Grehi ljubljanskega šerifa: Ne spolnih uslug v zameno za službo, temveč očitkov o podkupovanju se Janković najbolj boji!

Foto: Twitter

Ključno vlogo pri uničenju prisluhov zoper ljubljanskega župana Jankovića v senatu Višjega sodišča RS ima sodnica Alijana Ravnik, tipična sodnica globoke države. Za reševanje vojaka Jankovića je pravni in dejanski izbris dokazov v zvezi s spolnimi uslugami farmacevtke ključen, da padejo tudi bolj sporne zadeve, v katerih je Janković obtožen prejemanja podkupnin.

Še veliko bolj kot sramotni prisluhi Jankovićevega posredovanja pri pridobitvi službe za farmacevtko in zahtevanje spolnih uslug v zameno pa ljubljanskega župana bremenijo prisluhi o podkupovanju oziroma sprejemanju provizije, ki naj bi jih Jankoviću oziroma njegovemu sinu Juretu Jankoviću izročil nekdanji direktor Komunalnega podjetja Ljubljana Ranko Mimović. V teh prisluhih so preiskovalci ugotovili, da je ljubljanski župan med leti 2012 in 2014 od vsakega posla Mestne občine Ljubljana z javnim podjetjem KPL prejel 10 odstotkov podkupnine oziroma provizije. Za ta namen je po poročanju številnih medijev angažiral kar sina Jureta, ki je denar pobiral po ljubljanskih parkiriščih.

Po informacijah portala Požareport je ključno vlogo pri uničenju tajnih prisluhov župana Jankovića o spolnih uslugah farmacevtke, ki ga močno obremenjujejo, odigrala sodnica Alijana Ravnik, znana po svojih povezavah s podzemljem globoke države. Sodnica Ravnikova je v sorodstveni zvezi z Deanom Ravnikom, ki se je znašel v javnosti in celo v sodnih postopkih zaradi domnevne preprodaje trupel na Inštitutu za anatomijo medicinske fakultete. Ker ima do upokojitve zgolj še dve leti in je po sorodstveni ter politični liniji primerna, sploh ni bilo vprašanje, da bo Alijana Ravnik idealna za reševanje Zorana Jankovića.

Tožilstvo namenoma zavlačevalo ali pa je sodišče napačno razlagalo zakon
Pri sramotni aferi in blamaži slovenskega pravosodja pa po mnenju Požareporta ne gre spregledati, da je tožilstvo očitno samo zavlačevalo, saj je bil spis nedotaknjen od 5. januarja 2016, preiskovalna sodnica pa je državno tožilko Blanko Žgajnar opozorila na rok, ki se je iztekal, že maja 2015. Najhuje pri vsem tem v oči bode dejstvo, da je tožilka sodišču odgovorila šele aprila letos, da bi se tožilstvo opralo krivde za nastalo situacijo, pa so napovedali vložitev zahteve za varstvo zakonitosti na Vrhovno sodišče RS.

Namesto v zaporu mu je režim še vedno naklonjen
– Pred dnevi so podjetju družine Janković odpustili 16 milijonov evrov dolga.
– V zapor je odšel Igor Bavčar, ki ga je ovadil prav Janković.
– Celotna vlada s predsednikom vlade in zagovornikom največjih etičnih standardov Mirom Cerarjem na čelu podpira Jankovića.
– Janković ima še vedno podporo glavnega strica iz ozadja Milana Kučana.

Milan Kučan še vedno podpira nemoralnega Jankovića.

C. Š.
 • AlojzZ

  Dokler bo Jankovič vs Janez, se mu ni treba ničesar bati.

  • antimur

   To si misliš ti, ne smeš podcenjevati slovenskih domoljubov, ta opica se lahko še hudičevo boji.

 • Čudno, kako se pri nas nekaterim dobro godi, večina pa “suho vleče” , a ………….

 • Anton

  dokler bo Janković proti Janši ga Dob ne bo videl od znotraj

  sarkazem press

 • mojca.arh

  Jankovič in Popovič, dva Srba, dva podkupljiva pokvarjenca, ki se nimata česa bati, iz preprostega razloga, ker sta “naša”, pravne države pa ni.

  • tasilo

   Sodniki niti ne klečeplazijo kaj dosti pred rdečo sodrgo, saj jim ni treba. Sodniki namreč od rdeče sodrge in njihove španovije vlečejo zelo zelo lepe materialne in karierne koristi.

   Si se kdaj vprašala, odkod sodnikom denar za ves standard, ki si ga s sodniško plačo niti približno ne morejo privoščiti? Drage hiše, draga stanovanja, dragi avtomobili, draga potovanja in dragi dopusti, drago šolanje in dodatno izobraževanje otrok, drage cunje, drag nakit (saj so praktično same sodnice!), … Sodnik/-ca, ki ne pade na te bombončke, je pa deležen groženj — in seveda se takoj ustraši za službo, kariero … ali pa še kaj hujšega.

   In tako so srečno živeli do konca svojih dni …

 • piko8

  zorangutan je balkaskosrbski bojevnik in po zaslugi botra iz murgl milana kuçana nedotakliv. Slovenci kremeniti, kdaj se boste zbudili!!!

  • Novakec1

   Ni šans, eni so dobil yugo narkozo

  • antimur

   On je balkansko-srbski kriminalec in človek najnižjega moralnega nivoja, ne pa borec. Takšna driska kot je Janković, ne more biti pod nobenim pogojem borec.

