Globoka država nad sodnika Radonjića: Kar jim ni uspelo z razkritjem zdravstvenih kartotek, poskušajo doseči z medijskim umorom!

Zvjezdan Radonjić (Foto: Twitter)

Sodnik Zvjezdan Radonjić je v sredini aprila pred razglasitvijo oprostilne sodbe Milka Novića dvignil veliko prahu, ko je opozoril na številne nedopustne pritiske, ki segajo v sam vrh pravosodja. Od takrat sta svoje napade nanj še dodatno okrepila tako Mladina kot Dnevnik. Slednji se trenutno ukvarja z medijskim umorom in popolno diskreditacijo Radonjića, ki temelji zgolj na govoricah.

Radonjićeve napovedi so se uresničile. Kakor je sam napovedal, ga želijo zaradi zagotovitve poštenega sojenja Milku Noviču uničiti, njegova kariera pa je efektivno mrtva. V Dnevniku so se tega lotili na najbolj perfidno pritlehen način.

Radonjiću namreč očitajo, da je bil žaljiv do domnevne žrtve spolnega nasilja, a ko odpadejo mnenja in ostanejo dejstva, ugotovimo, da “je pobudo za uvedbo disciplinskega postopka zavrgla že disciplinska tožilka”, ki je presodila, da imajo različni sodniki različne sloge zaslišanja, priznajo pri Dnevniku. Preostali del očitkov naj bi odpadel zaradi zastaranja.

Višje sodišče že dvakrat razveljavilo sodbo, a Dnevnik vali krivdo na Radonjića
Omenjeni sporni primer se vleče že vse od 2008. Gre za obtožnico proti trem obdolžencem, ki jih dolžijo kaznivih dejanj ugrabitve, nasilništva in spolnega napada na osebo mlajšo od 15 leti. Trojica obdolžencev je bila na prvem sojenju spoznana za nedolžne. Višje sodišče se z razsodbo ni strinjalo, jo razveljavilo in vrnilo v ponovno sojenje.

Takrat je zadevo v presojo kot predsednik senata dobil Radonjić in trije obdolženci so bili ponovno oproščeni. A zadeva je bila ponovno razveljavljena na višjem sodišču. Po trditvah Dnevnika, naj bi razlog temu bil Radonjićev odnos do domnevne žrtve. Več neimenovanih virov naj bi namreč potrdilo, da je bil Radonjićev način zasliševanja “klasičen primer sekundarne viktimizacije žrtve,” saj je Radonjić želel od izvedenke pridobiti tudi mnenje glede manipulativnosti domnevne žrtve.

(vir: twitter)

Omenjeni primer je resda kompleksen, a dvakrat enaka sodba v rokah dveh različnih sodniških zborov vseeno daje kredibilnost Radonjićevi predanosti resnici. Namreč, za razliko od absolutne vere v trditve žrtve, kakor jo zahtevajo v nevladnih organizacijah, ki se ukvarjajo s tematiko, je zakon zakon. Sodniki ne morejo soditi kakor se jim zazdi, temveč na podlagi predstavljenih dokazov.

Radojićeva predanost resnici in zakonu trn v peti globoke države
Vseeno sedaj želijo Radonjića zaradi njegove pokončne drže diskreditirati, oblatiti njegovo ime in poskrbeti za njegov medijski umor. Radonjić je že v svojem odgovoru Mladini v preteklosti izpostavil dvojna merila v obravnavi sodnikov. “Zoper določene sodnike (se) mehanizmi prisile uporabljajo brez utemeljitve, zoper nekatere pa v nobenem primeru.” To vsekakor predstavlja velik problem v slovenskem pravosodju, saj se ustvarja vtis, da zakon sam po sebi ni merodajen, temveč je zgolj pripomoček, ki ga sodišče upošteva po lastni presoji.

“Do sedaj sta bila izvedena dva (disciplinska postopka), tretji poteka, zagotovo bo stekel tudi četrti v zvezi z ‘žaljenjem’ (tožilke) Blanke Žgajnar.” Zadeva je bila nemudoma odstopljena etični komisiji, ki je po Radonjićevih besedah “preddverje disciplinskih postopkov”. Ravno tako je zaradi “bestialnih pritiskov”, katerim je bil izpostavljen s strani Mladininih “normalnih sodnikov”, njegovo zdravje bilo uničeno do te mere, da po lastnih besedah ni več primeren “ne za soditi, ne za živeti”, zaradi česar bi lahko bil že jeseni odstranjen iz sodstva in invalidsko upokojen.

Vseeno to ni dovolj za Dnevnik, kjer delajo po svojih najboljših močeh, da bi izpolnili vse tisto, kar je Radonjić razkril v predgovoru oprostilne sodbe Noviču. “Mladina in Dnevnik me napadata sinhronizirano,” je takrat povedal Radonjić in dodal: “Sporočilo je jasno, sodnik ne sme soditi pošteno, poštenega sojenja ne sme biti. Jaz sem sodil pošteno, kar me je stalo kariere. Nikoli ne bom napredoval.” Slednje se je tudi izpolnilo. Kakor piše Dnevnik, naj bi personalni svet “ocenil, da sodnik Radonjić ne izpolnjuje pogojev za napredovanje.”

R. O.

 • stajerc5

  Na Mladino se poserjem, z Dnevnikom si pa rit obrisem!!!
  Vse jasno, rdeckarji?

  • učko

   Točno tako ! No, samo Mladino brat je vseeno 1000 x bolj zabavno kot pa “Demokracijo” !

  • VERZIFIKATOR

   Pazi, ne igraj se s higieno,
   je v papirju množica bakterij,
   za mladino vse so te misterij,
   blato to ima visoko ceno.

  • Povprečen Državljan

   Si brezdomec na sociali,brez WC-ja in toalet papirja?

  • herman

   Zato imaš pa rdečo rit.

  • dob

   Kako morš? Oni to ta usrano tiskajo, pol pa jest to berem, jebenti….

  • Miro Jereb

   Dnevnik tud za rit ni obrisat dober…

 • Antonius

  Demokratična diktatura po navodilih in zahtevah vodstva globoke države.
  S policijo, tožilstvom, krivosodjem, cajtngi in tv, sfukajo vsakogar, ki odstopa od njihovih navodil in zahtev.
  Masleša, bivši predsednik vrhovnega krivosodja, je javno zagrozil, da se globoka država in njen predsedniški veleizdajalec, ne bodo pustili =bati nobenemu poštenjaku.
  Radonjića bodo z=bali v opozorilo drugim sodnikom, da bodo poslušno ubogali.
  No, jaz sem svoje odprotestiral, tri leta je trajlo.

  • Janko Gedlicka

   Pa tudi sodnika Radonjica jim ne bomo pustili v miru z=ebati.

