Janez Janša: “Popoln Fake News – revija Reporter gre po tajkunskem prevzemu še hitreje po poti Mladine”

Janez Janša (Foto: STA)

Revija Reporter po tajkunskem prevzemu očitno vse bolj izgublja kakovost, tokrat so se ponovno z lažmi spravili nad Slovensko demokratsko stranko. Predsednik SDS se je že odzval in ob tem ugotavlja, ali gre revija po poti Mladine!

Predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša se je danes odzval na zavajajoče poročanje revije Reporter o dogajanju v zvezi z referendumi o zakonu o zloglasnem drugem tiru, ki jih je organiziral Vili Kovačič kot pobudnik. Janša je ob tem poudaril, da brez podpore SDS niti do prvega referenduma sploh ne bi prišlo. Ta je namreč pomagala zbirati podpise za referendum in tako ozavestiti volivce o škodljivosti omenjenega zakona. Prav tako Janša glede na vedno nižjo kakovost revije Reporter ugotavlja, da gre ta po zloglasnem tajkunskem prevzemu po poti Mladine?!

Reporter napoveduje celo novo “satelitsko” stranko!
Zavajanj pa tukaj še ni konec. “Odvetnica Ušajeva je tako nevede škodila interesom Janševega glavnega tujega političnega podpornika, ki so popolnoma drugačni, kot jih je stranka SDS predstavljala v kampanji za referendum o drugem tiru,” med drugim pišejo v Reporterju. Namigujejo celo, da naj bi Ušajeva kandidirala na evropskih volitvah, vendar ne na listi Slovenske demokratske stranke, pač pa na listi eventualne domoljubne stranke, ki naj bi bila celo “satelitska”. Murgle in globoka država so očitno že začeli delovati z namenom ukrasti evropske volitve …

J. Ž.