Še obstajajo fosili: V 21. stoletju v Sloveniji ustanovili regionalni odbor Socialistične partije Slovenije, ki se ima za edino in neposredno naslednico ideje diktatorja Josipa Broza Tita!

Foto: Facebook SPS

Čeprav je slovenska zemlja v času II. svetovne vojne, predvsem pa po njej, doživela največje prelivanje bratske krvi v zgodovini, potem ko so komunisti po uspešni izvedbi revolucije v škodo lastnega prebivalstva prevzeli oblast in na desettisoče otrok, žensk in moških brez slabe vesti pognali na drugi svet, je bil v posmeh temu v Ljutomeru ustanovljen prvi regionalni odbor izvenparlamentarne politične stranke Socialistične partije Slovenije.

Člani Socialistične partije Slovenije s Štajerske in iz Prekmurja so se v soboto, 23. februarja, zbrali v Ljutomeru in ustanovili regionalni odbor stranke, saj je bilo po njihovi oceni članstvo v sedmi in osmi volilni preveč razpršeno, s tem pa so vse člane na tem območju povezali v en odbor. Ob prisotnosti generalnega sekretarja stranke Tadeja Trčka in generalnega podsekretarja Igorja Nemca pa so po poročanju portala Prlekija.net spregovorili tudi o preteklih aktivnostih stranke in ciljih stranke v prihodnosti.

Na uradni spletni strani stranke je mogoče prebrati, da je “Socialistična partija Slovenije utemeljena na zgodovinskem dosežku jugoslovanskih komunistov v borbi proti fašizmu in staremu kapitalističnemu redu v II. svetovni vojni in povojni izgradnji socializma v Jugoslaviji”. Imajo se za edine in neposredne naslednike ideje pokojnega jugoslovanskega diktatorja Josipa Broza Tita in jugoslovanstva na območju Slovenije. “Temelj delovanja so spoštovanje partizanskega boja, jugoslovanstvo, panslavizem, antiimperializem, antikolonializem, ideje bloka neuvrščenih. Pri doseganju zastavljenih ciljev smo nepopustljivi in brezkompromisni, vendar delujemo v skladu z ustavno in zakonsko ureditvijo Republike Slovenije. Naše mnenje je, da če združimo dobre stvari prejšnjega sistema in dobre stvari sedanjega sistema, lahko naredimo moderno socialno državo nove dobe. Vemo, da smo Slovenci tega sposobni in da je to naša edina opcija za boljše življenje. Socialistična partija Slovenije je stranka intelektualcev in proletariata, z močno strokovno in moralno podlago, ter je sposobna narediti red in voditi slovenski narod na pot dostojanstvenega in ponosnega življenja državljanov.”

Foto: Facebook SPS

Člani Socialistične partije Slovenije se zavzemajo za regulirano gospodarstvo, izstop Slovenije iz Evropske unije in zveze Nato, ponovno uvedbo vojaškega roka, legalizacijo marihuane v medicinske namene, ohranjanje Titovih političnih tradicij, krepitev sodelovanja z nekdanjimi jugoslovanskimi republikami, Kitajsko in Rusijo. Ob pregledu programa stranke je mogoče videti, da se zavzemajo tudi za spremembo slovenske ustave in uvedbo polpredsedniškega sistema po vzoru Francije, strogo ločitev Cerkve od države, nacionalizacijo kapitala sumljivega izvora, uvedbo carin za zaščito domačih proizvajalcev, reformo šolskega sistema.

Ukinili bi financiranje verskih skupnosti iz državnega proračuna
Podobno kot člani Židanove stranke so tudi v Socialistični partiji Slovenije strogo obsodili govor predsednika Evropskega parlamenta Antonia Tajanija v Bazovici, čeprav je ta pojasnil, da je s pozdravom “Naj živi Trst, naj živi italijanska Istra, naj živi italijanska Dalmacija in naj živijo italijanski izgnanci” govoril o “istrskih in dalmatinskih italijansko govorečih izgnancih, njihovih otrocih in vnukih, med katerimi jih je bilo veliko na slovesnosti”. Iz spletne strani je razvidno, da je stranka na vlado naslovila predlog, po katerem bi se obdavčilo verske skupnosti in se ukinilo njihovo financiranje iz proračuna države, oktobra lani pa je pričela s kampanjo, da naj Slovenija umakne svoje priznanje Republiki Kosovo.

Naravnost neverjetno je, kaj se gredo v 21. stoletju, glede na to, da se Titu pripisuje krivda za smrt 570.000 političnih nasprotnikov. S tem se uvršča na 10. mesto voditeljev, ki so zakrivili množične poboje v 20. stoletju, takoj za Sadamom Huseinom, ki mu pripisujejo 600.000 žrtev. Pričanja žrtev komunistične tiranije in preko 600 množičnih grobišč govorijo sami zase. A očitno nekateri živijo v zablodi in še dolgo bodo, dokler ne dojamejo, da se komunizem tako kot fašizem in nacizem uvršča med totalitarne sisteme.

H. M.

 • Dragan Krstič

  Ja, Štajercev je bilo pa veliko v partizanih tako da so jih morali politkomisarji še zavračati tko da so potem ko so prišli iz hoste domov šli v wehrmacht. V Prekmurju jih je bilo pa kot listja in trave pol si morte mislit kolk jih je blo saj imajo tam kar veliko trave.

  • antimur

   Še tista malenkost, kar jih je bilo, je bila dovolj, da se je tam povrgla največja slovenska pošast. Dam roko v ogenj, da je te kretene požegnal in jim dal zeleno luč prav ta zverina in antislovenec Kučan.

 • Miro Jereb

  Ja svašta…norci…ima pa norc na sredini PIŠTOLO ZA PASOM….Kaj pa policija ? A to samo za Šiškota velja….???

  • samotoje

   Verjetno je legalna in legitimna, če bo za “kolaborante” pobijati, a ne.

 • samotoje

  Gospod, odpusti ubogim na duhu, saj ne vedo, kaj delajo.

  • Valter BraniSlav

   Tito odpusti jim, San ne vedo kaj delajo.
   Sveti Tito vrni se.

   • rrrrr

    Pride, tito, prec po viziti..

  • Andrej

   O, vedo, zelo dobro vedo, kaj delajo.

 • Antonius

  Socialistična partja?! Komunistični pezdeti se v janost ponujajo in ponovno oživljeni reklamirajo kot socialisti, ker se zavedajo poraza, ki jim preti v evropskem parlamentu.
  Vse, kar v Sloveniji potegne na socialo, ni zgolj sociala, ampak *socialnistično* socialistično. Kjer je pa socialistično, je pa zlahka Kučanov smrad zavohati.

 • Valter BraniSlav

  Dragi Tito. Ljubimo te, castimo te, slavimo te, ko polni blazenega upanja pricakujemo prihod nasega odresenika tovarisa Broza.
  Svet svet si ti tovaris, polna je Slovenia tvoje slave, ti ki predsednikujes na veke vekomaj Amen.

