[Video] Sovjetski zdravstveni sistem razpada, Uroš Slak s POP TV pa ob tem obžaluje nesposobnost Šarčeve vlade, ki so jo sami pomagali skonstruirati?!

Uroš Slak (vir: twitter)

Na POP TV kar javno obžalujejo nesposobnost Šarca za obvladovanje slovenskega zdravstvenega sistema. A to, da Šarec ne bo sposoben izpeljati reform na področju zdravstva, je bilo jasno že pred volitvami, na tem področju ni imel ne vizije ne programa, to pa so ugotovili tudi na POP TV in njihovem portalu 24ur.com, kot boste lahko prebrali v nadaljevanju. A tega niso problematizirali, s Šarcem, ki ni bil konkreten glede ničesar, se niso kaj dosti ukvarjali, raje so nagajali tistim, ki so ponujali konkretne rešitve, in se spotikali ob specifičnosti, prav eksplicitno pa so svoje gledalce med soočenji strašili pred strankami, ki bi bile po volitvah pripravljene vstopiti v koalicijo s SDS. Tako je jasno, da so prav na POP TV veliko pripomogli h konstrukciji neproduktivne “anti-Janša” koalicije. Pomenljivo je tudi to, da je Šarec na prvo mesto svoje kandidatne liste za evropske volitve postavil kar njihovo novinarko Jovevo!

“Zdravje je za vsakega od nas največja vrednota, delujoče javno zdravstvo bi prav zato moralo biti največja skrb vladajočih. Smo pred kolapsom sistema? – smo se v tem studiu spraševali že mnogokrat, pa je politika vsakič znova zanikala katastrofalno stanje slovenskega zdravstva, češ da ni tako hudo. Vlada Marjana Šarca gre očitno po isti poti kot Cerarjeva z Milojko Kolar Celarc …” je nedavno v svoji oddaji na POP TV potožil Uroš Slak.

A to ni nikakršno presenečenje, kot bomo videli v nadaljevanju, je bilo to, da bo imela Šarčeva vlada porazno politiko na področju zdravstva, jasno že pred njegovim nastopom funkcije, kar pa takrat za POP TV ni bilo problem, raje so nagajali Slovenski demokratski stranki in njenemu predsedniku Janezu Janši. Šli so celo tako daleč, da so svoje gledalce strašili pred strankami, ki bi bile pripravljene vstopiti v koalicijo s SDS, in sicer tako, da so prvake strank to na soočenjih neposredno in večkrat spraševali.

Že pred volitvami na POP TV ugotovili, da je Šarec lutka starih sil in nima nikakršnih rešitev za zdravstvo, a so ga vseeno podpirali
Šarec je v predvolilni kampanji lansko leto na veliko nakladal o racionalizaciji in informatizaciji slovenskega zdravstvenega sistema, pri čemer ni ponudil niti ene konkretne rešitve, tudi v programu ni bilo mogoče najti nič vsebinskega, kot so odkrili tudi na 24ur.com, spletnem portalu POP TV. Pri LMŠ so tako zapisali: “Skrajševanje čakalnih vrst v zdravstvu z učinkovitejšo porabo sredstev ter boljšo organizacijo in izrabo obstoječih kapacitet.” Prav tako so na ideološki podlagi po socialistično strašili pred zasebnim sektorjem v zdravstvu: “Prenova javnega zdravstvenega sistema, ki bo zagotavljal stabilno financiranje ter kakovostno in varno zdravstveno oskrbo ter jasna ločitev med javnim in zasebnim.”

SDS in NSi predlagali konkretne ukrepe za izboljšanje slovenskega zdravstvenega sistema
Kot izhaja tudi iz zgoraj priložene infografike, so pri opozicijskih strankah SDS in NSi predstavili konkretne predloge za spremembe slovenskega zdravstvenega sistema, med drugim z vpeljavo konkurenčnosti v slovenski zdravstveni sistem, kar bi pocenilo zdravstvene storitve in jih pohitrilo ter s tem pripomoglo k rešitvi čakalnih vrst, prav tako pa bi se izboljšala kakovost. Različni zgledi v to smer izhajajo tudi iz nekaterih držav z delujočim zdravstvenim sistemom, kot so na Nizozemskem, v Švici, Izraelu ali Belgiji, kjer imajo univerzalno dostopen zdravstveni sistem, a je ta zaradi vloge konkurence učinkovitejši in kakovostnejši. Po drugi strani je slovenski zdravstveni sistem po sovjetskem vzoru, kjer ima država na področju izvajanja praktično monopolno vlogo, centralno-plansko voden in njegovega delovanja niti teoretično ni možno izboljšati z informatizacijo ali racionalizacijo. Če bi bilo to možno, bi danes v dobi informacijske družbe preživela marsikatera socialistična država in tam ne bi čakali v vrstah za hrano, kot smo nekoč pri nas in še danes čakamo v vrsti za zdravnika.

Ljubljana, Viba film. Zadnje predvolilno soočenje na POP TV. Janez Janša (SDS), Marjan Šarec (LMS) in Dejan Židan (SD). (Foto: STA)

Tudi koalicijske stranke niso ponudile vzdržnih rešitev za zdravstveni sistem
“Napovedujemo radikalen program za odpravo čakalnih vrst,” so med drugim zapisali v programu Socialnih demokratov Dejana Židana in nadaljevali: “Vse spremembe pri prenovi zdravstvenega sistema morajo spodbujati krepitev osnovnega zdravstvenega varstva in prizadevanja, da se v okviru sistema javnega zdravstvenega varstva organizirajo vse potrebne storitve.” Pri tem je pomembno poudariti, da oni pod pojmom “javno zdravstvo”, tako kot pri “javnem šolstvu” (kjer leta kršijo odločbo ustavnega sodišča – da je ne bi bilo potrebno uresničiti, pa so celo večkrat predlagali SPREMEMBO USTAVE), razumejo izključno državno zdravstvo. Kasneje so prišli tudi na dan z rešitvijo, da bi čakalne vrste skrajšali z injekcijo v višini 150 milijonov evrov iz proračuna v zdravstvo, a kot že opisano v prejšnjem odstavku, je slovenski zdravstveni sistem, kot je zastavljen trenutno, vreča brez dna. To dokazuje tudi primer Velike Britanije, ki ima podoben zdravstveni sistem National Health Service, proračun zanj pa tudi z namenom skrajševanja čakalnih vrst vlada Therese May vsakoletno zviša za 20 milijard funtov, a brez uspeha. Dokler ne bo strukturnih reform, pač tudi izboljšanja zdravstvenega sistema ne bo, a tega pred volitvami na POP TV niso problematizirali.

