Kučanov “obisk” na TV Slovenija je očitno obrodil sadove: Poglejte, kakšno sramotno odločitev na nacionalni televiziji so dosegli levičarji!

Foto: Twitter

17. avgusta obeležujemo praznik združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom po prvi svetovni vojni, letos pa bo praznik še toliko bolj prazničen, saj obeležujemo 100-letnico združitve. Glede na pomembnost dogodka bi pričakovali, da bo javna televizija prenašala sveto mašo, ki bo potekala ob slovesnosti, a so se na RTV Slovenija temu odrekli. Mašo bo tako prenašala Nova24TV.

Na RTV Slovenija so se odločili, da svete maše ob 100-letnici združitve prekmurskih Slovencev, ki bo v soboto, 17. avgusta 2019, v Beltincih, ne bodo prenašali v živo, temveč bodo posnetek svete maše zgolj predvajali v nedeljo dopoldne.

Glede na osrednjo vlogo, ki so jo odigrali slovenski duhovniki pri združevanju Prekmurcev z matičnim narodom, je to naravnost sramotno za nacionalno televizijo. Prenos maše v živo bo tako mogoče spremljati na Nova24TV. Prenos svete maše na Nova24TV je preko Twitterja potrdil tudi odgovorni urednik Nova24TV Boris Tomašič.

A če sveta maša ob 100-letnici združitve Prekmurcev z matičnim narodom ni vredna prenosa v živo, pa to ne velja za državno proslavo, katere idejni oče je zadnji predsednik Komunistične partije Slovenije in nekdanji predsednik države Milan Kučan, slednjo bo nacionalna televizija prenašala v živo.

Če bi šlo za kakršnokoli prekrivanje dveh proslav, bi mogoče še lahko razumeli. A sveta maša, ki jo bo vodil ljubljanski nadškof metropolit ter predsednik Slovenske škofovske konference msgr. Stanislav Zore v Beltincih, se bo začela ob 17. uri, medtem ko je začetek državne proslave napovedan šele ob 20.30.

“Sveta maša ob 100-letnici priključitve prekmurskih Slovencev bo zelo slovesna, kajti spodobi se, da tudi tako Prekmurci pred Bogom in vsemi Slovenci in tudi drugimi narodi izpovemo svojo vero, narodno pripadnost in zavezanost dednim častem. Tokrat bo iz Turnišča v Beltince poromala starodavna podoba Marije pod Logom,” je v objavi na Facebooku zapisal soboški škof Peter Štumpf, ki je poudaril, da bo ob tej priložnosti iz Turnišča v Beltince poromala tudi starodavna podoba Marije pod Logom.

A za tak, naravnost mačehovski odnos do prenosa svete maše s strani RTV Slovenija je odgovoren ravno Kučan. Nekdanji slovenski predsednik se že več mesecev ukvarja z organizacijo dogodka, v katero so v Prekmurju vpregli vse sile Socialnih demokratov.

Prekmurje kot rdeča trdnjava Socialnih demokratov
Kučan naj bi se, kakor smo že izpostavili v preteklosti, z lokalnimi člani SD srečeval vsak teden, v organizacijskem odboru državne proslave pa je najti tudi murskosoboškega župana Aleksandra Jevška in predstavnika službe za stike z javnostjo SD Denisa Sarkića.

Dovolj o moči vladajoče SD-klike v Prekmurju pove že to, da so v začetku leta na novo očistili Leninov znak z zvezdo, ki stoji sredi Murske Sobote. Prekmurje je tako na žalost rdeče, vloga, ki jo je odigrala Cerkev pri združevanju Slovencev v Prekmurju, pa poteptana in odrinjena v pozabo.

