Na RTV v “pogovoru z opozicijo” ukrepe vlade zagovarjal tudi Luka Mesec iz nadkoalicijske Levice, tam pa se je voditelj Bobovnik ponovno popolnoma osmešil s svojo ekonomsko nepismenostjo

Luka Mesec in Slavko Bobovnik (Foto: posnetek zaslona)

V ponedeljek zvečer je bil na prvem programu RTV Slovenija predvajan intervju Slavka Bobovnika s predsednikom vlade, čemur pa je sledil še pogovor Bobovnika s predstavniki opozicije. A tam niso bili le predstavniki opozicije, priložnost za zagovor ukrepov vlade in promocijo levičarske agende je dobil tudi Luka Mesec iz skrajne Levice, ki je zaradi pravne praznine zakonodajno-pravna služba ni mogla upoštevati kot koalicijsko stranko, zagotovo pa tudi ne kot opozicijsko. Tako je jasno, da je režimska RTV z namenom oviranja opozicije v njej namenjeno oddajo povabila kar nadkoalicijsko stranko!

Skoraj uro dolg pogovor voditelja Slavka Bobovnika s predsednikom vlade Marjanom Šarcem, ki so ga na prvem programu režimske RTV predvajali v ponedeljek zvečer, je bil s strani številnih označen kot vsebinsko prazen in izrazito nekritičen ter naklonjen predsedniku vlade. To, da je Šarec ponovno razočaral, ni nobeno presenečenje, a kar je sledilo, je za TV Slovenija, ki jo smo jo s prisilnim plačevanjem RTVprispevka v višini 153 evrov letno prisiljeni financirati davkoplačevalci, popolnoma nesprejemljivo. Da bi po stotih dneh vladanja Šarca lahko slišali tudi kritike, je bil po intervjuju predvajan še pogovor z opozicijo. Voditelj Bobovnik, ki naj bi se v kratkem upokojil, je kot predstavnike opozicije v studiu gostil dr. Anžeta Logarja iz Slovenske demokratske stranke, ki je tudi največja opozicijska stranka, Mateja Tonina iz NSi, Zmaga Jelinčiča Plemenitega iz SNS, s svojo prisotnostjo pa je najbolj presenetil, če ne kar razburil, Luka Mesec iz nadkoalicijske skrajne Levice. Slednji je tako imel priložnost zagovarjati ekonomsko bebave ukrepe Šarčeve vlade ter ob tem promovirati svojo skrajno levičarsko agendo. Smiselno, izmed naštetih je bil na vrsti zadnji in je tako ublažil kritike opozicije.

Levica ni koalicijska in nikakor ne opozicijska stranka – je nadkoalicijska stranka!
Zakonodajno-pravna služba je že pred časom podala mnenje o statusu skrajne Levice v državnem zboru. Status Levice je bil donedavno še nedefiniran, saj je Levica v vseh pravnoformalnih pogledih delovala kot del koalicije, čeprav so javnosti želeli dati vtis opozicijske stranke. To jim je navkljub vsem naporom preprečevalo, da bi se lahko definirali kot “konstruktivna opozicija”, kot so to sami želeli ves čas. “V parlamentarni demokraciji, ki temelji na načelu delitve oblasti, je poslansko vprašanje sredstvo političnega nadzora nad delom vlade oziroma posamičnih ministrov,” je pojasnila pravna služba DZ. Ker pa gre pri tem za pravno praznino, za še ne viden položaj v Sloveniji, je jasno, da Levica kljub temu, da naj ne bi bila koalicijska, prav tako nikakor ni opozicijska stranka. Njen status bi tako lahko opisali kot status “nadkoalicijske” stranke, saj lahko vlado izsiljuje s svojimi glasovi v parlamentu, za ukrepe, ki jih izsili, pa ji nato ni potrebno prevzeti odgovornosti, saj v vladi ne sodelujejo njeni ministri, prav tako pa se priročno lahko zagovarja kot opozicijska stranka – takšna navidezna nepovezanost z vlado utegne umetno ohranjati njeno priljubljenost ter jo posledično brani pred morebitno izgubo volilnega telesa pred novimi volitvami.

Predstavniki opozicije dr. Anže Logar, Matej Tonin in Zmago Jelinčič Plemeniti (Foto: posnetek zaslona)