 • Common Sense

  Meh. Mladina? A kdo se bere Mladino?!? Dnevnik? Je kdo resnicno se narocen na ta zlozen kos papirja? Kdo dejansko placuje svoj dvakrat obdavcen cash za to?!?

  • Marija

   Mi ga plačujemo saj dobivajo subvencije.

  • SIMON ROZIC

   Moji sosedi znani tajkuni po Rigelniku& , na vhodu v posest vile nimajo
   zabeleženega imena in priimka, imajo pa nalepke časopisja, na katerega so
   naročeni; Delo, Mladina, Nedeljski dnevnik, Finance….same “zaprisežene cajt’nge ….

 • Aresnica

  Me zanima cc koliko prodanih izvodov ima ODVISNI medij Mladina in koliko ODVISNI Dnevnik. -_- mišljeno – odvisni od SLOmafijskotajkunskega OMREŽJA.
  _______________
  Lep pozdrav

 • VERZIFIKATOR

  Iz mladinčevega dnevnika

  PADEL JE GLOBOKO

  Padel tale je sodnik globoko,
  dnevno zopet pravi poročilo,
  dnevniško je to zagotovilo,
  da ne bo nikoli več visoko.

  Ga mladina brž je obsodila,
  da do nje se vede nekorektno,
  blatila ga je tako rekoč perfektno,
  zunajsodno s tem ga obsodila.

  Kaj še, mórda Sizifovo delo?
  Tega v zgodbi tej močno pogrešam,
  ga zato pritikam, k njej obešam,
  česar zagotovo bo veselo.

  Skratka padel je sodnik globoko,
  ga država več ne potrebuje,
  se globoko ga zares sramuje,
  zdaj razklada vsem se na široko.

  Linč edino da je tu zdravilo,
  se globokumno prepričuje,
  na državo klika se sklicuje,
  daje ji pospešek, poživilo.

  In država pač sledi nasvetu,
  ki mladina dnevno ji ga daje,
  ne vedoč, da sama s tem se maje,
  saj država ta je v tretjem svetu.

  Tretji svet pa silno je nevaren,
  ni za pravni red zagotovila,
  zlahka se odvržejo trobila,
  ta je svet prevratniško bizaren.

  Tam problem res niso preobrati,
  kdor je trobil, se kot pav šopiril,
  zlahka res globoko bo iztiril,
  sam bo kriv, se sam obsodil hkrati.

  • VERZIFIKATOR

   Je čez dan globina še narasla,
   kot država skoraj je globoka,
   a nespremenjeno je široka
   po merilu: je za dva odrasla.

 • komar marko

  no dejstva so, da ta dva skrapucala berejo skrajno ORTODOKSNI. To jim je kot nekakšen ELIKSIR in potem bruhajo norosti. Poznam kar nekaj takih tiškov in ko jim povem da so politični IDIOTI, te pošljejo najmanj na GOLI OTOK. In tako so se stvari odvijale.

 • Anton

  mene pa bolj skrbi drugo, namreč, vkolikor bi bili res demokratična država, kot se radi deklariramo, bi sedaj bili priča poteku ppreiskave zoper vseh odgovornih v vrhu sodišča od Pogačnika naprej(primer Novič, da ne naštevam še ostalih zadev je zadostni razlog ktemu!.To akr pa smo priča sedaj pa je nadaljevanje prakse komunajzerjev po drugi svetovni vojni, samo, da na drugačen sofisticiran način, venda nič manj pritlehen način, v prejšnjem režimu so nasprotnika fizično mučili, sedaj ga pa umsko mrcvarijo.

  sarkazem press

  • Mojca pokraculja

   Komur do sedaj ni jasno da imamo diktaturo, ki se deklarira za demokracijo, mu ni pomoči. Slovenije ni več!

   • Povprečen Državljan

    Diktaturo imate na desni.Vsi ostali živimo v demokraciji

    • Mojca pokraculja

     Genijalno! In vi levi, komunisti, se z demokracijo borite zoper diktaturo. Zoper 25.junijsko diktaturo! Matr kaksni pocarji! Neverjetno je, da z vsemi sredstvi ki jih imate v rokah ze od 25.junija 91-od vojske, policije, sodstva do vseh pozicij v drzavi s kucanom na celu, še niste uničili diktature.

     • Povprečen Državljan

      Demokracija je tudi to,da če desni želite imeti diktaturo, jo pač imejte.Ostale pa pustite na miru.

     • Anton

      tiho bodi ker se očigledno ne zavedaš pomena besed, ki jih uporabljaš v svojih komenatrjih. Če hočeš biti provokativen bodi, vsaj na inteligenten način, drugače prepusti to vlogo, če že ostalim, ki imajo večji inteligenčni potencial od tebe.

      sarkazem press

     • Janko Gedlicka

      “OČIGLEDNO”?!

     • Mojca pokraculja

      Dokler bomo imeli “povprečne državljane” se ni bati za “demokracijo” ! Najlažje jo boste dosegli in imeli mir tako, da se lotite “dela” po vzoru Kardelja, Kidriča, Ribičiča, Stadlerja na čelu z milanom in počistite vso nesnago pojoč, E viva il comunismo e la liberta !

     • Povprečen Državljan

      Ti si bolana.Poljanski nasip te kliče.

     • macon

      Za vas režimske podpornike, je seveda želja po urejeni pravni državi poziv k diktaturi. Povsem ste neobčutljivi za milijardni kriminal in hkrati vreščite o grdih besedah in še grših namenih opozicije.

      Za posrat kake čredne ovce ste. A ste sploh ljudje ali res samo zombiji, lupina brez duše?

     • Povprečen Državljan

      Dejstva:V SLO je parlamentarna demokracija in ne režimska diktatura.Volitve so svobodne in demokratične.Če zmagovalci volitev ne morejo sestaviti vlade pomeni,da je z njimi nekaj narobe, ne pa z ostalimi.Volilci imamo vedno prav.Miljardni kriminal je stvar posameznikov in skupin, ne glede na strankarsko pripadnost.Vsi so krvavi pod kožo in prilika dela tatu. V SLO je svoboda medijev,je pravna in demokratična država.Če temu ne bi bili tako, potem ne bi pravoverni svobodno zganjali cirkusa pred sodišči,zapori, razni Kovačiči ne bi zapravljali našega denarja na brezveznih referenfumih, in tugi edinega medija v službi resnice ne bi bilo.

     • macon

      Milijardni kriminal je stvar režimske strukture, ki ga pokriva v medijih in pravosodju, da se kriminalcem ne zgodi nič. Pišeš otročarije za otročke oziroma videz enačiš z vsebino. Videz pa ni enak vsebini, nasprotno: zelo se razlikujeta.