  • antimur

   Zdaj pa že končno prenehaj nehaj goniti tega tvojega zločinca v vsakem komentarju. Ali si do konca pribit, ali imaš zločinska nagnjenja, ali si pa usrani kučanist. Kar se pa te omenjene golazni v članku tiče, jim je potrebno zabiti tisto proletarsko fano vsakemu posebej v njihove izdajalske gobce. Dovolj je norčevanja in poniževanja demokracije, Slovencev in Slovenije. Stopimo skupaj in obranimo našo domovino pred takšnimi izmečki.

   • Valter BraniSlav

    JANEZ KEPIC – NOSILEC DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI pravi da je bil JB TITO najvecji junak

    • Dragan Krstič

     Ja Francl iz Floride a s še zmerom pokonc. A ne vidiš da je pr vas sred noči. Pa Venezuelka krasotica ti je k sosed ušla ker ji je sami dolgčas v postelji.

     • xtc

      Baje je Rakova Jelša na Floridi po njegovem.

  • Andrej

   Zakaj pa nisi častni član tega skrpucala? A ste razdvojeni?

   • Valter BraniSlav

    Nisem, jaz sem edini dedic Titove duhovne zapuscine.

    • Andrej

     Razdvojeni ste in tako kraljestvo propade. Tito je imel red. Goli pa kup drugih taborišč.

 • hojladri

  Tile modeli so naliti z šmarjotom pa ni čudno ,da klobasajo nebuloze in razne čudne želje in hotenja!!!Intelektualci pa taki ha ha ha !!

 • janko

  Pravi slovenceljni so tile! Živijo v prejšnjem stoletju, informacijska doba se jih ni dotaknila, nočejo slišati o grozotah in zablodi socializma….
  Take dejavnosti je potrebno PREPOVEDATI!

  • učko

   Najbrž bojo oni prepovedal TEBE ! Zmagajo na vsakih volitvah in imajo absolutno oblast, tako kot prej. Parlamentarna demokracija je samo scena oziroma kulisa !!!!!!!!!!!

 • bubamara

  Specialci. Prvi bodo na bojnih linijah, ko nas ustaši napadejo.

  • Anton

   Seveda! In osvobodili bojo Kumravec da bo tito spet Naš.

 • Anton

  Za hec bi morali ustanoviti Vaško stražo, itak v Rovtah, da bi videli odziv javnosti. Mesarje lastnega naroda se še vedno tolerira…..

  • totex39

   Dokler komunizem ne bo toleriran kot totalitarizem se bodo lahko na tak način izživljali.

 • totex39

  Grozno, kakšno dvoumje pri nas obstaja in vse te socialistične organizacije pri nas lahko delujejo, noben jih ne preganja, lahko delajo kar hočejo. Dokler se bo to dopuščalo ne bomo nikoli prišli iz socializma, kajti njihovi komunistični predniki jih še vedno podpirajo.

 • xtc

  Nekako tako kot ,da še nujno rabimo ustanovitev NSAP v SLO.
  Take sreanke,ki se sklicujejo ja SFRJ,TITA in rdečo NOB zločinsko tradicijo je treba prepovedat kot je v Nemčiji NSAP.

 • FORT WORTH

  Aja, druzili bi se s Kitajci, Rusi, Zambijci, Ganci…ampak Ameriskim kreditom se pa ne bi odpovedali.
  Keri kreteni so pa to ??!

 • Tomi

  In vi jim še reklamo delate. Kup zapitih vaških tepčkov, ki mislijo, da je intelekt na dnu steklenice slabe šmarnice.

 • Janez Kranjski

  Tem gre samo za skupinski seks.

 • Štalmajster

  Zanimiva slika na vrhu.
  Od leve proti desni:
  – intendant dobri vojak Švejk
  – poveljnik partizanske eskadrilje Šurda
  – general republike prleške
  – dezerter iz nemške vojske Herr Flick

 • Valter BraniSlav

  Imajo se za edine in neposredne naslednike ideje pokojnega jugoslovanskega diktatorja Josipa Broza Tita in jugoslovanstva na območju Slovenije…
  CEPCI, EDINI DEDIC TITA SEM JAZ…

 • Amerikanc

  Toti še bolj bedno delujejo kot Šiškovci. V torbah imajo verjetno šmarnico. Ubogi ljudje, ki nasedajo demagogiji Mesca, Kordiša in ostalih kapitalkomunistov.

 • Govekar

  Program imajo podoben kot neokomunistični SDSjevci, samozadostnost, izstop iz Sorosevih organizacij, visoke carine, stop globalizaciji.

  • macon

   SDS je proevropska, za širši ekonomski prostor ter za pozitivne strani globalizacije s čimbolj prostim pretokom vsega.

   Vi komunajzarji bi se zaprli za gnile planke, ker se bojite namišljenih sovražnikov.

  • Andrej

   Iz goveda si padel na raven paramecija.

   • Govekar

    Če ste neokomunisti tako lahkotno zamenjali partijo za “demokratsko stranko”, zakaj si ne bi zamenjali še možganov? No ja, za mnoge je že prepozno, stari osli so obsojeni na družbeno dno.

 • centurion

  Jim je morda kdo povedal,
  da je pust mimo?

  • slosin

   kot že rečeno, njim pozno pride…

 • Valter BraniSlav

  Oh Tito Tito, kako te imamo tvoji pionircki radi.
  Nas veliki marsal in vodja vrni se in nas odresi muslijev in izrojene levice.

  • Dragan Krstič

   ValterBranislav alias Frank Novak iz “Floride” a še nisi šel spat. Tvojo prelestno Venezuelko sosed v spalnici natepava.

   • Valter BraniSlav

    Floride, ne “Floride”.

 • Valter BraniSlav

  Dragi Tito. Ljubimo te, castimo te, slavimo te, ko polni blazenega upanja pricakujemo prihod nasega odresenika tovarisa Broza.
  Svet svet si ti tovaris, polna je Slovenia tvoje slave, ti ki predsednikujes na veke vekomaj Amen…

 • zokispoki

  Je to slika spomladansdke ekskurzije zaprtega oddelka umobolnice ?

  • Dragan Krstič

   Ne prekmurska rdeča Varda.

 • janezxy

  Vidim, da so med njimi tudi tovarišice.Svobodne aktivnosti po kozolcih so zagotovljene,šmarnice pa v teh krajih ne manjka.Kar se tiče dela pa se tudi ne sekirajo preveč.

  • Vera

   ” Ljutomerčan ” tudi obstaja ( belo vino ) .

 • tasilo

  “Socialistična partija Slovenije je stranka intelektualcev in proletariata, z močno strokovno in moralno podlago …”

  Ha ha ha ha ha …. ROTFL :-))
  A to je šala za dobro jutro?

  • DEATH TO COMMUNISM

   Šocialistična danka Slovenije – stranka intelektualcev… pizda, večji oksimoron sploh ne obstaja!!!

   • AlternativaZaSlovenijo

    Sedaj lahko vidiš nivo takih “intelektualcev”. Najbrž imajo vsi tile bimboti še kumrovške diplome, pa zato sebe smatrajo za “intelektualce”.

 • karpelec

  Se vidi, kako veseli smo Slovenci, kar celo leto bi se igrali pusta. Le kaj neki bi odganjali?