   • piko8

    Ja se popolnoma strinjam ! Jaz sem imev v mislih mafijske kriminalce, ki so bili v slo oproščeni preprodaje koke!

  • karpelec

   Eni smo že cel čas zbujeni, pa nič ne pomaga, ko nas je pa premalo.

 • centurion

  Ženske so podkupovale z mednožjem,
  moški z 10%.

  • karpelec

   Ha, a si lahko konkretnejši? Čigave ženske?

 • MEFISTO

  Janković vedno znova očara Slovence in državljane s svojim očarljivim, sproščenim in nalezljivim nasmeškom.

  Pa še nekiii ma!

 • Kučko pod pručko

  Režeča brezskrbnost ne bo trajala večno

  Opankoviću se ni treba bati ne spolnih svinjarij in ne očitkov o podkupovanju. Za to ima vse utemeljene razloge, saj ima svojega angela varuha v podobi strica Kučana. Ta ima v glavnem izbuljene oči, kar lahko vidimo za zgornji fotografiji, hitro pa zamiži, ko mu ob imenu ljubljanskega šerifa zavibrirajo ušesa. V zameno za zaščito pa ima popolno oblast nad Balkancem, kar se Zoki zelo dobro zaveda. Samo nekaj bi naredil, kar stricu ne bi bilo všeč, pa bi se znašel na drugi strani zaporniških zidov.

  Toda to brezsskrbnost, ki jo kaže z odurnim režanjem v kamere, češ, saj mi nič ne morete, bo hitro zamenjala bojazen, ko bo odšel šef murgelskega podzemlja v večna lovišča. Njegova prihodnost pa bo tudi odvisna od volitev naslednje leto. Če se bo dovolj ljudi odločilo, da imajo polno glavo komunajzarskih vlad in bo SDS prevzela vodenje države, se bo počasi pričela izboljševati tudi sodna veja oblasti.

  In takrat bo drugi največji kriminalec, prvi pa se ve, kdo je, naredil najboljšo potezo v življenju, če bo čez noč spakiral kufre in jo ucvrl tja, od koder se je pritepel v Slovenijo!

  • Janko Gedlička

   Ķučko, tvoje besede so dobronanamerna vspodbuda, vendar se bojim, da udbomafija pod Kučanovim vodstom vzgaja dovolj močnega in zanesljivega naslednika izmed prerivajočih se pretendentov. Tudì sam je namreč na enak način postal “boter”. Zanašati se na volilce je pa dokaj optimistično. Tako se mi vsaj “dozdeva” po zadnjem refetendumu in volitvah v bližnji preteklosti. Je pa hvalevredno, da se prizadevno trudiš zbuditi Slovenijo.

 • Krtača 20

  Show must go on. Tudi desni morjo kaj pisat…..samo da se radi…..efekt je pa tko jalov…..

  • sloustava

   Ce ne bi bilo tako norih osebkov kot si ti, bi ne bil jalov efekt , ampak bi oba grela postelje na Dobu!

 • FORT WORTH

  Tale ima toliko masla na glavi, da ce bi mu prisodili 1.500 let strogega zapora bi bilo premalo.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • antimur

  Država v kateri lahko nemoteno krade, podcenjuje domač narod, z vso sovražnostjo napada vero, običaje in navade Slovencev, obenem podpira z vso ihto muslimane,terorizira poštene državljane, tako kot počne ta na pol pečena pleskavica Janković, vsekakor nima prihodnosti. Zato vsi domoljubi in lojalni slovenski državljani, narediti moramo vse, da se znebimo smrdljive golazni, ki se zbira okrog Kučana, seveda s Kučanom na čelu.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • resnicaboli

  Kje v Evropi bi še ostal kakšen politik na položaju če bi pogojeval za službo spolne usluge? NIKJER.

 • MEFISTO

  Kako pa naši levi politični analitiki komentirate Zlato gazelo in Škrabca ali Škrabca ter Zlato gazelo?

  Kdaj bo za Zlato gazelo na vrsti Janez Zemljarič, “uspešen gospodrstvenik”, kot je trdil luckyss, in ki se je začel ukvarjati z gospodarstvom kot humanitarec??

 • RATATA

  Vse vemo, obešen pa ni še nihče.

  • karpelec

   Važno je da vemo!

   • RATATA

    Ja, in potešeni smo, ker vemo.

 • dež

  Da je Janković pri vsakem poslu KPL vzel 10%, to verjamem. Da je Jure provizijo za te posle pobiral kar po LJ parkiriščih, ta je pa bosa.

  • Anthon

   O tem so pisali že pred leti, ko Nova24 še ni obstajala. Brskaj, pa boš našel.

   • dež

    Janković ni neumen, čeprav morda včasih tako deluje. Prepričan sem, da so vse te provizije čisto legalno oprali preko drugih poslov.
    Npr., Jankovići se preko Electe ukvarjajo z gradbeništvom, njihov prijatelj Rok Furlan – Tyson, je bivši direktor in lastnik družbe Sector Beton (ki je dobavljala beton za Stožice), največje betonarne v Sloveniji. S ceno in količinami betona se da tako manipulirati, da ga ni inšpektorja, ki bi to lahko razčistil

    • karlina

     Itak, denar perejo med seboj, kako pa drugače, na račun nas-davkoplačevalcev, komunisti-KRADEJO, LAZEJO, GOLJUFAJO —–

 • Antonius

  —————————
  Zoran Kolmančič

  GROZLJIVKA NA TELEVIZIJI

  O televiziji tale poje,
  znanstvenofantastičnem programu,
  enem iste vrste na seznamu,
  plačan ves je za denarje tvoje.

