • Slehernik

  Začeli ste zaklepati razprave kot 24 kur in socialistično trobilo iz Čufarjeve. Dokler boste omejevali svobodo govora, na svidenje

  • Tone

   Ne obupati!
   Zaklenjeni članek:
   Na policiji bi radi brali Demokracijo – posebno tisti del o kulturi posilstev, ki prihaja z migranti – za svoj izvod pa so prejeli tudi račun.
   http://nova24tv.si/slovenija/na-policiji-bi-radi-brali-demokracijo-posebno-tisti-del-o-kulturi-posilstev-ki-prihaja-z-migranti-za-svoj-izvod-pa-so-prejeli-tudi-racun/

   LAHKO KOMENTIRAŠ TUKAJ

   • Tone

    “…prav tako pa je z naslovnico in člankom želela opozoriti na njihov odnos do žensk.”

    Pa ji je spodletelo in je opozorila samo na svoj rasistični odnos do drugih ras.

    • Rožle

     Kaj vidiš ti tukaj rasističnega ..?

     • Tone

      Če ti ne vidiš nič rasističnega, ti bo težko razložiti.

      Če misliš, da je nekdo posiljevalec že zato, ker ima temno polt, si rasist.
      Še hujši rasizem je trditev o kulturi posilstva. Nikjer na svetu ne obstaja kultura posilstva. Članek to trditev uporablja samo za spodbujanje sovraštva, do ljudi druge rase, druge vere ali kulture.

     • Kapodistrias

      Seveda niso vsi muslimani kriminalci in posiljevalci, je pa večina novodobnih evropskih posiljevalcev muslimanov. Pika! Je tudi to rasizem?

   • Slehernik

    Fuck them. Leftardi nas tu lahko zmerjajo za katolibane, belogardiste, ki so ušli jamam in ne vem kaj vse, mi pa Bog ne daj, da bi lahko zapisali, da ne želimo posiljevalcev naših žensk v Slovenijo. Fuck them. Končal sem z Novo, kot že pred leti s 24 kurami in nacionalko. Fuck them!!!!

 • Rožle

  Vsem zavednim, poštenim Slovencem želim ..
  lahko noč
  in tudi vam lewaki, da ne bo kake foušije ..

 • Zver

  Ne vem kaj naj si mislim ob branju tega članka. Oče ima dve službi vendar je otroški dodatek vir dohodka s katerim se skromno in odgovorno preživljajo. Imata 7 otrok ker, jih imata preprosto rada. Hm, hm, hm. Jaz kot odogorna oseba nimam 7 otrok ker vem da jim tudi pod razno ne morem zagotoviti dostojnega življenja. V prevodu moj davkoplačevalski denar naj podpira vaš nerealno željo da imate veliko število otrok. Ker so v narekovaju ti otroci tudi moji. Ne, ne in še enkrat ne. Me ni bilo zraven ko ste jih delali, svojih nimam toliko kot bi jih želel, sedaj pa hinavsko zahtevate da naj podpiram vaše. Ne odobravam vašega izsiljevanja z izjavo, da so otroci lačni… Naj vas bo sram ker na svetu obstajao otroci ki so resnično lačni, tisti z napihnjenimi trebuščki, ki umrejo od ene driske. Dvomim da vaši spadajo v to kategorijo.

  • Človek

   Če to ni narobe svet. S tem razmišljanjem si pa res potrdil da si zver. Slovencu jih sponašaš, od migrantov se ti pa smilijo… Kaj pa ko bodo slovenska dekleta rojevala po 7 otrok migrantov? Takrat pa bo verjetno za vse dovolj tudi tvojega davkoplačevalskega denarja…

   PREPROSTO BEDAK!

   • bi jo

    želim mu jih še deset, če bo žena zdržala. tudi za avtobus bom prispeval, ko bodo šli v vrata in potem na triglav….obljubim.

    • Zver

     Ste zgrešili poanto. Me ne zanima narodnost. Za podpiranje slovenske rodnosti bi jih raje imel sam ne pa da nekdo pričakuje da država podpira ( z našim davkoplačevalski denarjem ) njegovo neodgovrnost. Poznam slovensko družino z 6 otroci, ki so jih sposobni sicer skromno preživeti sami brez računanja na otroški dodatek za preživetje. Takšne podpiram in jim čestitam. Da je naša država mačehovska do slovencev in spodbujanja naše rodnosti pa je seveda vsem jasno ampak to je debata za kdaj drugič. Še enkrat ne delam razlik me nič ne zanima ali se šlepa slovenec ali pa tujec na socilanih transferjih. Tega enostavno ne podpiram. Pa sploh nikjer ni bilo govora o migrantih. Kakšnih migrantih? Omenil sem razmere v tretjem svetu, kjer dejansko umirajo zaradi lakote, ne pa da nekdo pri nas piska o tem ko sploh ne vemo kako nam je lepo.

    • disqus_9j5TTrg0Bh 5++

    • disqus_9j5TTrg0Bh easy

  • Kapodistrias

   V tem adventnem času, tudi če niste kristjan, se malo zaustavite, se zamislite in predvsem izprašajte svojo (egoistično) vest.

 • Gr Enze

  TO JE NESPOSOBNI APARAT , KI ŠE VEDNO DELUJE PO SISTEMU NI VAŽNO KAJ ZNA GLAVNO , DA JE NAŠ ZADJI IDIOTSKI PRIMER JE PURIĆ PRI MOJŠKRI AH PARDON VI NID TAJM !!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!