  • AlternativaZaSlovenijo

   Aja saj res, a ni Pust že mimo?

   • janezxy

    Vtiste kraje prihaja z zamudo.Šmarnica dela svoje.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Še en norhous.

 • marker

  Od vseh držav, ki so nastale na pogorišču bivše skupne domovine, se samo v naši državi goji nostalgija za njo. Kult rdeče zvezde, NOB in komunizma je ostal živ samo v naši državi, v ostalih te sovražijo.

 • marker

  To novo stranko plačujemo davkoplačevalci.

  • janezxy

   Mentor pa je žvepleni.

 • Dragan Krstič

  Turnšek jim že partizanske penzijone.

 • von Rhein

  Novodobni “gošarji”.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Salonski gošarji

 • AlternativaZaSlovenijo

  Kaj če bi še ustanovili komunistično partijo Sovjetske Zveze. Oni so edini pravi nasledniki prave komunistične doktrine. In prišel bo čas dragi tovariši in socialistične stranke, ko bo potrebno narediti obračun v času informbiroja. Nismo pozabili Golega otoka. Živela SZ, živel tovariš Stalin, živel Lenin….

 • DEATH TO COMMUNISM

  Vsi skupaj nimajo IQ dovolj za enega povprečno inteligentnega človeka. Kako da ta komunajzarski drek še ni prepovedan, nikomur izven Slovenije ni jasno. Tolk cajta bodo izzival s tem komunajzarskim kretenizmom, da se bo res nekaj grdega začel dogajat… Idioti!

  • janezxy

   Prav to ta naša zblojena vlada tudi hoče.

   • DEATH TO COMMUNISM

    Pa naj se… Jaz sem že dolgo pripravljen!

    • Duhec

     Na kaj?!

     • slosin

      …cvikaš pezde,a?

     • Hunyađi

      Na guzenje?!

    • Hunyađi

     Ti si navajen na suh.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Problem v tem je ta, da s takimi prispevki kot je tale, dobivajo pozornost. In to je njihov namen, tile butli, ki so to objavili na tem portalu pa jim držijo štango. Tega res ne razumem ,kot da se potiska folk v konfrotacije namenoma. Če bi ignorirali te butle bi bilo to najbolj učinkovito orožje proti takemu norhousu. Tudi tile na tem portalu, ki to urejajo niso čisto diht, da objavljajo take članke.

  • Duhec

   Desničarji nimate jajc za kaj grdega.

   • slosin

    zgodovina je pokazala, da ste za kaj ‘grdega’ sposobni edino levuharji….eksperti za krvave revolucije….

    • Duhec

     Bolš kt skoz jokat in cvilit kolk je lajf nepravičen in grozen.

 • lokec

  Slišal sem, da kdor se jim pridruži, dobi 200 evrov dodatka k penziji. Ko se bom upokojil se jim pridružim.

  • janezxy

   Lahko se jim že zdaj.

   • lokec

    Le zakaj. Penezi bodo ko grem v penzijo, razumeš.

 • janezxy

  Podredlagam,da se v odgovor tej združbi ustanovi domobransko društvo.,vRovtah,Šentjoštu,oz.povsod,kjer je delovala slovenska protikomunistična vojska.Tako se bo zgodovina dobesedno ponovila. Članstvo zagotovljeno.

 • AlternativaZaSlovenijo

  V tej zblojeni državi manjkajo še naslednje bratske stranke “intelektualcev” : fašistična stranka, nacional-socialistična stranka, Komunistična stranka SZ”
  Totalitaristi vseh barv v Sloveniji združite se!. Potem pa pejte nekam v gozd pa se postrelte med sabo.

 • Dragan Krstič

  Prekmircem bolj pozno pride. Če ni bilo partizanov tam med okupacijo jih imajo pa danes. Nikol ni prepozn.

 • Dragan Krstič

  V Halozah jih je bilo tudi kot listja in trave. Tam jim je pa Tunek poveljeval.

 • Duhec

  Zborovanja teh maškar je potrebno prepovedat in organizatorje zapret. Če so lohk Šiška, lohk tud njih. Ogrožajo ustavni red in mir.

  • janezxy

   Ne provocirajta z onim zgornjim -rdečuha.

   • Duhec

    SDS bedak.

    • janezxy

     Hvala za kompliment in brezplačno reklamo.

 • Poserjemsenavse

  Vzet državljstvo in nagnat v Srbijo ali Kosovo…za drugam niso

 • Iztok Pušnik

  Pa to nemreš verjet. Na Nova portalu reklama za socjalistične sanjače, o iniciativi DOM pa niti besedice. NovaTV se hvali na Alexi, da obišče njeno spletno stran dnevno več, kot 100.000 (stotisoč) posameznikov. Verjetno je med njim tudi množica jugonostalgikov iz Štajerske in Prekmurja, ki obiščejo spletno stran in tako izvejo za stranko, ki jim je pisana na kožo. Bližajo se EU volitve in dragocen je vsak glas. Na volitve pa odidejo predvsem oni, ki jih k temu nagovarjajo tudi stranke. Tako je z reklamo za čudaško Socialistično partijo, portal Nova dosegel samo to, da bo na EU volitvah, recimo do danes kakšen neopredeljen volivec, volil za “levo” opcijo.

  • janezxy

   Od ke so vas nagnali,da ste vsi trije rdečuhi skupaj se zavlekli na ta članek.

   • Iztok Pušnik

    Pogledo sn, ki je največja gužba, pa sn klikno na članek. Keri so erdečuhi? Nisn čito komentof. Jas erdečuh nisn…

  • lokec

   Stranka bi se morala imenovati: Za dom pripravljeni.

   • Iztok Pušnik

    Ja, to se tut men nea dopade, sam zaenkrat…kaj češ…

  • Duhec

   A ni zanimivo, nardil so greznico, posrali in poscali vse, zdej bi pa spizdili v Bruselj. Brihtni.

   • Iztok Pušnik

    Ja. Sn čito Sunčičko dans na Reporteri…

    • janezxy

     Jo zmeraj čitaš-

     • Iztok Pušnik

      Ne. Sam če kaj od nje objavijo…

    • Duhec

     Aja, ne berem. Nimam cajta in tud volje ne. Ko bo nekdo s pametjo, jajci, ponosom ga pa bom. Kvazi novinarji, ki pišejo po naročilu nimajo vrednosti.

     • Iztok Pušnik

      Nič nisi zamudla. Sunčički pač Janša daje delo… :-)

     • Duhec

      Lol. Pol je tko kt psiho Rant.

     • Iztok Pušnik

      Zgodovinar Rant… LOL

     • Duhec

      Urednik informativnega programa. Za crknt.

     • slosin

      a ne Odlazek?

     • Iztok Pušnik

      Ne zastopiš… Plača ji Odlazek, če kaj napiše. Da pa kaj napiše, more imeti motiv.

 • Artur

  Kaj dežurni iz Ljubljane Polje počnejo, da ne ukrepajo ?

  • Duhec

   Preveč vas je, nimajo kapacitet in vas raj pustijo pr miru.

   • janezxy

    Zdaj te je pa že pravilno vsekalo.