Še kar niso podpisali sporazuma z nesposobno Šarčevo koalicijo
Začetek pogovora je tekel o statusu te stranke, pri čemer je Mesec povedal, da so sporazum samo parafirali, ne pa še podpisali zaradi težav, kot sta bili prodaja NLB in imenovanje dr. Damirja Črnčeca na mesto državnega sekretarja v kabinetu predsednika vlade, kjer je zadolžen za področje varnosti. Spomnimo: Levica je odločno nasprotovala privatizaciji NLB, ki je bila prodana prepozno in – zaradi zavlačevanja Cerarjeve vlade – po mizerni ceni. Kljub temu ima država v tej banki še vedno največji lastniški delež in je tako še vedno državna banka, v primeru, da bi prišlo do potrebe po novi dokapitalizaciji, pa bi Levica tudi to gotovo najraje pokrila kar z davkoplačevalskim denarjem. Imenovanju Črnčeca so nasprotovali, ker naj bi bil ta nestrpen in “skrajni desničar”. Prvo polovico jeseni je Mesec tako označil kot problematično, druga polovica jeseni pa je po njegovih besedah nakazala smer vlade. “Ker sodelujemo mi, smo zvišali minimalno plačo, za 100 evrov je višja socialna pomoč, konec je varčevanja pri socialnih transferjih, 100 milijonov bo več za zdravstvo,” je podrobneje opisal, kakšna je smer, kakršne si v skrajni Levici želijo. Ob tem je pozabil omeniti, da gre pri slovenskem zdravstvenem sistemu za zavožen socialističen sistem, ki je centralno planiran, prav tako pa ni izpostavljen tržni konkurenci. Nobena finančna injekcija ne bo pomagala, z enakimi težavami kot slovenski zdravstveni sistem se spopada tudi britanski National Health Service (NHS), kar je za bogato državo, kot je Velika Britanija, prava sramota. Pri Institute of Economic Affairs (IEA), vodilnem britanskem think-tanku za ekonomske zadeve, namreč ugotavljajo, da je zaradi državnega lastništva NHS tako neučinkovit, da Veliko Britanijo stane več tisoč življenj letno, poleg tega pa ocenjujejo, da ne bo pomagalo niti vsakoletno povečevanje sredstev za 20 milijard funtov, ki bo trajalo do leta 2024 in ga je letos napovedala britanska premierka Theresa May. IEA pri tem ugotavlja, da se ne glede na splošno visok življenjski standard Velike Britanije NHS na mednarodnih primerjalnih lestvicah vedno znajde v spodnji tretjini, ob Češki republiki in Sloveniji.

Mesec je nadaljeval z razkazovanjem svoje ekonomske nepismenosti
Po Meščevih besedah je to torej razlika, ali bi z vlado sodelovala levica ali desnica, kar je dodatno pojasnil: “Znižali bi DDV in bi izginilo 600 milijonov, znižali bi dohodnino in bi izginilo 300 milijonov, proračun bi bil prazen.” Ta denar seveda ne bi izginil, pač pa bi ostal državljanom, ki smo med davčno bolj obremenjenimi. Nato se je sprijaznil, da nas je Češka prehitela, in pojasnil: “Češka nas je v zadnjih 15 letih prehitela, tako da danes izvaža trikrat več visokotehnoloških produktov, kot jih Slovenija. Zakaj? Zato, ker smo po raziskavah na zadnjem mestu po tem, koliko denarja dajemo za razvoj in raziskave.” Očitno Mescu ne zmanjka idej, kako prekašati samega sebe v ekonomski nepismenosti, saj država nima popolnoma ničesar z “vlaganjem v razvoj in raziskave”. To smo jasno videli v drugi polovici dvajsetega stoletja, ko je proizvodnja v Sovjetski zvezi vse bolj temeljila na tehnologiji in inovacijah Zahoda. Jasno je tudi, da Češka ni tako uspešna zaradi več države, ampak prav nasprotno, zaradi manj države! Po podatkih IMF sicer bruto domači proizvod na prebivalca, prilagojen glede na kupno moč, na Češkem znaša 37.420 ameriških dolarjev, v Sloveniji pa 36.830 dolarjev.

Primerjava BDP na prebivalca glede na kupno moč Češke republike in Slovenije (Vir: IMF)

Češka manj denarja nameni izobraževanju in je ekonomsko svobodnejša
Glede na nominalni BDP na prebivalca ima Slovenija sicer še vedno prednost pred Češko republiko, deloma tudi zato, ker država ni tako požrešna kot v Sloveniji. Delež državne porabe v BDP je v Sloveniji kar 47,7 odstotka, na Češkem pa manj, 41,7 odstotka. Tudi za izobraževanje po podatkih OECD Češka republika nameni manjši delež BDP: 12,9 odstotka, Slovenija pa 13,5 odstotka.

Delež državne porabe v BDP (Vir: OECD)

Prav tako je Češka republika v celoti ekonomsko svobodnejša od Slovenije, kar je izmerjeno z indeksom ekonomske svobode. Ameriški think-tank Heritage Foundation že dolga leta spremlja stanje ekonomske svobode v posameznih državah, pri čemer kot kriterije upošteva pravico do lastnine, učinkovitost sodstva, integriteto vlade, davčno obremenitev, javno porabo, fiskalno vzdržnost, svobodo poslovanja, svobodo na trgu dela, svobodo trgovine, svobodo pri investicijah in finančno svobodo. Številni politični analitiki in ekonomisti že dlje časa opozarjajo, da je v Sloveniji vse manj ekonomske svobode, ki je ključen dejavnik vpliva na ekonomsko aktivnost in gospodarsko rast. Glede na vrednost indeksa ekonomske svobode se Slovenija z vrednostjo 64,8 nahaja na 64. mestu, Češka republika pa se je odrezala precej bolje, z vrednostjo 74,2 se namreč nahaja na 24. mestu. Prav tako so se glede na ekonomsko svobodo bolje odrezale tudi vse druge države t. i. višegrajske četverice.