  O grozljivki tekla bo beseda,
  je bilo rečeno na sporedu,
  napovedano vnaprej za sredo,
  ko termin je teh oddaj seveda.

  Pa se odpove nato oddaja,
  češ da v njej popolna ni zasedba,
  ogrožena s tem je vsa izvedba,
  tehnika takisto da nagaja.

  Scenarista TV s tem zavrne,
  tudi etika če apelira,
  da od zadaj se intervenira,
  hrbet režiser mu pač obrne.

  In če koga kaj preveč zanima,
  takšno so iznašli pojasnilo,
  našel ni, tako se je zgodilo,
  Frankenštajn žal prostega termina.

 • sloustava

  Kdor ne verjame besedam:pola sebi pola sarcu daje, je nor! Lahko se mu smej is, cistokrvnemu mesancu, saj lepo zivi v nori Kucanveniji! In veste kaj, nori Slovencelnji, prav ima! Ce ne izkoristite volitev, referenduma, in dokazete, da ste ZA prihodnost, naj vas en kucanov lakaj od ” tamo dole” ful gulf, naj se mu se brisejo milijoni pufov, naj njegova kupljnomaturantska pamza vozita BMW in se krohotata nad ” odgovor enak prejsnjemu”!

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Antonius

  Županski *penisman* si
  poleg rime zasluži tudi
  zapor.
  —————————–

  Janko Ljubjankič

  PRVI RAZRED IN VLAK

  Misli, da neznansko je napreden,
  da lahko počne samo, kar hoče,
  da se znajde, tudi če je vroče,
  da je skratka lump prvorazreden.

  V vlaku vozil vedno bi se spredaj,
  zdaj brez karte, drugič brez denarja,
  pa za to nikdár ne odgovarja,
  ti pa kar govori, kar razpredaj.

  Prvi razred zanj je ves zakupljen,
  prvega razreda so kupeji,
  zdaj opremljeni so kot v mošeji,
  vodja vlaka mastno je podkupljen.

  Ta možakar prvega razreda,
  v vlaku ki brezplačno se prevaža,
  pa če potnikov milijon se zgraža,
  leta dolgo se že spreneveda.

  V brk se vsem po vrsti posmehuje,
  za ljudi da to počne, kar dela,
  za denar iz lastnega bordela
  vse v razredih drugih podkupuje.

  Ena pa ga muči nočna mora,
  da banalno enkrat mu spodsrne,
  iz razreda prvega da zdrsne,
  a ne v drugi, tja v temó predora.

  Tam lahko kot jesihar se dere,
  in na razred prvi se sklicuje,
  se kesa, sam sebe obžaluje,
  ko bo tam, nihče ga ne pobere.

 • MEFISTO

  Koliko provizije je vzel inkasant Jure Janković svojemu očiju

 • paradajz

  Še dobro, da mu na plakatu z velikimi črkami piše pošteno. Norčevanje iz ljudi. Ti pa so si sami krivi, da jih tako žejne čez vodo nosi, saj ga vztrajno volijo. Ker za Ljubljano je pa lepo poskrbel. Pa enkratno jo je zadolžil. Bedaki od volivcev bodo pa ta dolg še leta in leta plačevali. No, odplačevali bomo tudi vsi tisti, ki teh pokvarjencev nikoli nismo in ne bomo volili. Tako pač je, če je ljudstvo zabito in je hvaležno za tistih par drobtinic. V zameno za drobtinice radodarno podari milijarde iz svojega žepa.

  • karlina

   No, za ljubljano, plačujejo vse SLOVENSKE OBČINE

 • Janez

  MISLIM,
  DA JE ZDAJ ŽE VSEM NAM JASNO – KAJ – JASNO ?
  Ja?
  KJE SO VELIKE “NOTRANJE REZERVE” – kot smo včasih rekli !
  ZA
  ZMANJŠANJE STROŠKOV PRI – POLČAH DRŽAVNIH IN JAVNIH USLUŽBENCEV !?
  Se
  ENOSTAVNO
  VSEM
  TAKIM MALO VIŠJIM USLUŽBENCEM
  KOT
  JS TS “SODNICA” ALIJANA – DA N I Z K O PLAČNO OSNOVO ! NPR. 800 €.
  SAJ, ČE

  – OPRAVLJA LE RUTINSKA,
  BOLJ ADMINISRATIVNA DELA IN DELA “PO. – K O M A N D I ” !?
  SI
  KAJ VEČ – NITI NE ZASLUŽI.
  POLNE
  SODNIŠKE IN VIŠJE URADNIŠKE PLAČE – PA LE TISTIM, KI DOKAZLJIVO OK DELAJO !
  Kako
  pa imajo take stvari
  – ” brezsmiselno zaposlenost
  v javnem in državnem sektorju ” – UREJENO V DRUGIH DRŽAVAH ?A kdo ve ? L. r. J. KOMENDA

 • Vera

  Lepo vas prosim ” NOVA 24 TV ” , da nam slik “strica ” ne kažete več . Hvala !

  • reva

   Janeza, Janeza nam dajte, še in še, in Urško zraven in družinsko srečo, to nas osrečuje, to nas krepi!
   Janez Ivan spominčica bela
   tebe časti domovina cela!

   Što je više kleveta i laži
   Janez nam je miliji i draži!

   • Peter

    Reva.

   • Vera

    Nisem te vprašala za tvoje mnenje ! Še za svoj komentar nisi dozorel napisati , zato ne repliciraj nikomur .