    • Duhec

     Me še ne seka, sori. Nismo vsi 70 in več.

   • Iztok Pušnik

    LOL… dobra

    • Duhec

     Včasih rata.

   • Artur

    Koga je treba pustit pri miru koga ne je vprašanje samo pogleda jih človek z njihovo maškarado in razmisli kakšne debilizme zagovarjajo in koga še vedno častijo sedaj v novih časih pa je vsakemu zavednemu zdravo razumslkemu državljanu domoljubu vse jasno kam ti partijski titiostični orgijaši sodijo in koga bi morali dežurni iz LJ Pojle spraviti na “varno”.

    • Duhec

     Vi pa premetavate kosti. Kje so zdej?! A imena že majo???

     • Artur

      Jaz jih ne premetavam premetavajo pa jih tisti danes še živeči , ki še vedno iščejo identiteto svojih izvensodno komunistično pobitih sorodnikov oziroma otrok , mladih deklet nosečnic itd. iz preko 600 morišč.

     • Iztok Pušnik

      Anton Drobnič je bil 8 let vrhovni državni tožilec…

     • Duhec

      Veš da, zato jih noben ni pršu iskat al pa vsaj pogledat. Verjetn si jih je un Dežman nametu kr v svojo spalnico, da ja nimajo miru.

     • Artur

      Odgovor kakršnega bi pričakoval tudi od zgoraj omenjenih psihopatoloških zblojenih titoističhih partijskih maškar.O nedolžnih pokojnih izvensodno pobitih s čutom za pieteto s strani tistih s človeškim dostojanstvom katero pa je za vas španska vas.

 • Vera

  tito ni bil ” slovenske matere sin “, zato naj gredo njega slavit v Rusijo ! Šiška se vlači po sodišču in v zaporu, zato bi prej morali pozapreti vse te neumneže in skrajneže . Nemci ne bi nikdar niti en dan pustli, da bi kdo slavil dolfeta .

 • Duhec

  Levi majo svoje ekstremiste, fanatične sledilce. SDS pa svoje. Ostalim pa dol maha, sam da zblefirajo dost folka za 4 leta in so veseli.

  • janezxy

   Nepotešena.Je bila dolga noč.

   • Duhec

    Lol nepotešena. Dej ugasn pornič.

 • Claudio Moro

  A NI PUSTA ZE KONEC?? KLOVNI!!!!!!

 • Boco

  Ti pa izgledajo kot priletni in vampasti nosilci kurirčkove pošte.

  • Vesuvius Vesuvius

   Ali pa kot mirkoti in slavkoti…. se še spomnite…. mirko pazi metak….

 • Duhec

  Raj se sekirajte kdo vam bo menjal plenice, domovi za ostarele se dražijo.

  • janezxy

   Res bi bilo bolje,da bi gledal pornič.

   • Duhec

    Ja dej a ne, obujaj spomine, kako si včasih lohk. Dons pa nič od nič.

    • janezxy

     Daj naslov,boš videla kako domobranc j…..rdečuha.

     • Duhec

      Sori, nisi mi všeč.

     • janezxy

      Vidim,da si vešča tudi šloganja.

     • tonite falco

      Ha ha ha … ta je pa dobra.

  • janezxy

   Kot je razbrati afež-ejke šč….. kar v posteljo.

 • slosin

  cajt bi že bil, da se neumnost kaznuje…

  • Duhec

   Pol vi fašete max kazen.

 • lokec

  Prodam jugoslovanske zvezde naj boljšemu ponudniku. Ko sem bil vJLA sem jih več kot 200 sunil iz magacina. Zravem podarim še prazne partijske knjižice.

  • Iztok Pušnik

   S srpom in kladivom ali brez?

   • janezxy

    Na zvezdi bi morali imeti kramp inlopato.

    • lokec

     V novejšem času tudi bager in kombajn.

   • lokec

    S srpom in kladivom prodam samo bivšim članom ZK. So pa 100 % dražje, ker vem ,da imajo bivši člani večje dohodke. Samo kladivo ima pa Primož Kozmus, ki ga je metal daleč od sebe.

    • Iztok Pušnik

     Hvala Bogu. Mene rdeča zvezda na Heinekenu ne moti…

     • Peter

      Heineken je precej plehek, voden.

     • Iztok Pušnik

      Jas mam rat nemški Helles. In nisn edini…

  • janezxy

   Spravi,boš še rabil.

   • lokec

    Kako stvari potekajo mogoče res. Ni pa verjetno. Ne boj se.

  • Prle

   Pripni naslov, da pridem ponje.

   • lokec

    Lahko ti jih pošljem. Naslov prosim

   • Nšo-či

    Zakaj jih boš pa potreboval?

  • bubamara

   To bo čez pet let zelo iskana roba. Butalci gredo spet nazaj v socijalizem.

 • if

  Člani novoustanovljene socialistične partije Slovenije:
  se zavzemajo za bedo Slovenije;
  delujejo proti ustavi RS, ker svojo ustanovitev sidrajo na komunistični totalitarizem!

  Tako je, ker slovenski parlament komunizma še ni razglasil za totalitarizem tipa fašizem in nacizem kljub temu, da se je že zgodilo dvoje:
  levičarski stranki SD in LDS sta to dejstvo razglasili v evropskem parlamentu aprila 2009, ko sta podprli resolucijo o totalitarizmih (sprejeta je bila s plebisicitarno večino vseh evroposlancev);
  ustavno sodišče je 26.9.2011 prepovedalo imenovanje ljubljanske ulice v Titovo cesto zaradi neločljive povezanosti pomena imena Tito, ker njegovo ime simbolizira nekdanji totalitarni režim in bi
  ponovno imenovanje po Titu kot simbolu jugoslovanskega komunističnega režima dali priznanje nekdanjemu nedemokratičnemu režimu.

  Člani socialistične partije Slovenije z vsebinami stranke napadajo ustavni red RS!
  Organi demokratične RS po uradni dolžnosti procesirajte napadalce na ustavo RS!

  • Iztok Pušnik

   V Mariboru naprimer… greš po Partizanski, prečkaš Titov most in nadaljuješ po Titovi cesti do križišča s cesto Proletarskih brigad, zaviješ desno in pešačiš do Kardeljeve ceste, po njej nadaljuješ do Lackove in se znajdeš pod Pohorjem… To je najkrajša pot diagonale Maribor severovzhod – jugozahod.

   • if

    To je dokaz, da vas in vam podobne ne moti hoditi po mestu komunističnih blodenj izraženih v imenih ulic in krajev.

    • Iztok Pušnik

     Ja, večine to ne moti. Zato pa so rezultati volitev v prid nasprotnikov revizionizma…

     • if

      Uveljavljanje dejstev, ki jih je slovenska uradna politika deklarirala v evroparlamentu, niso revizionizem, pač pa so civilizacijsko dejanje zoper zločin nad resnico, ki ga zagovarjate v obliki vaše izjave.