Primerjava gibanja indeksa ekonomske svobode Češke republike in Slovenije (Vir: Heritage foundation)

Ko je zmanjkalo idej za ekonomsko poneumljanje gledalcev, nadaljeval s provokacijami
Ko je tudi Bobovnik ugotovil, da očitno Mesec namerno zavaja in naklada same neumnosti, je, namesto da bi mu postavil kakšno kritično vprašanje na to temo, preusmeril pozornost na njegov nedaven izpad, ko je ekonomista, političnega analitika in publicista mag. Bernarda Brščiča kar javno, v parlamentu, označil za fašista, in s tem dal Mescu še eno priložnost, da bi oblatil svojega ideološkega nasprotnika. O tem je Mesec povedal: “To je bila provokacija, a za njo tudi stojim in sem tudi na Facebooku napisal, da sem za njo pripravljen stati tudi na sodišču.” Bobovnik je komentiral, da se njemu oznaka fašist v letu 2018 ne zdi primerna skoraj za nikogar, nato pa je Mesca še enkrat soočil z grožnjami o nacionalizaciji, ki jih je izrekel njegov strankarski in poslanski kolega Miha Kordiš. O tem je Mesec povedal sledeče: “Ne, to je bila nespametna provokacija, kar je priznal tudi sam. Je pa odprla neko pomembno razpravo o davkih in pokazala na nekaj nepravičnosti, ki jih imamo v slovenskem davčnem sistemu.” Svoje gostovanje v oddaji Pogovor z opozicijo, ki je že samo po sebi bizarno, je nadalje sklenil še z grozečo napovedjo, da bi bilo treba ljudi iz osebnih vozil preusmeriti na vlake, s strašenjem s plastiko, kar odkrito pa je zagrozil mesojedcem, ko je dejal, da bi se morali preusmeriti v večjo porabo rastlinske hrane, saj je proizvodnja mesa po njegovem mnenju preveč obremenjujoča za okolje. Zdaj je jasno, da se socialisti ne bodo zadovoljili s tem, da državljanom ukradejo pol dohodka: kaznovati vas nameravajo za vožnjo osebnega vozila, vmešati se nameravajo tudi v to, ali uporabljate plastiko, in celo v to, kaj se znajde na vašem krožniku!

Luka Mesec in Slavko Bobovnik (Foto: posnetek zaslona)

J. Ž.

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena
  lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor
  združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz
  par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUza kogaS bodo začeli v MURGL JUGOKOMUNISTIČNEM
  agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika
  DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
  ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične
  prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega
  rojaka
  (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji
  nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS, SMC, ŠARAC …) je formalnopravna naslednica
   SKOJ-a – Savez komunističke omladine
   Jugoslavije).
   SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ (Ujedinjeni
   savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni
   se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar
   jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar
   se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še
   traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza
   socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3
   demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom
   ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine
   Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska
   stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a,
   imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v
   t. i. “Združeno levico” itd.
   lahko še vedno opazujete:
   LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
   Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
   vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

   • Get Smart

    FAŠIZEM=SOCIALIZEM=KOMUNIZEM=NACIONAL SOCIALIZEM=
    =USTAŠIZEM=ČETNICIZEM=pedrizem=pedofilizem=TRANSIćiZEM=
    vukojebizem … = MURGL JUGOKOMUNIZEM
    =
    vse to različni “novi obrazi” kaviaržido KOMINTERNE.

    • Get Smart

     Kaviržido KOMINTERNISTIČNI=KOMUNISTIČNI=SOCIALISTIČNI=FAŠISTIČNI red =
     = red RAZREDOV = RAZREDNA DRUŽBA =
     1. gazde = kaviarŽIDO KOMINTERNA, stare SUŽNJELASTNIŠKE strukture babilonije, perzije,
     egipčije, bizanca, rima …,
     2. watchdogovi = psi čuvaji tekovina revolucije = pridruženi lumpenproleteri = kloaka, ki
     jo kaviarŽIDO KOMINTERNA postrga lokalno, tu, v MURGL KOMUNISTIČNI JUGOSLAVIJI, so zato v
     glavnem sereorska zločinska govna nje,
     3. LJUDJE = SUŽNJI =
     – ženske so več kot na pol že umaknili iz javnega življenja = v 3/4
     primerih so vse njihove kao ženske dejansko transići, žrtvovani otroci
     posvečenih, ki jim spremenijo spol;
     moški = delavni sužnji
     transići = babilonske vlačuge nje
     ženske zmanjšane na minimum in pod totalno kontrolo gazd (za rojevanje SERBUSOV za
     očuvanje tekovina revolucije) –
     taka je agenda, ker tako pač potekajo dela in ker kaviarŽIDO KOMUNJARE vedno sledijo.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM=MURGL-JUGOKOMUNIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
    =FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