Namesto tega, da Šarec ni povedal ničesar, so se na POP TV raje spotikali ob “nenatančnost in nepremišljenost” Janše in Tonina
Ne le glede zdravstva, Šarec pred volitvami ni bil konkreten glede ničesar. V normalni državi bi bil takšen kandidat najprej diskreditiran s strani medijev in nato tudi s strani volivcev. A pri POP TV so se zadovoljili s tem, da so po soočenju to le omenili, nadaljevali pa so s spotikanjem ob domnevno “nenatančnost” in “nepremišljenost” kandidatov, kot sta bila Janša in Matej Tonin, ki sta na več kot uro dolgo trajajočih soočenjih glede različnih tematik ves čas ponujala konkretne ukrepe in rešitve za težave, ki pestijo državljane. Pri tem so navajali specifične številke glede migracij, ki za POP TV sploh ne predstavljajo problema, ko to ne koristi njihovim interesom, in glede drugih stvari, kot je nagrajevanje javnih uslužbencev, so navajali zakonodajne okvire. V članku, katerega naslov vidite spodaj, so se tako več kot dve uri ukvarjali z Janšo, Šarec pa ni omenjen niti v enem odstavku, ker pač ni ničesar povedal. Če bi pred volitvami na POP TV toliko pozornosti kot nagajanju Janši namenili stanju zdravstvenega sistema, je veliko možnosti, da bi bilo danes stanje na tem področju že boljše!

Foto: posnetek zaslona

Postavitev nepristranske novinarke Joveve s POP TV na prvo mesto Šarčeve liste za evropske volitve je težko naključje
V zadnjih tednih je kar nekaj pozornosti vzbudila tudi Šarčeva odločitev, da na prvo mesto svoje kandidatne liste za Evropski parlament postavi kar Ireno Jovevo, ki je bila javnosti do nedavnega znana kot “nepristranska novinarka” s POP TV. Pri tem jo je z navdušenjem podprlo tudi preostalo osebje te televizije, novinarka notranje politike na POP TV Suzana Perman je Jovevi čestitala za pogum in ji zaželela obilo sreče na nadaljnji poti. “Prepričana sem, da boš zelo uspešna, in vedi, da te bomo slovensko novinarstvo, naša redakcija, posebej pa jaz močno pogrešali. Škoda za novinarstvo, a zmaga za prihodnost slovenske in evropske politike,” je prepričana Permanova. Njen novinarski kolega Anže Božič je odločitev Joveve označil kot pogumno odločitev, ki hkrati predstavlja veliko izgubo za 24ur. “Jaz bom gotovo pogrešal novinarsko zagnanost in nalezljiv smeh na drugi strani redakcijske mize.” Oglasil pa se je tudi nekdanji urednik portala Denis Oštir, ki je prav tako izrazil zadovoljstvo, da se bo v Evropski parlament prebil znan obraz.

Foto; Twitter/STA

POP TV smo prisiljeni financirati vsi naročniki televizije, tudi če tega propagandnega programa ne želimo gledati
Orientiranost te televizije je glede na opisano v nebo vpijoča, a še bolj problematično je, da smo jo zaradi njihovega tržnega deleža med gledalci prisiljeni financirati prav vsi. Že nekaj časa namreč vsi kabelski in IPTV operaterji za vsakega uporabnika direktno Pro Plusu nakazujejo 3 evre od naročniškega paketa mesečno, pri čemer uporabniki nimajo možnosti, da bi si izbrali paket s programsko shemo brez POP TV in drugih propagandnih programov. Pro Plus je namreč od operaterjev izsilil, da so njihovi programi vključeni v osnovne sheme, sicer z operaterji ne bi sodelovali. Da gre resnično za propagandni kanal, kaže tudi dejstvo, da sta bila POP TV in Kanal A oglobljena zaradi kršenja volilne zakonodaje ter izločitve dveh predsedniških kandidatov pred predsedniškimi volitvami leta 2017, dobro pa je znano tudi, da je bila družba Pro Plus praktično vedno v lastništvu podjetij, registriranih v davčnih oazah, prav tako pa smo poročali, da zaposleni tam delajo prek espejev, da bi prihranili pri plačilu davkov in socialnih prispevkov, pa čeprav v svojih programih na veliko propagirajo socializem. Država pa pri tem ni storila popolnoma ničesar, da bi zaščitila potrošnike, premier Šarec se raje ukvarja z odvračanjem podjetij od oglaševanja v opoziciji naklonjenim medijih!

Foto: STA

J. Ž.

 • Frank Novak

  BOLNIKI SLOVENIJE, CIMPREJE PRIDITE K NAM V ZDA…
  Ce ste poprecno bogati in nimaste zavarovanja, boste prodali vse kar imaste da boste imeli dovolj za prve tri dni.
  POTEM PA PO HITREM POSTOPKU NA CESTO…

  • hladnik

   To je tvoja najnovejša mantra ?
   Joj, si plitek.

  • FORT WORTH

   Ne poznam Americana in se nisem slisal, da bi se kateri zdravil v UKC LJ, ker je zdravljenje cenejse, boljse in na visji strokovni ravni, kot v ZDA.
   Mimogrede, Kucan, ki je veliki zagovornik javnega zdravstva se je dal operirati v Svici na zasebni kliniki.
   K slovenskim zasebnim zobozdravikom na Hrvasko smo pa ze v yugovini romali, ker je HR edina od republik imela dovoljenja za tovrstno zasebno dejavnost.
   Cakalnih vrst nismo poznali, ker je bil pristop profesionalen !

  • joza joza13

   Stari, če si ti res v ZDA, nam opiši svoj dnevni jedilnik in dodaj še, kje nabavljaš hrano. Upaš povedati resnico in nam sporočiti katero govno mečeš vase? Siromak..

   • Frank Novak

    Zena kuha. Hrano kupuje v Publix ali Whole Foods.

  • Janez Kepic-Kern

   TEBI BI JAZ ZARAČUNAVAL
   – SMETENJE – TU. 1000$ ZA POST. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

   • Frank Novak

    toliko mi placa Kucan ce gre za protiameriski post.
    ce pa pohvalim Sorosa dobim 5 krat vec.