      Pravoverni ste samo vi skrajni levičarji in ste bili vse od 1945. Tega si seveda ne boste pustili vzeti. Ti imaš bodisi od levičarstva koristi oziroma je to tvoje prepričanje. V prvem primeru si baraba, v drugem koristna budala, v obeh se mi smiliš.

     • Common Sense

      Kdaj ti je mamica nazadnje povedala pravljico za lahko noč? Včeraj?

    • macon

     Diktatura se zmeraj izvaja iz sistemskih pozicij, ker pomeni zlorabo represivnih organov in sodstva ter ekonomsko represijo (davki, pravni in plačilni nered). Država funkcionira samo za diktatorsko omrežje oziroma odkrito bolje zanj.

     Ti si pa res povprečen državljan, da tega ne razumeš. Razmerja v neki stranki nikoli ne morejo biti diktatura, ker ljudi nihče s pištolo ne sili, da so v njej. Nasprotno te lahko s pištolo silijo, ko živiš v državi, davkom pa ne moreš ubežati.

     Levičarji ste res navadna sramota, ker ste tako pokvarjeni, lažnivi in omejeni. Tukaj razlagam stvari, ki sem jih razumel najpozneje v srednji šoli.

     • Povprečen Državljan

      Si to prepisal iz Komunističnega manifesta??? V komunizmu ne bo davkov in reoresivnih organov. Bi to rad?????Če ti je tako hudo v slo, kdo ti s pištolo brajlni,da greš ven?

     • pupa

      …221 comments • 52 votes…

      Ti to kaj pove, meni zelo veliko.

     • macon

      V socializmu do 1991 so nas dobesedno s pištolo silili, v pogojih potem se gredo davčni harač, pravni in plačilni nered ter dohodkovno uravnilovko. Ti me ne boš nikamor izganjal, vam fašistom je treba zapreti gobec.

     • Povprečen Državljan

      Ne vem,kje si živel do 91.ega.Verjetno pa si živel bolje,kot živiš zdaj.Vsaj toliko sovraštva nisi nosil v sebi,kot ga nosiš zdaj.Kar se pa fašistov tiče….jaz ne ploskam Hhrvatom,Salviniju, Orbanu…tako kot ploskate pravoverni.

     • macon

      Konec osemdesetih sem bil v JLA, ljudje so imeli od 500-1000 DEM plače. Danes je skoraj vsem veliko bolje kot takrat.

      Sovraštvo gojite skrajni levičarji s kriminalom in laganjem. Ne, vi ploskate Putinu in Maduru, še veliko hujšema primerkoma kot tisti, ki si jih naštel.

      Pravoveren si ti, pripadnik vere K.U.R.A.C.- Komunajzarska Uradna Registrirana Avtokefalna Cerkev.

    • samotoje

     Človek z IQ okrog 70 si res lahko predstavlja, da živi v demokraciji.

    • maksimalno

     Živite v demokratičnem prividu, oziroma halucinacijo. Prej ali slej pride zdravilo tudi za te debilizme.

 • Peter

  Za edin zanimiv trenutek pa so poskrbeli amerosi. Tipično, no.

 • Kučko pod pručko

  Ni daleč dan

  Bolj se bodo Murgelčanovi spravljali nanj, večja ‘zvezda ‘ bo postal pokončni sodnik Radonjić. Kučan s pogromom samo še bolj vzpodbuja gnev poštenih in domoljubnih Slovencev, ki ga gojimo do njega. Vsem njegovim prizadevanjem, da bi s sebe zbrisal vso svojo pokvarjenost, se bodo prav kmalu razblinili. Takrat bo šele veliko tistih, ki so ga leta volili in še vedno nasedajo njegovim intrigantskim predvolilnim akcijam, spoznalo, za kako pokvarjenega človeka gre.

  Brez skrbi, na dan bo prišla vsa resnica o Krambergerjevem umoru, Slivnik, Jamniku in še drugih žrtvah pritlikavega šefa klali udbo- mafije. Ni daleč tisti dan!!!

  • karpelec

   Naj se ti besede pozlatijo, ker agonija že predolgo traja.

  • Antonius

   Na Žalah počivajo trupla likvidiranih in prek noči izginulih. Vsak pogreb je dal Zemljaričevim priliko, da so v poglobljenem grobu pod trugo, podtaknili in skrili še likvidiranega.
   Kasnejši direktor izgradnje Kliničnega centra je vedel, kako se najbolj neopazno pospravi in skrije državni in udbovski zločin.

  • Janko Gedlicka

   Ko bi le mogel vedeti, s kakšno mero meriš to razdaljo!

 • Artur

  Eno samo neproduktivno jalovo jamranje, prestrašeni pohlevni Slovenclji še ne razmišljajo o kandelabrih za to izrojeno, pokvarjeno, komunajzlsko gamad, ki se še naprej neovirano množi kot podgane.”Deratizacije” še ni na vidiku.

  Globoka država nad sodnika Radonjića: Kar jim ni uspelo z razkritjem zdravstvenih kartotek, poskušajo doseči z medijskim umorom!
  Že to bi moral biti zdosten razlog, da narod popi.di in začne ukrepat pa ne samo s 500timi kot do zdaj na protestih proti parazitski migrantski lopovski drhali (romunski scenarij bi bil pri tistih s”kohones” logičen odziv na takšne komunajzlske svinjarije).

  • Janko Gedlicka

   Za deratizacijo bi bila potrebna pajčevina v ritih množice. Ali se v Venezueli res kaj premikajočega zgodi?

   • Artur

    Pred začetkom naše “samostojne” države nam je eden od te izrojene komunajzlske gamadi napovedal, da bomo travo pasli, če se ločimo od Juge in, ko bo prišlo do tega stanja in potem, ko bo tudi trave zmanjkalo se bodo blesavi Slovenclji spravili kar na lubje navsezadnje pa je le dejstvo, da v “njihovem podstrešju” ne bo nikoli pošlihtano.

 • Liberalec

  Dosmrtni mandat sodnikov je v komunističnih državah katastrofa. To je potrebno odpraviti in sodnike-ce, ki so kršili človekove pravice iz krivdnih razlogov odpustiti. Tudi kaznovati. Ker – Bebci v tej komunistično pohabljeni deželi, ne bodo tako hitro prišli k pameti, da bi volili bolj desno opcijo in posledično bi imeli bolj pravno državo.

  • traktor

   Eh, pravne države, reda, kulture in osebne odgovornosti si v Sloveniji želi le še peščica prebivalcev. To pa je tudi glavni razlog, da premalo ljudi voli desnico. Bo na desnici potrebno malo spremeniti taktiko za zmago. Folk je treba pač nafukat. Obljubit med in mleko, potem pa naredit kar je treba. Levuharji to odlično obvladajo.

 • Mojca pokraculja

  Namesto Čeferina, ki kandidira za sodnika US, bi potrebovali Radonjiča. Ima naj redkejšo človeško lastnost. Poštenost. Do sebe, zakona in do pravne države.