     • Iztok Pušnik

      Kakorkoli. Revizionizem odbija volivce. In to šteje…

     • if

      Niste dojeli pomena revizionizma, zato se sklicujete nanj.
      Avtor revizionirane slovenske zgodovine je komunizem, ker njegov zapis ne ustreza dejstvu: slovenski komunist kominternovec je bil na strani nacista od 1.9.1939 do 22.6.1941 (dobrih enidvajset mesecev), tudi 27. marca 1941 (marčne demonstacije v BG), 6. aprila 1941 (napad nacista na Slovenijo znotraj KJU), 27. aprila 1941 (ljubljaska tvorba PIF zoper VB in Francijo), 1. maj 1941 (skupno praznovanje 1. maja na Rdečem trgu v Moskvi)

     • Iztok Pušnik

      Materijo poznam v nulo. Mene žuli spominska plošča kardinalu Stepincu tik pod vrhom ponosa Slovencev – Triglavom in rehabilitacija strahopetnega izdajalca podanikov – škofa Rožmana. Moti me tudi opravičevanje prisege vodji nemškega Reicha, sicer manjšega dela domobrancev, na Bežigrajskem stadionu.

     • if

      Kominternovec komunist in nacist sta vzajemno sprožila 2. svetovno vojno z napadom na Poljsko, nacist 1.9. z zahoda, komunist 17.9. z vzhoda.
      Ta vzajemnost je trajala dobrih 12 mesecev in je vzrok vsemu, kar je sledilo.

      Tito in Kardelj sta bila kominternovca, velizdajalca slovenskega naroda, svobode in kolaboranta z nacistom!
      Ta dva sta odgovorneža za vse, kar je sledilo!

     • Iztok Pušnik

      Ne, ne… nista vsega kriva. Mar je župan Lublane, Ivan Hribar storil samomor zaradi komunistov, ki so ždeli v ilegali??? Saj ni poznal ne Kardelyja, ne Broza…

     • if

      Da, kriva sta, ker sta prakolaboranta z nacistom tudi v času napada nacista in fašista na Slovenijo že 6. aprila 1941

     • Iztok Pušnik

      Da – rečejo Hrvati in Srbi. Jaz sem Slovenc in zato rečem JA. Kolaboracija med Stalinom in Hitlerjem je bila strateškega značaja, saj se je v tem času Hitler pripravljal za napad na SZ, Stalin pa za obrambo SZ pred Hitlerjem. Razlika med voditeljema je bila edinole v tem, da je Stalin Hitlerju neomajno zaupal, Hitler pa Stalinu ne. Vse ostale članice kominterne so spoštovale navodila iz Moskve.

     • if

      Kolaboracija med nacistom in komunistom kominternovcem je bila naklepna kolaboracija, ki je dobrih 21 mesecv vzejamno vojaško razbijala Evropo, od 6. aprila 1941 tudi KJU. Polsedica te kolaboracije je tudi samomorilsko dejanje župana Hribarja.

      Kolaboracija med domobrancem in nacistom (april 1944) je bila preživetvenega značaja iz nuje.
      Preživetvenega značaja je bila kolaboracija med britnasko oblastjo/prebivalci Channel Islands in okuaptorji nacisti, ki so ta del VB okupirali med junijem 1940 in majem 1945. Noben prebilvalec tega otočja ni bil kazensko preganjan/uomrjen zaradi te kolaboracije, ker je imela VB demokratično oblast, ker ni imela komunistov!

     • Iztok Pušnik

      Kaj bi šele bilo, če bi oni britanski otok okupirali Sovjeti. Si zamisliš… britanske partizane z rdečo zvezdo, ozaljšano s srpom in kladivom? Zato so bili Britanci popustljivi, saj se je po prestani kazni preselil v London celo bivši Hitlerjev minister za oborožitev.. Albert Speer.

   • von Rhein

    Če pridem kot turist…ali si lahko na tej poti ogledam kakšno dobro firmo? Vsaj tablo.Sploh ni važno ali gre za kovinsko,tekstilno,,katerokoli.Poznam Košake in njihove ponaredke kranjske klobase.To je vse.Fuzbal sem izpustil.

    • Iztok Pušnik

     Krajnska od Košaki je ful dobra. Fčasih je ponaredek bolši ot orginala. Na tej poti si lahko, sicer s Titovega mosta, ogleaš Henkel, Mariborsko Livarno, potem bifše zapore, kjer je sedo tut Tito, greš mimo Strojne, Swaty in pol prieš na bifšo žitno polje. Pivovarno Talis so podrli, vidiš Toplarno in kisarno ot Kolinske… pol pa nič več, ker na poljih tik pot Pohorjom – Radvanje – niso gradili dobene fabrike… Cufridn???

     • von Rhein

      Nein cufridn.In veš zakaj?Vse znane dobre firme v MB so propadle,ostali so spomeniki zločincem.Btw…ali se klobasa res imenuje “kranjska”? Potem je hrvaška.
      Aha…most bandita tita pa imate za razstavo lutk .

     • Iztok Pušnik

      Jas rečem Krajnska kolbasa. Če Kroboti rečejo Krajnska, te je to njihof problem. Ajde, kere so fse to znane dobre firme v Maribori, kere so propadle??? V Maribori je blo največ tekstilne industrije, kera v Europi itak ni mela perspektive. TVT je dokrajčo Simens, pri TAMU niso hteli BMW not spustit, Metalna se ja sama fentala, ker sta se jim podrla žerjava v USA, Hidromontaža je zgubla Jugo trg, Lilet tut ni mogo konkurirat, če pa je dosti bol slavni Peko propado, Ko so Fshodnonemški ADK spet dobli na Zahod, je bil dober za obrobje Maribora, pa Atmos… pa Palfinger… IMP, keri je v Jugi konkuriro Klepovodu, se je posodobo, TSN še vedno dela, tudi Tekol…

     • von Rhein

      Opravičuješ nesposobnost boljševikov,ki niso bili sposobni voditi firme ali so le te zaradi njihove šlamparije propadle.Nimam volje debatirati o vsaki firmi našteti v tvojem postu.Sam dobro veš kaj je treba početi,če se dogaja konkurenca,če je tehnologija zastarela glede na razvoj in še pa še. Mimogrede,v sanitarnih prostorih imamo še danes odlične mešalne baterije Armal.
      Bodočnost je v Magni.

     • Iztok Pušnik

      Čudak, nič ne opravičujem, anpak pišem, kako je stanje. Armala ni več. Dokler so meli nat Armalom roko stari komiji, so delali odlične armature. Ko pa so prevzeli posle novi tajkunski kao komiji… Škrabec in kompanija… pa je fse fkup crknilo. Gradbeni tajkuni, keri so si nakradli gnara v letah 2005 – 2008, pa so spravli na kant fse gradbene firme v Mariboru.

     • tonite falco

      ” Bodočnost je v Magni ”
      Ha ha ha … daj ne ga srat!
      Kje ti vidiš tu prihodnost? V lakirnici Magne, ki stoji na vodovarstvenem območju, kjer se Maribor oskrbuje s pitno vodo! To je naravnost katasrofa kaj so si dovolili!

 • Artur

  Kaj a to je njihova staro-nova himna ?