 • Karlo Štajner

  Kateri zdravstveni sistem se razpada? Sovjetski kot piše v naslovu?

 • joza joza13

  Ali niso Američani lastniki POP Tv greznice? Čudno, ali ne? Pa podpirajo otroke revolucionarjev – beri stare komunistične borce za ablast – in jim omogočajo nadaljevanje obstoja pokvarjenege režima…
  Jebeš tako pluralnost.

  • učko

   Jah, lastniki in vodstvo POP-a se zaveda, da se oblastnikom ni dobro zameriti. Poleg tega pa dobivajo denar od oglaševanja tudi od tistega dela gospodarstva, ki ga obvladuje rdečkarski režim. Stvari so torej nekoliko bolj komplicirane !

   • GverilaStyle

    ko lopov pove svojo verzijo….je vse bolj zakomplicirano ja.

 • GverilaStyle

  Sovjetski????? Sovjetski zdravstveni sistem?????? Al jaz nerazumem al pa sami sebe štrikate…..ampak nič novega v Sovjetiji, upppssss, Sloveniji…….piše se eno, dela se drugo in misli se tretje…..hebe lud zbunjenega!!!!

 • rubec

  Za pop kanal imamo pri nas doma že kar nekaj časa vključeno starševsko kodo.

  • Novakec1

   Na Grubarjevem kanalu pa ni reklam, tja prešalti

 • Borut Stari

  Država rabi resno vlado, Ne rabi komsomol.
  V Sloveniji imamo strukturni problem, ki se mu reče vladanje nesposobnih.

 • janezxy

  Kdor še ni spoznal tega oportunista Slaka in njegovo rdečo greznico POP TV je navaden bebec.Ta je pravi rdeči boržuj.

  • zokispoki

   Itaq !

 • janezxy

  Kaj ima naš,Zemljaričev sistem z Sovjetskem,kot piše v naslovu.

  • Stric iz ozadja

   Razpada kot Sovjetska zveza.

  • lili pili

   Novinarji nore 24 so bili zgledam tam na specializacijiii

 • lili pili

  Nora 24 vse narobe razume in napise sovjetski hooooo

  • tohuvabohu

   Prej bomo v Švici, kot bo tebi kapnilo.

   • lili pili

    Do svice cca tri ure z avtomobilom, ker pa sds hodi dva koraka naprej in tir nazaj bo pot dosti, dosti daljsa…

 • Nšo-či

  Se vlada zaveda, da ima na svoji vesti mladega zdravnika, ki ni zdržal razmer in je storil samomor?

  • pajot

   Ne,ne zaveda se. In ji je kaj malo mar. Komedijantska vlada,ki ne zna izreči niti enega stavka,ne da bi uporabila : “če bo,bo,če pa ne bo,pač ne bo.”

   • Nšo-či

    prav imaš:)

 • antimur

  Slak po rdečuharsko, Šarec ima pa zraven še to dodano vrednost, da je butast, lažniv in zahrbten.

  • SIMON ROZIC

   Same dobre, če že ne odlične lastnosti neprištevnih idiotov, kamor
   spadata kar oba, vsak v svoji “veličini” !

 • zokispoki

  Pop kloaka in A kanalizacija sta prav posebna primera, v rokah fake news kvazi ekspertov. Ce bi imel Slak jajca, bi sel do konca, na primer tako kot to dela Pozar, ki je samo v tem mandatu ultralevajzarske fasisticne vlade, odpizdil stiri ministre. Tovaris Slak pametuje, vse do trenutka, ko bi bilo potrebno javno, jasno in glasno povedati, da je to, kar se dogaja blamaza, in da razen Janeza Janse in SDS, trenutno ni boljse opcije, saj preprosto nimamo kompetentnih politikov, ki bi drzavo pametno peljali naprej. Jih preprosto nimamo v Zloveniji ! Ta barga,ki je sedaj “in charge “, Kvereinsteigerji, so na zalost tretjerazredni amaterji, mali karjeristi in popolni luzerji ! Vse v duhu, tudi ce je sam Lucifer prime minister, samo da ni Jansa. Katastrofa, ta state of mind teh pametnjakovicev!

 • Janez Kepic-Kern

  SOVJETSKI
  ALI SLOVENSKI ZDRAVSTVENI SISTEM
  PO SOVJETSKEM
  POSNEMOVALNO NAREJENI ZDR. SISTEM – RAZPADA ? L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • črnaovca

  Čudno noben medij za vas ne poroča pravilno. Hvala bogu da je še kdo ne samo ena nova kloaka

  • Peter

   Čudno, res. Pa vsi poročajo enako, osrednji, amreč, no.

 • Andrej

  POPTV predvaja sluzaste žajfnice, ki jih ljudstvo prav rado gleda. Zato ljudstvo verjame POPTV.

  • rabbit

   Res je pa se zgodi, da pride gospa k slovenskemu zdravniku in ga prosi resno, da ji da napotnico za dr. Gruberja.
   Ker ji razloži, da je lik izmišljen je pa še jezna na svojega zdravnika.

   • pajot

    In taki imajo pravico do volitev

    • Andrej

     Pravico do volitev imajo tudi tisti, ki preverjeno sploh slovensko ne znajo. So pa slovenski državljani. Tako poceni smo se prodali.

     • rabbit

      Ja obema en velik ja res smo daleč padli.

 • Štalmajster

  Ja, ja gobčni Slak. Če ga pozorno pogledate (slika 2), lahko vidite, da pod kožo neposredno nad očmi skriva ……….. roge, ki se končujejo nekje pod frizuro. ;-))
  POP TV pa tako kot marsikdo….. najprej zastonj ….. potem pa pod muß.
  Kaj če bi se malo potrudili pa poiskali etnično ozadje lastnikov ? Vse to paše v globalni ….. kibuc.

  JaJo še pa kar sanja o Švici,…… in Izraelu ??? Pa ravno zato sem ga volil, da bi imel priliko pokazati, kako se stvarem streže !
  https://www.youtube.com/results?search_query=who+owns+the+media

 • Franjo Trojner

  Dobro zrežirana in med seboj dobro usklajena medijska in leva politična anti Janša koalicija že žanje prve rezultate. Vrag nam jemlje svobodo govora, svobodo mišlenja, finance, zdravstvo in gotovo za zdravstvom še državo!
  Eh saj še ni tako hudo, hudo komaj pride, ko bo ves regrat in trava popasena, če bo on Šarec brez novih davščin lačni raji na pašo sploh dopustil.