   • rubec

    Fukisimateropicačefutarska. Pa še nekaj. Jebisimilumatermajmunmajmunski. Uff.

 • Minovak

  Ali se kdo vpraša, zakaj Ljubljana še nima železniške in avtobusne postaje??? Zato, ker “mister 10 %” ni bil pripravljen na 2 %, kolikor je nudil Trigranit, temveč 10 % – in to je očitno pravi vzrok, da imamo najslabšo avtobusno in železniško postajo v EU. Ljubljanske ovce pa nič…za bruhat!

  • tasilo

   V Ljubljani je še nekaj takih projektov (Kolizej, Nazorjeva, Čopova, ki stojijo iz enakega razloga: mister 10% pač noče iti mister 2%. In ne pozabimo, da tudi vrli “mestni arhitekt” Koželj primakne svoj lonček.

   Upam, da ju bo kdaj kdo nataknil na kol, ali pa vsaj na količek, kakršnih sta nasrala po Ljubljani najmanj 10x preveč (mdr. zato, da so spet prijatelji — in s tem župan — kasirali…)

   • Gru

    Za propad Kolizeja je kriv SDS ;)

  • Mojca pokraculja

   Avtobusna in železniška postaja sta primerka prve vrste za turistično promocijo Ljubljane. Škoda da tega ne ponudimo turistom kot enkraten ogled ostankov socializma in komunizma, ki ga ni mogoče več najti v EU. Celo v Romuniji ne.Takih postaj v nekem glavnem evropskem mestu, v XXI. stoletju, si niti v domišljiji ni mogoče predstavljati. Vse kar kažejo turistom je tistih 5 ulic v kvartu glavna pošta, tromostovje, stara ljubljana. Že do Tavčarjeve ulice redko kateri turist zaide.
   Matr je lepa ta lublana !

   • karlina

    PODPIS

    • Mojca pokraculja

     Hvala Karlina!

 • Ryuk

  Ko pride do take zaščite določenih kriminalcev, je jasno, da se v ozadju dogaja še kaj, česar ne vemo.

  • FORT WORTH

   Ropanje se nadaljuje. Za vse drugo se jim jebe. In tako bo dokler bodo imeli oblast.
   Jansa je lepo povedal : Izvolili ste levico – PRIMITE SE ZA DENARNICE !!
   Cukjati je pa napovedal : ne bo Jansa jokal za vami – VI BOSTE ZA NJIM !!

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Rožle

  “… Ne može mi niko ništa jaći sam od sudbineeEEEE ..”
  ..EEEE…EEEE !!!

 • karpelec

  Bolj mi njega nategujemo po forumih, večji nasmeh ima ( od ušesa do ušesa).Za take je zelo dobro poskrbljeno.

 • Hun

  Igor Bavcar je sel “komaj” v zapor pa se po tednu dni takoj na polodprti oddelek z 5leti kazni…takega tretmaja ni bil delezen noben zapornik v zgodovini Slovenije

  • sprehajalec

   Levičar je le levičar. “Naši” poskrbijo zate tudi v zaporu. Cosa nostra, Naša stvar.

  • rubec

   Pohvalno da tudi proti svojim kdaj pa kdaj nabijate.

   • Hun

    to je od tvojega vodja bestić

    • rubec

     Ne bi rekel. Je prej eldeesič.

  • Mojca pokraculja

   hahaha, glupi

   • Hun

    pateticna glupaca si ne sam glupaca

  • Gavnar

   Še enemu je to uspelo.
   Partijskem sotrpinu – Ivanu, seveda.

   • Hun

    tu sm pa sploh brez besed..da Ustavna istanca odloc v tako kratkem casu..to je samo za ljudi ki so nastavlal sodnike

  • denacifikacija

   Noben, za katerega je javnost izvedela, sicer je to pravilo, ne izjema.

   Kaj je pa s Šrotom, nobenih novic, mogoče so ga zaprli v kakšno vlažno,temačno samico, kjer ga priklenjenega na težke okove, počasi glodajo podgane in ščurki, ne vemo.

   • Hun

    kva je zdj desnak kr naenkrat ti argumentiran post ne pomen nč…kaj pises ene traparije

 • Peter

  POŠTENO
  ZORAN JANKOVIĆ

  • rubec

   In polsteno. Mimogrede, sretan ti rojstni dan.

   • Peter

    O, hvala.

 • Anketa Študenta

  http://www.mylanderpages.com/zelenjava_sadje/Super-nagradna-igra
  Super nagradna igra – Mercator boni: 120eur, 70eur, 50eur

  Hitra anketa – povprečno trajanje 4min 30s
  študent agronomije – privatno financiran nagradni sklad

  Možnost zadetka ca. 1:100 oz. 3:300

  Hvala ljubi Slovenci za nesebično pomoč in trud!

 • sprehajalec

  Pri levičarjih moraš vedno brati obrnjeno. Tega so se ljudje naučili v socializmu. Če so jim režimski mediji tumbali o najboljših na svetu, si vedel, da moraš razumeti obratno. Če so govorili, da so najbolj demokratični, si zopet vedel, da je ravno obratno.

  Tako je tudi s sporočilom ob Zokiju – Pošteno.

 • if

  Nova 24 TV,
  zelo je oteženeo branje članka “Poslanec Logar dobil bitko proti ministru Koprivnikarju – sodišče je odpravilo odvzem njegovega diplomatskega naziva!”?
  Med premikanjem po vsebini navzdol okno drugih vesbin povsem prekrije vsebino članka.