  Partizanska (avtor Vladimir Pavšič-Matej Bor):

  Na klic kominterne združite se v čete –
  v boj za svobodo, v boj za Sovjete.
  Rdeče smo fronte bojevniki mi,
  ker naše je geslo,
  Sovjeti sveta.

  Iz ruskih step veliki Stalin kliče zmagovito,
  z naših se gora odziva mu tovariš Tito.

  Naglo puške smo zgrabili
  in v gozdove z doma šli,
  ko sovjetski so junaki
  skupen boj oklicali.

  Čez gore, polja
  po svetu naj doni,
  Slovenija svobodna
  sovjetska bodeš ti.

  Tovariš Stalin, hura ! In lep pozdrav.
  Odkod ? S slovenskih gmajn, vasi, iz host.
  Saj jih poznaš. Saj hodiš dobri gost,
  vsak dan med nas, iz Ruskih step daljav ….

  Razpnite čez ves svet vešala !
  Vaš boj so : rop, požig , umor !
  Divjajte ! Kri je zakričala !
  Glavo je dvignil v nas upor !

  Hura ! Rdeči pionirji !
  V temelje, oboke –
  bombe, ekrazit !

  Jutri – rdeči inženirji ,
  skozi slavoloke
  nov svet gradit !

  Naš smeh se razvihra v domovih !
  S čim bomo prali kri ? S krvjo !
  Prisluhnite ! Pri nas v gozdovih
  tesarji novih dni pojo !

  • bubamara

   Brez krvi ni sprememb. Brez žrtev bratov in sester ni zmage. Napolnimo brezna z brati in sestrami. To so peli “heroji”.

  • Iztok Pušnik

   To besedilo je bilo aktualno do leta 1948. Ti ga le reklamiraj, saj danes onih, ki prisegajo na srp in kladivo, več ne moti…

   • Artur

    Pa njih ne moti nič ne samo to kar so njihovi idoli prepevali v hostah med medvedi oziroma ne dajo se motit v svojih idiotskih zblojenih hotenjih in namerah vendar jih bo slej kot prej čas povozil .

 • hermannn

  Kaj nimajo tam v Prlekiji kakšne ustrezne ustanove za takšne zblojence?

  • Vera

   Ormož je najbljiže .

 • soc

  Ne vem, zakaj delate tak cirkus iz tega. V ljubljanski psihiatriji na Polju imajo cesarja Napoleona in dva maršala Tita, pa se v to nihče ne obregne.

  • Hunyađi

   Se mi je zdel, da ti morajo živce pomirjat v primerni ustanovi. Svetujem ti, da si terapijo pojačaš primerno konju.

   • soc

    Govno, ti si živ in verjetno plačan dokaz nekompetentnosti moderiranja tega foruma. Bravo, klap, klap. Pa v greznico, kamor govno sodi, še stotič.

    • Hunyađi

     Hajaha, sem te mislu vprasat kaj ti bo moj naslov. Si pa zopet živcni zlom dozivu.

 • Igor Kodelja

  Da ni kakšna bbakterija ušla iz groba brozović in ji napadla

 • Artur

  Že razmišljajo ime za njihov odbor ?
  Predlagam ime: Odbor za tekovine komunistišne revolucije.
  Krvnik iz Roga je že spregovoril
  https://www.dnevnik.si/128587

 • if

  Robert Munda na novinarski konferenci primera Šiško-Varda: “Slovenska policija odgovorno, skrbno in zakonito izvaja vsa pooblastila, ki tičejo najhujšh kaznivih dejanj.”
  Očitno je policija omenjeni primer obravnaval kot najhujše kaznivo dejanje.

  Policija, uporabite isti standard, po uradni dolžnosti ukrepajte zoper Socialistično partijo Slovenije, ker so njene vsebine napad na ustavo.

 • Franjo Trojner

  Toti pajac na sliki ima pištolo! A totih rodečih pajacov pa naša leva oblast ne bo sodno preganjala, čeprav v naši USTAVI piše, da je vsako poveličevanje Tita in totalitarne komunistične oblasti kaznivo, protipravno dejanje???
  Ko je Šiško Štajerske Varde v privat lesi razmigavo, je državni vrh z predsednikom države Pahorjem, z predsednikom vlade Šarcem, z vsemi politiki levice na čelu in njim servilnimi dominatni mediji, taki cirkus vzganjo, da so policaji, tožilci in sodniki kuj histerično na Šiška in njegove Varde neusmiljeno planili. Tako efikasni naši politiki in represivni organi skupaj že dugo cajta niso bili! Končni rezultat je, ŠIŠKO ekspres v aresti!
  Tako pač je v naši Sloveniji, kjer demokracija in pravna država ne deluje, oziroma deluje na dekret in selektivno, popolnoma isto, kot v stari totalitarni YU.

  • Iztok Pušnik

   Fse toto ot Šiškeja so v javnost prek fejkbuka spravli člani SDS. Pol pa država pač ni mogla bit tiho, saj bi jim SDS to pol očito tam, ko bi se jim splačalo. Ta prvi je to na fejkbuki objavo stari SDSovec is Ptuja, snemo pa je mladi SDSovec, kerega je pol stranka SDS z Mahničom na čeli… nagnala is stranke.

 • Janez Kepic-Kern

  DAJEJO “HUMORISTIČEN” VTIS.
  ŠE
  “HUJŠI” JE BIL PRIMER
  T.I.
  NOVE KOMUNISTIČNE PARTIJE,
  KI J JE PRED ČASOM USTANAVLJAL IN VODIL JESENIČAN MAREK LENARDIČ.
  Bilo je to
  10, 20 let nazaj. Kako je z KP Mareka LENARDIČA zdaj – NE VEM. L.R. Janez K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KOMUNISTIČNA PARTIJA
  JESENIČANA DR. MAREKA LENARDIČA
  https://www.google.com/search?q=MAREK+LENARDI%C4%8C&oq=MAREK+LENARDI%C4%8C&aqs=chrome..69i57j0.21014j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

 • Iztok Pušnik

  Primitivci, nehajte banat @Observer !!!

 • Iztok Pušnik

  Observer • 30 minutes ago
  “Čeprav je slovenska zemlja v času II. svetovne vojne, predvsem
  pa po njej, doživela največje prelivanje bratske krvi v zgodovini, potem
  ko so komunisti po uspešni izvedbi revolucije v škodo lastnega
  prebivalstva prevzeli oblast in na desettisoče otrok, žensk in moških
  brez slabe vesti pognali na drugi svet, je bil v posmeh temu v Ljutomeru
  ustanovljen prvi regionalni odbor izvenparlamentarne politične stranke
  Socialistične partije Slovenije.”