  • rrrrr

   Mojca, tvoja ideja sploh ni slaba. Prav nasprotno, odlična je !

  • dob

   Brava, Mojca!!!!

 • xtc

  Žalostno je to,da more topoumnim Slovencem Srb povedati ,da imajo v odstvu in vadi samo levo bando,ki počne kar se ji zahoče.

 • Marija

  Kaj ne vidite kako prihaja v državo?Kaj se godi po Evropi?Tudi pri nas samo tega ne vemo.Res groza kaj nam sledi.Bo že res kaj je rekel Kučan tega se bomo morali navaditi.Ali se bomo res enimtako stanje res odgovarja.

 • slosin

  ti pa najbrž malo manj rdeč……

 • herman

  Ne vem zakaj zganja tak cirkus, če je res tako pošten in brezmadežen kot trdi. Tu res nekaj smrdi.

 • herman

  Če je res tako pošten in brezmadežen kot trdi, ne vem zakaj zganja tak
  cirkus, če pristojni organi preverjajo njegovo delo. Tu res nekaj
  smrdi.

  • centurion

   Tu smrdiš in smradiš samo ti.

  • Janko Gedlicka

   “Preverjajo” sedaj ko je pravično razsodil in s tem prizadel oblastni udbomafiji težko rano. Prej niso imeli interesa preverjati.

  • montyamp

   Hehehe , tako butastega provokatorja pa že dolgo ne .

 • Iva

  Njegova izločitev (pritisk mafije preko SDT Furlana in zelenca Kuniča) ni uspela.

  Je pa Radonjić pravočasno predvidel nadaljnji scenarij mafije za njegovo izločitev (ovadbo za “pristransko sojenje”) in jim je prekrižal račune, ko je še isti dan (pričanje Nemcev) zaključil sojenje in izrekel oprostitev. Seveda sledijo šikaniranja, skušajo ga medijsko kompromitirati na različne načine. Upam, da se Radonjić zaveda ljudske podpore in bo sodba odlično napisana – argumentirana.

  Sledila bo pritožba prodane Žgajnarjeve (in mafijskih sodnih pomočnikov) na višje sodišče s ciljem zagotoviti vrnitev sojenja na 1. stopnjo (t.i. procesne napake) ter novim sodnikom, ki naj bi,

  tako kot v primeru Patrie, zavlačeval vse do zastaranja. Tako bi SLO krivosodje zaščitilo naročnike mafijskega umora in ne bo treba gledati posnetkov kamer, ki kažejo dobro organiziran umor ORGANIZACIJE. Oba glavna preiskovalca (sodnik Hribar in kriminalist Kok) pa sta tako že v grobu!

  • Janko Gedlicka

   Ubogi sodnik Radonjic. Upam, da bo zdržal. Hrabro je izbral to pot. Očitno je že med sojenjem zasledoval medije in mu sedaj ne more uiti podpora demokratično razmišljahočih ljudi.

  • montyamp

   Kako je umrl Hribar ???
   Kok je padel z balkona na hrvaškem .
   Tudi Mariborski podjetnik je naredil samomor na hrvaškem .
   Nekaj močno smrdi .

   • Iva

    Predčasno se je upokojil in se odselil iz LJ na domačijo in le mesec dni pred sojenjem na višjem sodišču je pri spravilu lesa v gozdu nanj “padlo” drevo. Preden je prodana Žgajnarjeva vložila obtožnico proti Noviču, je novinarjem povedal, da niti ena priča (okoli 50 jih je zaslišal) ni obremenila Noviča.
    Zanimivo, da je Hribar bil “dežurni” v nekaterih mafijskih zadevah.

    • Aton

     Hribar je samo hotel nekaj povedat.

  • Mojca pokraculja

   Vzorec se ponavlja ! Želim, da jim ne uspe lasten mafijski kriminal počistiti na tak način.

 • totex39

  Res je škoda, da v državi nimamo več takih sodnikov kot je Radonjić in bi se lahko vse drugače odvijalo.

  • pupa

   Še jih je nekaj bolj malo pa je takih, ki se tudi izpostavijo za javnost.

   Skoraj vedno je zraven tudi računica.

 • Janko Gedlicka

  Ja hočejo ga psihično uničiti in prikazati kot amoralnega in zmedenega sodnika, ki mu ne gre zaupati. Pa vendar upam, da jim ne bo uspelo oblatiti njegovega moralnnega lika. Njegova dejanja so vendar v izrazitem in močnem nasprotju od med ljudmi pretežnega prepričanja, da je celotno pravosodje že v osnovi krivično. Še so svetli liki, vendar nimajo “zaslug”, da bi jih ugtabljena država rinila naprej.

 • Janko Gedlicka

  Mladino so že zdavnaj ugrabili.

 • montyamp

  Novinarji MLADINE financirani iz preplačanih žilnih opornic
  http://www.portalplus.si/686/kapitalizem-hrani-mladino/
  katerim udbovsko kokakartelno krivosodje drži štango , uničujejo poštene sodnike .
  V Sloveniji je porušeno ravnovesje med dobrim in zlom , seveda v korist hipokrizije in zla .
  Dokler nam bodo iz mafijskih ozadij vladali kozorogi ,
  Kućan Milan , Zoran Janković ,Gregor Golobič , Janez Zemljarić, Branko Masleša, Zvonko Fišer,Anton Rop , Matjaž Han , Franc Trček ,Svetlana Makarović , Al Capone, Drago Kos,Mao Zedong,Tit Turnšek , Andreja Katić , Kim Džong Un , Elena Ceaucescu , Hermann-Wilhelm Göring , Spomenka Hribar , Violeta Tomić , Violeta Bulc , Tjaša Andrée Prosenc , Igor Zorčič , Bizilj Ljerka , Iztok Podbregar , Svetlana Slapšak , …………. Kocjanćić , Miklavćić , Isajlović , so tudi že kandidati za preimenovanje v hijene ,
  tako dolgo ne pričakujmo NORMALNOSTI .

  • montyamp

   Repovž je priletel iz sorodnega gnezda .
   Ata Gegorja Repovža je vsem znani Aleksander Lucu Luc vsem znani iz afere Patrija, ki je v Nedeljskem dnevniku napovedal Kučanov pok iz Finske,
   Mama pa Mija Repovž, komunistična urednic Dela,
   še očima je treba omeniti Janka Lorencija prav tako komunističnega urednika Dela.
   A ja Gregi je nastal po nesreči na neki sindikalni zabavi polni alkohola.

 • Janez Kepic-Kern

  TUDI – TOLE – JE VEDNO BOLJ AKTUALNO !
  M,IT
  O
  T-I- “MARŠALU TITU”
  KOT
  O KOVINARSKEM VAJENCU – JOSPU BROZU IZ KUMROVCA,
  SE,
  TAKO SE ZDI – BLIŽA – KONCU.