 • Hun

  Zdravstvo se naj privatizira. Imejte ameriški sistem. SDS upokojenci bodo hitro na onem svetu.

  • xtc

   Še preje NOB jevski in komunistično zaslužni,ki jim je treba nezaslužene penzije odvzeti.

   • Hun

    Jaz bi jim povisal. Samo da se vam odtrga dokončno.

 • Duhec

  Razpada, ja. Počasneje od SDSa. Čemu se sploh veselite?!

  • xtc

   To ,da vas jemlje pospešeno hudič.

   • Duhec

    Beri počasneje. Iz dneva v dan ste v večji riti.

    • hladnik

     Če pa nam jo stalno nastavljaš.

     • Hun

      Da jo ližeš?

     • Duhec

      Tko je to, ko ne morjo več seksat, pa začnejo o lizanju.

     • Hun

      Lizejo oni liderju tazadno.

    • xtc

     Vem nihče od normalnih vas socialistov v EU ne mara.

     • Duhec

      Kr neki, deda. Sanjaš.

     • xtc

      Nič ne sanjam kmalu boste na skupni poti z vašimi prijatelji islamisti-no zgodovina se ponavlja tako ,da…………. ne skrbet.

     • Hun

      Ti podgana se bos prvi prodal islamistom kot si se komunistom s clanstvom partije.

    • pajot

     he.he,he,…v tvoji najbrž…manj žri,pa boš imela manjšo…he,he,he…

   • Hun

    As zalaufal tvojo firmo na Nora24,cel dan visenja na portau? Lažov pacov.

  • Peter

   Drobno veselje ob spoznanju, da si imel prav. Da so podtaknjenci isti kot oni prejšnji.
   Drugače pa vsesplošna grenkoba ob spoznanju, da se da še vedno nategniti toliko ljudi.

   • Duhec

    Kako neb nategnili, če so profesionalni, poklicni lažnivci brez etike in morale?! Ja, ljudje so sami krivi a le do določene mere. Ko bomo spet ljudje, bo drgač. Al pa, ko bo večina lačna.

    • pajot

     jezus,kako si naivna….

  • Janez Kepic-Kern

   A si že plačal članarino za SDS?
   Da ne boš pozabil !
   Nekam zbegan, odsoten se mi zdiš zadnje čase.
   AMPAK – VEM, DA SI OK
   SLOVENEC IN DA PODPIRAŠ – SDS. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • garfi

   SDS je za vas Bandite vsega kriv
   vladate-uničujete pa že 20 let
   in na oblasti ste s samimi nategi in prevarami

 • totex39

  VSEM MAMAM ČESTITKE ZA DANAŠNJI MATERINSKI DAN.

  • Vera

   Hvala ! :)

  • rubec

   Hvala. hehe.

   • pajot

    Nč hvala. jest sem eno mamico sprašval,pa ni bla za to. Materinski dan bi bil tudi uohka zame. Ta svet je v totralnem qurcu.

  • SIMON ROZIC

   Se pridružujem z veseljem in vsem spoštovanjem tistim pravim mamam!

  • Frank Novak

   Mi smo zato tle da se kregamo, ne da si za karkoli cestitamo.
   SAJ SMO VENDAR SLOVENCE, KENEDE?

 • xtc

  Dokler ne bo popolne privatizacije zdravstva in pokojninske reforme,ki bo pobrisala vse penzije za katereniso plačani prispevki-posebne,NOB jevske its nebo niič.
  Seveda lažnivi levaki po portalu nenehno krulilj kako je narobe z ZDA zdravstvom ,ki je zasebno,seveda pa zamolčijo ,da je tudi v CH zdravstvo v zasebnih rokah,kot tudi večina Nemškega.
  Seveda lažejo tudi o tem kako ni zavarovanja ipd-da zavarovanja NI,če si ga ne skleneš to velja tako za ZDA kot CH ,Nemčija ima obveznega.
  Pri ZDA in CH dobiš brutto plačo nato pa sisam plačaš zdravstvene in pokojninske prispevke,ker je v ZDa veliko neodgovornih opic kot v SLO,ki raje kot za zdravstveno zavarovanje kupijo 3x predrag zlaufan iz tujine pripeljan Audi,Passat ipd kripe,ter je treba na dopust,smučanje in metati se ven ,denarja za sklenitev zavarovanja pač zmanjka,no Švicarji so bolj odgovorni.

  • Duhec

   In pol boš za recept dal 100 evrov, za pregled pa 1000?! Očitno maš milijone.

   • Frank Novak

    Recept: Xeralto 660 USD, v SLO pa 40 EU (ce gre za osebo brez zavarovanja).
    Podobna razmerja tudi pri drugih zdravilih ki se niso genericna.

    • rabbit

     A to si iz intervjuja tistega dohtarčka Slovenca, ki dela v ZDA prepisal.

     • Frank Novak

      Kdo je ta clovek? Ne poznam?

     • rabbit

      Potem pa ne prepisuj od njega.

     • Frank Novak

      Nic ni prepisano, lastna izkusnja

     • rabbit

      Sem si našla to tvoje zdravilo,v Sloveniji, ga v prosti prodaji sploh ne moreš kupiti naročijo ga lahko samo bolnišnice vse lepo piše. V ZDA pa stane $1,579.92, če nimaš zavarovanja. Lahko ga naročiš v Kanadi, kjer pa stane $148.51 for a 90-day supply.

     • Frank Novak

      Seveda ga ni v prosti prodaji, samo na recept. V Sloveniji bi ameriski drzavljan brez Slovenskega zavarovanja katermu bi zdravilo predpisal Slovenski zdravnik placal 40 Eurov, v ZDA pa bi Slovenski drzavljan brez ameriskega zavarovanja placal 650 USD.
      Lahko ga narocis tudi v Kanadi kjer je cenejse, vendar cakas 8 tednov da pride v ZDA ker toliko casa stoji na carini.

   • xtc

    A bi šlo brez neumnega kozlanja,preberi zapisano-očitno je IQ prenizek za razumevanje.

   • macon

    Si že slišala za zavarovanje pri različnih zavarovalnicah, za konkurenčne pakete? To bi bilo tebi seveda pretežko, raje imaš državni dekret.

    Po vaše bi potem povsod po svetu čakali mesece ne zdravnike pa na zahodu ne čakajo.