    =SUŽNJELASTNIŠTVO = kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik je pa MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    • Get Smart

     Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

     in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

     kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

     = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …)

     vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     =
     “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

     1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
     2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     oz.
     z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

     Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
     seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
     .
     Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
     so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
     .
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

     • Get Smart

      Samo v primeru v STOŽIC nje, kamor je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku IZROPALA
      220 MILIJONOV € za projekt,
      ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
      40 milijonov €

      in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
      MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov = najboljš đupljan nje NI PLAČAL
      ampak jih
      je nagnal domov BREZ PLAČILA.

      Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
      Kaj odmeva v Stoščah?

      – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
      – ZA koga? Za PARTIJU?
      – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
      – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
      – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
      – “Evviva communismo!”
      – “Bandiera rossa la triumfera!”

      Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.

     • Get Smart

      NISO slovenski.
      .
      SO v Sloveniji.
      .
      MESSI ni španski, Ronaldo ni italijanski nogometaš.

      .
      MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kastrati=transići in njihovi SERBUSI=hlapci
      so lahko in so:
      –MURGL JUGOKOMUNISTIČNI levičiji v Sloveniji
      –SRBO JUGOKOMUNISTIČNI levičiji v Sloveniji
      –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI levičiji v Sloveniji*
      –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI levičiji v Sloveniji
      –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI levičiji v Sloveniji
      –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI levičiji v Sloveniji
      i tako dalje do tokija.
      * babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški …
      Pamet v glavo.

 • garfi

  L-unatiki
  istočasno v vladi
  istočasno v opoziciji
  istočasno na ulici

  • FRANC3

   Ne vedo, ali so miš ali tič.

  • karpelec

   …skratka univerzalni.

   • Slovenka

    Multipraktiki.

 • Peter

  Jasno, da so nas prehiteli. Cehi delajo Skode pri nas pa Tomos ene leve mopede sraufa, no.

  • tzt

   Pa še ta je šel v stečaj. Tomos seveda.

 • šmentanamuha

  Kaj zaj, lahko komentiramo al ne?

  • Jovo Jamnica

   Sevea lahko. Arsenovič je od Fištre danes prevzel posle…

   • šmentanamuha

    Celi dan so bili zaprti komentari.

 • macon

  Polmesecu pomeni znižanje davkov, da bi ta denar “izginil”, ker skrajne levičarje zanima samo močna država iz katere cuzajo dobre denarje na privatne račune.

  V normalni družbi bi se takemu idiotu posmehovala zadnja snažilka, ampak tam ljudje razumejo, da je za vse njih bolje, če jim ostane več od plač, ker si lahko potem več privoščijo. Mi smo brutalna komunajzarska greznica, ki skrbi, da večina z delom nikoli ne bo ekonomsko napredovala. Tukaj se napreduje samo z zlizanostjo z levim režimom, ki izvoljencem deli državni denar pretežno za nič.

  Potem pa so Polmeseci uspešni in pametni in krog je sklenjen.

  • VERZIFIKATOR

   Lukež Lunaček

   PSICA LAJA V LUNO

   Psica laja v luno, ko je v ščipu,
   to že pračloveški rod je vedel,
   a se novi rod šele zavedel,
   da katera laja v vsakem hipu.

   Da bi ne renčala, ni trenutka,
   proti satelitu nastrojena,
   pasja vsa, ihtavo nasajena,
   prav uborna psica brez občutka.

   Ni dovolj, da v mesec sama tuli,
   da njen trop ne bevska, ni ga dneva,
   rod človeški lajež ta pogreva,
   ki je takšen, kot da osel kruli.

   Le v katerem psica zverinjaku
   takšne si izpade dovoljuje,
   se normalen človek zdaj sprašuje,
   ali to dogaja se v svinjaku.

   Nekaj se je tukaj pomešalo,
   pojasnili so človeku modri,
   tisti kuzli s črnimi se kodri
   še brez lune čisto je zmešalo.

   Sama v glavi zdaj na luno leta,
   z nje izgnala bi kapitaliste,
   naselila parazite, gliste,
   s takšnimi idejami opleta.

   Dobro, saj razumeš, da je nora
   in da takšen njen je ubogi zarod,
   vendar tega ne prenese narod,
   konec tej noriji priti mora.

   Kaj zdaj potemtakem je storiti,
   da ne bo ves mesec polna luna,
   človek moder naglo izračuna,
   psico mora dohtar umiriti.

 • Občasni Komentator

  J.Ž. kaj pa, če naslednjič napišeš vprašanja Bobovniku, mogoče boš tako zadovoljen. Brščić ni noben ekonomski strokovnjak, pa je sklicevanje nanj ravno tako poneumljanje.