  BODITE – NA TEKOČEM !
  “MIT”
  O T.I. “MARŠALU TITU” – SE BLIŽA KONCU !? Se zdi.
  Da ste na tekočem.
  Izšla je 4. izdaja knjige
  “TAJNI DOSIJE J. B. TITO” – V VELIKO JEZIKIH – PO VSEM SVETU.
  PREGLLEJTE
  VSE LINKE,
  JE ZANIMIVO !
  O VPRAŠLJIVI IDENTITETI T.I. MARŠALA TITA !
  JE
  ZNANIH, ZBRANIH CELA VRSTA NOVEJŠIH PODATKOV,
  KI JIH NAJDETE NA
  VIRIH, LINKIH,
  KI JIH
  TU
  CITATNO NAVAJAM – z mojega
  e-portala “SLOVENIANA”.
  Poglejte – JE ZANIMIVO. Ex OK KNJIŽNIČAR L.R. JANEZ KEPIC-KERN KONENDA

  P.S.
  Nam vsiljevani, “poznani” t.i. Josip Broz “Maršal Tito” verjetno res ni bil kovinarski vajenec Josip Broz iz Kumrovca. Vse več dokazov je, da je bil ta nam vsiljevani “poznani” “MARŠAL TITO” čisto druga oseba.

  Citatni preposnetek: Iz posnetka intervjuja gospoda MOMČILA JOKIĆA.

  Klobčič vprašanj v zvezi z nejasno identiteto osebe t.i. Maršala Tita, se vedno bolj razpleta.

  Že za življenja ex. KP, ZK diktatorja t.i. MARŠALA J. B. TITA so zaradi njegovega čudnega načina govora in zaradi njegovega znanja klavirja ter “fevdalnega” stila vedenja obstajali stalni, seveda prikriti dvomi v to da bi bil diktator Maršal TITO res tisti Josip Broz kovinarski vajenec iz Kumrovca.

  Po objavi knjige “TAJNI DOSJE J.B, TITA”, ki jo je leta 1992 objavil zelo znani, hud TITOV (že za življenja J.B. TITA) nasprotnik – MOMČILO JOKIĆ, ki je ponudil največ “dokazov”, da je bila vsiljevana nam podoba diktatorja MARŠALA TITA – KOT KOVINARSKEGA VAJENCA, pravzaprav politično KP, ZK oblastno – ideološki konstrukt?!

  Raziskovalec INTELEKTUALEC IN VELIK “POŠTENJAKAR” MOMČILO JOKIĆ je na osnovi podatkov in sledi ter posrednih dokazov, postavil svojo verzijo o IDENTITETI ROJSTVU, STARŠIH in ŽIVLJENJU vsem nam poznanega ex. KP, ZK diktatorja JOSIPA BROZA TITA.

  Verzija Momčila JOKIČA je bistveno DRUGAČNA od uradne verzije o identiteti in življenju t.i. MARŠALA TITA. Po njegovi verziji naj bi bilo rojstno ime ex. KP, ZK MARŠALA TITA

  Franz (Franc), tudi Jozef (Josip) AMBROZ:
  rojen naj bi bil kot nezakonski sin poljske grofice, vdove Marije E. – S., ki je imela 160 hektarjev veliko zemljiško posest – latifundija v bližini zelo poznanega madžarskega mesta – SZEGED. Rojen naj bi bil dne, 17. 3. … – tej grofici in upravitelju njenega posestva, Franzu AMBROZU
  Več podatkov najdete v posnetkih z intervjuji z gospodom MOMČILOM JOKIĆEM, ki jih navajamo

  CITATNO – s sliko in z LINKOM na posamični intervju g. M. JOKIĆA. V teh intervju g. Jokić ne podaja podatkov le o identiteti Maršala Tita, temveč tudi, katere vse njemu osebno konkurenčne, KPJ funkcionarje (Ivo Lola Ribar, Đuro Đaković, itd) je na poti na vrh KPJ, odstranil s svoje poti – jih dal “likvidirati”, itd.

  Tajni dosije J. B. TITO.

  (https://www.youtube.com/wat

  Samo ja znam ko je bio TITO.

  (https://www.youtube.com/wat

  Ko je bio TITO?

  (https://youtu.be/FrXQPxCUO3A)

  Kliknete na sliko in odprl se vam bo celoten video posnetek konkretnega intervjuja g. M. JOKIĆA.

  Ena zadnjih izdaj, v veliko jezikov prevedene knjige, g. Momčila Jokića:

  TAJNI DOSIJE J. B. TITO.

  Ta knjiga je dosegljiva na spodnjem linku za prosto, brezplačno branje –

  vsem zainteresiranim, izberite vam ustrezajoč link, npr tega:

  (https://openlibrary.org/boo

  Spodaj l.r. podpisani Janez Kepic-Kern zapisane CITATNE PODATKE o vprašljivi identiteti javne osebe “poznane” kot t.i. J. B. Maršal Tito tu pri nas v Sloveniji objavljam zaradi tega, ker gre za podatke, pomembne tudi za državljane Republike Slovenije. Zgoraj citirani podatki so pri nas v Sloveniji javno pomembni, vsaj iz dve razlogov:

  Šolajoča mladina ima polno pravico, do polne prave resnice o pomembnih javnih zgodovinski osebah in dogodkih,
  Vsi se verjetno strinjamo, da morajo biti tudi državne službe in ljudje aktivni v nji, ki se ukvarjajo z identitetami oseb z obveščevalnimi podatki, itd, … dovolj vešči, visoko strokovno sodobno usposobljeni, da bodo zmožni samostojno uradno raziskati vprašljive in sporne identitete preteklih in sedanjih oseb in dogodkov, pomembnih za nas državljane in za našo državo R. Slovenijo.
  Konec, koncev se le nahajamo v visoko digitalizirani dobi, leta 2019, 21. stoletja. Mar ne?

  L.R. Janez Kepic-Kern, odgovorni urednik in lastnik “SLOVENIANA” edicij.

 • Spartan

  Pa kolk Radonjičev in Novičev še rabite v SDS-u?!? Takoj, ko desnica dobi večino na naslednjih volitvah…ma da mi sterate to govno rdeče u… Brez naivnosti in politične korektnosti, brutalno in brez milosti! Sta slišala!!?! Janez in Bernard!!!