 • Amerikanc

  Vprašanje je, če ni prvo mesto JOjove na listi LMŠ za Evrovolitve, Sizifovo delo ?!

 • Hun

  Jovova je lepa ženska. Vem, da jo težko prenašate predvsem, ker je južnakinja. Požrite se od zavisti, nesposobneži hendikepirani.

  • Janez Kepic-Kern

   SAJ NE BO IZVOLJENA.
   NIČ POSEBNEGA NI.
   DOLGE LASE IMA VELIKO PUNC.
   KDAJ JE PA PRIŠLA V SLOVENIJO.
   ZAKAJ RAJE NE POMAGA UBOGIM MAKEDNCEM,
   KI JIH ZATIRAJO VSI PO VRSTI. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • NezaKogovsekSalamon

   pofukaj jo, kaj tukaj cviliš peder impotenten

   • Hun

    Tebe bom nategnu in s kurcam po faci našeskal, da boš mela tako kot na sliki.

   • Aresnica

    Ne bo – zato ker je peder- najraje ima hune in muslimane. – sovraži čistokrvne SLOVENCE- je čistokrvni LEVIČAR.
    _____________
    Lep pozdrav

 • dob

  Stranka Levica je isti kurac kot milan kučan: kot da jih ni v koaliciji – pa vodijo vlado!

  kučan je pa samo en ubogi upokojenec: komandira Slovenijo!
  In upokojenec – kot vsi upokojenci – nkol cajta, tolk je še za narest.

  • milanček

   ravno ubogi ni, ta sekret se že cca60 let napaja iz denarja davkoplačevalcev, poleg vsega je pa še nakradel za 500let! kar je pa njvečji absurd, da morajo mladi zavedni Slovenci-ke umreti, ta gnoj pa zemljarić , zidar kocjančić, stanovnik itd, pa še vedno talačijo slovensko zemljo!

  • SIMON ROZIC

   …če mu ne bo krava(Štefaka) prej crknila, ima še veliko idej !

  • garfi

   za arest

  • Aresnica

   Kućan je dirigent SLOmafijskotajkunskega OMREŽJA.
   _____________
   Lep pozdrav

 • Janez Kepic-Kern

  NE POZABI PLAČATI ČLANARINE SDS-JU
  IN JIM DATI KAKE DONACIJE.
  Kaj bi ti brez SDS- JA . L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Frank Novak
  • garfi

   pejt se zdravit Bandit

   • tohuvabohu

    Temu ni pomoči. Če ima Kradeljeve gene, je to tudi razumljivo.

    • rabbit

     Psihične težave so v družini Kardelj kar pogosta stvar. Dva samomora nista naključje.

 • Frank Novak

  Vi ki tako obcudujete zahodno demokracijo,
  Tudi Carja Nikolasa drugega so podobno kot dombrance izdali Anglezi:
  https://youtu.be/f1em_lDQzmA?t=1456

  • Janez Kepic-Kern

   KOLIKO SI DONIRALL NOVI24TV – KO CELE DNEVE VISIŠ TU?

   TI PA ZDA. NA INTERNETU IMAŠ – ZDA.

   KDAJ SE BOŠ VČLANIL V – OK STRANKO – SDS.?

   Saj vidiš, da so na ” LEVI -EX KP, ZK ” STRANI – SAMI “LEVI”
   – ” LEVICA” LUKA M- RAD PIJE PIVO,
   – “SD” – SO “PONOSNI” NASLEDNIKI EX KP STALIN KOMUNISTOV – “ZLOČINCEV”
   – “SMC” = SAMO MIRO CERAR – ŠE,
   – LMŠ =EX BREZPOSELNI IGRALEC- BURKEŽ, KI V GLEDALIŠČU ŠE NI IGRAL,
   – “DESUS – RAZPADA – KMALU BO ČLAN LE ŠE KARL PA TISTI “VOLOVSKI” VICMAHER
   ITD.
   ITD. KaR k SDS – pristopi. l.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

   • Frank Novak

    V Miamiju sem. V SLO hodiva z zeno samo na dopust.

 • NezaKogovsekSalamon

  Pofukana POP tv mafija

  • SIMON ROZIC

   Zeeelo blizu si!

 • Olga101

  Slak je samo še eden v vrsti placancev – prestitutov!

 • SIMON ROZIC

  Saj smo navajeni na POP-ek , danes t’ko, jutr’ pa t’ko, a ne?
  Hvala Bogu, da obstoja še Nova 24.si in CNN

  • garfi

   CommunistsNewsNetwork

   • rabbit

    Clinotn News Network.

 • Antonius

  Sposobni si politično kariero sami naredijo, nesposobni pa izdelavo svoje politične kariere prepustijo veleizdajalcu.
  Seveda je rok, po veleizdajalcu, narejene politične kariere dokazano kratek. V najdrobnejšem tisku pod garancijo piše, največ en štiriletni mandat, po uporabi zavrzi med biološke odpadke.

  • tomnidari

   Skoraj bi si upal trdit, da sta Pahor in Janša edina dva, ki nista končala med biološkimi odpadki.

 • Viktorh

  In PRO PLUS je bistveno prispevala k temu, da imamo na oblasti ljudi, ki ne vedo kaj bi počenjali, da bi preživeli do naslednjih volitev.

 • Amerikanc

  Če bi radi doživeli razliko med “državnimi bolnicami”, se odpravite na načrtovano operacijo ali poseg v sosednjo Italijo ali Avstrijo.
  Zanimivo je videti, kako tam z precej manj kadra in precej več marljivega dela (brez urnega kofetkanja) ter z boljšo organizacijo in pristopom do dela, vse lepo in v miru poteka.

 • Hun

  Najbolj kvalitetno in socialno zdravstvo majo na Cubi.

  • garfi

   kupim ti enosmerno vozovnico Bandit

   • Hun

    Sm bil prejšno leto 3tedne na Cubi. Ti boš kaj men kupil klošar.

    • rabbit

     Zakaj pa nisi ostal v tistem komunističnem raju?

     • Frank Novak

      Jaz se nisem bil na Kubi, bil pa nestetokrat v Venezueli. V Venezueli nimajo niti najosnovnejsih zdravil. Nas Mesecnik pravi da so v tezavah zato ker imajo premalo socializma.

     • Hun

      Si fouš zajkla, da se imamo nekateri odlično v živlenju. Drugi pa serjete v prazno. Zajkla nabijem te na rjav kurac, da ti bo šprical iz kosmate pizde.