  • Osebno poznaš Brščičevo ekonomsko strokovnost, kar naj bi pomenilo, da tudi ti izhajaš in ekonomske univerzitetne sfere ?
   Njegov priimek pa le piši tako, kot je uradno in pravilno in ne potvarjaj !

   • Miro

    Ć …..zakaj bi se sramoval če je čefur, kot temu vi pravite??!! ne more volk postat ovca, če se pokrije z ovčjo kožo
    sicer pa je sin otca Anđela Brščića

    • Nestrpen si. Še nikoli nisem nobenemu napisala, da je čefur. Zakaj lažeš. Zamisli se nad svojimi komentarji !

     • Miro

      in zakaj potem nasprotuješ Ć-ju na koncu priimka…morda ti nisi pisala o čefurjih, pišejo pa tebi podobni

     • montyamp

      Kaj bi rad ćefur ???

     • Miro

      dobro jutro bebo

     • Miro

      vesel božiĆ

     • Nič ne nasprotujem resnici, le opozorila sem te, da piši po resnici in ne potvarjaj v nekaj, kar ni. Je to tako težko ?

     • Miro

      hvala enako…..res je žalostnoja, da imate neke vrste “ideologa” ki ni kleni Janez, ampak neki BrščiĆ

     • Najbrž si ti Miro Miro MIŠIĆ, ker ti to tako ugaja.

     • Miro

      mišić pa težko izpelješ iz mirota, razen če tebe ta mišić asociira na kakšen drug mišič

   • Občasni Komentator

    Ne, sem strojnik. A si ti emonimistka pa sodis, da je ok? A he citiran, ima mednarodne objave, vabljena predavanja? Ne. Sicris poglej. Je pa pravilno BRŠČIĆ. To je resnica, ne nestrpnost.

 • Roman

  Za vsa denarna povišanja,zaradi katerih se hvali Mesec,je najbolj vesela davčna uprava oziroma država

  • traktor

   In on, ter njemu podobni, ki se napajajo iz tega korita.

 • Boy

  Ekonomsko nepismeni so z nekaterimi častnimi izjemami vsi Slovenci. “Enakost in enakopravnost” komunistične dobe je pustilna trajne regeneracijske spremembe na ekonomski miselnosti celotnega naroda in ne samo nekaterih posameznikov.

  • Frank Novak

   Tocno tako.
   Ze 41 let delam v financni industriji ZDA. Amerosi vedo malo o investiranju, Slovenci ne vedo NICESAR in se nicesar tudi nocejo nauciti. Raje kot da bi posvetili uro ali dve izobrazevanju o zakonitostih financnih trgov sanjarijo kako bodo obogateli s pomocjo kaksnega karizmaticnega financnega “strokovnjaka”…
   In potem so zopet razocarani.

 • bubamara

  Težava Slovenije je in bo produktivnost in zadolženost. Dejte novinarji to upoštevati pri analizah. To sta pojma, ki sta pomembna predvsem za obdobje ohlajanja gospodarstva. Sedaj, ko je konjuktura, imamo proračunski presežek okrog 50M€. Kaj bo, ko gospodarstvo začne kihat? Sicer pa, Levica je res produkt Slovenskega dojemanja države: lenoba se mora plačat oziroma nagradit, svobodo omejit znotraj plota.

 • Krtača 20

  J.ž. ti si prfuknjen. Nima smisla brat žaljivga članka do vseh.

 • VERZIFIKATOR

  Slavko B. Lunaček

  ZDRAVKO IN BELI DAN

  Zdravko je poznan izpraševalec,
  ko zadeva kakšna je kočljiva,
  kredibilnost pa vprašanj dvomljiva,
  je Drobovnik njih usmerjevalec.

  Dan preveselil zgodaj se je v noč,
  ko Drobovnik je dobil besedo,
  Zdravko v noči je razvil svoj credo,
  v temi je pokazal svojo moč.

  Spraševati mu bila naloga
  tudi tokrat je kot ponavadi,
  se Drobovnik prilizuje vladi,
  kar seveda huda je nadloga.

  Ko otrese končno se bremena,
  zdaj za mnenja druge tri sprašuje,
  kremži zraven se in se huduje,
  ker njegova to da ni domena.

  Vse preveč resnice je na kupu,
  zbada ta Drobovnika v drobovje,
  ne pomaga fantu modroslovje,
  kam naj zdaj zateče se v obupu?

  Ah, rezerva vendar mu ostaja,
  v temi mesec tisti hip zasveti,
  to so za Drobovnika obeti,
  saj kot naročen mu mesec vzhaja.

  Ta ga bo odrešil iz temine,
  ukrotil vse tri izpraševance,
  upa Zdravko, najde da uzance
  in da noč brez trenj neskončna mine.

  Pa se vleče kakor speta čreva,
  več kot je besednega drobljenja,
  manj razuma je in potrpljenja,
  da Drobovnika že vidno greva.

  Slednjič naš Drobovnik več ne loči,
  kdo ga, mesec ali luna nosi,
  Zdravko milo le Boga še prosi,
  noč da mine, beli dan napoči.