  Če bi zmagala nasprotna stran, bi se zgodilo popolnoma isto, in verjetno bi bilo še huje, glede na to, da je Hitler hotel to deželo napraviti Nemško, Slovenijo pa spremeniti v botanični vrt. Razlika bi bila samo v tem, da bi povojne grozote počela druga druga stran nad nasprotno stranjo, verjetno pa na bolj diskreten način, ker bi za to imeli na voljo koncentracijska taborišča. Večina naroda bi si pa zatiskala oči ali pa res ne bi vedeli kaj se dogaja, tako kot tiste Nemške mame, ki so jih Ameriški vojaki peljali v koncentracijska taborišča, da bi same videle kaj je počel njihov nacističen režim, potem so pa vse objokane z živčnim zlomom prihajale ven. Ne pozabimo, da se je Hitler navduševal nad okultizmom, hotel nazaj v Nemčijo vpeljati Skandinavsko poganstvo, itd. in še veliko več se je dogajalo, samo večina ljudi ne more dojeti globljih stvari, ki se dogajajo na zemlji. Kot dobri Makiavelijev učenec pa se je samo delal, da je katolik, da je pridobil neumne zavedene ljudi na svojo stran. Ko je bil na oblasti, je protestantizem in katolištvo združil v nekakšno državno religijo in vpeljal noter nek kult nacizma, poveličevanja države, itd. Pastorje, ki pa se niso pridružili tej apostasiji pa je zaprl v koncentracijsko taborišče in jih pobil. Če bi zmagal bi uničil vse krščanstvo, vključno s katoliško cerkvijo (torej nacisti in komunisti so imeli isti cilj). Ne opravičujem ničesar, samo pravim. Če bi zmagali nacisti bi bilo čisto isto, če ne še huje.

  • ZatonMesecnikov

   #Če bi zmagala nasprotna stran, bi se zgodilo popolnoma isto, in verjetno bi bilo še huje, glede na to, da je Hitler hotel to deželo napraviti Nemško, Slovenijo pa spremeniti v botanični vrt.#

   To je čista laž Jovice. Pobijalo se je izvensodno le tam, kjer je bila revolucija in Partizani.

   ostali so prepuščali pobijanje sodiščem. meščanska družba ne bi NIKOLI pobijala, kot je pobijala revolucionarna, delavcev in kmetov. Ne bi upala in ni nikjer.

   Bila pa so hitra sodišča. Ampak so bila vsaj sodišča.

   • Iztok Pušnik

    Kaj se sprenevedaš?? Najdeš kje moj vsebinski komentar pod tem postom???

    • ZatonMesecnikov

     Kaj nisi ti napisal tega posta?

 • Vlado77

  To je navzkriž s demokracijo in odločbo US. Tito je isti kot Mussolini,Hitler,Stalin ,Franko itd.. diktator in morilec. Komunistična stranka je bila le orodje diktatorja Josipa. Take stranke bi morali po uradni dolžnosti prepovedati. Si ne predstavljam stranke ,ki bi izjavljala , da so nasledniki Hitlerja in bi lahko mirno delovali. To je naravnost noro. O ljudeh na sliki in tistih ki to podpirajo pa samo to , da so najmanj manipulirani ali za kakšno psihiatrično pomoč

  • Iztok Pušnik

   Verjetno te je strah, da bi se jim kdo od komentatorjev na portalu, po tem članku… pridružil.

   • tohuvabohu

    Seveda se jim lahko kdo pridruži: mongoloidni Hun, učko, prle, pa tudi ti bi si zaslužil kakšno druščino.

    • Iztok Pušnik

     Jas mam svojo druščino… identitarce.

     • tohuvabohu

      Potem pa v redu. Samo da nisi osamljen …

 • Hunyađi

  Ti novodobni partizanski hendikepiranci so enak skrajno usekani kot vztrajniški hendikepirani svečkarji pred sodišči v podporo egoističnemu vodji. Dobesedno.

  • if

   Ne.
   Prvi delujejo na totalitaristčni osnov, drugi delujemo na demokratični osnovi zoper nedemokoratične postopke v aferi Patria, ki jo je načrtoval, zagnal, procesiral in zastaral nedemokratični del RS.

   • Hunyađi

    Oboji ste usekani do amena. Ni razlike nikakrsne.

  • ZatonMesecnikov

   Tisti držijo sveče Hiunday za spokoj duš tisočev pobitih. Tile zgoraj bi pa spet pobijali.

   Gre za bistveno razliko.

   • Hunyađi

    Daj ti hinavska pizda, relevatiziranje dogodkov je tvoja amaterska specializiranost. . Drzijo svece za pokop krivosodja al ne vem kake igrce se greste sektaši.
    No ZatonSvečkarjev in SDS je vidno na obzorju.

    • ZatonMesecnikov

     Reagiraš ko pravi balkanec, surovo in osorno.

     Pa tudi če držijo sveče za pokop krivosodja, ni nič narobe, clo napredno dejanje. če si gledal včeraj tarčo, nihče ne bo žaloval v sloveniji za sedanjim krivosodjem, razen seveda največji lopovi in dilerji.

     • Hunyađi

      Ti reagiras hladnokrvno, ko zarineš izdajalski nož v hrbet pogumnemu in dobrosrčnem Človeku-Slovencu.

     • Iztok Pušnik

      Ja. Hrvata nikol nebo šinfo…

     • Hunyađi

      Vsaka stvar je za nekaj dobra, če ne bi obiskoval tega portala, nikol ne bi vedel kaj se mojim sodrzavljanom plete po glavi, vidne so patologije. vecje, manjše in skrajne.

     • Schemva Miro

      Dobro,da si jo obiskal,da lahko vidimo kakšni idioti se nahajajo na drugi strani.

     • Hunyađi

      Svojih misli ne izdajam tujcem. Tko, da ne ves do kam seze men meja. Ne psihoze pac pa časti.

 • ZatonMesecnikov

  Lani so viseli pred volitvami neki Socialistični plakati. S programom Proti. Proti Natu, proti Eu, proti vsemu.

  Sta prišla dva mulčka mimo, majhna, pa gledata plakat pa pravi eden. Če gremo ven iz Nata pa Eu je konec z nami.

  Sem ju pohvalil za bistro glavo in misel v tako mladih letih, pa za sladoled dal…..

 • tramal

  Nisem si mislil ,da imamo še tako veliko norcev v Sloveniji.A so ti raztrganci šele včeraj prišli iz hoste.?

  • if

   To dokazujejo volitve!

   • Iztok Pušnik

    No, pa se te je le nekaj od mene… prijelo.

  • Hunyađi

   Mene ne preseneča. Ti si jim lahko kolovodja.

 • Anton

  včasih so me ponavadi te šeme spravile ob živce, sedaj pa se ob pogledu na te provokacije zgolj še cinično nasmihnem,

  ljudje božji najboljše zdravilo za prokacije je ingoranca, verjemite mi, pa lep dan vsem!

  sarkazem press

 • Valter BraniSlav

  Dragi Tito. Ljubimo te, castimo te, slavimo te, ko polni blazenega upanja pricakujemo prihod nasega odresenika tovarisa Broza.
  Svet svet si ti tovaris, polna je Slovenia tvoje slave, ti ki predsednikujes na veke vekomaj Amen!

  • slosin

   a si glih enga spuhal?

 • Olga101

  Gre za kaznivo dejanje propagiranja zlocinskega totalitarnega režima in norčevanje iz žrtev genocida! Komunizem=avtizem=fašizem=islamizem!

  • Hunyađi

   V eni besedi Olgaidiotizem z privdihom opranoglavizma.

   • Schemva Miro

    Idealno si se opisal.