  Kot zvesti član SDS-a – SDS-u: koliko časa še potrebujete, da Vam bo “svanulo”, da sami v večnimi 25-30 sedeži (+ z preVirant strankami tipa NSI, SLS in SNS) nikoli ne boste sestavili TRDNE vlade!?!? Ne izdrkavajte se mi več po Twiterju (SDS in DOM) in stopite skupaj in sodelujte!!! Bernarda pa TAKOJ nazaj za komentatorja in kolumnista na N24TV in v Demokracijo!! Pomagajte DOM-u (in še komu iz morebitne prihodnje nove “desno-desne” stranke) pri rasti…ne pa ga zapostavljat in zavirat!! Začnite že enkrat RESNO gradit močni desni blok za naslednje volitve. Predčasne ali redne…nima veze!…samo začnite že enkrat!!!.

  Za ponazoritev zgornje misli se mi zdi primeren tale prizor iz filma Braveheart: https://youtu.be/g2oJhWi5SQ4

  Don’t fight among yourselves! Unite us! Unite the clans!!

 • if

  Dnevnik in Mladina, niti pasjega scanja nista vredna!

 • Joško

  Dnevnik in Mladina sta režimska trobila krivosodja. Če nebi oba časopisa živela od udobovskega denarja, bi že zdavnaj propadla.

 • Janez Kepic-Kern

  še 1x !
  S tem dr. S. ŽIŽKOM –
  sem se leto dni nazaj poIzkusil -neposredno – pogovarjati – na vrtu lokala PLATANA
  NA KONGRESNEM TRGU V LJUBLJANI.
  A
  DR. ŽIŽEK JE 70 LET,
  NE SPREJEMA VEČ NOBENIH -NOVIH DEJSTEV.
  Je “prestrađeno” — kar “pobegnil”.
  Ni
  SI UPAL ODPRTO DEBATIRATI — Z MENOJ.
  NE VEM,
  KOLIKO “INTELEKTUALNE TEŽE” TA DR- S. ŽIŽEK – SPLOH IMA? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  MIT
  O
  t.i. “MARŠALU TITU”
  KOT
  O KOVINARSKEM VAJENCU – JOSPU BROZU IZ KUMROVCA,
  SE,
  TAKO SE ZDI – BLIŽA – KONCU.

  BODITE – NA TEKOČEM !
  “MIT”
  O T.I. “MARŠALU TITU” – SE BLIŽA KONCU !? Se zdi.
  Da ste na tekočem.
  Izšla je 4. izdaja knjige
  “TAJNI DOSIJE J. B. TITO” – V VELIKO JEZIKIH – PO VSEM SVETU.
  PREGLLEJTE
  VSE LINKE,
  JE ZANIMIVO !
  O VPRAŠLJIVI IDENTITETI T.I. MARŠALA TITA !
  JE
  ZNANIH, ZBRANIH CELA VRSTA NOVEJŠIH PODATKOV,
  KI JIH NAJDETE NA
  VIRIH, LINKIH,
  KI JIH
  TU
  CITATNO NAVAJAM – z mojega
  e-portala “SLOVENIANA”.
  Poglejte – JE ZANIMIVO. Ex OK KNJIŽNIČAR L.R. JANEZ KEPIC-KERN KONENDA

  P.S.
  Nam vsiljevani, “poznani” t.i. Josip Broz “Maršal Tito” verjetno res ni bil kovinarski vajenec Josip Broz iz Kumrovca. Vse več dokazov je, da je bil ta nam vsiljevani “poznani” “MARŠAL TITO” čisto druga oseba.

  Citatni preposnetek: Iz posnetka intervjuja gospoda MOMČILA JOKIĆA.

  Klobčič vprašanj v zvezi z nejasno identiteto osebe t.i. Maršala Tita, se vedno bolj razpleta.

  Že za življenja ex. KP, ZK diktatorja t.i. MARŠALA J. B. TITA so zaradi njegovega čudnega načina govora in zaradi njegovega znanja klavirja ter “fevdalnega” stila vedenja obstajali stalni, seveda prikriti dvomi v to da bi bil diktator Maršal TITO res tisti Josip Broz kovinarski vajenec iz Kumrovca.

  Po objavi knjige “TAJNI DOSJE J.B, TITA”, ki jo je leta 1992 objavil zelo znani, hud TITOV (že za življenja J.B. TITA) nasprotnik – MOMČILO JOKIĆ, ki je ponudil največ “dokazov”, da je bila vsiljevana nam podoba diktatorja MARŠALA TITA – KOT KOVINARSKEGA VAJENCA, pravzaprav politično KP, ZK oblastno – ideološki konstrukt?!

  Raziskovalec INTELEKTUALEC IN VELIK “POŠTENJAKAR” MOMČILO JOKIĆ je na osnovi podatkov in sledi ter posrednih dokazov, postavil svojo verzijo o IDENTITETI ROJSTVU, STARŠIH in ŽIVLJENJU vsem nam poznanega ex. KP, ZK diktatorja JOSIPA BROZA TITA.

  Verzija Momčila JOKIČA je bistveno DRUGAČNA od uradne verzije o identiteti in življenju t.i. MARŠALA TITA. Po njegovi verziji naj bi bilo rojstno ime ex. KP, ZK MARŠALA TITA

  Franz (Franc), tudi Jozef (Josip) AMBROZ:
  rojen naj bi bil kot nezakonski sin poljske grofice, vdove Marije E. – S., ki je imela 160 hektarjev veliko zemljiško posest – latifundija v bližini zelo poznanega madžarskega mesta – SZEGED. Rojen naj bi bil dne, 17. 3. … – tej grofici in upravitelju njenega posestva, Franzu AMBROZU
  Več podatkov najdete v posnetkih z intervjuji z gospodom MOMČILOM JOKIĆEM, ki jih navajamo

  CITATNO – s sliko in z LINKOM na posamični intervju g. M. JOKIĆA. V teh intervju g. Jokić ne podaja podatkov le o identiteti Maršala Tita, temveč tudi, katere vse njemu osebno konkurenčne, KPJ funkcionarje (Ivo Lola Ribar, Đuro Đaković, itd) je na poti na vrh KPJ, odstranil s svoje poti – jih dal “likvidirati”, itd.

  Tajni dosije J. B. TITO.

  (https://www.youtube.com/wat

  Samo ja znam ko je bio TITO.

  (https://www.youtube.com/wat

  Ko je bio TITO?

  (https://youtu.be/FrXQPxCUO3A)

  Kliknete na sliko in odprl se vam bo celoten video posnetek konkretnega intervjuja g. M. JOKIĆA.

  Ena zadnjih izdaj, v veliko jezikov prevedene knjige, g. Momčila Jokića:

  TAJNI DOSIJE J. B. TITO.