Teolog Štuhec razkriva, zakaj so proslavljanje 100-letnice priključitve Prekmurja k matični Sloveniji iztrgali iz rok prekmurskim katoličanom in zakaj je na čelu proslave Kučan

Odnos vladajočih prekmurskih socialistov do Cerkve pa kaže tudi dejstvo, da so ob Prešernovem dnevu v Murski Soboti gostili Svetlano Makarovič. Ta je pred časom povedala, da “so stvari, ki jih je treba sovražiti”: “Po mojem mnenju je Katoliška cerkev v Sloveniji nekaj, kar moraš sovražiti. Jaz to čutim kot svojo državljansko dolžnost!” Sveto pismo pa je po njenih trditvah “sranje od sranja”. “S tem, ko jo je Jevškova rdeča oblast povabila v Mursko Soboto, potrjuje njen odnos do Katoliške cerkve in do katoliških razumnikov, ki so odločilno vplivali na razpoloženje prekmurskega človeka pred 100 leti. In osebi, ki je ‘jebala pas mater’ Slovencem, Sobočani žal niso obrnili hrbta,” so takrat opozorili na portalu V fokusu.

Kučanov obisk na RTV porinil prenos svete maše v drugi plan
Kot je jasno razvidno, nasledniki komunistične partije s Kučanom na čelu želijo izriniti Katoliško cerkev iz središča dogajanja in njen doprinos pri združevanju slovenskega naroda v celoti zakopati. Kučan in njegova druščina tako želijo vse zasluge pripisati kratki boljševistični epizodi v Prekmurju, ki je trajala, dokler ni padla boljševistična oblast v Budimpešti.

A dejstva so dejstva in nič ne more spremeniti dejstva, da je do združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom po prvi svetovni vojni prišlo 17. avgusta 1919, ko je Prekmurje po določilih Pariške mirovne konference pripadlo Kraljevini SHS, s čimer so bili prekmurski Slovenci po stoletjih madžarske nadvlade ponovno združeni z matičnim narodom. Na RTV Slovenija se jim svete maše ob 100-letnici tega zgodovinskega dogodka ne zdi vredno prenašati v živo. Izgleda, da je Kučanov obisk na RTV Slovenija obrodil sadove.

Ivan Šokić

 • janez55

  Lepo, da bo trobilo Orbanovih kolaborantov prenašalo mašo v spomin na dogodek, ko so Madžari izgubili Prekmurje. Me prav zanima, ali se bo ljubljeni vodja kolaborantov Janoš J. udeležil maše zadušnice.

  • herman

   Če bo prišel, bo gotovo nosil žalni trak, da bi pokazal, kako sočustvuje s prijateljem Viktorjem ob obletnici izgube Prekmurja.

   • Igor Pavlič

    Orban bo protestiral in zahteval vse delnice Novih obzorij zase, v uteho.

 • Antonius

  Danes, 31 let nazaj je Kučan pohodil prvo mino.
  Začel se je partijsko kos-ovski sodni proces proti četverici.
  Tri leta kasneje, na isti dan začetka sojenja pa je veleizdajalčev napor kulminiral z dokončnim porazom veleizdajalčeve JLA in sprejetjem sklepa ofucane SFRJ, da se posrana in premagana JLA za zmeraj umakne iz Slovenije.
  —-
  Škofu Štumpfu pa čestitka, ker se ni uklonil izsiljevanju veleizdajalca. Čestitko si zasluži tudi Nova 24 TV, ker bo prenašala Štumpfofo sveto mašo za vrnitev slovenskega Prekmurja nazaj v Slovenijo.

 • Amerikanc

  Komunisti ne morejo in ne morejo iz svoje kože. Da so vzpostavili popolno udbopartijsko kontinuiteto Prekmurja, so iz centra Murgel, tja nastavili celo tujerodnega župana – “špicelj penzionista”, ki neprestano dela zbrke in nered v dokaj urejenem Prekmurju.

  • Igor Pavlič

   SAmo Leljak ostaja samotni jezdec na obrobju te deželice, ne zmore vsega sam raziskati in ukrepati.

 • VERZIFIKATOR

  Émil Csukán (Emil Čukan)

  RESNICA O MOŽU

  VEČ RESNIC o možu je krožílo,
  prej učitelju iz šole neke,
  tam iz krajev onstran divje reke,
  se ob vseh ti milo bi storilo.

