fbpx

Kakšna zaušnica! Ste videli, kaj je Tanji Fajon naredil Milan Kučan? Kaže, da ne bo evropska poslanka

Tanja Fajon in Milan Kučan. Foto: sta

V volilno kampanjo pred letošnjimi evropskimi volitvami stopa donedavna vodilna kandidatka slovenske levice, nekdanja novinarka RTV Slovenija, evropska poslanka stranke SD, Tanja Fajon, ki bi vrata Evrope na široko odprla migrantom, do grla v problemih. Poleg suma nezakonitega financiranja iz tujine ji je po nekaterih informacijah hrbet obrnil tudi boter Milan Kučan, ki po novem stavi na nekdanjega šefa kriminalistične policije, župana Murske Sobote Aleksandra Jevška.

To je naš vir podkrepil tudi z nadvse nenavadno fotografijo, ki jo je Jevšek objavil na svojem Facebook profilu.

Gepostet von Aleksander Jevšek am Mittwoch, 24. April 2019

Jevšku je prišel Milan Kučan delat družbo (beri izrazit podporo) na sredino tekmo, ko se je lokalna Mura na stadionu Fazanerija pomerila z Mariborom. Ste že videli Milana Kučana na nogometni tekmi? Mi ravno ne bi mogli trditi, da smo kadarkoli opazili, da je to “njegov” šport. Za razliko od kakšnih bolj prestižnih, denimo jadranja.

Kučan sicer ni edini, ki je pobegnil od Fajonove, januarja smo poročali, da je Fajonovo zapustila asistentka Ajda Žižek, ki je novega šefa našla v Marjanu Šarcu.

Čeprav res ni posebej velik, je izguba Kučanove podpore za Fajonovo najbrž velika izguba. Zato kaže, da ne bo evropska poslanka, čeprav se je preobula v športne copate.

Andrej Žitnik