  Ta knjiga je dosegljiva na spodnjem linku za prosto, brezplačno branje –

  vsem zainteresiranim, izberite vam ustrezajoč link, npr tega:

  (https://openlibrary.org/boo

  Spodaj l.r. podpisani Janez Kepic-Kern zapisane CITATNE PODATKE o vprašljivi identiteti javne osebe “poznane” kot t.i. J. B. Maršal Tito tu pri nas v Sloveniji objavljam zaradi tega, ker gre za podatke, pomembne tudi za državljane Republike Slovenije.
  Zgoraj citirani podatki so pri nas v Sloveniji javno pomembni, vsaj iz dve razlogov:

  1. Šolajoča mladina ima polno pravico, do polne prave resnice o pomembnih javnih zgodovinski osebah in dogodkih,
  Vsi se verjetno strinjamo, da morajo biti tudi

  2. državne službe in ljudje aktivni v nji, ki se ukvarjajo z identitetami oseb z obveščevalnimi podatki, itd, … dovolj vešči, visoko strokovno sodobno usposobljeni, da bodo zmožni samostojno uradno raziskati vprašljive in sporne identitete preteklih in sedanjih oseb in dogodkov, pomembnih za nas državljane in za našo državo R. Slovenijo.
  Konec, koncev se le nahajamo v visoko digitalizirani dobi, leta 2019, 21. stoletja. Mar ne?

  L.R. Janez Kepic-Kern, odgovorni urednik in lastnik “SLOVENIANA” edicij.

 • Viktorh

  Komunistični zločinci ne izbirajo sredstev za dosego svojega cilja.

 • janko

  Še desetletja bo pri nas mizerija, če bomo sploh obstali – samo zaradi totalnega obvladovanja Slovenije anonimnih kriminalcev in zločincev!!
  Ko se vrneš iz evropskih urejenih držav, šele opaziš, da smo še vedno revna, rdeča, brezupna in gangsterska greznica

 • Rožle

  Ti samo dežja že ni bilo celo večnost …. že pol dneva je mimo pa še kar nič ..???

  • Peter

   Pri nas je bil, očitno bomo imeli letos en sam dolg april….

   • Rožle

    Ja, drži .. sej pri nas je tudi bil .. takoj po mojem zgornjem komentarju .. :(

 • Janez Kepic-Kern
 • dob

  … ne brez Mladine nedolžen na Dobu

 • Big Bird-Veliki Tič

  Čujte, ne more in ne sme biti sodnik strankarsko opredeljen. Vsi vemo, da je Radonjič čistokrvni desničar…malikovalec Janeza Janše!?!? Torej?

  • Peter

   Hehe, tumpek. Si nas hotel speljati v debato, kjer bomo mi trdili, da so vsi ostali na levi strani, ti pa bi nam potem črno na belem dokazal, da to ni res in da so vsi, do zadnjega, na desni strani?
   Hehe, zajebal si se, ne pademo mi na te finte, no.

  • xtc

   Zopet FAKE Tunek?
   Vsi vemo,da je Radonjič bolj kot ne lev,a očitno je šla zloraba sodstva s strani levih psihotov,čez zmogljivosti njega želodca.

 • Peter

  Mladina? Dnevnik? Delo? Hanzi? Poop?
  Nein, danke.

 • Miro Jereb

  *******************************************************************************************************************

  Spomenik nasproti sodišča…Franc Miklošič…bi sedaj lahko zamenjali z
  Radonjičevim. On ni uničen…ON je dosegel ČASTNI VRH v vrstah sodnikov v
  slovenskem krivosodju. TO je njegov najvišji VRH in od tu ni več
  možnega napredovanja. BRAVO g. Radonjič. Hvala VAM.

 • Big Bird-Veliki Tič

  MLADINA !!!… To mi deli…najboljša revija, že več desetletij !!!

  • Peter

   Sej ti to dela, veliki tić.
   Pa komunist je bil boljši, odličen je bil za podkurit.
   Mladina je tiskana na kemično prepariran papir in zato pušča neprijeten vonj.
   Tako kot ti, ni čudno, da se razumete, no.

   • wert

    Rajtaš o tem haloškem dripcu ? Tist je ja, totalka prepariran. Je superaktivni član haloškega kozo=bskega društva ” Zdaj pa vsi na cesto lulat” , ker ti tipi so brez spodnjic – to je menda zanje luksus in počnejo te stvari kjer koli , samo da odtankajo viške tekočine.

  • xtc

   Kva ti pa dela?
   A ti umetnga v danko tišči,da si tako vzhičen?

 • Miro Jereb

  Ah kaj mlatiš prazno slamo. Vemo kaj je Mladina bila in kaj je danes…

 • Common Sense

  Your point is? Kaj ima spet Janša s tem? A “povprečni državljani” v RS ne znate več ničesar argumentirati brez, da bi po zobeh vlačili enega opozicijskega politika? To je otročje.

  • Povprečen Državljan

   Point je v tem, da je bila Mladina eden prvih medijev,kjer se je vse skupaj začelo.Štafeta mladosti s Triglava,provokativne naslovnice, članki tipa Mamula go home,brezpogojno podpirala JBTZ,sodelovala ob osamosvojitvi…Omogočala in objavljaka clanke zametkov vecstrankarstva v SLO.Zdaj pa, ko ne piše samo lepo o JJ je pa najbolj osovražen medij v SLO.Pred kratkim se je nekaj podobnega zgodilo z Reporterjem….

   • Common Sense

    To je tvoj zorni kot in je legitimen. A če pustimo ob strani JJ, ki je samo en politik, je Mladina z leti postala interno glasilo stranke Levica. In tega niti ne skriva. Sploh pa, people change. Uredniki tudi. Še tako progresivni revolucionarji se z leti povampirijo. Repovž je slika in prilika ravnokar povedanega in z njim celoten časopis. In slednji bo tako ali tako kmalu odmrl. Ekonomija obsega pač velja tudi za komuniste in njih simpatizerje (komuniste zato, ker se Mihec K iz stranke Levica odkrito deklarira za komunista). Pokonci ga držijo le še finančne infuzije od mame, katere druga hčera se napaja iz preplačanih žilnih opornic. Ko se to zgodi, odprem naslednjo flašo in moje zaloge viskijev in nazdravim prihajajočim spremembam na bolje.

 • Amerikanc

  Kakšen medijski umor pa lahko naredi nizkonakladniška mladina ? Kdo sploh še bere zgodovino starih prdecev. Mladina je že dolgo mrtva in nima nobenega vpliva na Slovence, ker se je lepo pokazalo ob favoriziranju šprizenkandidatke – luftarce !

  • Peter

   No, zdaj so jo, po starem dobrem načinu Revolucija žre svoje otroke, ravno v Mladini začeli napadati, da je neprimerna.
   Seveda niti njej niti levim privržencem ne bo kapnilo, da je s tem nekaj narobe, ampak bodo okrivili desnico, janšo in novo za svoj neuspeh.
   Kje hodijo ti talevi, da ni nobenih špeglov, no?

   • stajerc5

    Mora se poboljsati, za naso rdeco mladino! Naslednjic brez gat!!!

 • Peter

  Rogla je tretji na Giru. Bravo Rogla!!!