  Slišati je najmanj pet različic,
  pa je vir pogosto eden isti,
  naj se zmenijo že formalisti,
  da za mozaiček gre iz sličic.

  Enkrat, da je domovini služil,
  zamolči se vsakokrat, kateri,
  in da ne zapadeš krivi veri,
  zgodbi boš prikimal, se pridružil.

  Drugič, da je bil mobiliziran,
  dali v vojsko da so ga sovražno,
  ne nazadnje vse to sploh ni važno,
  mólči, da ne boš kako oviran.

  Tretjič, da postal je prostovoljno
  tuje vojske isti mož pripadnik,
  pa potem čez noč da kot odpadnik
  se pridružil rdečim samovoljno.

  Ali pa, da so ga ti zajeli,
  ko bolezen je na poti staknil,
  ker se mož prepozno je umaknil,
  kaj bi zgodbi takšni ne verjeli.

  Kje, kako ta mož je storil smrt,
  toliko različic je krožilo,
  se tako nejasno govorilo,
  da podatek vsak je s sabo sprt.

  Vsak podatek isto dokazuje,
  da resnica bojda ni le ena,
  prava vsaka je in pa nobena,
  vzame, kar potomstvo potrebuje.

  V bran možá je tega vseh pravic
  brez težav, z lahkoto res stopiti,
  slišali potomca so trditi,
  da je namreč vedno VEČ RESNIC.

 • if

  Mesto Pag na Pagu, 15.8. (Veliki šmaren) do 8.9. (Mali šmaren), v večernem času rožnega venca v cerkvi Marijinega vnebovzetja začasno ustavijo tek vseh kulturnih prireditev v okolici.
  V Sloveniji oblasti ne zmorejo omogočiti neposrednega prenosa svete maše ob priključitvi Prekmurja k Sloveniji.

  • Miro

   pakaj bi rad, saj vsako nedeljo zjutraj prenašajo maše…. še bolje pa je da se jih osebno udeležiš

   • hitrič

    Tako, kot to počneš ti.

  • Igor Pavlič

   Kadat v S. Koreji pride na obisk predsednik partije, ustavijo vse tovarne, zaprejo šoel in ustavi se promet. Naj mi kdo pove, kolikšno geldanost pričakuje ob tem nepsorednem prenosu maše, če veno, da k mašam hodi le 10 % ljudi, ki se razglašajo za katolike.

   • tramal

    Mene bolj zanima koliko norcev se še razglaša za komunista .Vsi ste se poskrili in prelevili kot kače.

  • Peter

   Ustaši, ja

 • Stajerka

  ….tudi Maistrov dan po novem praznujejo v Ljubljani……oni že vedo zakaj!……

 • tasilo

  “Tokrat bo iz Turnišča v Beltince poromala starodavna podoba Marije pod Logom,” je v objavi na Facebooku zapisal soboški škof Peter Štumpf, ki je poudaril, da bo ob tej priložnosti iz Turnišča v Beltince poromala tudi starodavna podoba Marije pod Logom.

  Ja, Šokič, smo razumeli, no, da bo ob tej priložnosti iz Turnišča v Beltince poromala tudi starodavna podoba Marije pod Logom. Tako stupidno ponavljanje delov besedila ali smiselnih sklopov se vam na Novi kar (pre)pogosto dogaja! Ali ste tako šlampasti, ali tako butasti, nepazljivi, nepozorni, neprofesionalni ali ste pa res plačani od števila znakov?

  LP.
  Hanibal Lector

  PS
  Dragi forumovci, ali že veste, da bo ob tej priložnosti iz Turnišča v Beltince poromala tudi starodavna podoba Marije pod Logom?? Ne?!? No, zdaj veste.

  • francelj3

   Gumba copy in paste sta za nekatere pač preveč enostavno dosegljiva, pa s tem služijo denar. Saj veš, število znakov pa to.