  • radames

   Že včeraj sem napisal. Meni so sinovi, računalniški strokovnjaki, zrihtali računalnik tako, da imam po vseh portalih vse brez reklam in brez podobnih motenj, kot jih opisuješ.

   • if

    Hvala. Na treh različnih strojih in različnih krajih se samo v tem članku pojavlja ta problem. V tem primeru okna niso reklamna, pač pa druge vsebine iz Nove 24 TV prekrijeo vsebino članka, ki se deloma vidi skozi “špranje”.

    • Peter

     En hrošč, ampak je samo tam, če je še.
     Sicer pa ni neka znanost, dodatkov, ki preprečijo reklame je kar nekaj. Ghostery, npr.

     • if

      Peter, hvala!
      Članek je postal normalno berljiv.takoj po namenstitivi Ghosterya.
      Denimo, Adblock tega ni preprečil.

 • janez.pokoncni

  Trenutno ni primernega članka, kjer bi lahko spustil tole spodaj in, ker se tiče Ljubljane in Jankovića, bom pustil kar tukaj.

  Poimenski seznam glasovanja o Džamijski ulici (Z = ZA, P = Proti)
  https://pbs.twimg.com/media/DK3oWluXkAAbO1V.jpg

 • tzt

  Na novih parlamentarnih volitvah bi morala desnica zmagati z lahkoto. Samo dvomim, da bo tako. Zabito levičarsko volilno telo ne bo uvidelo da je:

  – cigo janković prihvatiziral 16 mio.€, izkoriščal stisko iskalke redne zaposlitve, jurček pobiral provizijo po parkiriščih, …
  – tožilstvo, sodstvo in organi pregona delujejo po ukazih globoke države
  – katastrofalno stanje v zdravstvu
  – na podločju gospodarstva se je počivalnik lagodno spočil in nič naredil
  – novi davki in zadolževanja države za kupovanje socialnega miru
  – neodzivnost in nonšalantnost v primeru migrantske krize
  – …

  • karlina

   PODPIS

 • princeska

  Ko je bil še šef Mercatorja, so se ga bali vsi delavci in dobavitelji. Dobavitelji zato, ker brez podkupnine niso mogli prodajati v Mercatorju in so dobivali plačila dobave z gromozansko zamudo. Delavci zato, ker je …

  • antimur

   Bandit je bandit, pa še gene ima takšne, da mu ni pomoči, kriminalno in moralno je zasvinjan do konca. Za takšne kriminalce obstoja samo ena rešitev, to je Brglezovo moralno pravo.

   • princeska

    Buci buci buc, Brglezovo moralno pravo je enako Jankovičevemu, raje naj bo kaznovan po šeriatskem pravu.

    • denacifikacija

     Ne moralno, naravno pravo, to je isto kot pravica živali, da sledijo zgolj svojim biološkim nagonom in ker so živali, jim tega nihče ne zameri, očitno se ne mešamo v naravni totalitarizem in genocide, človek nima nobene pravice soditi svetu brez duše.

     • princeska

      Morala bi napisati, da je Brglezovo moralno pravo enako Jankovičevemu in Cerarjevemu, potem bi razumel tudi ti. A vseeno hvala za prijaznost, ker si mi zadevo želel razložiti.

     • karlina

      Jaz sem te ze zgoraj dobro razumela, itak, jih je veliko …..v politiki

 • Osti jarej

  ….ker lahko

 • rrrrr

  Ostareli, a ne dementni M. Kučan, nesporni šef Globoke države, Padrone državne mafije ter Felmaršal udbomafijske tolpe morilcev iz SS represivnega aparata ( policija- sodstvo- finance-mediji) ima v rokah trenutno vse, le svojega naslednika ne. Poizkusi s softići tipa Rop, Pahor, Kresalka, Bratuškova in Cerar so se mu klavrno sfižili. Sicer poslušne marionete, a brez dovolj hladnega razuma, celo brez karizme ter potrebne avtoritete, da se te bojijo ne samo podložniki, temveč in predvsem krdelo tebi podrejenih mafijcev.
  V tako omejenem izboru je Janković za mafijskega naslednika ( ter hkrati bodočega predsednika vlade RS) vsekakor še najbolj sprejemljiv. Ve se, da mu je zvesta še ena mafija v mafiji ( underground tolpa dilerjev in silakov iz bivše Juge ), in s temi se ni za šaliti. Predvsem pa veliko ve tudi o skrbno varovanih skrivnostih svojega trenutnega šefa ( še vsako umazanijo, ki si jo je M. Kučan zamislil, pa si je kot Slovenec NI UPAL storiti, je IZPELJAL Janković !)
  Po drugi strani Jankovič ni prav bister, omikan, še manj dober politik, predvsem pa zaradi svojega EGA ni vodljiv! In kaj je potrebno, da ti tak EGO spoštljivo poljubi prstan in ti pridno poliže dlan?
  Samo butasti slovenski javnosti je treba razbobnati, da je sodišče uničilo vse dokaze o inkriminiranosti Dona Corleona II v njegovih n-rabotah, papirje pa seveda varno spraviti v zapečaten predal. Z napisom: Ne tumbaj! Ovde gore ! OTVORITI U SLUČAJU VELIKE OPASNOSTI !