 • sloustava

  Nic bat “ , Bobovnik, ni bila Nova24tv tista prva, ki je zaznala tvojo ideoloski pedigre in POPOLNO POPOLNO NESPOSOBNOST treznega razmisljanja. To trezno razmisljanje ima vsak, prav vsak Slovenec PRIROJENO, a si ga ti nekje v svoji karierni poti izgubil. Zakaj ze? Zaradi lagodja v sluzbi? Infantilnosti? Nesramne namernosti do nas, drugace mislecih? Ojoj Ojoj!

 • montyamp

  Konec socializma bo takrat , ko bo zmanjkalo tujega in pokradenega denarja .
  Blesavih politikov na položajih bo pa zmanjkalo takrat , ko Slovenci ne bodo več najbolj zabit narod v EU .
  Se pravi trčeni in vijolićni mesečniki ostajajo na sceni .

  • Miro

   in predstavnik tega “blesavega” oz zabitega dela Slovencev si ti.

   • montyamp

    Moja norost je relativna , tvoja pa absolutna .

    • Miro

     samo da ta tvoja “relativna” krepko presega mojo absolutno….. janšizem je huda bolezen, ki bi jo bilo treba zakonsko iztrebit kot kugo

     • montyamp

      Le zakaj gospod letno zbeži 8000 Slovencev v Tujino ???
      Le zakaj gospod njihova mesta zasedajo ćefurji ???
      Veš , zato gospod , ker je strpnost med podganami, samomor.

     • Miro

      zaradi mene, bedak….

     • traktor

      Samo da tale ni gospod, on je tovariš, ima pa željo postati gospod tovariš na pameti in žuljih drugih.

     • Miro

      tako golazen kot sta vidbva , mi tovariši preživljamo že dolga leta..

     • traktor

      Dvomim, da si brez sociale sposoben preživeti samega sebe. Pa, če že zmerjaš drugače misleče, se vsaj nauči pisati. Gospod tovariš.

     • Miro

      zaenkrat uspešno sebe in 50 takih kot si ti….

     • traktor

      Ok, bom takoj zdajle, sporočil delavcem, da od danes nimamo več firme, pa pridem k tebi.

     • Miro

      hvala enako….

     • von Rhein

      Si navaden Furzer,malo vdahni,da ugotoviš sam.

 • Amerikanc

  Slavka ne bom nikoli pozabil, kako je kakšno leto pred kolapsom Merkurja (zaradi partijske požrešnosti posameznikov, ko je bil Binče še predavatelj “ekonomskih znanosti” in je predaval o partijskih prevzemih kompletni ljubljanski smetani na EF, o prihvatizaciji podjetij z notranjim odkupom ), kolesaril po gorenjski in prijazno spraševal Binčeta o odkupu Merkurja z lastnim (Merkurjevim) izčrpavanjem in z zastavo lastnih delnic brez kritja.
  Ne bom ga pozabil niti o prijazni debati z Milančkom – o “nacionalnem interesu” glede pivovarne Union, pred možnim nakupom s strani Interbrew – ja – leta 93 !!!!

  • mona lisa

   Pozabil si kako je hvalil in se pogovarjal z Tovšakovo kakšna sposobna babnica da je.

   • Slovenka

    Ha, ha.

 • Joško

  Slavc, čimprej srečno v penzijo in izogibaj se opojnih substanc. Meseca pa je zopet luna nosila; bliža se polna luna. To, da se levaki pogovarjajo o tržni ekonomiji je ravno tolikšen nesmisel, kot zaupati mačku klobaso v hrambo.

 • montyamp

  To so ponovno dokazi , da je gošarizem uničil Slovenijo .
  UDBOVSKA DECA pa še kar nabijajo o svojih uspehih .
  No , če je uspeh zagoniti državo , da ljudje masovno bežijo v tujino , so to res pravi zmagovalci .
  Kdaj in kje so morilci storili normalno državo ?????????????????????????????
  Murglosrbija to ni in nikoli bo , ker uvaža Pakistance kot okrepitve za svojo zblojeno fašistično okupacijo slovenskega naroda .

 • montyamp

  Bobovnik in ekonomija je kot magarec in orglice , za mesečnika je pa realnost televizija .

  • Miro

   mamica ti je zajtrk pripravila…. pa tabletko moraš vzet

 • Miro

  tu pljuvate po Mesčevi ekonomski pismenosti, da bi znižalDDV in davke…. sicer je pa prav to zagovarjala SDS v predvolilni kampaniji

  • sevenx

   Očitno nisi razumel. Levica ne bi zmanjšala davkov.

   • Amerikanc

    On sedi na ušesih. Tako je bilo tudi pri njegovem obisku pouka v OŠ. Zato ne ve točno, pri katerem “predmetu” trenutno smo.

 • Slovenec sem

  Nadvse zanimiva situacija.