  • Igor Pavlič

   Mene bolj zanima, kdo od veljakov SDS-ja se bo pripeljal tja in med mašo mizpobedal vero in ostalo, kar spada zraven (pri nas so domoljubi kar združili domovino in Boga in ljubezen do obeh, zraven pa prilimali še narodnozabavno galsbo, gore in podeželje, Melanijo, Trumpa ter4 Orbana) ter kdo bo oltar ovil v državno zastavo? Orban tovrstnih proslav v ačst priključevanja ogrskih ozemelj drugim državam, nima rad!

 • sloustava

  Umrl bos kot zagrenjen starec, odvrzen od ljudstva. Res je, da samostojna Slovenija nikoli ni bila tvoja intimna opcija, a vendar je samostojna! Po zaslugi Janse, Krkovica in mene, nas, ljudi, naroda. Tvoji skoti pa tudi izgubljajo kot mesecniki cepajo…Res si se nevaren, a spregledan…

  • Miro

   ti bedak sploh ne veš kaj se pravi imeti vojno. to pri nas je še daleč od resne vojne, pa ne po zaslugi Jajota ali Krkota…

   • Imperial Commando

    Debil, pojdi to reči svojcem žrtev vojne.

    • Miro

     za enega sta neposredno kriva omenjena “rambota”

     • Imperial Commando

      a spet helikopter, ne znate druzga?? To so krivi kar generali z vašo rdečo zvezdo, ki so mu ukazali leteti kljub izrecni prepovedi iz naše, osamosvojitvene strani. Zdaj razumeš? Debil zafukan, najd si štrik pa nared uslugo vsem nam, ki smo bili za osamosvojitev.

     • Franc Vidrih

      A ti Peinkiherja poslušaš tudi v sanjah?

     • KAPIBARA

      Če tako miliš, povej to tem enim svojcem..

   • tramal

    A če smo desne stranke porazili srbine v desetih dneh ,to za tebe ni vojna .Res si bedak.

    • Igor Pavlič

     Kakšne desne stranke so porazile srbine?

     • tramal

      A ti ni razumljivo .?Vse leve stranke so za srbe in jugo še danes .Se pravi da ste se in se še borite za srbijo in jugo in se nikoli niste za Slovenijo izdajalci komunajzerski.

 • karpelec

  Že nekaj časa se vidi, pod čigavo taktirko miga naša kurja glava. Štumf bo rabil pomoč pri zoperstavljanju.

 • Igor Kodelja

  Samo uprašam.a na rtv ki pobira denar neupravičeno lahko usak ustopi in kaj naroči po želji.al samo kučar in bricelj naročita kaj bomo gledali.brinclj je celo transparent prinesel koga je treba ubit pa ni problema.nič ni pisalo kolko kazni je dobiw za grožnjo s smrtjo.ah ja on je levičnik

 • IZBIRA

  JAVNA RTV “SLOVENIJA”?????????????????????????????????????????????

  Javne so samo položnice za krajo denarja iz osebnih in zasebnih računov za komunistično indoktrinacijo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Slovenec

  To je v nebo vpijoce.

 • FORT WORTH

  Naj cerkev obilno pogosti ljudstvo in naj pripravi obsirne prireditve z volonterji in duhovniki ob praznovanju 100 letnice.
  Zagotovi naj tudi povecano informiranje, kdo je zasluzen za zdruzitev prekmurskih slovencev.

  Drzavna proslava s peterorogim kucanom bo tako manj obiskana.

  • Igor Pavlič

   Za združitev so zaslužni Krkovič, JAnša in Pučnik. Plus rdeči oktober! Avstroogrska je končno propqadla in večina Slovencev ni več služila Habsburžanom!