  • karlina

   VELIK, PODPISAN PODPIS, ni kaj dodati, no, nekaj časa nazaj, smo v neki druzbi večina, pljuvali po jankoviću, kakšen je in kako je pokvarjen, pa se je ena oglasila in začela vpiti, kaj se gremo, da je on najboljši, najbolj pošten, oh in sploh-seveda, ona je zaposlena v drzavni upravi in njen tovariš atek, je bil in verjetno je še vedno-zagrizen komunist. toliko o tem, kaj je v očeh javne in drzavne uprave.tovariš janković

 • Kučko pod pručko

  Janku Gerlički

  (Ker sta moj komentar in tvoj odgovor že zelo spodaj, ti odgovarjam tukaj)

  Strinjam se, da murgelska udbomafija vzgaja Kučanovega naslednika, kljub temu pa njegova moč še zdaleč ne bo takšna, kot jo ima pritlikavec. Zavedati se moramo, da je bil Kučan predsednik Centralnega Komiteja ZKS, torej prvi človek Partije. Tako je imel vso oblast nad mediji, financami, gospodarstvom in organi pregona s pravosodjem. Tudi sedaj, ko je le ubogi upokojenec ima vse niti še vedno v svojih rokah.

  Z dnem, ko se bo poslovil s tega sveta, se bo pričela bitka za pravi prevzem oblasti. Dosedanji tovariši bodo bili krvavi boj za denar, s tem pa za svojo moč. Točno tako se bo zgodilo. Za oblast se bodo udarili Cerar, Židan, Erjavec in ostali vodilni politiki levih strank in tako ne bo nihče od njih imel več tolikšne moči. Poleg tega pa moraš vedeti še nekaj. Mediji, ki jih obvladuje Kučan, bodo postajali vedno manj samo rdeči. Počasi se bo v ljudeh izbistrila resnica o gromozanski škodi, ki so jo Sloveniji povzročili komunisti in takrat bo prišel naš čas.

  Prav nič drugače ne bo kot takrat, ko je umrl Tito. Do njegove smrti sta bila ena samo bratstvo in enotnost, takoj za tem pa je bilo vsega konec. Kam nas je pripeljala usoda, pa itak vsi dobro vemo.

  To pa bo čas preporoda slovenskega naroda, ki bo označil lepšo pot v prihodnost!!!

  • karlina

   Ze res, vendar lahko kučan zivi še najmanj 20 let, poglej kako je zdrav, ker hodi v tujino na operacijo, je isti , kot Soros, pa poglej kakšno svinjarijo dela celemu svetu, tudi kučan bo naredil Sloveniji še veliko škode, zal

 • denacifikacija

  Kdo je, kaj je Jankovič, niko i ništa, na začetku je bil odgovoren edino za svojo burekđinico in tistih par tam zaposlenih šip*.
  Kdo je pa Bavčar, veliki osamosvojitelj, vodja demokratske stranke in najbolj pomembno, prvi policijski minister, odgovoren za cel narod, ugled osamosvojitve in represivni aparat.
  In Jankovič ga je ovadil, zato so Bavčarja menda zaprli. Jankovič je pa zdaj baraba, ker je zaprl največjo barabo v državi.

 • denacifikacija

  Kaj je pa to “varstvo zakonitosti”, verjetno še nekaj za na kruh namazat.
  Pravo se lahko izvaja na dva načina, v skladu z zakonom in kot linč. Če sodišče linča, potem očitno nimajo veze z zakonom, ga v bistvu ne rabijo, razen če bi se radi posrali še na to. Z drugimi besedami, sodišče zagotavlja varstvo zakonitosti, samo po sebi.
  Zato je zahteva za varstvo zakonitosti v resnici tožba proti sodišču in državi, ki je odgovorna za vso zakonitost. Ampak pri nas taki zahtevki niso nobena redkost, ker se postopki izvajajo v totalitarni maniri, sodišče ne zagotavlja ničesar, delujejo kot še ena stran v postopku in prepuščajo pravni red strankam, naj si ga naredijo kot vedo in znajo. Zato postopki našega pravosodja padajo na evropskih sodiščih, eden za drugim,skoraj brez izjem in kljub barabam, ki zavirajo pristop do tega najvišjega sodišča.
  Prva skrb sodišča mora biti vedno pravno varstvo obtoženih strank, šele ko so ti okvirji natančno zgrajeni, je možno začeti proces, nikoli brez tega ali obratno, v nobenem primeru, niti kadar gre zgolj za prekrške.
  Drugače povedano, mi sploh nimamo pravosodja,to je nekaj drugega…

 • bubamara

  Janković se ne boji ničesar; ne vem kaj tukaj odkrivate toplo vodo. Če imaš sodišče na svoji strani, lahko delaš kar hočeš. Podkupovanje, da se boji ? Pa saj je javna tajna, da je Zoki tovariš 10 posto. Baje, da je sedaj že 20 posto. Ni problem Zoki, problem je koruptivno sodstvo. Ampak ta korupcija je tako močna, da se lahko enači samo še s kakšno Ndrangheto.

  • denacifikacija

   Sodišče bi verjetno reklo, zdaj se pač sodi tistim, ki kritizirajo Jankoviča in podobne, ko bodo odslužili kazen ali dovolj trpeli, bodo šli pa mogoče še v njihovo smer.