  Verjamem, da zaradi pomanjkanja denarja nimate dežurnega, ampak tako novico bi pa res lahko spravili gor, namesto tiste o muslimanki, ki pije iz hladilnika, na primer, no.

 • Big Bird-Veliki Tič

  Prekprokleta gamad desničarska. Celotna Slovenija se pogovarja in piše o Ligi prvakov in Rogliču, NoraTV pa spet nabija o pokvarjenem Radonjiću!!!… Kako ga, kao, hoče MLADINA in DNEVNIK uničiti ????… A res???… Da lahko nek časopis uniči “cenjenega” sodnika? Še premalo smo vas zmetali v brezna…tako zelo ste fukjeni. Samo poglejte koliko novih neodomobranskih podgan se je skotilo po vojni. Potrebna bo ponovna deratizacija!!!

  ——————————————————————————————–
  Vsakemu desnaku,domobrancu,katoliškemu farškemu pedofilo ter seveda rotvajlerju se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Foglof Tunek … KAPISH???

 • Peter

  tumpek, po koliko so danes žilne opornice?

 • Peter

  Nekam korajžen si zadnje čase, tumpek. Ne skrivaš se več pod obskurne članke o muslimankah, ki pijejo sokove, ampak sekaš na ful gas kar tukaj, pod mano.
  Šmarnca buta. Šturmšmarnca, rajtam, no.

 • Peter

  tumpek, zdaj pa nehaj cuzat tega svoga šmarjaka. Spet boš pisal neumnosti in spet te bojo blokiral.
  Pa tako si ponosen, da se oglašaš sem. Pa konec koncev, tudi vsak euro pride prav, ko ni več strašnih hitov, samo ne ti, a ne joker, no?

 • Big Bird-Veliki Tič

  Roglič je na stopničkah. Roglič vedno voli levico. BRAVO ROGLA…TI SI CAR!!!

  • Common Sense

   Daj odloži flašo že enkrat.

 • Big Bird-Veliki Tič

  Čujte, Rogla je Štajerc…isto kot mi Haložani. Bravo Primož…gnes sn spil liter šmarnice za tvoj uspeh na Giro. NA ZDRAVJE IN ŠE MNOGO ZMAG!!!

  • Rožle

   Pa dobro, če je Rogla na Štajerskem .. to ne pomeni, da tudi on ..

   • Big Bird-Veliki Tič

    On ne pijem. On zmaguje, da lahko mi pijemo…ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

    PS: Tudi Tim Gajser je naš. On je celo Haložan…sam on je iz Makol…jaz pa iz Zavrča:)

    • Rožle

     no, ja .. ti se lahko z njem pohvališ .. kar se pa on s tabo že ne more

     • Big Bird-Veliki Tič

      Gajser spoštuje vse Haložane. Z njegovim fotrom se večkrat napijemo:)

     • Rožle

      Aja, kar fotra mu boš še zapil … pohvalno

 • Big Bird-Veliki Tič

  V komunizmi Slovenci nismo mogli svobodno voliti. Potem pa smo se izborili za svobodo in demokratično pravico, da…lahko danes svobodno ne volimo, ker se nam ne da…. ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

 • Peter

  tumpek, si izkoristil gužvo, ko sem šel na encijan?
  Ja, sem že nazaj, spizdi.

 • Peter

  tumpek, po koliko so danes žilne opornice, še vedno nam nisi zaupal.
  Bo še za eno leto izdajanja vaše mrhovinarske maladine, no?

 • Peter

  Z roglo imaš ti tumpek toliko skupnega kot z zmago zavezniških sil v drugi vojni. Nada, zero, niente…pa se kle neki kesiš, no.

 • Rožle

  Kepčev J …Vsaj tam pri žalostni novici pobrišI svoj EPP ..

 • Janez Kepic-Kern

  CITATNO, VIR — VIDEOPOSNETEK
  https://www.youtube.com/watch?v=FrXQPxCUO3A

 • Big Bird-Veliki Tič

  Radonjić: “Čez en mesec bom verjetno v suspenzu.”

  Kurba manipulatorska je točno vedel kaj mora rečti. On dobro pozna svoje bivše svinjarije in je izkoristil to sojenje, da je “napovedal” to kar je itak sledilo. Torej nič novega…. Kurba pokvarjena je žaljivo zasliševal žrtev spolnega nasilja…od najbolj ogabnih vprašanj. Verjetno mu je kurc stal ko je verbalno masturbiral !!!

 • Peter

  Še vedno ne vemo, po koliko so dandanes žilne opornice, no.

  • Common Sense

   Cena fluktuira. Odvisno od količine šmarnice v krvi.

 • Miki Miška

  lažniva leva trobila

 • Hribouc

  Dnevnik, rdeči Dnevnik zelene hinavske barve.

  Nekdanja tovarna zloglasnega protiosamosvojitelja Milana Medena, ljubitelja SFRJ/SRS/JLA in vseh njenih trikov.
  Ogaba, ki ni niti za komentirati, tako pritlehno hudičeva je ! K Hudiču, Barabe hudičeve, ki ste se mu zaobljubili, Satanisti!

 • samotoje

  Tisto je bila čisto druga Mladina. Ni več sledu o njej.

 • marta

  Ne razumem zakaj ima ta človek težave v službi.
  Ali je bilo njegovo delo nestrokovno ? Ni sodil po zakonu ?
  Je sodil krivično ? Je lagal ? ……
  Ob tem sem se spomnila dogodka iz SP – Jezus pred Pilatom

  Jan, 18, 20-23……..skrivaj nisem ničesar govoril.
  21 Kaj vprašuješ mene? Vprašaj tiste, ki so me slišali, kaj sem jim govoril; glej, oni vedo, kaj sem pravil jaz.
  22 Ko je pa to rekel, udari eden služabnikov, ki je stal poleg, Jezusa po licu in reče: Tako odgovarjaš velikemu duhovniku?
  23 Jezus mu odgovori: Če sem hudo govoril, izpričaj, da je hudo; če pa dobro, zakaj me biješ?
  37-38 Tedaj mu reče Pilat: Torej kralj si ti? Jezus odgovori: Ti praviš, da sem jaz kralj. Jaz sem zato rojen, in zato sem prišel na svet, da pričam za resnico. Vsak, kdor je od resnice, posluša glas moj.
  38 Pilat mu reče: Kaj je resnica?
  In ko je to rekel, izide zopet k Judom in jim reče: Jaz ne vidim nobene krivice na njem.
  In, ker so Judje na vso moč zahtevali Jezusovo smrt, je Pilat izpustil razbojnika in Njega izročil ljudstvu.

 • Lustrator

  Primerjaš jabolke in hruške. Tista mladina ima z današnjo skupnih le naslovnih 7 črk in popolnoma ničesar drugega več.