 • antimur

  V kolikor bom videl tega levofašističnega prasca Kučana, da se bo nepooblaščeno sprehajal po državnih ustanovah, ga bom lastnoročno zajebal na cesto, pa ne glede na nadstropje.
  P.S.: Predlagam, da vsi, ki se čutimo oropane zaradi RTV prispevka, pošljemo račun nazaj na RTV, s pripisom, za izdajalca Kučana. Nikakor ne mislim plačevati tej rdečezvezdaški pošasti njegove Hanzi TV in lastnega programa.

  • Igor Pavlič

   Ne žali nekdanjega Janševega mentorja in učitelja!

 • Franjo Trojner

  Konec je z to režimsko TV, ko pade zakon, ki nas prisiljuje k plačevanju RTV naročnine, pade tudi RTV.

  • Igor Pavlič

   Ko je bil glavni urednik TV Slovenije Možina, so stalno prenašali maše.

 • Andrej

  Pa ni se CK ZKS mučil za to, da bi sveto mašo prenašali. Oni se mučijo za to, da bi svete maše ukinili. Zato pa uvažajo muslimane.

 • Hribouc

  Čestitam Antoniusu za učinkovito definicijo, ki se ji da dodati še marsikaj, a nede?

  SLOVENIJA se bo izvila iz Hudičevega krča kmalu.
  Ko je prehudo, prepustimo vse Stvarniku.Seveda je treba prositi, kajti brez temelja ne bo šlo.

  Vse se bo uredilo tako kot se mora.

 • Hribouc

  Kdo je udejanjil praznovanji priključitve Prekmurja in Primorske?

  DOMOLJUBI ! Janša in njegova vlada!
  ————————————————————————————-
  Kdo si zdaj lasti praznovanje : Udbokučanisti

  Kdo si prisvaja in uveljavlja moč odločanja na javni RTV?

  Levuharji s Kučanom.
  PLAČUJEMO IN LASNIKI SMO PA VSI!

  KRIMINALNI RAZREDNI TERORISTI NAD NARODOM !

 • skorpijon93

  zato pa plačujete 12,7 eur visok RTV mesečni prispevek, glede na plače, na Češkem je rtv prispevek le 6 eur mesečno če se ne motim, nimajo kučana in murgle tv, komunisti, levičarji, nevladniki rabijo privilegije, to pa pomeni višjo ceno za vas !

 • Igor Pavlič

  KAj ne bo tega prenašala tudi madžarska televizija
  in Orbanova Nova24 TV? Kaj imajo maše s političnimi obletnicami meni nikldar ni bilo jasno. Tudi 9. maja nimajo nobene maše v v čast konca druge svetovne vojne! ALi v zvezi s priključivijo (adopcijo, pridruženju…) Primorske. Za RKC je bil poraz nacizma najbolj žalosten dan 20- stoletja!

  • RATATA

   Kronologije ni v tvojem zapisu. Kdaj bi se naj začel nacizem bi morali levuharski biologi najboljš vedet.

   • Igor Pavlič

    Zakaj naj bi javni zavod prenašal liturgične obrede neke verske skupnosti, tokrat RKC-ja? Zakaj bi bil škandal, če tega ne počne? Oziroma saj počne, ampak ne pretirava s tem. Kaj ap če bi imeli on istem ačsu maše in še kaj še protestanti, Jehovove priče, Židje in še kdo? Vsakdo si bo alhko to veličastno mašo ogledal na Novi TV, Orban časti! Ste mu že darovali delnice njegovih Obzorij?

  • hermannn

   Res ne vem, kaj naj bi na ta dan proslavljali.

 • Primosio

  A ste vi pozabili, da je cerkev ločena od države? Zakaj naj bi že prenašali mašo?

  • RATATA

   Verske skupnosti naj bi bile ločene od države, tako piše, toda dogmatska skupnost pokomunističnih potomcev in naslednikov ter slavilcev komunistične revolucije se je pa v prav vse sisteme državnega in družbenega odločanja vrinila!

   • Primosio

    Kaj ti nabijaš? Ločitev cerkve od države je ustavna kategorija. To je treba strogo spoštovati, sicer bo enkrat v bližnji prihodnosti neka druga verska skupnost npr. muslimanska, zahteva prenose svojih maš. Kaj boste pa potem rekli?