  Vsi režimski mediji se trudijo prikazati 12,6 procentnega Šarca kot vsevednega in uspešnega premierja, ta pa vse pokvari, čim ga spustijo k mikrofonu.

  Trpljenje tovariša, ki se podpisuje kot Miro , in njegovih sotrpinov na isti tipkovnici je neizmerno.

  Tudi oni si zaslužijo boljšega predsednika vlade.

  Toda, kaj pomaga, ker jih na vsakih volitvah prepeljejo žejne čez vodo.

 • Andrej

  Tega nisem gledal, ker na splošno ne prenašam naših “neodvisnih” medijev. Prevečkrat so me nasrali in jim ne zaupam več. Ampak, iz tegale članka bi lahko razbral, da je edina opozicija pri nas Luka Mesec. Kup besed o njem, ostali so pa samo našteti.

 • totex39

  Čujte vi na Novi pa ste res malo čudni, zdaj pa komentiranje spet nimate pod ključem, ampak se mi kljub temu sprašujemo zakaj je to tako in daste nobene obrazložitve. Mislim, da bi lahko dali obrazložitev.

  • rabbit

   Po mojem mnenju jim je Disqus blokiral za 24 ur na ukaz spet kakšnega Domna Savića, ker komentarji na Demokraciji so bili pa odprti na iste teme. Tako delajo tudi na Facebooku. Ali je pa šlo za kakšen hekerski napad. Ker zaprti so bili vsi komentarji tudi za Ilko Štuhec in Žana Koširja.

   • totex39

    To lahko samo ugibamo, še vedno mislim, da bi nam lahko dali okvirno obrazložitev!

 • Amerikanc

  Mesec je dal zgled za uspešno transformacijo iz socializma v kapitalizem, prav Češko, ki se je odprla tujemu kapitalu, tujim investicijam in kjer “komunistična” zver, s svojim repom precej manj opleta kot v Sloveniji. Zanimivo ne, dragi pisuni “sovražnega govora” ali skrajni levičarji – po domače ! Zakaj je na Češkem tako ? Enostavno. Nimajo notranjih “zaviralcev” in motilcev uspešnih projektov, ker so požrešne udbomafijske komuniste v večini ustavili v kali. Lepi primeri, kjer se v Sloveniji na vse pretege trudijo prilepiti udbopartijske , oz. udbomafijske pijavke so; drugi tir, karavanški predor, dodatni pomoli v Kopru,,..četrta os – Koroška,..skratka povsod tam, kjer se državni denar lahko preko “imaginarnih” podjetij, pretaka v zasebne in paracivilne organizacije slovenskih vodilnih partijcev in njihove dece. Kajti, ne smemo pozabiti, mafijskega denarja od NLB ne bo več, tudi od TEŠ 6 se bo pipica ustavila, če se ni že,…udbomafija drži roko še nad propadlimi mastadonti (npr. TAM, kjer so “doktorirali” politični prof. ekonomije levice in zagonili vse kar se je dalo !!!).

 • janez

  Samo SLO komi oaza sredi EU ima za predsednika manekena,za premijera komedianta,da o obrambnem in notranjem ministerstvu ne govorimo.Kdo je zdaj tu trapast.Rdečuh bobovnik pa naj že zgine v penzijo z njegovimi rdečuharskimi kipci.Javna RTV greznica,da te kap.

  • Novakec1

   Za tole bi ti dal dva plusa pa ne morem. Čefurji prevladujejo v slolandiji na vseh področjih, zudi v ekonomiji.

  • Nata

   Ne bo šel. Še ne. Sedaj bo zaplaval v zabavne vode, da bo tam kakšno dobro , pametno razdrl in še kakšen kipec dobil !!

 • Kučko pod pručko

  Nekonkretni Šarec in konkretni Serpentinšek

  Ta pogovor sem si ogledal, vendar ne zaradi tega, da bi od Šarca slišal kakšno pametno. Zanimalo me je namreč, kakšno novo traparijo bo povedal v slogu svojih šarčizmov. Tokrat se z njimi ni ovenčal, je pa leporečil same floskule, ki nimajo s stvarnostjo nobene zveze. Na vsako jasno zastavljeno vprašanje je samo bluzil, povedal pa nič konkretnega. Tako bedastega vladarja Slovenija še ni imela, pa čeprav so se s tem naslovom ponašali Pahor, Šivilja in Cmero, ki ne uživajo slovesa vsaj normalno brihtnih ljudi.

  V eni uri smo slišali samo prazno slamo. Nobenega datuma ni upal izreči, saj ve, da jih njegova vlada tudi nikoli ne bi izpolnila. Njegov otroški peskovnik, v katerega ga je postavil uničevalski stric iz Murgel, je vse kaj drugega kot resno delo.

  Ko se je kasneje Bobovnik pogovarjal še z opozicijo, je vprašal Tonina, če je od premierja slišal kaj konktretnega. V enem stavku je dobil zelo jasen odgovor: “Jaz sem tega navajen že iz Kamnika, vi se boste pa na to še morali navaditi!”.