  • karlina

   VSI DRZIJO SKUPAJ, ZATO PA SO POVSOD ZAPOSLENI SAMO NJIHOVI, tu je odgovor

 • radames

  Mafija povsem odkrito varuje svoje člane-mafijce. Tako očitno, da si celo manj razumni razlagajo našo državo kot povsem mafijsko.
  Včasih – v FLRJ – so svoje mafijstvo skrivali in kaznovali tiste, ki so naglas spregovorili o mafijskih zločinih (množični poboji, delovanje udbe v mafijskih poslih po Evropi), danes delujejo povsem odkrito. Ukazujejo organom pregona in sodstvu, ukazujejo glavnim medijem. Ničesar več jih ni strah. Narod so s poboji in atentati v novejšem času tako ustrahovali, da si nihče ne upa javno spregovoriti o kaznovanju mafijcev , brezpogojnem sestopu z oblasti in z dosmrtno prepovedjo delovanja v politiki in gospodarstvu. Slovenija je postala njihov talec.
  Ubogi slovenski narod, kdaj se boš dvignil proti tem zločincem??? Treba se bo organizirati in se jim upreti.

  • denacifikacija

   Zakaj bi v socializmu kdo javno omenjal masovne poboje, če ni bil osebno prizadet?

  • karlina

   KOT VEDNO REČEM-POTOMCI KOMUNISTOV SO ŠE HUJŠI, ŠE BOLJ NEVARNI, VIDIMO VSAK DAN

 • Stajerka

  poslušaš sejo odbora v DZ…..in poslanko SMC Murgl……pa se vprašaš, KJE živi ta ženska????……zagovarja sodnike in tožilce, iz njih dela žrtve in najbolj pridne/poštene državljane Slovenije……
  vlada in koalicija – pa OD KOD se vam jemlje vsa ta morala&etika???

  • zokispoki

   Jugonostalgicna, ne ravno bistra teta, nerazgledana, zavedna in zadrta , resolutna jugovicka ! Sram me je, da se takle vlaci po nasem parlamentu.

  • Peter

   In to u polomlenoj slovenštini, no.

  • denacifikacija

   Živijo v svojem mentalnem svetu, kjer je vse v najlepšem redu.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • karlina

   iz ceste, verjemi, iz ceste, pardon-KANALIZACIJE

 • Osti jarej

  Se mnogi bojijo vojske na ulicah, kar se sicer že dogaja tudi in predvsem na Zahodu, a bombe in puške sploh niso več najhujše orožje. Danes je tehnologija tako napredovala, da lahko z radijskimi signali uničijo možgane, celo izbirajo lahko kateri del in v kateri osebi so željeni možgani. Ste nasprotnik državne korupcije, državnega nasilja nad ljudstvom, želite spoštovanje Ustave, kjer je država v lasti ljudstva, nasprotujete vojnam in državnemu nasilju? Potem vas čaka radijski signal, naj bo iz brezpilotnega letala ali enega od neštetih novih stolpov za telekomunikacije in radijske signale. HAARP je počasi že v zastaranju, je predrag in premalo učinkovit, radijski signal iz številnih stolpov pa te lahko poišče kadarkoli. Američani imajo za to posebno inštitucijo z imenom DARPA, ki vse navedeno že počne, a verjemite, da so začetki tudi že pri nas, pa ne redki in izjemoma. Ti nizko frekvenčni valovi imajo sposobnost uničiti telesno ravnotežje, kar na koncu pripelje do mentalne predaje zločincem na oblasti. Nevede, brez pristanka. Amerika za zdaj največe uporablja to tehnologijo za vojake, svoje zločinske vojake, da nezavedno izvajajo zločine po svetu, a z Googleom povezani že ustvarjajo nišo, ki jo bo potrebno urediti in spremeniti socialno strukturo. Ne bo več neposlušnih in seznam je vedno daljši. Potem bo počilo, medtem pa strašijo celo z bedarijami Nibiru planeta, da bo nenadni neznani udarec človeške tehnologije uspešnejši. S temi valovi bo elita, tako imenovani NWO, lahko nadzirala celotno populacijo in poslužni gvinejski prašički bodo izpolnjevali svoje naloge do svoje hitre smrti. Vse to pa v vašo glavo pripeljejo skozi računalnike, pametne zločinske telefone in neposredno iz Wi-fi stolpov, ki jih tudi v drevesa skrivajo. Se spomnite, Slovenija jih je ob železnici zgradila kar 250? Rešitvi sta dve – ali boste ubogljivi do vaše vlade ali pa se zavestno pripravite na boj z zločinskim orožjem. Zavedati se je treba glavobolov in pravilno ukrepati, nikakor farmacije ubogati, pač pa lastna trma, da premagate bolečino in nato nadaljujete boj. Res pa sami ne morete uspeti, zato je čas dati politike na smetišče zgodovine, lahko pa tudi kar na Wi-fi stolpe obesiti. Brez tega so črede neizbežne, črede, ki se ne bodo zavedale, kaj se z njimi dogaja. /virHumansAreFree/

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/322447/zdaj-nadgrajeni-radijski-signali-ubijajo

  • denacifikacija

   Iz prostorov naredijo ogromen encefalogram, ki lahko zaznava možganske valove in jih računalnik v realnem času dekodira, ko oganejo kaj se plete človeku po glavi, tarče ni več težko manipulirati, ker javnost ne verjame, da taki stroji obstajajo, imajo žrtve vsi za paranoične šizofrenike. Torej ne napadajo naravnost zavesti človeka, ni treba, samo misli poskenirajo, vse ostalo so ista stara udba in družbena samozaščita,poceni psihologija, s pomočjo čudežnh trikov in običajne elektronike, ki si jo žrtev kupi sama, seveda.

 • sprehajalec

  Razlika med Ameriko okoli 1920 leta in Slovenijo danes je velika. Al Capone ni imel takrat države na svoji strani in njenih organov, sodišč ter policije, pri svojih nedelih.

  Zoki pa vse to ima na svoji strani…..