     • rabbit

      Blokada.

     • Hun

      Pober se kuzlasta zajkla.

 • Kučko pod pručko

  Razsuto vse, kar se dotaknejo tardeči

  Za en ubogi pregled kožnega znamenja moram pod NAJ NUJNO čakati na dermatologa dobre tri mesece.

  Če pa bo klešman kdaj napadel Kratkonogega, sem milijon procentov prepričan, da bo prišel na vrsto TAKOJ, če seveda ne bo za naš denar odfrčal v najprestižnejšo kliniko v Švici.

  To smo pa res vsi enaki. Kot v Orwelovi Živalski farmi!!!

  • pajot

   Če bi meni prišel v roke, bi bil mrtev v pol ure.

  • Frank Novak

   V ZDA smo vsi enaki. Trump gre v vrsto in caka tako kot vsi ostali.
   TO JE PRAVICA NE PA PRIVILEGIJI MURGLJSKE MAFIJE.

 • garfi

  veliki mediji so vsi v rokah mafijskih gLobaListov seveda tudi rtv
  folk je imel 25 let časa, da osvobodimo Slovenijo pred kućanovo udbomafijo
  bo potrebna neka katastrofa, da se to uresniči
  kmalu so evropske volitve in leWiČĆarji ne smejo več uničevati €U in s tem Evrope

 • Get Smart

  pop kanalizacija je v lasti MURGL JUGOKOMUNISTIČNEGA nabiralnika in ravnokar jo prepisujejo ali so jo že prepisali na svoj drugi nabiralnik, na Sholaka, kao JUNAJTED GRUP nje, kar je samo in le še en od JUGOKOMUISTIČNIH nabiralnikov v Beogradu, ki ima sedaj V LASTI “Telemach” nje.
  .
  Pusika Uroš kaže vse znake rojene punčke, ki so jo transičirali v kao fantka, kot kaže njegov pusić Peter vse znake fantka, ki so ga transićirali v kao punčko in oba seveda futrajo s hormoni nasprotnega spola.
  Kakorkoli, vse svoje pasje življenje ti watchdogi delajo za MURGL JUGOKOMI gospodarja, za MURGL KOMI JUGO = lažejo, zavajajo, blatijo ljudi …
  .
  Po njihovih delih jih boste prepoznali in spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.
  .
  .
  btw, jokcanje, da ste primorani plačevati POP-kanalizacijo, ni na mestu. Na mestu je sicer opozorilo na dejstvo, da je MURGL KOMI JUGA prisilila vse svoje idr. lastnike (a je sploh kateri ponudnik, ki ni v last MURGL KOMI JUGE, razen morda T2) k plačevanju “haraća” nje, toda storitve pač odjavite nje.
  Večino tako ali tako propagandnih kaviaržidoKOMINTERN oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNI programov lahko gledate (če prav morate) na druge načine, med temi celo RTV SLO = RTV-KUćAN, požarjeva socialistična jokcanja na tv-pinkMEDIAS … tudi preko DVB-T.

  Pamet v glavo.

 • Janez Kepic-Kern

  ENA MOJA ZNANKA IZ ŠENTVIDA,
  ki je bila na CUBI je pripoveddovala, kako so
  bili vsi moški na CUBI navdušeni nad njo,
  čeprav je zelo povprečnega videza – le zato, ker je – natur blond, svetlolasa.KER
  SO JO TISTI RADODARNI MOŠKI Z NEČIM OKUŽILI, JE ŠLA K ZDRAVNIKU ,
  KI JE V ORDINACIJI – SPAL.
  Ko se je zbudil se je leno pretegoval in govoril : “que passa – kaj se dogaja?”
  Dal ji je konjsko injekcijo antibiotika, verjetno edinega, ki ga je imel.
  In ji rekel, da če ne bo ozdravela – bo pač umrla.
  Na “dozdravljenje ” je takoj odšla v ZDA: I MOGLA DOVOLJ PREŠINFATI UMAZANIJE IN LENOBNOSTI – KUBANCEV.
  Vsi so baje zaposleni – a ne delajo – praktično – NIČ. L.R. JANEZ K.KERN KOMENDA

  • Frank Novak

   iN KOLIKO JE PLACALA V ZDA?

 • VERRZIFIKATOR

  Slavko Uršič

  VRTNI SLAK

  V našem in sosedovem se vrtu
  razcvetel je svojčas vrtni slak,
  silil je po gredah, v cvetličnjak,
  nenavadno bil podoben krtu.

  Kaj in kdo je ta modrikast cvet,
  jeli so se mnogi spraševati,
  ko začel je v vrtu paševati,
  kot da vrt njegov je lasten svet.

  Da posebej modra ni rastlina,
  opazili hitro so sosedje,
  rad pomešal slak je bil sosledje,
  biti hotel rožica edina.

  Se histerično je ves razraščal
  in povzrožal v vrtu silne zmede,
  pustil ni cvetovom do besede
  drugim, ki jih besno je preraščal.

  Kaj motiv je, da ta urni slak
  se ihtavo v vsako reč zapleta,
  kot plezalka v lasten bes ujeta,
  spraševal v soseski se je vsak.

  Da nečimrnost ga silna vodi,
  kar plevelom itak vsem je lastno,
  je motiv, da se zajeda strastno,
  po vrtovih kot obseden blodi.

  Misli si, da žlahtna je narcisa,
  da zaščiten je kot encijan,
  in kot drago seme razprodan,
  cvetka, ki ji mar ni kompromisa.

  Lepil se na krčme je zidove,
  pa krčmar ga kot plevel potrga,
  slak razpne se skoraj kot zadrga,
  vzpenja na sosednje se plotove.

  Slednjič ga populil je vrtnar,
  vzel za tarčo bil si je vsiljivca,
  prepoznanega nesreč storilca,
  na katerega se lepil je denar.

  Slak za nekaj časa se potuhne,
  nič več slišati ni o plevelu,
  ni nikjer ga videti na delu,
  ko naenkrat strastno spet izbruhne.

  Zopet, pravijo, po naročilu
  se v vrtove kot vsiljivec plazi,
  in kot vedno hitro se opazi,
  da prilagodil se je merilu.

  Zdaj se sili biti popularen,
  popularnost njega je maksima,
  drugo bojda da ga ne zanima,
  neokusno je ihtav, udaren.