    • RATATA

     O komunistični dogmi pa ne boš ničesar zinil primožič?

     • Primosio

      Ti raje odgovori na moja vprašanja

     • RATATA

      Ti lahko povem le to, da zelo težko odgovarjam poneumljenim lewuharskim bebcem, da si ne boš slučajno razbijal glave zakaj te ignoriram.

     • Igor Pavlič

      Koliko ljudi pa sploh hodi k mašam? Še kao samozvanih katolikov hodi manj kot desetina!

     • RATATA

      Pa naj maša pride k njim domov, če že oni ne hodijo k njej.
      Poskusi še ti vzeti Boga k sebi in vase, se boš morda odpokvaril.

  • antimur

   Tudi izdajalec Kučan, pa Zemljarič, pa Forum 21 in ostala levofašistična golazen, bi morali biti ločeni od države, pa še zdaleč niso, zato zapri svoj rdečezvezdaški gobec.

   • Primosio

    Uuuuu, kakšen visok nivo komunikacije….drek ti lije iz ust

  • Hamid Begic

   O temu se gre?! :)

   PS: Joj, Janšisti…. budale na kvadrat. :)

  • KAPIBARA

   Pa kljub temu, vsi priskledniki takoj rinejo v Vatikan lizat roko…
   Država izkorišča tv za svoje rabote..

 • Viktorh

  Ne morem verjeti, da v SI ni človeka, ki bi tega nastopača sunil v rit.

 • RATATA

  Spodobi se in pravično je tudi povedati,
  da Prekmurju pripada tudi Medmurje,
  kar pomeni, da meja poteka po reki Dravi od sotočja z Muro pod Kotoribo in se nadaljuje po reki Sotli, Kolpi in po reki Rečini!
  Tako povedo sklepi mirovnih sporazumov, ki imajo edini težo internacionalnega učinka po principih in pravilih internacionalnega prava,
  kar pa na žalost in na škodo starodavnih slovenskih dežel in slovenskega naroda “naši” niso priložili v Memorandum k sporazumu o arbitraži o poteku meje med RS in RH!

 • milanček

  a se ta sekret kućan še ni stegnil?

  • tonite falco

   Žal najmanj 30 let prepozno, če bi se že stegnil !!! Ampak na obisku na RTV se je že vlekel smrad Matilde, ki ga že voha. Tako, da ne vem kaj tako dolgo čaka in ga ne “očara” za vekoj amen !!!

  • KAPIBARA

   Vedno kadar mi pod oknom službe, tulijo rešilc sirene, v smeri Murgle- klinični, si ne morem, da si ne rečem: A je že, končno…

 • me

  Zakaj nekdo ne posparavi okolico njega pa pusti za seme

 • francelj3

  Se mi zdi, da je Slovenijo itak sram, da je po nekem slučaju dobila Prekmurje, saj se prva tabla z oznako Murske Sobote pojavi šele na koncu Maribora.

 • montyamp

  Zvodnik ima pod komando RTV HANZA KURBENHAUS , ki se financira s prisilnim plačevanjem na položnice .
  Unicum je posiljevalska presstitucija , kjer Slovenci plačujemo tretjerazredno propagando za patologijo prevzemov oblasti s strani starih partijskih fosilov .
  Se mi kastrirane marionete , nadzorovano orodje za glasovanje , smilijo ker kastriranci so redko imeli normalno življenje .

  • Hamid Begic

   KURBENHAUS?! :)

   PS: Strinjam pa se z ukinitvijo RTV prispevka. :)

 • Hamid Begic

  V Sloveniji bo mir, ko se bodo stegnili zadnji komunisti…. Janša, Kučan, Gorenjak,.. :)

  PS: Še le takrat… :)

  • KAPIBARA

   Bode se začelo že prej, pred njimi..
   P.S. Po težki globoki zmoti, sem ti stisnil + , kar PREKLICUJEM.. !!