  Sploh pa, od Šarca je bil svoje čase bolj konkreten vsaj Serpentinšek, ki je saj jasno povedal, kaj si misli o svoji babi. Da je bila takoj pol manj vredna, ko jo je peljal od oltarja”!!!

 • Gr Enze

  MI SMO OSLI , KER JIH NE ZMEČEMO NA SMETIŠČE ZGODOVINE !

 • Kučko pod pručko

  Mesečnikova Levica bi s takimi bedastimi načeli, kakršne trosijo neumni slovenski raji, v Nemčiji ali kjerkoli drugje v razvitem svetu dobila na volitvah največ 0,01 % glasvov!!!

  • janez

   In še to samo od takih modelov z Roga.

 • Brutus

  Bedak je bedak in bo vedno ostal bedak. Norost je bolezen in se da zdraviti ali vsaj omiliti. Če pa je človek butast je pa to zatečeno stanje, ki se ga ne da sanirati….

 • antimur

  Da je RTV kučanistična gnojnica je splošno znano, da je Bobovnik njihov vojščak tudi, da nima pojma ne samo o ekonomiji ampak je vsesplošno teslo, zrel za takojšnjo upokojitev, žalostno je pa to, da je kreten in omejenec ter levofašistično teslo Mesec še bolj zabit kot Bobovnik, čeprav je veliko mlajši.

  • bubamara

   Bobovnik in Bergant sta res novinarski cvetki na TV SLO.

 • Slovenka

  Luka Mesec opozicija? Od kdaj?

  • luckyss

   Luka je hotel jahati na dveh sedlih hkrati…sedaj ko ga je konj stresel s hrbta, osel pa brcnil v glavo, je malce “izgubljen” ;))

 • Simofd

  Pa pozabil je povedati, da so Čehi pametnejši od Slovencev. Povprečni IQ je na Češkem 98 in v Sloveniji 96.

 • Flower Power

  Pred leti so debilni svečkarji cvilili da je edino planet tv njihov……….nekaj časa smo se borili in dosegli da so vasleta zbrcali iz planeta in od takrat dalje je tam mir………isto smo dosegli na politiksu in tam se ne more komentirati nobenega članka ……..sedaj delujemo proti nori tv in počasi bomo dosegli cilj saj je vse več člankov pod katerimi se ne da več komentirati……………

  • rubec

   Pa ti boldani majmun res misliš, da tebe boldanega majmuna sploh kdo bere?

   • Flower Power

    bere, seveda bere……….ti si le prvi majmun ki se je oglasil……….

    • rubec

     Prej bi rekel, da te Čita, ne pa bere.

 • Stajerka

  kaj zaj……so dobli porcijo pri izvolitvi guvernerja BS??……kakšne frule majo danes v koaliciji??….

 • Tomira Breluga

  O gospodarskem napredku in demokraciji na Madžarskem pa nič???? :)))))

 • Tomira Breluga

  Lahko bi tudi kaj napisali o neverjetnih uspehih Hrvaške, ki jo vodi desnica na področju gospodarstva, demokracije itd. :)) ))))

 • Tomira Breluga

  Vlada z najvišjo podporo, Levica z najvišjo podporo….. pedofilski naci katolibani pa cvilijo.

  • macon

   Poglej svoj bruto na plačilni listi, pretvori ga v bruto bruto in primerjaj z netom.

   Ti si najbrž na minimalcu in si navdušen, da ti ga bodo zvišali. Budale komunajzarske, ki znate samo zganjati represijo in ste navdušeni nad njo.

   Kaj je naredila tvoja vlada, razen, da levi še bolj kradejo? Pedofilski naci katoliban je nabrisal tvojo mamo v mozeg in je potem abortirala tebe. Prekleti kreten.

 • Stajerka

  ne samo Luka Mesec, tudi sekretarka je v včerajšnjem govoru v DZ priznala, da ni ekonomist, ni pa priznala, da je totalni alfabet na področju osnovnega razumevanja davčnega sistema……in takšni rušijo predloge opozicije, ne samo da jih rušijo, nasprotujejo nečemu česar NE razumejo!?…..
  tulijo, da ni dnarja za sprostitev dohodninske obremenitve pri najnižjih plačah……res so totalni idioti, idioti na kubik!!!….v sekundi jim naštejem 10 ukrepov, kjer so ga mahnili mimo in kjer bi lahko 10 problemov rešili samo z enim ukrepom – NIŽJO DOHODNINO!!!…..je pa res, da potem odpade manipulacija s tistimi, ki imajo najnižje prihodke……

 • Van Der Waals

  LUKA POLMESEC MA ZATEČENE MOŽGANE!!! NE MORE RAZMIŠLJATI!

  • terminalar

   Možgane?

 • Artur
 • domovina mili dom

  A je kdo opazil, da so določeni prispevki zaklenjeni za komentarje? Posebno tisti, ki omenjajo fajonko, saviča….

  • Boco

   Sem opazil in me daje radovednost zakaj je temu tako.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!