  Zajedalsko slaka delovanje
  popularnosti pač ne prinese,
  čaka se, kdaj zopet ga odnese
  z vrta lastno, besno slakovanje.

  Tudi tam, kjer se razrašča zdaj,
  doleti ga slej ko prej škropljenje,
  naročnikov volja in hotenje
  spravi slaka zajedalca v kraj.

  Slakove lastnosti vsem so znane,
  ko z narciso revček se primerja,
  roža žlahtna vsaka ga ozmerja,
  slak da je plevel in to ostane.

 • Slovenka

  Vse se vrača, vse se plača.

  • tomnidari

   Komu?

   • Slovenka

    Saj imaš prav. Občutek imam, da bodo režimski mediji slej kot prej žrtve svoje lastne nepoštenosti.

    • tomnidari

     Ah, to pa tudi nobenega ne briga, dokler služijo svojemu namenu. Bolj me zanima kaj razmišljajo mladi novinarji, ki se tem barabam udinjajo.

 • Frank Novak

  Sovjetski zdravstveni sistem razpada, Uroš Slak s POP TV pa ob tem obžaluje nesposobnost Šarčeve vlade, ki so jo sami pomagali skonstruirati?!
  VSI SLOVENSKI BOLNIKI TAKOJ NA ZDRAVLJENJE V ZDA… CAKAJO VAS RACUNI KI BODO SLI V STOTISOCE DOLARJEV…

 • sloustava

  Presstitucija, si upate delati ZA Slovenijo ali se vas bo se naprej upraviceno drzal sloves slovenskega Stalina, namrec, da ste kupljeni?

 • DEATH TO COMMUNISM

  Slaka bi jaz samo kloftal – 4x na dan. Na 6 ur! Do krvi!

  • tomnidari

   Kaj se je s Slakom zgodilo, ko so mu na POPTV pustili preveč odvezane roke, si pa že pozabil a ne?

 • tomnidari

  Malo po malo, pa bodo vse države nekdanje juge imele svojega EU poslanca, ne da bi bile članice EU!

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji =
  = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA =
  (znak “””>””” pomeni “””JO PREIMENUJEJO V”””):
  KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE > ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE > ZKS-SDP= Zveza KOMUNISTOV Slovenije–Stranka demokratične prenove > SDP= STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE > spet SDP z dodanim “Slovenije= STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE Slovenije > spet SDP, toda, POZOR= SOCIALDEMOKRATSKA PRENOVA Slovenije > ZL= ZDRUŽENA LISTA > ZLSD= ZDRUŽENAA LISTA SOCIALNIH DEMOKRATOV > SD= SOCIALNI DEMOKRATI
  Sledimo? Razumemo?
  SD = de iure in de facto (= formalno pravno z vsemi pravnimi efekti
  KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE v Sloveniji = MURGL KOMI JUGA nje

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUza kogaS bodo začeli v MURGL
  JUGOKOMUNISTIČNEM agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji – ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka
  demokratične prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega rojaka (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS, SMC, ŠARAC …) je formalnopravna naslednica SKOJ-a – Savez komunističke omladine
   Jugoslavije).
   SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ
   (Ujedinjeni savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3 demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a, imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v
   t. i. “Združeno levico” itd. lahko še vedno opazujete:
   LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
   Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
   vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
   MURGLSKA KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

   • Get Smart

    T. i. “Levica” = uradno = IDS + TRS + radnici violete tomić.
    IDS je “nov obraz”, ki ga je v hotelu UNION ustanovil MILAN KUćAN,
    TRS = “nov-obraz” KUćANOVEGA zeta in kaviarŽIDO pussića Kermaunerja, bolj znanega kot Hanžeka nje, violeta pa je odcepek od DeSUS-a, DeSUS pa je “nov–obraz” oz. odcepek od SD = Socialni demokrati, ti pa so “star–obraz” oz.
    le preimenovanje
    KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
    –––––––
    IDS = INICIATIVA za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = ZDRUŽENA LEVICA =
    = LEVICA =
    =
    ta “nov obraz” je ustanovila KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
    = FORUM 21 = na zasedanju FORUMA 21 v hotelu UNION leta 2013 =
    IDS oz. danes imenovano “Levico” ustanovi sam tovariš MILAN KUćAN;
    prvo nastopljeni predsednik = Luka Mesec

    Uradni začetek Lučkine zvezde oziroma pol-meseca je oznanil sam tovariš
    MILAN KUćAN,
    predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
    in sicer leta 2013 v hotelu Union:

    “Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
    tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
    uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
    komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
    formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
    in sicer tovariš KUćAN, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
    predsedniki SD-ja = KPJ,* kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
    INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = IDS.”

    —–
    * – INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM so najprej združili s

    TRS-om KUćANOVEGA zeta kao sindikalista SVIZ in KSJS in delavsko stranko štabnih
    babilonskih delavk Violete TOMIć,
    nakar so zadevo najprej PREIMENOVALI v “ZDRUŽENO LEVICO”,
    nato pa v “LEVICO”.

    • Get Smart

     Uradni začetek Lučkine zvezde oziroma pol-meseca je oznanil sam tovariš
     MILAN KUćAN,
     predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
     in sicer leta 2013 v hotelu Union:

     “Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
     tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
     uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
     komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
     formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
     in sicer tovariš KUćAN, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
     predsedniki SD-ja = KPJ,* kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
     INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = IDS.”

     —–
     * – INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM so najprej združili s

     TRS-om KUćANOVEGA zeta kao sindikalista SVIZ in KSJS in delavsko stranko štabnih
     babilonskih delavk Violete TOMIć,
     nakar so zadevo najprej PREIMENOVALI v “ZDRUŽENO LEVICO”,
     nato pa v “LEVICO”.

 • Get Smart

  Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
  = globalno pa kaviarŽIDO KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
  in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM =
  SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =
  = kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
  = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

  (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
  pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
  gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
  i tako dalje do tokija …)
  vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
  =
  “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =
  (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavije … = ein folk, ein firer nje)
  1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
  2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
  psi čuvaji tekovina revolucije
  3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
  oz. z njihovimi besedami,
  “… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

  Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
  seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
  .
  Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
  so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
  .
  Jezus Kristus:
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
  .
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • Get Smart

   Država ne ukinja … država ne dela, država samo je,
   je OKUPIRANA, okupator je MURGL KOMI JUGA = združenje zločinskih kastratov =
   transićev nje = pohabljalcev svojega in predvsem telesa ljudi.
   Država obstaja kot formalni okvir, je družben dogovor ljudi
   (ali pa kaviaržido kominternističnih
   in tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH kreatur = transićev) o
   skupnih poslih.