   • Imperial Commando

    Nevem kdo je tukaj opran, ali Olga ali vi, ki ta sistem podpirate, čeprav nikjer ni in ne bo deloval.

    • Hunyađi

     Olga laja kar prebere. Taki ne razmislajo z lastno bučo.
     Ti si pa svojeglavi trmasti Joža.

     • Imperial Commando

      blablablabla, samo debili podpirate ta gnil sistem, ni vam pomoči.

     • Hunyađi

      Kater gnil sistem?
      Men nic ne manjka, ce mi, grem v tujino, kjer je trg večji in majo ljudje več evrov, tud trošijo vec kot ti.

     • Imperial Commando

      Če ti kaj manjka greš v tujino? Od kod mi je to že znano??

     • Hunyađi

      Ce mi manjka strank. Butec.

     • Imperial Commando

      Misliš socialističnih?

     • Hunyađi

      Misliti in srati ni isto.

  • lokec

   Mislim, da ti ni ime Olga, to je Rusko ime. Ker se ideologija nekako podeduje dvomim, da so ti ti tvoji starši dali tako ime. Popravi me če se motim. Lep dan.

  • slaipowi

   Ker si stara in dementna, s simptomi obsesivno kompulzivne motnje, ti je oproščena pozabljivost. Zato sem tu jaz da te dopolnim “=janšizem”. Ne rabiš se zahvaljevat.

  • Valter BraniSlav

   Le kako je mozno da je bil Tito diktator?
   STRIK SO MU DRZALI OPRTUNISTI KI SO SI OD CLANSTVA V PARTIJI OBETALI KORISTI: JANSA, VASLE, GORENJAK, ZVER.

 • Matjaz Zitnik

  Glupi pjanski lumpen proletarijat.sam poglej te ksihte primitivne.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA.,
  ki niti ni šala

  Meni izgledajo kot ena skupinska pustna maska.
  Ampak!
  Še “hujši” primerek “samozavedenca” je bil dr. Marek LENARDIČ z Jesenic.
  Pred leti je organiziral novo KOMUNISTIČO PARTIJO SLOVENIJE.
  Zaradi tiste Lenardičeve KPS so nasledniki prave ex KP, ZK v Ljubljani malone PONORELI.
  Kako
  je zdaj z dr. M. LENARDIČEM – NE VEM. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

  KOMUNISTIČNA PARTIJA SLOVENIJE
  dr. M. Lenardiča z Jesenic.
  https://www.google.com/search?q=MAREK+LENARDI%C4%8C&oq=MAREK+LENARDI%C4%8C&aqs=chrome..69i57j0.21014j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

 • Janez Kepic-Kern

  DAJEJO “HUMORISTIČEN” VTIS.
  ŠE
  “HUJŠI” JE BIL PRIMER
  T.I.
  NOVE KOMUNISTIČNE PARTIJE,
  KI J JE PRED ČASOM USTANAVLJAL IN VODIL JESENIČAN MAREK LENARDIČ.
  Bilo je to
  10, 20 let nazaj. Kako je z KP Mareka LENARDIČA zdaj – NE VEM. L.R. Janez K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KOMUNISTIČNA PARTIJA
  JESENIČANA MAREKA LENARDIČA
  https://www.google.com/search?q=MAREK+LENARDI%C4%8C&oq=MAREK+LENARDI%C4%8C&aqs=chrome.0.69i59j0.15456j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

  • Valter BraniSlav

   Le kako je mozno da je bil Tito diktator?
   STRIK SO MU DRZALI OPRTUNISTI KI SO SI OD CLANSTVA V PARTIJI OBETALI KORISTI: JANSA, VASLE, GORENJAK, ZVER..

 • Valter BraniSlav

  Dragi Tito. Ljubimo te, castimo te, slavimo te, ko polni blazenega upanja pricakujemo prihod nasega odresenika tovarisa Broza.
  Svet svet si ti tovaris, polna je Slovenia tvoje slave, ti ki predsednikujes na veke vekomaj Amen.
  TITO LJUBIMO TE, TVOJI PIONIRJI VALTER, JAJO, GORENJAK, VASLE IN OSTALI CLANI SDS.

 • Franjo Trojner

  Po prvi majniški deklaraciji iz leta 1917 in drugi iz leta 1989 je dozorel čas za tretjo majniško dekleracijo v letu 2019!

  Izvirna majniška deklaracija 8.05.1889
  Nesporazumi, provokacije in tudi odkrite sovražnosti, ki jih danes doživljamo SLOVENCI v Jugoslaviji, nas prepričujejo o prelomnosti sedanjega zgodovinskega trenutka in nas obvezujejo, da v jasni obliki izrečemo voljo, iz katere sledijo dejanja v prihodnosti.
  Podpisniki te listine izjavljamo in sporočamo:
  1.
  DA HOČEMO živeti v suvereni državi slovenskega naroda.
  2.
  KOT SUVERENA država bomo samostojno odločali o povezavah z južnoslovanskimi narodi in drugimi narodi v okvirju prenovljene Evrope:
  3.
  glede na zgodovinska prizadevanja SOVENSKEGA naroda za politično samostojnost je SLOVENSKA država utemeljena le na :
  – upoštevanju človekovih pravic in svoboščin
  – demokraciji, ki vklučuje politični PLURALIZEM
  – družbeni ureditvi, ki bo zagotavljala DUHOVNO in GMOTNO blaginjo v skladu z naravnimi danostmi in v skladu s človekovimi zmožnostmi državljanov SLOVENIJE.
  Tej deklaraciji iz 8. maja 1989 bi se danes moralo še dodati :
  1. Nasprotujemo Globalnemu sporazumu o migracijah
  2. Nasprotujemo Združenim državam Evrope
  3. Nasprotujemo širjenju LGBT+P oznanila v državnih institucijah
  4. Vidimo Macrona, Merklovo, Junckerja, Webra & Co. kot uničevalce EU.
  In v izvirnem tekstu namesto Jugoslavije vstavimo v EU in doma v Sloveniji.

 • tonite falco

  Pravi postkomunistični oziroma komunistični zblojenci bi radi vladali za vsako ceno ! Tudi, če je potrebna diskriminacija ter nato likvidacija. Kot v časih po drugi svetovni vojni, da lahko vladajo pa tudi preko trupel. Vse za vladavino in diktaturo in samo oni vladari!

  Ve se kam nas bo to pripeljalo. V kolaps in bankrot države. Ljudje pa na ulice protestirat ali pa še celo kaj več!

  • Valter BraniSlav

   Le kako je mozno da je bil Tito diktator?
   STRIK SO MU DRZALI OPRTUNISTI KI SO SI OD CLANSTVA V PARTIJI OBETALI KORISTI: JANSA, VASLE, GORENJAK, ZVER….

 • est

  Na slikah lepo rejeni lenuhi.

 • Valter BraniSlav

  Le kako je mozno da je bil Tito diktator?
  STRIK SO MU DRZALI OPRTUNISTI KI SO SI OD CLANSTVA V PARTIJI OBETALI KORISTI: JANSA, VASLE, GORENJAK…

 • Hunyađi

  Na hojladri častna četa.

 • Stanislav Juznic