 • Olga

  Vsem vpletenim je treba vzeti licenco in jih nagnati na cesto zaradi zlorabe funkcije! Kriminalci!

  • Vrana, vrani ne izkljuje oči. Naš narod spi z odprtimi očmi.

   • dež

    Catch 22, sami sebi zagotovo ne bodo jemali licenc.

    Je bilo namenjeno Olgi, a je padlo pod Marto.

   • Ivan Serpentinšek

    Tako…
    Drzavo kroji narod ne politika…
    Politiki samo isc

    • denacifikacija

     Zakaj se ti zdi, da bi policija pomagala, kaj pa če so sodniki njihovi talci? Take so se šli nazadnje pri gestapo. Tebe pa tudi razumem, sicer ti nič ne morejo, lahko pa te zajebavajo po dolgem in počez, normalno da vsi tolčejo po sodnikih, ki so sicer prvi krivi, vendar jih nazadnje opaziš v celi spregi, pa tudi zgledajo pretežno nenevarni, čeprav so lahko žleht kot sam hudič.
     To je tudi odgovor zakaj narod voli kar voli, šele ko so nam močno znižali standarde, so razni osvoboditelji in ugledneži lahko postali izvoljivi, ampak to ne pomeni, da ne bi izvolili normalne ljudi, če bi slučajno kdo lahko izstopal, ne da bi ga takoj zabili v zemljo. Pa ga ni, in ga ne bo, zaradi enega samega supermana bi lahko šel cel politični prostor k vragu,ker bi zgledali kot tazadnji amaterji, narod pa bi se zavedel, da smo tako nazadnje živeli tukaj v mračnem srednjem veku.

     • Ivan Serpentinšek

      Ker je pri nas policija in lovstvo udba..
      Edini ki bi nacionalnemu naboju dali vrednost je vojska ki pa itak hira ker je videno ze od 92 dalje in eden izmed ciljev komcijev…

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • učko

     V državi z zdravo pametjo do takih primerov ne prihaja !!!

   • Olga

    Se bo že zbudil butalski narod, ko bo izgubil vse, se streho nad glavo!

    • karlina

     Očitno ne, pojdi na drazbe-samo SLOVENSKI PRIIMKI !!!!

   • karlina

    TOČNO-EDEN DRUGEMU KRIJEJO HRBET, DA SE NE PODREJO DOMINE, KAKO PA DRUGAČE

  • JJ

   Olga…ne nabijaj. Dokler držiš štango z Mahnič in njemu podobnim nisi oseba kateri bi verjel,čeprav se strinjam s tvojim mnenjem o zgoraj omenjenih kandidatih……

 • Olga

  Ljudmila murglska se je včeraj predstavila kot ena izmed kandidatov za predsednico države.. Serpentinsek je mel partijski govor… Sta “poštena in nepristranska” …. z ilegalnim blagoslovom zadnjega šefa partije, komunista z zamrznjeno-odmrznjeno knjižico in šefa Udbe…. Človeku se obrača želodec!

 • Oregon

  ljubljančani, sram naj vas bo, vsakega posebej in vse skupaj, kako sodrgo volite. Pa kaj vam je??? Najbolj odmnaknjenim oredelom Slovenije, ki se živijo od oranja po zemlji je potegnilo, le vam ne more n ikakor? Pa kakšne vse dokaze še rabite da nehate podpiret tole sistemsko korupcijo??

 • Olga

  Slovenija bo pravna država, ko bosta Mafijanković in Murgleone za zapahi!

 • Hribouc

  Doći će dan za obojicu.
  Svaki majmun dodje na red, pa neće ova dvojica?
  Svirat će oni svoju svirku na tanane, pobogu brate!
  Niko ne izbjegne, pa neće ova dva glupana!

 • Bojan

  Sodstvo je oprostilo kriminalca Janšo zdaj pa še Zorana. Vsi isti vsi nedolžni.

 • Janez

  POŠTENI LJUBLJANČANI !
  Po
  E – pošti – pošljite dr. T. ERZARJU !

  PODPIS – POD P. E. T. I. C. I. J. O ZA. – O D S T O P “ŽAL” MOL ŽUPANA Z. J. !

  Pišite na :

  [email protected]

  JAZ IN MOJI – SMO ŽE PODPISALI. L.R. Janez KOMENDA

 • Kaj pa Tošić in njegova banda, ki mu gotovo stoji ob boku. A mar ta banda nima tudi kaj zraven pri njegovih “zmagah” nad sistemom.

  • karlina

   Kot sem brala-izpuščen, oproščen, skratka, se ve, kdo z njim posluje verjetno

 • karlina

  Namesto v zaporu mu je režim še vedno naklonjen
  – Pred dnevi so podjetju družine Janković odpustili 16 milijonov evrov dolga.
  Celotna vlada s predsednikom vlade in zagovornikom največjih etičnih standardov Mirom Cerarjem na čelu podpira Jankovića.
  – Janković ima še vedno podporo glavnega strica iz ozadja Milana Kučana.

  BANDA, BANDA, BANDA, KOMUNISTIČNA BANDA, NIMAM DRUGIH BESED, mi drugorazredni, pa za nekaj evrov dolga FURSU ALI DURSU, OPOMIN PRED TOZBO, če ne plačaš pravočasno dohodine, seveda, dohodnine, ki jo plačujemo samo drugorazredni, ker so tako pripravili lestvico

 • Novakec1

  Vse so polna usta pravne države, demokracije in človekovih pravic, ja to bo držal ko bo Zoki in njemu podobni v kehi. Ob Sv. NIKOLI.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!