   Če pa že (pogojno), če prav morate, želite uporabljati pojem država,
   MORATE povedati, katera!

   =kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA država = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
   =muslićkulti islamska država = je le oddelek KOMINTERNE=
   =MURGL JUGOKOMUNISTIČNA država = je oddelek KOMINTERNE.

   MURGL JUGOKOMI kreature delajo za svojo državo MURGL KOMI JUGO =
   VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem =
   MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido
   KOMINTERNISTIČNIH transićev in njihovih serbusov=hlapcev= psov čuvajev=watchdogov. VSI.

   ČLOVEK pa dela za svojo pošteno državo: svobodno, pravno, pravično, človekoljubno,
   resnicoljubno …
   .
   Torej, tega in onega ne dela neka država (država to, država ono, država je grda … VSE TO
   JE KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitprop),ampak to počno MURGL
   JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki – “vojaki revolucije”, kot jim pravi tovariš MILAN KUćAN,ki je
   predsednik predsedstva Centralnega komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
   sami pa si med drugim pravijo še “WATCHDOGI” = “psi čuvaji” tekovina revolucije.

   • Get Smart

    Samo v primeru v STOŽIC nje je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku
    IZROPALA = BARBIE BORAT POHARKA je kot kao-PREMIER odobrila
    220 MILIJONOV € za projekt,
    ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
    40 milijonov €
    in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov =
    = najboljš JUGOKOMUNISTIČKO KAPITALISTIČKI “socialno čuteči”* đupljan nje NI PLAČAL
    ampak jih
    je nagnal domov BREZ PLAČILA.
    ———
    * MILAN KUćAN: »Jankovića vidim kot takšnega KAPITALISTA,
    ki je pokazal socialno ozaveščenost«
    ———
    Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
    Kaj odmeva v Stoščah?

    – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
    – ZA koga? Za PARTIJU?
    – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
    – “Evviva communismo!”
    – “Bandiera rossa la triumfera!”

    Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo
    osvobodila.

    • Get Smart

     MESSI ni španski nogometaš, je argentinski V ŠPANIJI,
     RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji.
     “Vsi nogometaši so isti” “vsi igrajo za isti klub” “vsi igrajo za isto državo”
     “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica” = to OPRANI OTROCI najraje ponavljajo, rajcajo jih prostitutke nje = kar je seveda v redu, ni pa v redu, če poštenim prostitutkam PODTIKATE NEPOŠTENOST =
     sledite, OPRANI OTROCI???? = poštene KURBICE so POŠTENE DELAVKE = ti pošteno plačaš, one pa ti nudijo spolne storitve,
     za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH ZLOČINSKIH PEDERČINA in KURBETIN,
     ki vam ROPAJO MILIJARDE
     v zameno pa vam nudijo storitev “jebanja na suvo u zdrav mozak nje”
     Magarac u Lipicama ni LIPICANAC nje. Boste otročički odprli učke in vklopili možgančke?
     Marjanka ŠARAC ni slovenski premier,
     ampak je
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kao premier v Sloveniji =
     vse kreature in njihovi SERBUSI=hlapci
     so lahko in so:

     –MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –MURGLSRBO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –MURGLRVACKO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI stvor v Sloveniji*
     –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji

     i tako dalje do tokija.

     * = babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … =
     = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

     Pamet v glavo.

 • Get Smart

  POLITIKA = pomeni DELO za/SKRB za POLITEJO = DRŽAVO.
  .
  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oz. tu
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = BABILON PERZIJA EGIPT BIZANC RIM JUGOSLAVIJA … =
   = detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
   = TRANSIćIZEM = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke oziroma natančneje prisvojene KUPLJENE OTROKE kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   in ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji = FEJK ženske = TRANSIćI = KASTRIRANI fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov,
   FEJK moški = TRANSIćIRANE deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških” =
   = in to KAO MOŠKO POŽENSŠČENOST vam potem PODTIKAJO LJUDEM = modus operandi =
   = PEDRIZEM / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” = za SERBUSE ROJENI =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI;
   potem pa je PEDRIZEM/LEZBIZEM sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske in otroke
   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   = enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem … = tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in
   njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM … = vsi -izmi so “novi obrazi” kaviaržidoKOMINTERNE, vsi, kot so vsi “novi obrazi” MURGL KOMI JUGE le KOMUNISTIČNA PARTIJA JU
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …) = vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   = “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =
   = 1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde = odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=WATCHDOGOV in zasužnjenih ljudi
   = 2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   = 3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM =
    = JUGOKOMUNIZEM = USTAŠIZEM = ČETNICIZEM = TURČIZEM =
    = FEVDALIZEM = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije = t. i. POPULISTIČNE floskule,
    ki so vse po vrsti IZUMI=TVORBE kaviaržido KOMINTERNE =
    =SUŽNJELASTNIŠTVO =
    =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21 =
    = FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik pa je MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji= ki so jo uradno preimenovali v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    • Get Smart

     Pač ponovimo:

     leta 2008 (po 4 letih Janeza Janše 2004—2008) je Slovenija ZNIŽALA SVOJ DOLG,
     Slovenija/torej pošteni prebivalci Slovenije,
     ki plačujemo pufe MURGL KOMI JUGE, smo bili tako dolžni le še 8 MILIJARD €,
     kar je znašalo 21 % BDP-ja.
     Od 2008 pa do danes

     ((—BORAT POHAR = SD = KPJ = je nabio DOLG na 55 % BDP-ja
     —POZITIVNO SRBSKA ZNOJILJA je nabila DOLG na 72 % BDP-ja
     —SRBOJUGOKOMI MURGL CENTER FORUMA 21 pa je nabio DOLG na preko 82 % BDP-ja))

     so MURGL JUGOKOMUNISTIČNI LOPOVI oropali Slovenijo za preko 30 MILIJARD €
     in še ropajo –
     dnevno, vsak dan bol,
     DOLG je, kot rečeno, že preko +++ 82 % BDP-ja (POZITIVNA MURGLSRBO JUGOKOMUNAJZIJA nje).

 • Vesna Skukan

  A lahko prosim popravite naslov – Slovenski zdravstveni sistem razpada in ne Sovjetski!!!???

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!