   • Hamid Begic

    Hahahahah. :)

    PS: Funny! :)

 • Olga101

  Mogoče je prišel na vabilo “raziskovalnih” novinarjev na temo 200 miljonskega računa, odprtega pri mehiški banki HSBC, na ime Štefanije Kučan? Mogoče s partizanskim imenom Miki Miška?

 • Igor Pavlič

  Trianonska pogodba je bila popolni plod politike po prvis vetovni vojni, ko je Avstriogrska razpadla in je tudi AMdžarska izgubila dve tretjini ozemlja. Kakšno zvezo naj bi ta dogodek in njegova posledica, namreč pripojitev Prekmurja Kraljevini Jugoslaviji imela z evharistijo, mašo, na kateri bodo katoliki s Prekmurja izpovedovali vero in prisostvovali evharistiji? Zakaj naj bi bilo to mašo tako pomembno prenašati po televiziji SLO 1 ali 2, morda celo 3? Končno iamjo tam TV AS, osrednji pomurski TV medij, sploh ap so maše na TV ekranih potuha, že tako le 10 % proklamiranih katolikov obiskuje maše, ostali pa živijo v permanentnem grehu! “… tako Prekmurci pred Bogom in vsemi Slovenci in tudi drugimi narodi
  izpovemo svojo vero, narodno pripadnost in zavezanost dednim častem.” je napovedal škof? Nihče jim ne brani izpovedati vere in dednih časti, ta pripojitev je pač rezultat poraza avstroogrske in nemkih vojsk, ki so jo sami začeli! Ob obletnicah priključitve,. pripojitve ali akrkoli že Primorske ni nobenih maš, tudi 9. maja ne ali 9.9, na čast kapitulacije Italije. KAj bodo izpovedovali vero pri tej maši tudi veljaki SDS-ja, PAhor in podobni kvazikatoliki? To si bo pa res treba ogledati an posnetku! PA emnd ane spada prenos ozoiroma snemanje te maše v kulturno umetniški progtram, če je pa evidentno, da gre za politično informativno tematiko.

 • Imperial Commando

  Vsi levi fašisti, ki branite Kučkota češ, da je nedolžen penzionist: JEBITE SE

 • tramal

  Komunajzerji ne priznavajo BOGA, križa pa se vseeno bojijo kot hudič .Čudno da se bojijo to kar ne priznavajo,usraneti.

 • Kapodistrias

  Dragi Prekmurci, naredite še alternativno proslavo. Pridemo iz Kopra! Tudi za praznik vrnitve Primorske (ki je zdaj ena sama boljševiška bakanalija) je treba najti alternativo.

 • Igor Pavlič

  Vsi v naši družini smo komaj čakali na neposredni prenost te maše, še posebej, ker bodo prinesli tja ikono Brezmadežne! Kako naj otrokom razložim, da jim je Kučan to onemogočil in bodo morali gledati posnetek? Sramota!

 • Jože Nardin

  A ta kurčan murgelski še ne bo dal miru. Jebo mu pas mater(po makarovičko)

 • Igor Pavlič

  Predvajanje posnetka te maše je samo še en dokaz, da živimo v komunističnem režimu. Orbanova televizija bo mašo prenašala v živo!

 • Janez Kepic-Kern

  JAZ, JANEZ KEPIC-KERN
  BI TUDI RAD ŠEL NA RTV SLO – JIM PPOVEDATI MOJE ŽELJE
  IN MOJE MNENJE O – RTV SLO PROGRAMIH.

  KAKORKOLI !
  JUTRI, V SOBOTO 20.7. 2019 – JE V – B O V C U
  LETNI SHOD
  ČLANOV IN PODPORNIKOV NAJBOLJŠE SLOVENSKE STRANKE – SDS !
  Jaz
  Janez KEPIC-KERN – SEM PODPORNIK – – OK – SDS- ja !
  In bom
  seveda – tam – v BOVCU ! Se vidimo – v BOVCU ! L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA